Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka6
aktív tag
Nem tudom, hogy nézte-e valaki, de inhyenes a play-en az Asphalt 8 Airbone..
-
NTonee
veterán
válasz
Diamond500 #41396 üzenetére
és amiket ajánlottam, nem próbáltad? A csupasz androidban épp az a jó, hogy azt csinálsz vele, amit akarsz.
Abszolút kedvedre formálhatod az egészet.
Nézz meg pár képet, amit például Themer képes csinálni. És ezek csak alap felületi variálások. -
Diamond500
senior tag
válasz
rantottsajt #41397 üzenetére
Írtam privát üzit
-
rantottsajt
tag
válasz
Diamond500 #41396 üzenetére
en mar megnyomogattam egy boltit es nekem pont az tetszik hogy letisztult es egyszeru
-
Diamond500
senior tag
válasz
rantottsajt #41390 üzenetére
Nagyon gondolkodom rajta, hogy én is megválok a kis a N4-től.. nekem túl "puritán" ez a készülék, a HTC után
Persze ez user error volt, mert nem nyomogattam meg mielőtt megvettem -
dejvid8
őstag
82 ezerért venném 2 év garanciával...
Valószínűleg én is veszek majd rá fóliát,és nem fog karcolódni. Vagy lehet hogy inkább szilikon tokot,legalább ha leejtem nem lesz semmi baja -
rantottsajt
tag
válasz
atillaahun #41392 üzenetére
koszonom
-
atillaahun
veterán
válasz
rantottsajt #41390 üzenetére
-
tomiii007
senior tag
válasz
dejvid8 #41389 üzenetére
Hát igen azert jobban csúszik mint esetleg más telefon, de azért annyira szerintem nem vészes, meg ha fólia van a hátulján akkor meg még annyira se.
Mivel üvegből van ezért tud karcolódni, en ezért használok rajta fóliát , nem is látszik, hogy rajta van...
Hát ezt neked kell eldöntened, attol függ mennyiért veszed, de szvsz még mindig egy nagyon jó és erős készülék, semmi lagg -
rantottsajt
tag
sziasztok!
ma megyek megnezni egy hasznalt nexust, esetleg van valami tanacsotok, hogy mit erdemes rajta feltetlenul ellenorizni?koszonom!
-
dejvid8
őstag
Olyanokat hallottam, hogy nagyon csúszik a Nexus 4.Tényleg olyan csúszós hátlapja van? Illetve mennyire karcolódik?
Bár valószínűleg veszek majd rá szilikon tokot, és nem lesz ilyen gondom.
Megéri még megvenni 2014 elején? Esetleg van más telefon ilyen árkategóriában,ami jobban megérné?
Üdv -
rankesz
veterán
válasz
petipetya #41386 üzenetére
Nekem eladás előtt legutoljára N4-en a Chrome olyan szintrn gáz volt hogy még a sima beállítások/ akku rész alatt is simán látszott hogy egyégesen pár percenként ébresztgeti a telefont olyan szabályos rajzolata volt mint egy zenei program dob visszajelzése
Valami com.android.chrome sandboxed.process0 volt a legnagyobb fogyasztó, nem hagyta aludni a telefont még repülő módban se
Beta vagy final ugyan úgy szar volt, küldtem is a jelentést nekik shame és egyéb dícsérő szavakkal... -
petipetya
nagyúr
válasz
Varnyalag #41374 üzenetére
Ha az utoljára megnyitott alkalmazások listájára gondolsz, akkor onnan nem szoktam kihúzni semmit. Néha kozmetikázom, hogy a Chrome Beta, Facebook, G+ és WhatsApp maradjon csak ott a kényelmesebb váltás érdekében, de ezt általában elsmissmásolom és marad úgy a lista, ahogy van.
Egyébként éjjel töltőn szokott lenni a telefon, de most kíváncsi voltam és megnéztem.
Ha a Chrome lenne a ludas a progi szerint, akkor érdemes lenne egy próbát tenned a Chrome Bétával.
-
ktommy91
addikt
Akkor app kell hozzá... Pl. ez : WiFi Priority Lite
-
Midway
senior tag
A telefonkönyvben ill a névjegyekben meg lehet változtani a fehér alap színt?
-
Winne
nagyúr
Urak be tudom állítani, hogy milyen prioritást kapjanak a wifi hálózataim? Annos symbianon lehetett.
-
func93
senior tag
ezt a színkalibrálást meglehet oldani stock alapokon is?
-
atillaahun
veterán
válasz
Diamond500 #41375 üzenetére
Igen, nekem is már csak Tasker + Secure Settings (+helper) párossal sikerült auto kapcsolnom a repülő módot.
-
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #41372 üzenetére
Ja hogy repülő módban 6-7%, azt hittem anélkül, ahogy kérdeztem. Akkor +1 a valami gázos alkalmazásra.
...
Töltsd fel most ejszakára, aztán húzd le a töltőről, tedd be repülő módba, és reggel tedd be az akksi statot ide hogy mit alakított.(#41374) Varnyalag
Ez app függő, az intelligensebbje nem erőlködik ha nincs kapcsolat, de van pár agresszívabb, mint pl. a TuneIn netes rádió, ami simán megzabál 20%-ot repülő módban éjszaka ha elfelejtem kikapcsolni. -
Varnyalag
csendes tag
válasz
petipetya #41372 üzenetére
Repülőgép módban számít, hogy meg vannak-e nyitva a háttérben alkalmazások? Akkor még sztem nem volt fent a Wakelock detector, de ez jó megközelítés lehet. Az alkalmazások közül én a chrome-ra gyanakszom amúgy, próbálkoztam az itt már sokszor ajánlott dolphin-nal, de már nem olyan sok megnyitott tab-nál is állandóan összeesett és kilépett.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Varnyalag #41368 üzenetére
Az gáz. Nekem stock 4.4.2 kernel/rom esetén 1 azaz egy százalékot esett az aksi az éjszakai repülőgép üzemmód alatt (8,5 óra).
Az aksi statban 0 azaz nulla ébresztés volt.
Ergo neked van fent egy szar alkalmazás, ami alapján rossz következtetést vonsz le a stock rom kapcsán
-
-
NTonee
veterán
válasz
Styleair #41369 üzenetére
a mikulásnak.
Ne foglalkozz vele.
otg: első két sor itt + ziddey féle otg patch. Ráadásul csak a fat32 fájlrendszerű tárhely működik tökéletesen. exFAT olvasható Slukkica kernelével, az ntfs-el nem boldogulok.
-
Styleair
aktív tag
Csinált a telefonom egy bug reportot. Hova kell küldeni?
Másik: vinyot v pendrive-ot hogyan lehet rákötni a telóra? Csak kíváncsiság.
-
Varnyalag
csendes tag
válasz
atillaahun #41367 üzenetére
Repülőmódban tökoké, 6-7%-ot esik 8 óra alatt, illetve napközben is ha nem nyúlok hozzá és épp nem jön semmi, ami miatt villogna, akkor kb. óránként 2%-ot merül. De akkor nyomok majd vmelyik hétköznap egy screen shot-ot. A Mahdi mit tud, miért pont ezt tetted fel? Soha nem hallottam róla.
-
atillaahun
veterán
válasz
Varnyalag #41366 üzenetére
Esetleg tegyél be ilyen 14 órás 100 - 0%-os statisztikát ide, aztán mondunk rá valamit.
Én olyan túl sokat nem szoktam hívni rajta, de azt észrevettem hogy a telefonálás is keményen húzza az akksit, legalább annyira mint a képernyő. Viszonyítási alapként nálam min fényerővel WiFi-n böngészve olyan 6 óra képernyő időket lehet kihozni belőle, ami szerintem egész korrekt. Ha auto fényerőn van, akkor szerintem a 2 óra beszélgetést + 2 óra képernyőidőt simán hozná nálam, WiFi-s szinkron mellett. Úgyhogy a tiéd tényleg elég karcsúnak tűnik. Én most Mahdi rom-on vagyok a saját kernelével.
Annyit érdemes megnézned, hogy repülő mód nélkül éjszaka hány %-ot merül nálad, az még egy irányadó érték. -
Varnyalag
csendes tag
Biztos ez már lerágott csont, meg "próbáld ki mindegyik kernelt, honnan tudjuk, hogy neked mi a jó?"
De mégis: gyári 4.4.2. rom + stock van fent, elég rossz üzemidővel, nem botrányosan sok használattal (1 óra beszélgetés, 1,5 óra aktív képernyő, céges levelezés, sok netezés) kb. 14 órát bír, aztán töltőre kell tenni. Nem játszok a telefonon, navigációt és youtube-ot használom még a fentiek mellett, olvasgattam a Franco fórumot az XDA-n, ott panaszkodtak, hogy a kitkat-tal már annyira nem adja, matr1x-ot és asszem a hells core kernelt hozták fel többen is, de azokkal nekem nincs tapasztalatom, ha valaki kb. hasonló dolgokra használja a telót és jobb akkuidőt tud, az írja már meg nekem, hogy mi a tutiság!
-
NTonee
veterán
milyen ikont? Kernelt cseréltél, semmilyen ikon/app nem tartozik hozzá. Az ingyenes Trickster Modban állítható az uv és manuálisan a szín. Fizetős appokban lehet szintén ezeket + színprofilokat, például Franco Kernel Updater és FauxClock.
Touch Control-ról fogalmam sincs.(#41358) tomiii007: mondtam, hogy abbahagyja.
Egyébként nem aktuális fogyasztást látsz ott, ahol nézed, hanem battery history-t. Ha nagyobb fogyasztást produkált valami, akkor az még jó darabig ott marad, attól függetlenül, hogy már nem aktív.
-
atillaahun
veterán
válasz
dragon1993 #41360 üzenetére
2 óra környéke valahogy.
(#41356) bigpeace
Köszönöm szépen. Bár ahogy most nézem, nekem mégsincs meg minden olyan mező, amiket te leírtál a Trickster-ben.
Viszont alapbeállításként benyomtam most a, PA Halfbreed-et, változott is valami, majd meglátom jobb lesz-e így nekem. -
tomiii007
senior tag
válasz
dragon1993 #41360 üzenetére
kb 3 óra ez a normális
-
dragon1993
őstag
Nektek mennyi idő alatt tölt fel a telefon 0%-ról ?
Nálam brutálisan lassú , most Artwizz USB adatper + Sony kábellel próbálom így gyorsabb-e.
-
tomiii007
senior tag
-
NTonee
veterán
válasz
atillaahun #41355 üzenetére
viszont ez nem a fényerőt csökkenti, hanem a színekkel variál, így a képernyőn megjelenő színek torzulnak. Én pont azért nem használtam az S4-et, mert minden túl sötét lett fényerőtől függetlenül is. A fényképek, videók, stb színei is besötétültek.
Persze ezt majd te látod, hogy jó e, engem zavart. -
mtcob
senior tag
válasz
atillaahun #41355 üzenetére
A Display Control táblázatban nincs benne, úgyhogy leírom az FKU-ban írt értékeket:
Blue: 255
Red: 255
Green: 250
Piros szürkék: 0
Piros közepek: 119
Piros feketék: 119
Piros fehérek: 23
Zöld szürkék: 0
Zöld közepek: 119
Zöld feketék: 119
Zöld fehérek: 23
Kék szürkék: 0
Kék közepek: 119
Kék feketék: 119
Kék fehérek: 23
Kontraszt: 15
Fényerő: 0
Szaturáció: 71 -
mtcob
senior tag
válasz
atillaahun #41353 üzenetére
FKU-ban színprofilok betöltésénél a listában alulról az 5.
-
saltanus
aktív tag
szaisztok
az a problemam h a telenortol vett telomban kicserelik az alaplapot igy tehat gondolom az imei szam se lesz azonos a hatlapon a sim talcan es a dobozon lev imei szammal. tehat ezt h tudom majd eladni igy egyaltalan?
ezt nem tartom valami fernek a telenortol. h nem cserelik ki masikra. -
NTonee
veterán
válasz
atillaahun #41343 üzenetére
nekem a stock túlságosan hideg, fakó... túl kékes. Teltebb színeket lehet barkácsolni, de ezt akár már elkészített színprofilokkal is be lehet állítani. Te ezt még nem próbáltad? A franco kernel updater és a fauxclock app-okban van is erre lehetőség, csak a profilt kell kiválasztani. A Trickster nem kezeli, ott csak manuálisan lehet hangolni.
-
eastsider
nagyúr
válasz
atillaahun #41343 üzenetére
Minden.
Majdnem mint amikor az asztali gép monitorja be van kalibralva -
NTonee
veterán
akku időben nálam most Slukkica kernele a nyerő. Színkalibrációt is lehet vele csinálni. A pure kernel r15-öt a recoveryből tudod telepíteni.
-
eastsider
nagyúr
válasz
szentkuti11 #41336 üzenetére
.nomedia file
mod: jah értem
nem tudom sajnos, soha nem használtam play zenét -
szentkuti11
addikt
A gyári Play Zene nem tud kivételeket? Van egy pár podcastom a telefonon, de azokat nyilván nem akarom a zenéim között látni, ez nem megoldható?
-
Criton
veterán
még itt tenném fel a kérdésemet, mert többnyire ideszoktam
, szerintetek melyik a jobb? vlc vagy mx player?
-
HZoli87
veterán
válasz
droidforever #41328 üzenetére
Nem.
-
droidforever
tag
A keszulek megkapta a kitkat launchert gyarilag?epp most tervezek ilyen telot venni a valaszokat koszonom
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy miért nem kompatibilis sok program a franco kernellel(r201)?
Dinyamic notification pro,
Doodle jump stb.
Mindig alkalmazás leállt üzenettel int be a folyamatnak.
Azért szeretem a franco kernelt mert nekem plusz egy ór kijelző időt ad s az uv-t, illetve a kijelző kalibrációt használom.
Cpu-ban van interactive/performance van, ezek között mi a különbség?Előre is köszönöm a segítséget!
-
NTonee
veterán
válasz
dragon1993 #41320 üzenetére
ez is csak ízlés kérdése, de tagadhatatlan, hogy a htc a legszebb telefonját csinálta meg a one-al. Ha a kameráját nem barmolják el, akkor mostanra lehet, hogy egy gpe verzió tulajdonosa lennék.(#41319) szuladam: Ilyet is csinál az enyém is. Ha a noti usb csatlakozójára dugom, akkor tölti egy darabig, majd nekem is elkezd kapcsolgatni. Viszont, ha usb3-ra dugom, akkor normálisan feltölti. Nem lehet, hogy kevés zizit kap?
(#41321) tomiii007: ritkán elő szokott fordulni, általában magától abbahagyja egy idő után.
-
tomiii007
senior tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy a GOOGLE szolgáltatások miert van az akksi használat élén 25%-al és szívja az akksit mint az állat??!! rebbootolom stb és ugyan úgy húzza az aksit....
ha szinkronizációt kikapcsolom akkor is szívja az akksit.
valami ötlet? -
NTonee
veterán
válasz
dragon1993 #41315 üzenetére
kétségtelen, hogy jobban védi, de ennyi erővel atombunkerbe is lehetne zárni.
Én inkább próbálok jobban vigyázni rá. Ha már ennyire szép a telefon, látni is szeretném használat közben. De ezt mindenki úgy csinálja, ahogy jónak érzi.
-
dragon1993
őstag
válasz
torrente222 #41316 üzenetére
Én ezzel szoktam CPU-Z
vagy másra gondoltál , mert nem teljesen világos. -
oleeg
tag
Sziasztok!
Nemreg huzamosabban hasznaltam a telefont wifi helyett 3G-n es azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban melegszik. Akar bongeszes kozben is erosen melegszik. Nem forro, de nem is neveznem langyosnak vagy kezmelegnek. Kicsit zavaro.
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Létezik friss térképes ingyenes gps navigacio ami megbizható? Illetve esetleg ami fizetos es olcso?
-
dombila
őstag
válasz
gipsztigris #41294 üzenetére
Nekem ezt 4.3 alatt produkálta, hivás közben hot reboot-olt. Kb. 15-20 hívásonknént egyszer. Nem segített rajta semmi, factory reset, ...
4.4 upgrade óta megszűnt. Hmm. -
heidricha
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest