- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #56662 üzenetére
De ez már a legerősebb Snapi 800 -s (S4 LTE-A) változat ami fizikailag sokkal erősebb (a régi Snapi 600 biztosan gyengébb volt), nem azt mondom hogy smooth, csak azt hogy az alkalmazások sokkal gördülékenyebben futnak rajta (facebook, messenger, böngésző) sokkal fluidabb, a gyári rrendszer ezen kívül egy kaka mert néha beállításokban laggol, de maga a hardver S4 Pro (Adreno 320) vs S800 (Adreno 330) nagyon érezhető
G2 is van, ezt nem kell bemutatni az S4 -től is sokkal folyékonyabb (itt már érződik a Tácsviz vs LG rendszer optimalizáltsága) szóval sokkal jobb !
Míg az S4 -t Nova launcher -el használom, addig a G2 -t a gyárival és szerintem ezzel mindent elmondtam, Samuból hiányzik az optimalizálás !
-
norbert1998
nagyúr
válasz
pepe091 #52462 üzenetére
kerestem korábban, de drágák voltak nekem, viszont úgy rémlik, hogy ilyen telenoros meg ilyesmiket írtak róla..
most rámírtak (a feladott keresési hírdetésem miatt) hogy van jobb áron egy. és nem tudom, hogy mi a helyzet. de ezekszerint azt csak azt hitték, hogy függő, mert szolgáltatónál vette, igaz? (mert úgy tudom, lehetett szolgáltatónál venni ilyent) -
gipsztigris
addikt
válasz
pepe091 #50896 üzenetére
Tökéletesen egyetértek!
Én is szolgáltató oldalon dolgozom (víz-csatorna) és a fogyasztók vagy ügyfelek érdekeit olyan iszonyúan védi mindenki, hogy az hihetetlen! Kormányszinten is azt sugallják, hogy ne fizess, mert a "szemét, multi rajtad élősködik a magas áraival és alacsony színvonalú szolgáltatásaival" A szolgáltatóknak SEMMILYEN joguk nincs a követelések eredményes behajtására. Egyetlen lehetőség a nem fizető fogyasztók "zaklatása" telefonon, levélben, emailben, ahogy sikerül. Majd a polgári peres behajtás, de ahhoz el kell érnie a nem fizetőnek egy bizonyos határt.
Ezért lehetséges az a kifordított helyzet, hogy olyan postokat olvasunk ahol a nem fizető ügyfél van felháborodva, hogy milyen alapon követelik tőle a tartozását! -
SteveJobs
őstag
válasz
pepe091 #50896 üzenetére
Azért mert ebbe a szàjba ba.....ott k....va orszàgba meglehet csinàlni.Tegnap beszéltem egy Romànnal ott is olcsobbak a prec díjak.
Csak úgy mellékesen mért nem engednek màs szolgàltatót?
Gondolom rohadt sok Nokiàs doboz kell,de még így is megéri!
Na ki dühöngtem magam koràn reggel. -
w333
félisten
válasz
pepe091 #50886 üzenetére
Ez így van és pontosan tisztába vagyok vele, de azért 2 felszólítás kb. 10 nap alatt kissé botrányos, nem azért a +750Ft -ért (mert tényleg lesz*rom) hanem úgy globálisan, ezzel mennyi pénzt szednek már be ? én ezt egy kicsit lehúzásnak tartom, és mi van azokkal akik 20 napot csúsznak ? felszólítsák őket 10X ami már 7500 Ft
1 havi számla 1 felszólítás legyen ne pedig 2,3,4 stb.
De mindegy ez nem az a topik, csak jeleztem hogy ne csodálkozzatok majd !
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #44431 üzenetére
Akkor bocsi ...
de én nagyon sok ilyen hibát olvastam :
(Link, Link, Link, Link, Link, Link, Link, Link)
Stock Androiddal van valami gáz, nem hinném hogy ez tényleg véletlen lenne hogy mindkét Nexus telefon kamera hibákkal küzd
(#44430) Krisztián
Szerintem ez akkor is valamilyen hiba, mert ilyen nincs hogy "más alkalmazás lefogja a kamerát" Google -nál sunyiznak tudnak a dologról, kíváncsian várom mikor jön a javítás !
Mielőtt félreértenétek ez nem telefon hiba, hanem valami súlyos Android "bug" !
-
twine
veterán
válasz
pepe091 #43666 üzenetére
nem, sajnos Gravity Boxban nem lehet ezzel mit kezdeni,,,én is a Now swipe disablert használom erre,,,
Más:
Ha vaakit érdekel, Xposed alá van egy modul,,,SoftkeysFadeMod névvel,,,pont annyit csinál mint amit a neve mutat, nem többet,,,Adott idő után, és alatt, eltünteti(egy kulturált fade-el) a gombokat alul,,,
Nekem baromira tetszik,,,mert a Pie-t én nem szeretem,,,(nagyon nem) ellenben szép a képernyő gombok nélkül...
Ugyanakkor a gombok "ott vannak", tehát várni nem kell semmire, ha nyomni akarod, mert megnyomod a gombot(a helyét) és abban a pillanatban meg is jelenik a gombsor...és marad amíg akarod(ahogy be van állítva)....
Már így is sokat beszéltem róla,,ennél lényegesen egyszerűbb maflaság...próbáljátok ki,,nekem tetszik
van gomb
nincs gomb -
dragon1993
őstag
válasz
pepe091 #43664 üzenetére
Rootlva van.
A fent linkelt Google Now Swipe Disabler eltünteti a Google ikont de a kör megmarad ez már haladás.
De ha lehet teljesen eltüntetném. -
NTonee
veterán
válasz
pepe091 #42360 üzenetére
sajnos elég régóta out of stock már, pedig én is akartam olyat rendelni. Remélem nem véglegesen megszűnt termék.
joebacsi4: pepe091 már linkelte, arra gondoltam. Egyébként annyi pénzért az általad linkelt is kiváló.
DesireS topikban volt valaki hasonló nicknévvel.atillaahun: bt egér+ bill még nincs, mert most egy másik lehetőségen is töröm a fejem (bay trail-es win8 tablet).
A monitornál nekem is akadtak ilyen gondjaim. Kínlódtam én is, próbálkoztam telefon reboottal, ki-be dugdostam, míg végül egyszer csak megjelent a kép. Furcsa, mert itthon a hdmi tv-vel semmi gond. A hdmi-dvi átalakítós monitorra kötésre gyanakodtam. -
dragon1993
őstag
válasz
pepe091 #42332 üzenetére
Szerintem 58 illetve 60-65k egyáltalán nem gyanús.
Akitől én vettem ő is drágábban akarta adni, de belinkeltem neki 75k-ért az újat a GSM Linetól utána egyből engedett. Úgy vettem észre nem igazán jött be neki a Nexus mert SGS 4-et akar venni.
N5 110-120k lenne (399*312 = 123.000) annyival meg nem ér többet.60 +5k ringke fusion tok és egy sima szilikon tok + fóliák.
Utólag belegondolva hülyeség volt a +5k rendeltem hozzá egy sima bújtatós bőrtokot.
N5 110-120 lenne (399*312 = 123.000) -
atillaahun
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz
pepe091 #41829 üzenetére
áhh, itt több dolog is sánta.. "Ez a Google referencia telefonja, itt nincs ilyesmi." nem tudom melyik verziótól de a számláló valós ötlet android részről, így ez sajna pont nem igaz. A másik amit nem értek: "akkor muszáj kinyitni a BL-t, ezért is nincs hatással a garanciára." a nyitott BL már mitől ne lenne probléma gari ugyben? ha nyitva van, gari lecsó, ha zárva van nem, ha a számláló ötlet már működik akkor meg tökmindegy, szopacs!
-
headhunter86
senior tag
válasz
pepe091 #41000 üzenetére
Felhívtam a srácot. Mondom neki érdekelne egy Fekete Nexus 4 16Gb. Azt mondta most délután jön 2 db. Ez után rögtön kérte is a címet tőlem hova küldje. Nem szarakodott
Itt Fehérváron akartam megrendelni, de a srác azt mondta január végén lesz csak leghamarabb. Tovább már nem akarok várni, mert múlt héten meg azt mondta a héten lesz már. Láttam ti is a PartNero-nál vettétek, mondom akkor jó lesz nekem is.
-
-Faceless-
őstag
válasz
pepe091 #40876 üzenetére
Vodás vagyok, és a telenor nem engedi húségidő lejárta előtt függetleníteni a telefonokat. A nem ide való dolgokba meg nem akarok belemenni.
Engem is zavar, hogy nincs rá garancia, de ha gsmből venném kb. az is egyenlő azzal mintha nem lenne.#asderka22 igen néhány gsm bolt ezzel trükközi ki, hogy ne kelljen javítani a készüléket, vidd be hozzájuk és potom összegért megcsinálják
-
janosibaja
őstag
válasz
pepe091 #40402 üzenetére
Én eredetileg csak azt akartam kérdezni, hogy a feleségem stock 4.4.2-jének lock screenjére hogyan lehetne visszahozni az alul-felül átlátszóságot. Mert bizony eredetileg a lockscreen átlátszó volt (a launcher természetesen nem).
Igen, Zooperrel és társaival lehet szöveges linkeket készíteni. Csakhogy én csináltam a Zooperrel linkeket, widgeteket és erőforrás igényesek, jól láthatóan lassan töltődnek be, némelyik láthatóan akad. Az ssLauncheré meg nem.
Továbbá egyéb mutatványokra is képes, pl dinamikus szöveggel kiíratom vele az akku hőmérsékletét, stb. De mindenkitől elnézést a sok dumáért: ezennel befejezem a hittérítői tevékenységet.
-
mtcob
senior tag
válasz
pepe091 #39931 üzenetére
4.3 alatt sem ment az indavideó
Én jelenleg úgy nézek meg egy videót (indavideón), hogy opera minivel megnyitom, letöltöm, majd MX Playerrel megnézem......sajnos ez így elég körülményes, mondjuk egy hosszabb út során jól jöhet hogy offline is elérhetőek a kedvenc sorozataim bizonyos részei -
HZoli87
veterán
válasz
pepe091 #39066 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Itt azt írják, hogy elvileg ingyenes. Link
Akkor már csak vissza kell hívnom holnap a gsmline-t, hogy módosítsam a megadott telefonszámot, hogy a futár elérjen ha hozza a készüléket (mert nincs a közelemben olyan telefon, ami fogadná a micro-t.)
De ha elvileg csak körbevágják (lyukasztóval
), akkor visszatudom tenni a jelenlegibe is.
Nem kicsi (meg)váltás lesz szerintem (LG GD880-ról) a Nexus.
-
Integra
titán
válasz
pepe091 #39039 üzenetére
én annyit írtam, hogy van igo a play-ben. semmi illegálisat, vagy falsot nem írtam. megállapítottam egy tényt. ezt tudod helyesen értelmezni? nem úgy tűnik.
vicces b+, hogy leírok valamit és az utolsó kisgyerek is gondolkodás nélkül nekem esik olvasás és szövegértelmezés nélkül...
semmi olyat nem láttam a linken, amit már ne tudnék évek óta. nekem még az eredeti igo2005 is megvan sd kártyán, nem ma kezdtem....de lefordítom neked akkor, hogy hátha megérted: talán megy.
azt jelenti, hogy legálisan vásárolható az igo egyik verziója, amihez nem a fasz készülék licenszelős megállapodás van, hanem készüléktől teljesen függetlenül vásárolható. izrael számára. és ez jó, mert ez talán reményre adhat okot, hogy végre kimászank a buzi apple szerződésből és idővel minden ország számára elérhető lesz szabadon megvásárolva. -
atillaahun
veterán
válasz
pepe091 #38920 üzenetére
Milyen fülest vegyek topic-ban sajnos nagy ívben letojtak, úgyhogy mégiscsak itt próbálkoznék meg a kérdéssel.
Tehát igazából csak azt kérném, hogy akinek van 3e-ért mikrofonos fülese és nem nagyon szar az írja már be a típusát legyen szíves.(#38944) RootRulez
Akkor már be tudtad állítani rendben a %-os kijelzést? Igen pár reboot kell neki.(#38926) Gabócza
Köszi. -
Diamond500
senior tag
válasz
pepe091 #38616 üzenetére
2 dolog miatt..
Egyik mert már szívtam meg frissítés miatt régebbi telefonnál.. le lassult laggolt stb..
Második mert sok progi van amit megszerettem, és 4,4 alatt nem biztos, hogy működik (vannak olyan progik is amiket nem nagyon fejlesztenek)
Én nem értek hozzá, és nem merek belemenni, ilyen romolgatásokba, cselezésekbe... öreg vagyok már ehhez -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged