Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Canon EOS DSLR topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
válasz
szildavid90 #61892 üzenetére
Szia!
Minek vennél N4-et, mikor az 5x 67e HUF?Mod: Sosem volt olcsóbb 67k-nál és már rég kifutott az N4.
-
ktommy91
addikt
válasz
haligali72 #61571 üzenetére
XDA-n írtak ilyen hibáról, elvileg FR vagy factory image flashelése megoldja.
-
ktommy91
addikt
Szerintem érdemes. TaUrUs kernellel és a friss adreno driverrel hasít. Elvileg ma vagy holnap lesz új build.
-
ktommy91
addikt
válasz
Styleair #60561 üzenetére
Van valami szervíz menü, xda-n keresd. Ampere is kiírja, de csak annyit hogy "jó". Ezt írta a két éves akksira is és arra is amit ebay-ről vettem 3000 HUF-ért és eléggé befürödtem vele, mert csak 92-94%-ig tölti és max 3 óra volt a SOT. Szóval releváns infót az akku állapotáról nem igen kapsz.
mod: *#*#4636#*#* a kód. Most azt írja hogy "rendben van", eddig ilyet nem láttam.
-
ktommy91
addikt
-
ktommy91
addikt
válasz
zezoka #58392 üzenetére
Nincs róla infó. Telepíts page monitort, értesít ha változik a factory images oldal.
-
ktommy91
addikt
Nem tudom, nem használok más hasonló alkalmazást. GravityBox auto 2G-re váltással kb rendben van az üzemidő 21 hónapos akkumulátorhoz képest.
mod: Innen kell felrakni: [OFFICIAL] Xposed for Lollipop
-
ktommy91
addikt
válasz
szezso15 #57665 üzenetére
Eddig én is franco kernelt használtam, de a SaberMod franco.Kernel gyorsabbnak tűnik mint a sima, a faux sound pedig csak a hab a tortán.
-
ktommy91
addikt
-
ktommy91
addikt
Királyság. Ajánlom a Page Monitort 1 perces check interval-lal
-
ktommy91
addikt
válasz
C.Brigante #51125 üzenetére
Ezek az általad linkelt ROM-ban lévő kernel alapbeállításai.
-
ktommy91
addikt
válasz
C.Brigante #51099 üzenetére
-
ktommy91
addikt
válasz
randras_83 #44924 üzenetére
Már 4.3-nál is panaszkodtak többen stutter-re, keress rá XDA-n. Elhiszem, hogy nálad és az emberek nagy részénél nem jelentkezik, de ettől még létező hiba. User errort kizárnám, már csak hardveres parára tudok gondolni... Annyira viszont nem érdekel h elkezdjem ezt magyarázni a partnero-s eladónak... Majd az N6-om talán nem fogja csinálni
-
ktommy91
addikt
válasz
X DoZ3R #44891 üzenetére
Hello! Szóval nem csak én szívok ezzel... ROM-tól, kerneltől,lejátszótól, beállítástól függetlenül jönnek a hanghibák. Nem is csak zenehallgatás közben, amikor a csengőhang szól, akkor is képes produkálni. Valószínűleg baromság, de mintha a 3g modemmel lenne összefüggésben a dolog. Wifin, 2g-n alig-alig jön elő, viszont amint wifi-3g, 2g-3g váltás van, egyből megőrül.
-
ktommy91
addikt
Akkor app kell hozzá... Pl. ez : WiFi Priority Lite
-
ktommy91
addikt
válasz
Atti1112 #37560 üzenetére
Ha objektív véleményre vágysz, akkor javaslom a " Melyik okostelefont vegyem?" topicot.
-
ktommy91
addikt
válasz
TomPack #23302 üzenetére
Érdekes dolog ez az android OS darálás. Mindig ugyanazokat az appokat telepítem és pl Vanir ROM alatt darált, CM 10.2 alatt nem. Egészen pontosan, CM alatt is darált kb fél napot, majd magától helyrejött.
Más: Az utolsó kettő CM 10.2 nightly-t ne próbáljátok meg telepíteni, mert nem bootol be.
-
ktommy91
addikt
LiquidSmooth v2.9 + franco r165
Nekem eddig ez jön be a legjobban. -
ktommy91
addikt
válasz
#16820480 #20564 üzenetére
A hybrid beállításokban, a felületnél a statusbar-nak lehet átlátszó értéket adni és működik is, viszont a gombokat csak színezni lehet(ha átlátszó értéket adsz neki akkor fekete marad).
más: Látom, hogy már van 3.96 is, de a paranoid OTA még nem jelez. Mindig ilyen csúszásban van?
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Végül úgy alakult, hogy nagy valószínűséggel egy használt N4-hoz fogok hozzájutni. 16GB változat, 2,5 hónaposan, telenoros garanciával, úgy gondolom hogy 80k-ért korrekt.(itt csak megerősítést várok
)
Amivel kapcsolatban a segítségeteket kérném, az az hogy mit nézzek át a telón? -
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, kihasználnám az edigitálnál a 0% THM-et. A kérdésem végül is az lenne, hogy mennyire sok 140k ezért a telefonért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest