Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
nincs arra valami lehetőség hogy a power toggles-t ha kiteszem a statusbarra akkor rögzítve is legyen de ne legyen muszáj kitenni valami hülyeséget oldalra (ikon formájában) mert rohadt zavaró hogy az értesítések még ha üresen is van hagyva, akkor is egy bizonyos helyet elfoglal.
eddig aksi kijelzés volt, de mióta van a %os aksi kijelzés a telón azóta nem akarom azt használni mert amúgyis lassan "vált" és csak 5percenként frissít
-
vivi433
tag
Vajon mikor érkezik az OTA frissítés
már várom nagyon remélhetőleg hamarosan jelez a telefon de úgy tudom ki lehet kényszeríteni valahogy csak már nem emlékszem hogy
-
Criton
veterán
válasz
Criton #34084 üzenetére
Itt úgy értem, van egy kontakt a gmailben, fel akarom hívni, rábökök a képre, és kell egy kis idő míg a tárcsázási ablak megjelenik, másnál is ilyen?
(#34086) petipetya: hát nincs sok alkalmazásod
, blacklistet én is használtam egy ideig, főleg a rejtett számok miatt (bankok hírdetései stb...), de mióta többnyire mióta leszoktak a rejtett számról, nem nagyon látom értelmét ennek az alkalmazásnak....
Navigont egyébként használ valaki a mobilon?
-
válasz
k0c2k4 #34085 üzenetére
Százelékos akksi akksi ha jó olvasom még nincs benne alapból.
Légyszi valaki összefoglalná, hogy pontosan mit kell csinálni, ha CM 4.3-ról jövök és fel akarom tenni a krt16s-t. Bootloader nyitva, twrp recovery van fent. Parancssorral és Toolkittel is néztem, de már eltévedtem.
Ezekben nincs leírva, ha utána rootolni akarom, vagy recoveryt akarok telepíteni.
Köszi!
-
petipetya
nagyúr
A beállítások / Google / xy@gmail.com / Settle Up mi lehet? Összefügg a Play Magazin megjelenésével?
-
petipetya
nagyúr
2. Kell a Facebook alkalmazás és a Facebook Messenger egyaránt. Hogy mit értesz háttérben való futás alatt, az nekem nem világos. De ne lődd ki semmilyen task progival, ha ez a kérdés.
3. Ha nem zavarnak a piktogramok, akkor hagyd rajta, vagy rakass rá egyet. Bármikor megkarcolódhat, hiába vigyázol rá. Szerintem egy 2ezer Ft-os fólia nem tétel annak tudatában, hogy nem szívod majd a fogadat, ha gebasz történik.
4. Ezek vannak telepítve, kérdezz ha érdekel valamelyik: kép1 kép2 kép3
5. Nekem a piros szolgáltatói sim alapból betett több apn beállítást: net, live, feltöltőkaris és 2db mms-t. Ezek közül csak a netet és az egyik mms-t hagytam meg, míg a többit töröltem.
6. Ezeket érdemes aktiválni:
- Beállítások / biztonsági mentés és visszaállítás
- Beállítások / Google / xy@gmail.com / alkalmazás adatok és személyi adatok.
Nekem ezek vannak beállítva, így egy gyári beállítások visszaállítása után a Play visszatelepíti az utólag letöltött alkalmazásaimat.7. Ezeket szoktam beállítani:
- Beállítások / fejlesztői lehetőségek / mindhárom animáció értéke 1 helyett 0,5.
- Beállítások / kisegítő lehetőségek / a bekapcsoló gomb megszakítja a hívást
- Beállítások / biztonság / modulengedélyezések be
- Beállítások / tartózkodási hely / mód / energiatakarékos be, illetve beállítások / wifi / speciális / keresés mindig elérhető ki (Google Now miatt).
- Beállítások / biztonság / hozzáférés értesítésekhez / Lightflow be + beállítások / kisegítő lehetőségek / Lightflow be (Lightflow miatt). -
Criton
veterán
Ha egy kontaktnak a képére nyomsz, akkor kell egy kis idő míg a képe megjelenik, másnál is így van?
-
Hali!
Most CM 4.3-on vagyok. Fel szeretném tenni a KRT16S-t. Itt van már olyan lehetőség, hogy értesítési sávból kapcsoljuk is a kapcsolókat, ne csak a beállításokba vigyen? Százalékos akksi kijelzés van? Mert, ha nincs, akkor gondolom custom recovery kell, de az nincs leírva itt.
Üdv!
-
atike
nagyúr
Most, hogy két napja használom a KRT160-at nagyon röviden az eddigiek:
- tetszik az új tárcsázó, szokni kell
- érzésre gyorsult, bár lehet, hogy ez tényleg csak placebe
- az akksihasználat (nálam tutira) javult nem is kicsit
- volt két komolyabb játék korábban a telón, azok most FC-nek...
- az ART-nak eddig sem előnyét sem hátrányát nem tapasztaltam (ok, tudom benchmark így benchmark úgy, de napi használatnál nekem semmi változás nem tűnt fel)Összességében elég pozitív...
-
LógaGéza
veterán
válasz
pantomimes #34077 üzenetére
... igazából csak rosszul fogod
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
pantomimes #34072 üzenetére
Ne mozgasd
-
Criton
veterán
válasz
iPhone 4S, iPhone5-nek is zörög mint ahogy a Nexus4-nek.
-
NTonee
veterán
válasz
pantomimes #34074 üzenetére
ez normális dolog.
-
Benex
senior tag
válasz
Ne is menj, nekem is zörög, több telefonnak is zörög a kameranal. ( ne sértődj be a tobbiekre ha elküldenek h használd a keresőt.... Csak ezt millióan kérdezik /ték már)
-
NTonee
veterán
válasz
pantomimes #34069 üzenetére
Jobb felül keresés-> zörög.
-
Benex
senior tag
válasz
pantomimes #34069 üzenetére
A kamera zörög, mint mindenkinek
-
pantomimes
aktív tag
Tegnap vettem sézre, hogy ha mozgatom a telefont, valami a felső részen zörög benne, 1 hetes, GSM palota, kíváncsi vagyok mi lesz ha hívom a szervízt. Ők 3 napra írják a cserét, de rosszul emlékszem, hogy webes rendelés esetén a tv. szerint ez 8 nap nem?
-
jaszy76
aktív tag
Sajnos nem írhatok (még) a Franco kernel Plus topikba az xda-n. katt
Vki megkérdezné a fejlesztőt, hogy várható-e a fauxsound kód beépítése a kernelbe?
A korábbiakban benne volt, de az r194-ben nincs. Legalábbis a fauxsound app szerint.
Nagyon köszönöm!
(Aztán az is lehet, hogy még nincs működő fauxsound a kitkat alá) -
Nazara
őstag
válasz
zezoka #34058 üzenetére
Google-fiókhoz vannak rendelve a fizetős appjaid is, tehát ugyanúgy le tudod tölteni őket a Playből. Csak nyilván mondjuk a játékokban nem lesznek meg a haladásaid, kezdheted előről.
(#34059) Criton: fentebb említette valaki, hogy a Google tiltota le ezt a fajta szinkront.
-
jaszy76
aktív tag
Kint van a Franco kernel Plus is: katt
-
Criton
veterán
Érdekes, a LinkedIn összekapcsolja magát a google címtárral, na meg minden más, de facebook nem képes...
-
zezoka
őstag
Ha Factory resetet nyomok, utána mi történik a fizetős progikkal? Van valami kód, vagy valami, h ne kelljen újra megvenni?
Progival (Titanium, stb) lementeni nem akarom, mert pl egy verzióváltás miatti F.Reset után nem akarom visszaállítani, mert akkor szvsz olyan, mintha semmit sem csináltam volna.
-
FordFair
tag
válasz
sonique #34054 üzenetére
Köszi a segítséget!
Mint kiderült nem a jó könyvtárból adtam ki az adb devices parancsot, ezért írta parancssorban az offline-t a device helyett a számok után ...
Viszont nálam a total commanderes plug-in-ek továbbra sem működtek.
A (fél)megoldás az lett, hogy ha parancssorba beírom az adb devices parancsot (amire kihozza a készüléket egy "adb out of date. killing... * daemon started succesfully * szöveg után), akkor ezután az adbplugin működik
(a TotalAndDroid továbbra sem)...
+ akit érdekel - a franco 194 kernellel működik a touch control app ...
-
sonique
őstag
Kint a Faux kernel stabil
http://faux.androidro.ms/mako/kk44/mako-kk-kernel-029m.zip -
sonique
őstag
válasz
FordFair #34051 üzenetére
az az nem jutott eszembe
szal ha RSA fingerprint nincs engedélyezve akkor nem müködik én ugy tudom hogy azt hogyan is lehet
kikényszeriteni hogy ujra feldobja igy hirtelen passzde talan probald meg usb debug ki be
ujra indit
ujra pc cstlakoztat és közben engedélyez usb debug ...esetleg még ne huzd ki az usb kábelt a telefonbol miközben usb debug engedélyezve van és ugy inditsd ujra a géped
elvileg a adb devices commandra fel kell jönnie
ha nem megy task managerben keresd meg és lödd ki az adb.exe t utána ujra proba -
FordFair
tag
válasz
sonique #34050 üzenetére
az usb debug engedélyezve, megpróbálom a drivereket újratenni
(#34053) sonique
igen, pont ez lett volna még kérdés, az újrakényszerítés, de lövésem sincs ...gondolom, ha leszedem/felteszem a drivereket, akkor újra kéri, nem?
Ezeket már próbáltam:
- usb debug ki/be
- MTP/PTP ki/be
- telefon/PC újraindít -
-
sonique
őstag
válasz
FordFair #34047 üzenetére
totalandroid nalam is csak egy darabig müködött jol
azutan lecseréltem erre
http://www.totalcmd.net/plugring/android_adb.htmltökéletesen teszi a dolgat
sööt sztem jobb is sok +dolgot tud
logot egyböl megnézheted
van backup ....a logcat pl most kaporra is jöhet akinek pl esetleg megjön az OTA de még nincs link hozza itt lehet megnezni a OTA zip file linkjét
-
FordFair
tag
A korábban működő total commander + plugin megoldás nem megy most nekem valamiért, azt írja a TotalAndDroid plugin, hogy Device is Offline.
A szülő könyvtárból továbbra is elérem a telefon SD-részét, de a rendszert nem(USB debugging bekapcsolva, driverek rendben)
+ parancssorból is az adb devices parancsra az írja, hogy offline
list of devices attached
[számok] offlineMit tudok csinálni?
-
Winne
nagyúr
Köszi és köszi!
-
qltsar
veterán
El lehet, vagyis eddig el lehetett, csak le kell tiltani a Google Search alkalmazást. Ezután lehet, hogy kell egy restart, mert ha jól rémlik nem lehet force-stop-olni a gyári launchert.
@NTonee: na...én meg felraktam a beta-t Nova-ból (4.3 alá), erre elveszett az átlátszó status és notibarom
, mindig odarakja a drop-shadow-t, nem lehet kiszedni
-
NTonee
veterán
persze, másik launcher-el.
A stock launcherből nem lehet leszedni, de a Nova Launcher Beta ajánlott ehhez, mert azzal az átlátszó dolgok is megmaradnak.
-
Winne
nagyúr
Urak a főoldalon a felsős Google sávot el lehet tüntetni valahogyan?
-
dnelb
veterán
4.4ről ha restoreolom a 4.3as backupom (persze fr után ) lesz valami probléma?
-
sonique
őstag
válasz
mcsabi84 #34035 üzenetére
elég lenne a playben engedélyezni
és hozzak nekem németektöl kifizetem a töbletet a postára
és maradjon az Euros ár is
szoval csinalhatnak eu-n belül igy mivel nyitott a piaclegalább a sok zug bolt nem keresné szarrá magat
épp ezért olyan vicces hogy ott elérhetö olcsobban ahol sokkal jobbak az anyagi körülmények
de ez már részletkérdés -
-
Criton
veterán
Ha a telefont lehúzzátok a töltőről, akkor a kijelző nálatok bekapcsol?
-
törölt tag
válasz
mcsabi84 #34016 üzenetére
Jelentem rohadt jó. Igen gyorsan le lehet húzni albumokat a telefonra (ingyen - nem értem mi értelme megvenni bármit is). Előtte bele is hallgathatsz. De ha a neted is unlimited és mindenhol van 3G, akkor realtime is hallgathatod a millió albumot. Ha pedig már keresgéltél, akkor vannak ajánlott album szekciók, ami a saját stílusodhoz van szabva. Illetve, ha egy artist-re keresel, akkor ajánl ahhoz hasonlókat is. Gyakorlatilag nem kell zenekereséssel küszködnöd, amikor már nem tudod mit hallgass. Annak ellenére, hogy nem utazom valami sokat, lehet nem mondom le a 30 napos FREE-t, hiszen két doboz cigi az ára több millió albumnak, per hó.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
#59070464 #34015 üzenetére
Akkor passz. A Googleben ez a rossz, hogy néha olyan összefonódások vannak és mindenhol lehet mindent állítani, hogy néha több helyen kell valamit átállítani, hogy sikerüljön. Jó lenne, ha egy kicsit rendet raknának, mert egyre nagyobb a zűrzavar.
Pl. nálam ezért nem működik az unlimited music, mert valamiért még egy kicsit be van kavarodva az angol play-jel és amikor a try it free-re klikkelek, akkor kéri, hogy a működő walletom helyett adjak meg valami alternatív fizetési módot (jah és természetesen ott már fontban kéri az összeget...). Pedig érdekelne nagyon hogy milyen -
mcsabi84
senior tag
-
törölt tag
OMG, a Falcon Pro Twitter kliens olyan smooth, mint a Currents. Lehet elcsöppentem.
-
zoltannovak
tag
tudom hogy már kismillioszor lelett irva de valaki leirna nekem megegyszer, hogy a stock 4.3 ra hogylehet felfleselni a 4.4-et? bootlodert kell nyitni?
-
FearTomi
őstag
válasz
#13908480 #34003 üzenetére
Nekem folyamatosan jön az NFL meccsekről értesítő. Megnyitod a google now-t, varázspála középen, majd sports teams ott beállítod a kedvenc csapatodat, majd az everything else-nél beállíthatod, hogy miről szeretnél velük kapcsolatban üzenetet kapni, meg hogy amblokk miről akarsz értesítést kapni.
-
törölt tag
Skacok, esetleg tudtok abba segiteni, hogy hogyan tudok tobb kartyat megjeleniteni a google nowban? Csak az idojarast, es azt mutatja h gyalog vagy kocsival milyen messze van a suli, esetleg ilyeneket h focimeccsek eredmenyei hirek ilyesmik valakinek mukodnek?
-
Criton
veterán
igazatok volt, normalizálódott a helyzet:
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest