Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Miért van az, hogy másolnék az "SD kártyáról", 5 perc amíg kiszámolja az időt, mikor elkezdni másolni, meg olyan hibaüzenet jelenik meg, hogy az eszköz nem működik
Pedig működik ám.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A 0. hszben a van, hogy a bootloader nyitás törli az SD kártya tartalmát. A rootolás nincs ott, viszont úgy rémlik, mintha az is törölné, szóval ha CSAK rootolok, az is törli az SD kártyát?
Köszi: RR
-
TomPack
őstag
válasz
#59070464 #36085 üzenetére
Custom romokban, amiben csak lehetett, én mindig levettem a legkisebbre, ha nem volt bennük PIE. Asszem 24dpi-volt àltalàban a gyàri 48 helyett. Sosem ütöttem mellé, és szerintem nem igényel több koncentràciót egyàltalàn! A plussz "menü"-gomb meg rengeteg alkalmazàsnàl jól jönne, mert kényelmesebb lenne elérni alul az opciókat.
Navbar méretet hol lehet módosítani? -
törölt tag
válasz
TomPack #36084 üzenetére
Azert a stat baron lathato, de a valosagban tagloz igazan. A nav bar igy is kisebb lett, ennel kisebbre en nem vennem. Ha tul kicsi, koncentraltabban kell hasznalni, igy viszont meg mindig gyorsan kezelheto.
Miert hasznalod a % battery modot battery iconnal? Igy olyan kis csunyacska.
-
TomPack
őstag
válasz
#59070464 #36082 üzenetére
Szuper lett, köszönöm!
Már csak a nav-bar-t szeretném kicsit kisebbre varázsolni, és egy plussz menügombot berakni, és akkor számomra tökéletes is lenne a stock.
Erre létezik valami trükk?
Kicsit ebben a build.prop-ban matatva a motorola mpx-es idők jutottak eszembe.Szerk;
A belinkelt képen nem is olyan látványos a változás, mint a telón. -
törölt tag
-
qltsar
veterán
-
hudyfiu
senior tag
válasz
atillaahun #36058 üzenetére
Van egy olyan menü a fejlesztőiben hogy "Másodlagos kijelzők szimulálása"
és itt van 1920x1080-as beállítási lehetőség is -
kiki89
aktív tag
4.4 alatt, ha ki tudtam hozni 3 óra kijelző időt a telóból akkor már nagyon őrültem. Most MIUI-t használok, és teljesen ugyanúgy használtam mint a 4.4-et, és itt ilyet produkált. Másnak ez lehet nem nagy szám, de nekem óriási előrelépés, hogy nem kell odafigyelnem, és ennyit megy a gép! Öröm és boldogság!
-
-
rankesz
veterán
Van új Xposed beta, elvileg már megy vele a Gravitybox...
Asszem holnap romolunk Vincent. -
defy456
aktív tag
válasz
FearTomi #36069 üzenetére
Nekem pont a defy nem csinálta(legalábbis fotózás közben
). De ez, hogy az összes főverzión, stock és főzött romon is több féle fényképező programmal is előjött két teljesen más forrásból hozzánk került nexus 4-en is. ez már több mint gyanús... Az enyém Német MM-os a feleségemé későbbi valami zug gsm-es nem európai töltős(ezt használtan vettük)
Szerk.: Én már régebben felvetettem, hogy nem lehet-e hogy driver gond?. -
gilfoyle
őstag
Hogyan tudok mp3-at beállítani ébresztésnek a 4.4-en? Az nem működik ami eddig, h az Alarm mappába teszem. A custom csengőhang beállítás sem megy.
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Rootolni szeretném a telefonom.A gondom az hogy ha elindítom a cmd.t azt írja ki hogy nem találja az elérési utat.A telefonon az USB hibakeresér bakapcsolva,az USB driver telepítve van.Az eszközkezelőben nem látja a NEXUS 4-et viszonz az Android device azt írja ki hogy az eszközzel minden renben van.Ha a nexus root talkittal próbálom az meg ADB problámára hivatkozva nem rootol.Nyitott a bootloader kis nyitott lakattal indul atelefon.Teljessen tanácstalan vagyok hogyan tovább.4.4 stock android van a telefonon.Tud valaki segíteni?
-
törölt tag
Egy napig 25% akcios a franco.Kernel updater app.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #36058 üzenetére
A Sony gond nélkül ment a tévén is, viszont annak volt külön micro hdmi kimenete.
A Nexus 4-hez kell valami micro usb - hdmi átalakító? Van ilyen? Gyári rom / kernel esetén is működik?
Vagy Te is csak találgatsz?
-
faham
aktív tag
Ismeretségi körömben 3 Nexus van ebből 2 ugyan ezt a hibát csinálja néha fotózásnál. (Ilyenkor hallattszik is , hogy kattog a kamera, nagyon próbálkozik valamivel de nem jön neki össze és reboot)
[Ebből az egyik OTA frissítéses 4.4 a másik meg full factory reset-es, szóval mindegy neki hogy lett felrakva]
Nem egyedi a gond -
atillaahun
veterán
HDMI kábellel használta már valaki a telefont monitorra kötve? Milyen funkciók érhetőek úgy el? Bögészni, Office-olni lehet úgy esetleg egy Bluetooth-os egérrel és billentyűvel? Jól láttam a fejlesztői beállításokban, hogy 1080p-s felbontást is tud?
-
FearTomi
őstag
-
szuladam
aktív tag
Gondolom már látta a többség, és most láttam hogy már van 4.4 -es launcher már mint a nexus 5 féle. Most tettem fel egy perce, szóval még nem tudom mivel jobb/rosszabb mint az original nexus 4-es 4.4-es, de mindenkinek ajánlom, akinél még gyári van, rohadtul jól néz ki!!! Így bár nem kaptuk meg az 5 egyedi kinézetét gyárilag, de ez a megoldás úgy tűnik tökéletes lett.
-
törölt tag
válasz
vicamuso #36048 üzenetére
Csak egy custom recovery (TWRP vagy CWM). Odex a stock ROM-hoz. Root nem kell, de amikor flashelsz egy TWRP-t, utána a reboot/system menü gomb megnyomása után felajánlja a SuperSU telepítését. Ha elfogadod, már mondhatni rootolva vagy. Hátrányát nem látom, hogy azt mond, hogy te nem kéred, de kérheted úgy is és akkor nem telepíti a SuperSU-t. Ha ezzel végeztél és szeretnéd, utána visszaállíthatod a gyári recovery-t a Google honlapjáról letöltött facetory image-ből.
-
NTonee
veterán
válasz
eastsider #36043 üzenetére
ilyen van nekem és ennyire olcsó is volt.
lehet, hogy nem eredeti, de azt a pénzt megéri, amennyiért adják. Az usb csatlakozónál kivágott részen hajlamos elrepedni, ezt több helyen is olvastam és én sem úsztam meg. Viszont nincs egyéb gond vele. Másfél méter magasról pont a sarkára esett a telóm járólapra. Nem lett baja, így szerintem már megérte. -
törölt tag
Van új [MOD][KRT16S] CenterClock I %Battery Mod I odex
Enyhén szürkés és végre nem olyan nagy, illetve kicsit távolabb van az órától. Szerintem jó lett. A szürke az új fehér.battery only as % number
CenterClock with % battery without battery icon -
vicamuso
tag
Első 4.4 error h nem tudtam egy névjegyet smsben elküldeni... Sehol nem talàltam ilyen opciót sehol Kinek sikerült?
-
eastsider
nagyúr
vajon ez eredeti lehet?
bumpergyanúsan olcsó, de nem szokták ráírni, hogy eredeti, ha nem az
-
proci985
MODERÁTOR
ugy nez ki 4.4en visszatert az "ejszaka 100%rol 0ra merulok tolton is" bug.
helymeghatarozasra elvileg csak a gpst hasznalna a rendszer, lehet tudni, hogy most eppen mi szivja le az akut?
-
w333
félisten
válasz
NTonee #36038 üzenetére
Akkor még nem támogatta a 4.4 -t
... most Nov. 28 frissült
Support new feature on KitKat 4.4 - Full-screen immersive mode
(#36041) NTonee
Az jó rég volt ... azóta már frissült vagy 10X és sok minden javítva lett
Persze van akinek nem tetszik ... jelenleg még én is a HD Widgets használom. -
NTonee
veterán
4napot adtam neki, aztán letakarítottam a telefonomról. Többnyire lövése sem volt róla, hogy hol vagyok. Ha mégis megtalálta, akkor beragadt és 3-4 órával később, amikor már 50km-rel arrébb voltam, még mindig az előző pozícióra frissítette az időjárást. Éjszaka többször nem volt hajlandó frissíteni. Volt úgy, hogy reggel 8kor még mindig az előző este 9órás állapotot mutatta. Mondhatjuk, hogy nálam nem jött be.
aizen92: a box már elég régóta adja ezt az 50gb-ot.
-
aizen92
addikt
LG 50 giga free tárhely ránk is vonatkozik? nem tudja valaki?
(#36038) NTonee: Köszi
-
w333
félisten
Ajánlanék egy nagyon jó és pontos időjárás alkalmazást Link
Támogatja a 4.4 teljes képernyős módot (immersive mode)
Csak egy baj van vele, hogy csak félig magyar, ezenkívül teljesen rendben van
-
NTonee
veterán
a kamerás reboot nekem már 4.3-nál is megvolt párszor, tehát azt nem kenheted a 4.4-re.
Az exchange problémáról tudnak, javítás folyamatban. De volt már aki megoldotta magának.
A képernyőzárásról is biztosan tudnak már gugliék, de van például egy custom rom, amiben már most be lehet állítani, hogy visszazárjon. -
cirx
senior tag
válasz
petipetya #36025 üzenetére
de a cell encryption hibát viszont megoldotta a 4.4, tehát nincs restart meg térő szüttyögés! a simem nincs 1 éves!
ha ez a kamera izé nem lenne, nem szólnék egy szót se! dehogynem szólnék mert a exchange syncloop bug ottvan, meg a nemfogadott utáni képernyőzárás is elmarad! -
NTonee
veterán
válasz
Criton #36019 üzenetére
szerintem meg hagyd úgy, vagy tegyél fel más kernelt. Az a beállítás csak a kikapcsolt képernyő alatti maximum frekvenciát állítja, tehát ha fentebb veszed, akkor csak annyit érsz el, hogy nagyobb maximum órajelet engedsz neki. De kipróbálhatod, állíts be 918000-et például. Xda-s topikban olvastam egy sráctól, hogy felvette 1,51GHz-re, de attól sem lett jobb.
-
petipetya
nagyúr
Neked nem csak 4.4 alatt voltak gondjaid: [link]
Pin kód kérés, térerő hiba, telefon restart stb. - régi a sim-ed?
Ezek alapján hatalmas bátorságra vall egyből a 4.4-re kenni és kijelenteni, hogy előbb-utóbb mindenki telefonja gallyra megy...
Ráadásul ellentmondasz önmagadnak, mert 4.2 alatt is tapasztaltál hibát.
-
Lmh
őstag
válasz
janosibaja #36017 üzenetére
azt hiszem ez már az a volumen, ahol mindegy is, hogy 20 vagy 200xD
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #36011 üzenetére
Ezer bocs, nem 200, hanem 20 GB (hülye vagyok egész nap).
-
cirx
senior tag
remélem gyorsan jön 4.4.1 különben kénytelen leszek visszatérni 4.2.2-re mert ez a fényképezéstől újrainduló telefon már nagyon b@ssza csőröm....
-
vicamuso
tag
Sziasztok!
4.4 alatt ki lehet kapcsolni, hogy ne rezegjen ha hivásnál felveszem a telefont?
Thx.
-
törölt tag
válasz
eastsider #36002 üzenetére
Ezek szerint nem szeretik reklámozni, vagy csak lusták frissíteni a Net & Roll oldalukat (szerintem előbbi, ahogy ismerem őket
). 1+ hónapja elhoztam egy S4-t két év rablánccal, látom elhozható Like 300-ban is. Bár még van érvényes magyar felsőoktatási diákigazolványom, akkor (20%) akciós volt pár napig és úgy emlékszem, hogy Mozaik S-ben volt félelmetesen jó ára (110k). No meg 5k-t nagyjából el is telefonálok. Bár ha a 300-ban fele annyiért beszélek, akkor is jobban kijövök. Whatever, így van 1.5 GB-on.
Egyébként nekem az internet mennyisége, sebessége többet nyom a latban 2013-ban, mint a beszélgetés mennyisége. Ennek ellenére bestbuy kombináció a Like 300 + N&R LTE csomag.
-
eastsider
nagyúr
válasz
#59070464 #35996 üzenetére
Like300 + net&roll
ez elég ofisöl megoldás nem?
a sima like elég retek. nagyon megkurtították, régen ugyan az volt, mint a like300 csak 50mb nettel. ma már szarabb perdíjak, nincs korlátlan beszélgetés stb...
nekem is like300 van, de bőven kijövök a 300megából (otthon, suliba van wifi, útközbenre meg elég, pedig chromeot használok, és instagramozok is vele +fb messenger+fb... nincs vele gond)
azért tényleg a mozaik nagyon hurka a likehoz képest -
Criton
veterán
Másnál is fordult olyan elő, hogy a kijelző nem ébred fel telefonbeszélgetés után? 2x kellett megnyomnom a bekapcsoló gombot, hogy magához térjen. Ha jól emlékszem valakinek volt már korábban ilyen problémája, valamit FKU-ban lehetett állítani. Mert most már én is észrevettem, hogy ha csörög a telefon, akkor elég sok csörgés után kapcsol csak be a kijelző, és ez elvileg valahol változtatható.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest