- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Cseri0058 #41296 üzenetére
hát ennyiért...
amúgy egész korrekt, de eredetihez képest na..
több embernek amúgy ugyan ez van a topikban is...
a doboz is ugyan az, csak nincs rajta persze a hologram
nyissak disputet, hogy nem eredeti?amúgy ez is rendesen ráfeszül a telefonra (ez tuti soha nem jön ki onnan magától, nehezebb leszedni, mint a ringke fusiont). jó a fogása, és tetszik maga a bumperség.... úgyis mindig a sarkára esik
-
NTonee
veterán
válasz
Cseri0058 #41296 üzenetére
korábban írtam, hogy szerintem nincs is eredeti az ebay-en.
Nekem volt egy drágább fajta, ami kicsit gyengécske volt, de tetszett. Az anyaga elfogadható volt, könnyen járt, néha magától is ki tudott bújni belőle a teló. Végül alul eltört.
Másodjára egy jóval olcsóbbat rendeltem, ami ránézésre ugyanaz, de mégsem. Merevebb az anyaga, teljesen ráfeszül a telóra, alig lehet kierőszakolni belőle. Lényegesen jobb minőségűnek érzem. A fogása is teljesen más, jobban kézbe illik valamiért. -
eastsider
nagyúr
megjött az "eredeti" bumper: ebay_link
hát... amúgy nagyon jó az elgondolás, de minőségre egy nillkin tok agyon veri. annyira nem rossz, 2k-t megért, de, ha eredeti, akkor ez kicsit ciki az lg-től... szerintem... ha olyan anyagból lenne, mint a ringke fusion, nekem jobban bejönne, minőségibb hatást kelt, a gombok mondjuk nagyon jók, és kicsit messzebbről szép is -
gipsztigris
addikt
Érdekes dolgokat tud ez a telefon is produkálni!
Ma telefonálás közben egyszer csak megszakadt a kapcsolat. Ránéztem a kijelzőre és kérte a PIN kódot. Beütöttem és azóta megy a telefon rendben. Hogy miért bontott le a rádió modul azt csak az Isten tudja. De ettől szép az Android rendszer! Ha nem szeretnénk, biztosan ájfont vennénk.
-
klasszsrac
tag
Szerintem is elég jó kis rom. Én ART-tal és Semaphore kernellel használom és teljesen bevállt. Minden flottul működik benne.
Itt egy friss saját építés, egy halom új funkcióval és persze lefordítva minden benne: Slimrom 2.3 by klasszsrac -
NTonee
veterán
válasz
gombasm #41289 üzenetére
Videót nem lehet vele csinálni, átkapcsol a stock kamera appra. Képekhez egyébként kiváló, én is nagyon szeretem, az eddigi legjobb vásárlásom. A trial verzió sajnos a felbontást korlátozza.
Egyébként ez nem fogja megoldani a problémáját, ugyanúgy elbootol néha a rendszer ezzel az app-al is. Én már biztos vagyok benne, hogy hardveres a probléma.szuladam: ahogy írtad, neked eleve eu dugód van hozzá, így valószínűleg nálad nem ez lesz a gond.
Bár egy próbát így is megér.
(#41292) gombasm: ezért is írtam, hogy szerintem hardveres probléma akadt néhány tulajnál. Nálam egy ideig úgy tűnt, hogy megoldódott a 4.4.2-vel, de mégsem. Csak a vakut villogtatva is meg tudtam már csinálni, de volt mikor egyszerűen fókuszálásnál szállt el vaku nélkül.
-
gombasm
aktív tag
Használtam, tetszett, főleg az, hogy a saját beállításai is le vannak fordítva magyarra. Én franco kernellel váltottam fel a slim -ét, úgy tudott 19500 pont körül az antutun, dalvikkal.
Jól konfigurálható és weekly frissítések vannak hozzá, bátran tedd fel!
Ja és nálam az akkuja normál beállítással bőven vitte a másfél napot (estére még volt 50 % -om úgy, hogy reggel öttől nincs töltőn a telefonom, használom beszélgetésre bőven /céges SIM/, állandó wifi bekapcsolással, négy e-mail fiók szinkronizálásával), én is meg voltam ezen lepve, de nagyon jól bírta!
(Most a MAHDI -t próbálgatom faxu123 kernellel és ART alatt, az kicsit kevesebbet bír, viszon sokkal gyorsabb a rendszer vele.)
-
gombasm
aktív tag
válasz
atillaahun #41261 üzenetére
ProCapture?
Nekem bejött, megvettem a fizetőset is belőle.
Minden állítható, működik, tuti.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neaststudios.procapture.free
Ez a trial, nem vesztesz vele semmit, próbáld ki!
-
w333
félisten
válasz
Criton #41283 üzenetére
Különben nem kell félni mert 99% hogy minden ok a telefonnal, csak szóltam hogy teszteld és ha van valami akkor helyben cseréltetni tudod
(#41284) Criton
Akkor bocsi (vedd úgy hogy nem is mondtam semmit) valószínű én értettem valamit rosszul ha ez így teljesen normális, akkor tényleg minden ok
(#41286) Krisztián
Ezt sajnos nem tudtam, de ha előre tudom hogy ebből ekkora vitát robbantok, inkább nem írok semmit
-
w333
félisten
Valaki még írta hogy neki is 72 vagy 75C már nem emlékszem, tényleg nem vitát vagy fikázást akarok ezzel előidézni, (jóindulatból mondom) de ezeket gyorsan tesztelje le és ha valami nincs rendben a készülékkel akkor gyorsan ki tudja cseréltetni
Bocsi a "páran" itt olvastam Link
(#41281) pepe091
Miért kéne már egy olyan hozzászólást ignorálni, tiszta jóindulatból szólok az egyik fórumtársnak hogy tesztelje le a telefonját, mivel most vette valószínű hogy a 3 napon belül cserélni tudja ha van vele valami gond
Komolyan mondom néha nem értem az embereket
-
janosibaja
őstag
Biztos user error, de most derült ki, s ötletem sincs, hogy kell gyógyítani...
Arról van szó, hogy ha beszélek valakivel, s hívnak, a Nexus nem bip-bip-bip hangot ad, hanem egyetlen sípolást ad ki magából, s bont a vonal. (Családtagnak ugyanezt produkálja.)
Mit állítottam be rosszul? -
NTonee
veterán
-
w333
félisten
válasz
petipetya #41272 üzenetére
Meglássuk, mondjuk 2 méretben lenne a legjobb
Kíváncsi vagyok mikor jön valami új droid, a 4.4.2 kezd unalmas lenni(#41273) Criton
Csak jó tanácsként gyorsan teszteld le valami erős játékokkal, mert páran panaszkodnak hogy 15 perc után 80C a cpu és visszavesz a teljesítményből majd elkezd laggoni
Így ha valami nem ok, akkor gyorsan ki tudod cseréltetni
-
-
-
Benex
senior tag
Sziasztok, aki használ slim romot, tudna mondani egy vélemény rá? Akksi idő érdekelne(de maga a rendszer h gyors e, mennyi beállítási lehetőség van stb) mert nekem pa 4 beta2-vel Franco 200 plus-sal nem az igazi. És már amúgy is romolhatnekom van
Előre köszönöm szépen
-
w333
félisten
válasz
atillaahun #41261 üzenetére
Próbáld ki a MiUi -t én semmi hibát nem tapasztaltam vele
Igaz hogy nálam a gyári 4.4.2 is hibátlan -
-
NTonee
veterán
válasz
szuladam #41258 üzenetére
milyen fali dugód van? Én angol töltőfejet kaptam hozzá + egy eu átalakítót. Ha így kábellel töltöm a telót, akkor semmi baja, de valamiért ha a qi töltőmet dugom a végére, akkor nekem sem tölti a telót rendesen. Van egy eu-s HTC töltőfejem, azzal meg abszolút tökéletes. De például noti usb-ről etetve is működik nálam. Szerintem a dugó+adapter párosnál van valami, ami nem tetszik a qi töltőnek.
-
Mr.Rain
senior tag
Esetleg ha valaki úgy gondolja,hogy túl sokat fogyaszt a Chrome (én nagyon szeretem,de tényleg sokat eszik),akkor itt egy lehetséges alternatíva. Hasít a Nexuson,álom használni és nem eszi az akksit....
Nekem nagyon bevállt!Next browser
-
-
atillaahun
veterán
Na most nekem is sikerült legyilkolni a rendszert, egyszer a hátsó kamera fókuszálása közben döglött meg az Android, közvetlen utána meg Skype alatt míg az első kamera ment (volna). Szóval +1 bassza meg a Google.
Ez csak azért kezd aggasztani, mert jövő heten megyek pár napra külföldre, amiről azért egy pár képet, meg videót lőni kéne, hogy nem csak a wellness részlegbe döglöttem naphosszatt. Ilyen teljesítmény mellett nehéz lesz nem földhöz csapni a készüléket.
Valami javasolt külsős kamera program esetleg, amivel jobb minőség kihozható mint a gyárival? -
mm89
őstag
[Erre] valaki?
-
headhunter86
senior tag
válasz
Criton #41256 üzenetére
Sok sikert az N5-höz is
Ezek szerint bejött neked a széria.
Szerintem idővel lesznek még többen is akik oda mennek. Eddig én borzasztóan meg vagyok elégedve a telefonnal. Ha továbbra is jó lesz, lehet a következő teló nekem is a soron következő Nexus lesz.
Csak az 5-ös már nagyon nagy lenne nekem, még ezt is szoknom kell, főleg hogy az előző csak 3,7-es volt. -
szuladam
aktív tag
persze vágom, és tudtam is, hogy kínai szar, gondoltam ennyi pénzért bevállalom hátha sikerül egy jót kifogni.
de most akkor nem értem pontosan melyiket hova dugtad
(ugyan azt rendeltem, mint te)
alapból nem a küldött kábelt használtam mert már akkor éreztem hogy az tuti sz@r, hanem a gyári n4-es kábelt és adapter és így jelentkezett a hiba.
pampogni tuti nem fogok, hogy ez szar, (az elején tudtam, hogy necces a dolog) mert akkor tuti mondják, hogy küldjem vissza... kínábahogy?!
Csak gondoltam megosztom a fórummal, hogy hiába a pozitív visszajelzések, hogy működik, nekem rosszat sikerült kifognom. -
Criton
veterán
Sajnos itt kell hagynom az N4 topikot. Orulok, hogy egy jo tarsasagot ismertem meg itt.
Tovabbi jo "moddolast" mindenkinekAmi levaltotta az N4-et, az N5 lett, amit nagyon jo aron, szemelyesen a Google-tol tudtam megvenni Nemetorszagban. Remlem az N5-ben sem fogok csalodni
-
rdanika
tag
válasz
headhunter86 #41248 üzenetére
Én is azt használom és valóban úgy néz ki jól működik szóval ajánlott.
-
catroot
veterán
válasz
headhunter86 #41248 üzenetére
Szerintem is a sync.me a legjobb.
-
twine
veterán
válasz
szuladam #41226 üzenetére
Tapasztalat 2 (Hátha segít)
:
Ha erről a töltőről beszélünk, akkor...nálam is ugyanez történt,,
Én egy 1A-es HTC töltőt akasztottam rá a melóhelyen, a qi pad saját kábelével összekötve a töltőt, és a padot,,,
ugyanígy jártam mint te,,,kb 1%-ot töltött nagyon nehezen rajta, sok idő után,,,magyarul használhatatlan,,,gondoltam én...
Aztán a napokban kihúztam a qi padból a kábelt, hogy töltöm a telefont kábellel,,és olyan pittyegésbe kezdett szegény telefon, mintha durván kontaktos lenne a csatlakozóm(persze nem az) egyből jött az isteni szikra,,,
Elő egy samsung(épp az volt kéznél) kábelt,,töltő csatlakoztat, qi padra rádob és láss csodát, hibátlanul teszi a dolgát,,,picit lassabban mint kábellel, de tökéletesen tölt, remek sebességgel...Próbáld ki,,,,
Tuti nálad is az a bajÉn mondjuk az ilyen 1-2-3 rongyos kínai e-bay-es szarokkal úgy vagyok, hogy már rendelésnél tudom hogy ha sz@rt kapok inkább kettétaposom,,,nem kezdek el e-bay-en,,,,
Olcsó "kínai kacat",,,ezt mindenkinek tudni kell mielőtt rendel...
Ha minőségi gyári kiegészítőt vásárolok drága pénzért természetesen jár a pofám,,,de egy "kulcstartóért"....
Nem rosszindulatú "ugatás" csak egy szimpla vélemény,,,,
És ha esetleg megkapnám véletlen, bérből fizetésből élek,,,nem Rothschild-nek születtem...
De kétezerért kínából "freeshippingel" qi töltőt....és még reklamálunk is -
Styleair
aktív tag
headhunter86: Használj SwiftKey billentyűzetet!
-
headhunter86
senior tag
4.4.2-es gyári ROM alatt mindenféle plusz progi nélkül meg lehet oldani azt, hogy ékezetes betűkre egészítse ki a szöveget? Mert nekem az autokorrekció magyar, csak épp ékezet nélküli. Nálatok is ilyen?
Más: Google Contact + Facebook Sync-re megtaláltam a tökéletes megoldást: Sync.ME
-
Tokra110
csendes tag
Sziasztok!
TWRP recoveriből lehet costum kernelt flashelni?
-
gery2123
őstag
Aki chrome beta használ. Az utolsó frissítés óta nagyon érzéketlen lett. Kell vagy kétszer is nyomni egy linket mire érzékeli hogy azt én meg szeretném nyitni. Boat minden tökély, csak ugye nincs chrome sync. Valaki eszervett már hasonlót!
-
-
NTonee
veterán
válasz
func93 #41235 üzenetére
Nem kell feltétlenül visszazárni. Ha szeretnél custom romot, vagy kernelt (akár később), akkor hagyd nyitva.
A folyamat elvileg rebootolni fogja a telefont (egyébként többször is menet közben). Ha mégsem, akkor manuálisan indítsd újra a végén, amikor befejeződik a kötegelt állomány futása a gépen. -
NTonee
veterán
válasz
func93 #41230 üzenetére
-Nyisd vissza a bootloadert.
-Nézd meg, hogy elindul e. Hosszú lehet a bootolás, mert mindent törölt, tehát első bekapcsolás.
-Ha nem akar elindulni, akkor töltsd le a factory image-t, csomagold ki, amíg nem látsz egy bat kiterjesztésű állományt.
-Töltsd le ezt a fájlt és csomagold ki a "c" meghajtó gyökerébe
-Ha nincs feltelepítve az adb driver (bár gondolom, hogy fent van, ha már nyitottad egyszer), akkor töltsd le ezt és mikor belépsz a telefon bootloaderébe, akkor a win eszközkezelőben erőltesd rá a kicsomagolt drivert a nexus eszközre.
-A korábban letöltött és kicsomagolt factory image könyvtárában lévő bat kiterjesztésű állomány paracssorból indítsd el, hagyd lefutni. -
petipetya
nagyúr
válasz
szuladam #41226 üzenetére
Ha még nem tetted meg a visszajelzést a termékre, akkor van esély. Én jelezném neki, hogy rossz, és a válasz tükrében indítanék egy refundot (vagy nem).
A fő ebay-es topicban és a lazább, inkább termékeket kibeszélő kistesójában is hasonló tanácsokat adnak majd.
-
szuladam
aktív tag
Csak tapasztalat:
Ma megjött az íbéjes tíz dolcis Qi töltő, gondoltam bepróbálom, hátha működik, ha már árulják, meg sokan veszik. hát befürödtem... ráteszem a telót szépen érzékeli is, mutatja a led is a töltést, viszont nem tölt rajta semmit. kb 1 órán át volt rajta és 1 %-ot töltött.
valahogy a pénzemet kéne visszaszerezni.... de szerintem több ezer foritba kerülne visszaküldeni.... -
func93
senior tag
húha.. csináltam egy unlockolást és nem akar továbbmenni a betöltő képernyőnél.
-
kdavid
csendes tag
válasz
adamfriday #41191 üzenetére
Bejött . Az ES kavart be .
Köszönöm az ötletet/segítséget !
davkri
-
sch_a
addikt
válasz
Diamond500 #41221 üzenetére
Play store-ból származik... 63ezer volt. Szerencsére gyönyörű állapotban van.
-
sch_a
addikt
válasz
Diamond500 #41217 üzenetére
Kösz a választ. Light flow-al próbáltam, aztán észrevettem, hogy a beállításoknál is engedélyezni kell.
-
sch_a
addikt
Most vettem használtan a telefont, létezik, hogy nincs rajta notification led?Buta vagyok.
-
headhunter86
senior tag
Tud valaki valami jó megoldást arra, hogy a Gmail-es címjegyzékes neveket hogyan tudom összekapcsolni a Facebookos nevekkel?
Mivel a telefonszámokat Google Címtárban tárolom, viszont jó lenne a telefonkönyvben az emberkék Facebook profilképe.
Ezt anno HTC-n meg tudtam oldani, ott a HTC a gmail-os címjegyzék megjegyzésébe tett egy hivatkozást: <HTC>facebookid.....<....> Valami ilyesmit. De nyilván ez itt nem fog működni.Próbáltam az összekapcsolást, de nekem ott nem ajánlja fel a Facebookos kontaktokat, csak a google-osokat.
Létezik valami gyors megoldás erre? Legjobb lenne ha gépen tudnám megcsinálni, mert telefonon egyesével elég macerás lehet.
-
tomiii007
senior tag
válasz
szentkuti11 #41213 üzenetére
Igen, már írták, stock romba nincs is
[link]Max custom romba van
bár igazából mind1
-
szentkuti11
addikt
A tegnapi témára: Nekem HSPA+ kapcsolaton se jelez pluszt az értesítősávon. Nem mintha hiányozna
Stock 4.4.2
-
adamfriday
senior tag
válasz
Grande Ale #41209 üzenetére
Egyik Google fiókomnál szinkronizálási hibát ír nálam és kollégámnál is.
-
HZoli87
veterán
válasz
Grande Ale #41209 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a frissítés ikon nem tűnik el mellőle, akkor nálam is.
-
Grande Ale
őstag
A Google+ fotók szinkronizácio mindenkinél be van ragadva? Nálam és a feleségemén igen.
-
heidricha
őstag
válasz
gipsztigris #41170 üzenetére
Majd mesélj, hogy mi a tapasztalat!
Korábban volt nekem pl. Gravity Screen, de a mozgásos váltás nem vált be, meg ő maga is írja, hogy sokat fogyaszt.
Sajnos a proximitys változatok sem váltak be, úgy néz ki, hogy ez hardver kérdése, itt egyszerűen nem működik rendesen, más telefonon sokkal jobb, de rosszabb is lehet.
Jelenleg swipe2wake működik, volt ugyan pár touch fagyás, remélem ezek még tovább csökkennek. Meg aztán ott a hangerőgombos ébresztés sok custom ROM-ban. Az is valami.
Altatásra pedig a gyorsmenüt (home gomb hosszan) javaslom. Hasznosabb funkció, mint a keresés.
-
szblnt
újonc
Üdv Mindenkinek!
Fura dolgot tapasztaltam ma.
Egy kollégával a tárcsázóinkat hasonlítottuk össze. Egymás mellett álltunk, én kikerestem az enyémben az ő névjegyét, és véletlenül rányomtam. Elindult a hívás majd kb 2 mp után kinyomtam mielőtt kicsörgött volna nála. Lapozgattam tovább, és egyszer csak mutatja a telefonját, hogy bejövő hívása van tőlem. Nálam a hívás sehol, nem volt háttérben, tényleg megszakítottam. Ezután elkezdtünk kísérletezni, több számot is tárcsáztam, és stabilan sikerült reprodukálni a dolgot.
Lehet nem Nexus 4 specifikus az eset, de más telefonról nem tudtuk ugyanezt megcsinálni.
A telefon szeptember óta van nálam, minden gyári rajta, ota frissítettem sorban 4.4.2-ig, gyári tárcsázó.
Gondolom lehet akár a szolgáltató hülyesége is (T), bár másik T-s telefonról nem sikerült a mutatvány (az egy Samsung volt).
Más tapasztalt már ilyet, vagy sikerül Nektek is reprodukálni? -
HZoli87
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog nálam a Chrome lefrissülni (v32-re). Eddig nem jelezte.
Mondom akkor jól átverem, letöröltettem vele a frissítéseket, majd irány az Áruház. Jelezte is, hogy van frissítés hozzá. Erre meg visszatelepítette a 31-est.
-
headhunter86
senior tag
válasz
rankesz #41199 üzenetére
Nekem most 62%-on áll.
Tegnap 22:00-kor vettem le a töltőről. Este még kb. 40 perc YouTube videózás, instagram check, index app nézegetés. Ma pedig reggel munkatársam nyomkodta egy fél órát tuti, meg hallgattam 20-30 perc zenét is rajta bluetooth-os kihangosítóval, aztán kocsiban megint 15 percet befele jövet munkába. kb. 3-4 órát Wifin is volt. Szóval azért van matatva.
Mobilnet nem volt bekapcsolva még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged