Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Blaise #19783 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy itt linkeltem az LG jótállási jegyét amiben benne van kerek perec, hogy telefonra 2évet adnak.
Itt meg ködösen fogalmaznak: "Az alábbi gyártók készülékén a forgalmazói garancia mellett „gyártói garancia” is van:
Apple, Samsung, Huawei, LG, HTC, Alcatel, Nokia" - akkor meg milyen 1 meg 2év garanciát írogatnak amikor a jótállási jegyben 2év van... -
trance89
őstag
nem nem kell hanem nem szabad kisütni a lítiumos akksikat, ideje lenne már elfeledni a NiMH időket....
(#8290) Muffi
minek egyből töltőre rakni?
gyári visszaállítást arra hogy visszaálljon ugyanoda ahonnan kezdted? hát ha annyira unatkozol
akkor ajánlatos gyári visszaállítást csinálni ha használtan veszed -
G4bi89
senior tag
Garancia miatt, tudom én is túl parázom mint itt sokan de az MM-es itthon is érvényesíthető lesz a másik kettő meg egyáltalán nem biztos. Persze vannak akik ráíratták a papírra az IMEI számot ami szerintem nem sokat fog érni ha az LG k*csögösködik.
Amúgy Saturnban sincs tegnap volt ott az ismerős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p10e
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest