- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
petipetya #41898 üzenetére
Ebben igazad van, nagyobb lesz a választék több gyártótól
(#41899) NTonee
Persze ezt én is tudom, csak felvetettem ha mégis igaza lesz
Kiváncsi vagyok mindkét Nexus tábor véleményére(#41901) kicsi83
De csak is IPS kijelzővel, én jobban szeretnék látni már egy Moto Nexus -t
-
NTonee
veterán
ez egyelőre csak egy blogger agyszüleménye. Vannak rendkívül jól értesült bloggerek a világon, akiknek furcsa megérzéseik, rémálmaik vannak. Vannak, akik belsős információra hivatkozva osztják a tutit a jónépnek. Egyeseknek bejön, mások meg jó nagyot koppannak, aztán röhög rajtuk a világ. Majd, ha a gugli áll elő ezzel, akkor lehet aggódni a nexus sorozatért és a gpe edition készülékek árai miatt.
szerk: valahogy sejtettem, hogy a nexus5 topikban be fogod írni, persze a hsz offolása nélkül.
-
w333
félisten
Nem lesz új Nexus ? helyette jönnek a Play Edition telefonok Link
-
heidricha
őstag
válasz
C.Brigante #41883 üzenetére
Én a képeket tolom fel a felhőbe (Mega), de nem azért, mert nem férne el, hanem mert szeretném, ha holnap is meglenne - ezt a telefont már formáztam véletlenül, amíg volt külső SD, ott sosem fordult elő.
Zene nem sok van, video-t itt nem nézek, de el tudok olyat képzelni, hogy ez életszerű.
A hazai korlátlan mobilnet szolgáltatás még messze nem mindenkinek elérhető, és a minősége is kérdéses. -
C.Brigante
veterán
válasz
szentkuti11 #41892 üzenetére
Uhhh, nagyon sajnalom. : (
-
heidricha
őstag
válasz
Styleair #41890 üzenetére
Nincs ilyen alap szolgáltatás tudtommal.
Appok vannak, pl. (reklám helye): mySMS. Ha nem irritálja az embert, hogy még egy felhő szolgáltató jön be a képbe, akkor marha jó. Mindent automatice ment/visszahoz, egy darab google login kell hozzá - meg regisztráláshoz egy db SMS német számra. ROM telepítés után, csak a bejelentkezés kell, a sync már teljesen automatikus.
SMS Backup + is menti, ha kéred, annál egy gmail mappa, vagyis címke lesz, könnyű benne keresni. 4.4-en nem tud visszaállítani, hacsak meg nem oldották közben.
-
szentkuti11
addikt
válasz
C.Brigante #41883 üzenetére
2 GB zene, 3 GB játék, 1,5 GB kép, 1,5 GB podcast. Nincs korlátlan mobilnetem, hogy 3G-ről felhőzzek.
-
Styleair
aktív tag
Bocs az offért.
Vissza tudom nézni a hívásaimat (hiváslista), valahol google felületen? Menti, logolja, sziinkronizálja?
2012-es őszi hívást keresnék. -
NTonee
veterán
válasz
headhunter86 #41888 üzenetére
nekem csak 1-2x volt talán olyan, hogy a galériába átlépéskor pusztult el. Szinte mindig fókuszálás/vaku használat közben történnek a gondok.
-
headhunter86
senior tag
válasz
NTonee #41887 üzenetére
Lőttem 10 képet HDR-ben, nekem se fagyott ki. Hmmm érdekes. Pedig mikor megvettem a telefont és próbálgattam akkor fagyott. Lehet akkor még a Galéria appot használtam, nem emlékszem. Mert most a Fotók app nyílik meg.
Mostantól így fogom használni, majd kiderül hosszútávon, hogy megoldódott-e a probléma. -
NTonee
veterán
,,ha jól tudom a galéria app volt a felelős a restartért!"
Ez is csak egy elképzelés volt, ami végül sehová sem vezetett. Múltkor belinkeltem az xda-s topikot, ott lehet olvasgatni, de mostanra már ott sem történik semmi. Probléma van, konkrét ok/megoldás nincs, hibás camera api a téma. -
cirx
senior tag
válasz
headhunter86 #41885 üzenetére
nemtudom! én most csináltam vagy 30 képet HDR-rel, és nulla! pedig direkt ki be lépkedtem, meg párszor kilőttem a fényképező alkalmazást is! ha behúzod a készült képeket jobbról akkor melyik appban jeleníti meg? a Fótok vagy a Galéria appban?
-
C.Brigante
veterán
válasz
szentkuti11 #41864 üzenetére
miért mit tárolsz a készüléken amire nem elég a 8(5)gb? Manapság a felhők idején nem sok értelme van a nagy tárhelynek... (még mindig parasztvakító hatása van az tény)
5 gigányi kép, nem normális, 5 gigányi hd video? az normális lehet de ha ebből van sok arra a 16-os is kevés szóval, érted... -
Atish19
őstag
válasz
eladogeppc #41873 üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy inkább romlott. Kicsit elmosódottabb képeket csinál azóta. De ettől függetlenül még vállalható kategória számomra.
-
dnelb
veterán
válasz
Nem.
-
defy456
aktív tag
Nemrég írtam, hogy 4.4.2-vel már nincs kamera közben reboot. Hát tévedtem.
fényképeztem, átmentem a galériába, és már indult is újra. -
Midway
senior tag
válasz
Miért, van frissítés??
-
petipetya
nagyúr
válasz
ruzsabazsa #41874 üzenetére
Ott valami nem stimmel, mert a piros pöttyös az igazi.
A helyedben gariztatnám.
-
ruzsabazsa
aktív tag
Sziasztok.Na van egy uj produkcioja a nexusomnak.Megpedig a front kamerara valtva kapok egy kis fekete pottyot Es minden kepen vagy videon jelen van.Gariztatnom kellene?a partnero mennyire partner?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Frissítések után javult itt is a nexus kamera minősége ?
-
headhunter86
senior tag
válasz
szentkuti11 #41871 üzenetére
Akkor jó. Azt hittem valami tönkre vágódott benne. De ezek szerint ez gyári jelenség.
-
szentkuti11
addikt
válasz
headhunter86 #41868 üzenetére
Nálam is megvan, de az iPhone 5-öm jobban zörgött, szóval egyáltalán nem zavar.
-
func93
senior tag
válasz
Nállam is van egy ilyen jelenség.
-
pcnet
addikt
válasz
No para. Kamera zörög, mint sok más telefonban is.
-
headhunter86
senior tag
Nektek nem zörög valami a telefonban? Az enyémet ha megrázom, akkor mintha valami kis alkatrész zörögne benne, eléggé idegesít. Foglalkoznom kéne vele?
-
func93
senior tag
válasz
szentkuti11 #41864 üzenetére
hogy-hogy?
-
szentkuti11
addikt
8-asat biztos nem vennék Nexus 4-ből. Akkor se ha 40 lenne.
-
válasz
C.Brigante #41858 üzenetére
Viszont a tiéd az 8 GB-os, meg csak májusig garis. Ez is közrejátszhat.
(#41857) w333
Igen, N5 lesz.
(#41859) cirx
Majd írok valami kis tapasztatalatot.
(#41861) Styleair
Bő 1,5 év volt még plusz gyári gari volt, nem GSM-es.
-
catroot
veterán
válasz
C.Brigante #41858 üzenetére
Azért az elég durva, hogy annyiért nem viszik. Agyalok rajta, hogy eladom, de a legjobb esetben is iszonyat nagyot buknék rajta.
-
Hú srácok, elég kelendő a Nexus 4. 15.38-kor meghirdettem, este 20.00-kor már el is vitték 77k-ért. Nem hiába, a Nexus az Nexus..
-
cirx
senior tag
Rendelt már valaki valmilyen nexus 4 kiegészítőt a shopandroidtól?
A kérdésem ehez kapcsolódik, hány nap múlva érkezett meg a cuccotok tőlük! -
Styleair
aktív tag
válasz
NTonee #41810 üzenetére
petipetya
Köszi srácok, sikerült leküzdenem bénaságomat, és megtaláltam itt is, ott is!
Play-ben is lehet állítani?Chrome:
Nekem továbbra is az a bajom vele, amit már korábban is írtunk. Fórumozás közben (nem ez, másik)
Hsz-onként változtatja a betűméretet, és ezzel nem tudtam mit kezdeni.
Opera mini-nél rendesen működik. -
válasz
szentkuti11 #41845 üzenetére
Futásidőt akartam írni, a képet is annak neveztem el. Ennél stabilabb telefonom még nem volt, pedig volt már előtte több mint 10 féle androidos.
Sokan azért veszik, mert fejlesztői telefon és sz*rrá lehet romolni. Régebben én is sokféle romot kipróbáltam a korábbi telefonjaimon. Ezt viszont azért vettem, mert egy stabil készülékre vágytam, ami úgy néz ki és úgy is működik, ahogy a google kitalálta...
-
petipetya
nagyúr
válasz
szentkuti11 #41847 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele.
-
-
heidricha
őstag
válasz
petipetya #41823 üzenetére
Érdekes, hogy szinte mindenkinek a Chrome a favorit, engem megőrjít azzal, hogy egy közepes oldalon is, egy nagyobb görgetés közben képes 3-4 mp-ig 'fagyni'. Már régóta a Ffox a befutóm, csak akkor Chrome-olok, ha valami jelszó csak abban van meg. Ezt a komoly megtorpanást csak a C csinálja, viszont a többi nekem kényelmetlen, így maradt a Ffox.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #41836 üzenetére
flash counter
-
eastsider
nagyúr
válasz
C.Brigante #41833 üzenetére
Erről annyit, hogy amikor a szervizbe volt a Galaxy nexusom nyitott BL-el kaptam vissza, holott direkt visszazartam
-
válasz
C.Brigante #41833 üzenetére
A kolléga azt kérdezte, hogy mi van ha kinyitja a BL-t majd utána visszaállít mindent, akkor van e valami gáz a garival, erre a válasz: nincs semmi gond.
-
C.Brigante
veterán
válasz
pepe091 #41829 üzenetére
áhh, itt több dolog is sánta.. "Ez a Google referencia telefonja, itt nincs ilyesmi." nem tudom melyik verziótól de a számláló valós ötlet android részről, így ez sajna pont nem igaz. A másik amit nem értek: "akkor muszáj kinyitni a BL-t, ezért is nincs hatással a garanciára." a nyitott BL már mitől ne lenne probléma gari ugyben? ha nyitva van, gari lecsó, ha zárva van nem, ha a számláló ötlet már működik akkor meg tökmindegy, szopacs!
-
tomiii007
senior tag
Én is chromot használom teljesen meg vagyok vele elégedve, régebben mobilnetre Operát használtam, de miután most már chromban is van tömörítés így már egyre kevésbé használom az operát... max akkor ha már kezd az 500 mb(limitem) vége felé járni, mivel opera még mindig jobban tömörít, de ált elég szokott lenni.
-
válasz
Diamond500 #41826 üzenetére
Ez a Google referencia telefonja, itt nincs ilyesmi. Eleve, ha a gyári képfájlt akarod felrakni, akkor muszáj kinyitni a BL-t, ezért is nincs hatással a garanciára.
-
dnelb
veterán
-
Diamond500
senior tag
Hogyan lehetne azt kideríteni, hogy a bl nyitás és a root, eltüntethető e teljesen? Szóval szerviz se veszi észre
Mert olvastam, hogy más telefonokban van valami számláló, ami visszaállítás után is mutatja volt a babrálva a tel -
tomiii007
senior tag
nexus 5 topciban sokan monjdák, hogy chrometol forrósodik a telójuk
-
w333
félisten
(#41822) Krisztián / (#41823) petipetya
Igen tényleg a Chrome a legjobb és a leggyorsabb, csak nekem nagyon hiányzik belőle pl. egy speed dial, olyan amilyen az Opera Classic -n van
-
w333
félisten
Android böngésző teszt: melyik a leggyorsabb ? érdemes elolvasni
-
w333
félisten
-
Scooter74
őstag
válasz
gipsztigris #41815 üzenetére
Ezek szerint. Na mind 1 mert így is müxik elég jól. Mert az altazás az home gomb dupla kopp.
-
Scooter74
őstag
Tomiii007. Te is telepíteted a touch controlt? Neked müxik a képernyő altatás ha alul végig húzod az újjad? Nekem valamiért csak az ébresztés müxik és a kernelt is cserélte magának.
-
w333
félisten
Valakinek frissült már a Facebook
Párom telefonján (Xperia Go) már a legfrissebb 5.0.0.26.31 verzió van -
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #41811 üzenetére
Így van, nem támogatja a ph. Mindig megkérdezik az emberek, ha nyílik egy topic a "fejlesztésekről", ám a válasz mindig ugyanaz: nem tervezik.
-
C.Brigante
veterán
Hali, tapatalk-nal masnal sem elerheto a ph forum ugye?
-
Styleair
aktív tag
Lehet külön állítani az értesítési hangokat? Ha igen, hol?
Sms, e-mail, frissítés, stb értesítéseket, jó lenne, ha másképp jelezne. -
Integra
titán
tegnap először repült egyet a telelfon kocsmában, olyat koppant a kövön, hogy még a zenén keresztül is hallotta mindneki az asztalnál, kicsúszott a hoodie zsebéből
semmi baja nem lett, a cruzerlite tok megmentette, különben valszeg törik.. -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám az e-mailnak és a facebook üzeneteknek másik jelző hangot beállítani? Egy LG G2- telefonról lenne szó, csak a saját fórumában nem kaptam rá választ.
Esetleg valamilyen app is érdekelne.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged