-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKevin
tag
Sziasztok!
DiTech-ből mennyi idő alatt jön meg?
-
hcpety
tag
válasz
jaszy91 #2490 üzenetére
Azt a 3-4 hónapot hogyan kaptad meg, az volt a kérdésem. Amúgy nekem a "12 hónap teljes körű" garancia az 12 hónap teljes körű garanciát jelent. Nem szokásom magyarázkodni, ha adott esetben nem lesz igazuk bemegyek személyesen a boltba, de abból már nem lesz köszönet. Nexus 6-ig bírja ki, többi nem érdekel.
-
jaszy91
aktív tag
Mivel 1+2év gari van, az a +2 kuka, mert szoftveres garancia csak parasztvakítás. 1 évet áll a bolt, mivel ők állják, nem a gyártó, így ha valami baj van, akkor küzdhetsz velük rendesen. Meg még neked kell magyarázkodnod, hogy de ez garanciás csere/javítás. De ne legyen igazam.
Ebből a szempontból jobb a Partnero, mert nálunk eddig minden simán ment, a még garancia időn belül volt a történet. Esetleg még a B-TEL
-
hcpety
tag
Én innen rendeltem meg:
[GsmLine]1+2év gari
-
Kari1
aktív tag
válasz
jaszy91 #2481 üzenetére
Nem is az ár a lényeg hanem hogy fent van és 12.12 van megadva elérhetőségnek. Így van egy kis esélye hogy pl Ditechben vagy osztrák MM-ben még idén be lehet majd szerezni emberi áron a készüléket.
(Semmi kedvem nincs még hónapokat várni arra hogy végre legyen 32GB-os verzió)
-
twine
veterán
válasz
zsirfecske #2471 üzenetére
csak a "pénzünket" kezelhetnék "pöppet" ügyesebben, ha már ilyen gyönyörű épületben "ücsöröghetnek"
Elnézést a gigaOFF-ért,,,de nem bírtam ki
-
jaszy91
aktív tag
válasz
#01696768 #2475 üzenetére
Amúgy igen, értem hogy miért mondtad. Én is arra várok, hogy legyen 32GB-os hivatalos garival, jó áron. Szerintem az a jó ár osztrákoknál lesz
Szívesen meg venném a 16-osat is, de félek hogy kevés lesz, és ha kevés lesz, akkor nincs microSD, szóval inkább a 32-esre szavazom.
Most néztem Expansys-t, ott is csak előrendeléssel van 32-es, kérdés mikorra jönne meg.
-
jaszy91
aktív tag
Partnero-nál 32GB-os, igaz hogy bolti garis, de sufni gsm-k közül egyik legmegbízhatóbb (szerintem)
-
ferrari1
őstag
válasz
zsirfecske #2464 üzenetére
Köszönöm!
Láttam netes teszteket a 4.4 és a 4.4.2 közötti kamera javulásról, de ezeket mindig fenntartással kezelem. Véleményed szerint mennyit javult?
-
ferrari1
őstag
Valaki rakjon fel legyenszíves 4.4.2-vel készült képet.
Saját készítésűt.
-
Lecs@
addikt
Semmi...sok alkohol ?
-
tariattila
veterán
válasz
ForRedGlory #2454 üzenetére
azt csak hiszed, hogy titkos... tudunk mindent...
amúgy van egy rossz hírem is... nem kell romolni..
-
leslien
nagyúr
válasz
6 hsz fentebb találsz egy számlát is, figyelj arra ha veszel pl Ditech ben rajta legyen az imei szám.
-
GrooveHero
addikt
semmi
-
válasz
400 euró a Ditech-ben, és a kinti MM-ban.
-
ForRedGlory
félisten
Bocs, hogy csak igy...de telefonrol necces visszakeresni. Mennyit kostal az N5 most az osztrakoknal? Szombaton megyunk baratnommel Becsbe, es ha ertelmes aron van, egyet hazahoznek
Kicsit idegesit hogy Note 3 nem romolhato h
gari vesztes nelkul es kell egy olyan telefon, amin kielhetem titkos vagyam -
gulb
senior tag
Sracok bejott a spigen ultrafit tok
marad a masik megy a cimbimnek. Kellemes keskeny de vedi a sarkokat..ennyi max amit elturok a telefonomon.
-
Zakii
csendes tag
Erdekes, szerintem gyorsabb lett a telefon (pedig eddig is az volt), viszont az Antutu szerint lassabb :d 4.4-en 26400 volt kb az eredmeny, most meg csak 22000
Nem mintha kulonosebben erdekelne, csak azh hittem most nagyobb lesz a szam
-
vick33
tag
válasz
klevente #2445 üzenetére
Igazából az EU-ban vagyunk a nexus 7-em londonban lett véve itthon szervizeltettem, egy kumma szót nem kérdezett az asus. Ismerős szervizeltetett EU-ban vett nexus 4 et is. Nem értem miért lenne ez másként a nexus 5-tel. Ha gyári LG vagy Samsung vagy Asus garid van akkor az az EU-n belül érvényes. Ennyi nem kell erre annyira ráparázni
-
leslien
nagyúr
válasz
zsirfecske #2447 üzenetére
-
gulb
senior tag
-
Zakii
csendes tag
Na, most jon OTA-n a 4.4.2, vegre...
-
Kari1
aktív tag
válasz
klevente #2442 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de egyelőre azt sem lehet biztosan tudni hogy IMEI-s számlával is garanciáztatni fogják. Mivel az LG még nem nyilatkozik amíg hivatalosan nem forgalmazzák, a telemax (LG szervizpartner) levele szerint pedig garanciajegy kell a javíttatáshoz.
Nem akarok rosszindulatú lenni, mivel én is örülnék ha ezeket is gariztatnák, de azért érdemes felkészülni arra az esetre ha az LG szemétkedik. -
klevente
tag
válasz
zsirfecske #2441 üzenetére
Elvileg csak akkor fogadják el a garanciát, így inkább ráíratnám, mint hogy nem, ártani nem árthat...
-
vacs
veterán
-
klevente
tag
Oké, akkor már csak egy kérdés maradt: Aki MM-be vette annak a számláján van IMEI vagy nincs?
-
MartOOn
addikt
válasz
zsirfecske #2431 üzenetére
Igen van jobb modja, de ha nincs a kozeledben mas eszkoz csak a telod akkor sok varia nem marad... Nincs se laptopom se asztali gepem most. Szoval...
-
leslien
nagyúr
nekem a Ditechben ráírták az imei t, csak szólni kellett.
egyébként meg picit nyugodtabb vagyok h oda szól a garim mert nem véletlenül nem írták rá az imei (a serial number az rajta volt) sztem gondolkodás nélkül cserélik ha gond van. itthon azért szaroznak majd mindenért... -
vacs
veterán
válasz
klevente #2417 üzenetére
Én is osztrák MM-ben tervezem megvenni (ditech-ben nincs fehér), de az LG nem biztos, hogy elfogadja majd az IMEI nélküli MM számlát, sajnos. Így ha baj van, akkor csak MM. Bár ez még nem biztos, hiszen a Magyarországi forgalmazás kezdetéig nem ad egyértelmű tájékoztatást az LG.
-
V.T.
aktív tag
-
MartOOn
addikt
Hat en igy eroltettem ki n4-nel a 4.3at most meg 4.4re a 4.4.2ot. Nalam semmi problema. Talan mintha n4 topikban irta volna vki h nem jottek meg ezutan a push emailjei. De ilyet senki mas nem tapasztalt tudomasom szerint. Aztan tolj ra egy FR-t es akkor tuti nincs baj. Nekem megy mindenem azOTA is.
De persze felelosseget nem vallalhatok... :p -
TOZ
addikt
Ma megjött a Ringke Slim tokom. Egész jó.
-
huan
őstag
válasz
tariattila #2416 üzenetére
Nem,de mintha most írták volna többen is hogy ez ota-n jött, vagy nem?
-
klevente
tag
Remélhetőleg utolsó kérdés telefonvásárlás előtt: Bécsben veszem meg szombaton, csak még azt kell eldöntenem, hogy hol. Ugyebár MediaMarkt és Ditech egy árban adja, csak arra lennék kiváncsi hogy vannak-e garanciabeli különbségek. Főként arra lennék kiváncsi hogy mennyi időre garanciás a két helyen, és azt is tudom, hogy a Media fogja szervizelni, ha onnan veszem, de az LG szerviz is meg fogja tenni ezt?
Nagyon szépen köszönöm előre is.
-
bakesz23
tag
Nem tudja esetleg valaki, hogy telenornál lesz-e? Vagy másik szolgáltatónál?
-
hariboh
tag
Na, megjött az én Spigen tokom is
most már csak a teló kéne...
-
huan
őstag
Sziasztok.
Nekem miért nem jön az OTA 4.4.2?
Ami van:
- 4.4.1 KOT49E
- nyitott bootloader
- root
Ami nincs:
- battery.percent.1.0.1 -
Zeze94
tag
Hova lett egy rakas hsz? Mintha hianyozna par
-
w333
félisten
válasz
zsirfecske #2403 üzenetére
Ha már poén ... akkor ezt se felejtsük már ki Link
-
mrdavid
aktív tag
válasz
zsirfecske #2401 üzenetére
plusz ott db brand fólia is , ami még ad némi variálhatóságot neki
-
zsirfecske
addikt
ha már poén, megcsináltam ezt az iphone-os hangszóró pimpelést és nem is rossz az eredmény
-
mr.szabados
tag
Sorozatképet hogy tudok csinálni ezzel a vassal?
-
zsirfecske
addikt
fekete vs fehérhez annyit hogy itt van fehér hátlap, azaz fekete telót kell venni és max ha nem jön be lecseréled a hátulját
jó kis hibrid lenne, matt oldallappal. gondolom garit sértve lehet csak leszedni de akkor is poén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged