Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58095 üzenetére
Goveral is lehet vár I állni, nállam pl hellsactive+deadline. A min cpu órajel pedig 189MHz. A GPU max pedig 320Mhz. Illetve nincs beragadva valami alkalmazás?
-
Cobalt14
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom rajta, hogy ha kijön az 5.1 és nem tapasztalok jelentős javulást a teljesítményben, akkor szeretném vissza tenni valamelyik korábbi hivatalos verziót a telefonra (4.4 vagy 4.3, még nem döntöttem el). Jelenleg gyári 5.0.1 van rajta, nincs root, bl zárva. Az ebben a videóban bemutatott módszerrel vajon tudom telepíteni a google oldaláról letöltött image fájlt sikeresen?
https://www.youtube.com/watch?v=tj0__5B9Qy4
Vagy ha nem, akkor tudtok linkelni esetleg egy olyan leírást vagy videót, ami zöldfülűek számára is érthetően írja le a downgrade pontos menetét? Nagyon köszi előre is!
-
niof
veterán
Fiúk lányok! Egy kis segítség kellene! Ezt a Synapse-t hogy a fenébe lehet eltávolítani? Reboot után visszateszi magát...
Előre is köszi! -
válasz
Just_Reboot #58094 üzenetére
Tényleg jó.Az akkuidő viszont katasztrófa.Nem akarom a gyárit vissza rakni.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58091 üzenetére
A dupla kopp picit beleharap az aksiba. Próbálj ki pár color profilet. Ajánlom az Obsanity_Amoledet és a sarkozy_SGS_Amoledet eszméletlen szép színeket kapsz.
-
dannyl
addikt
válasz
TheBikerider #58091 üzenetére
Nálam akkuidő romlott sajna ezzel a ROM+kernel kombóval. De amúgy lassan tökéletesre csiszolom. Nagyon tetszik. Nem is értem eddig miért voltam full stock.
-
válasz
TheBikerider #58090 üzenetére
Nagyon tetszik.Majd meglátjuk az üzemidőt,mit tud.Remélem jó,mert tényleg bejön a cucc.
A dupla koppintásos wake- et be is állítottam egyből.Nekem az nagyon kényelmes.
-
válasz
Just_Reboot #58088 üzenetére
-
heidricha
őstag
Nem kell, hogy bármi tekerjen, elég ha ébren tartja. Traffi hunter futott végig? Jó sok app-pal jártam már úgy, hogy nem elég neki a hálózat alapú hely, GPS-t akar, de azt az ágy alatt sosem kapja meg, így egész éjjel is próbálkozik - neki semmi se drága. Ez is olyasminek tűnik.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58087 üzenetére
Beállítás>Gombok>Ki kapcsoló menü.
-
válasz
Just_Reboot #58086 üzenetére
Csinált valamit.
Képernyőmentést csinálnék,de nem tudom,hogy kell.Gyárin tudtam. -
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58085 üzenetére
Ez a manager ez is kelleni fog,de előbb az updatert rakd fel.
-
válasz
Just_Reboot #58058 üzenetére
Ez lészen az?
-
-
válasz
Rom+gapps most került fel,most indul.
PTP-ben felismerte nagynehezen és bemásoltam a cuccokat a DCIM-be.Onnan telepítettem.
Na most a hc updater.... -
ptp-ben most látja a telót.
-
t181
senior tag
válasz
C.Brigante #58080 üzenetére
Semmi. Ugyanolyan hulladék, mint volt.
De Én így szeretem. -
C.Brigante
veterán
Helyzet ezzel a szar lp-vel? Kijavitottak mar ezt a sok rücsök hibat, update semmi? Ppfff
-
Winne
nagyúr
válasz
adamfriday #58074 üzenetére
Még nincs rootolva, holnap megkérem munkatársamat, hogy segítsen benne és felteszem.
-
-
válasz
adamfriday #58071 üzenetére
Mtp,ptp,hol ez hol az.
A ptp-vel felismerte,dcim,pictures...de utána már az sem.Mtp-vel meg egyátalán nem,most. -
niof
veterán
Sanszos, hogy az akksi a végét járja. Én nemrég rendeltem (másodjára) új akksit a telóba, ez most úgy tűnik jó is.
Innen
Az első csereakksim ebay-es volt, 4 hónap alatt tönkrement. Az új akksi hátulján, nem értem miért, de Sony felirat van, elöl Nexus 4 címkével. De mindenhogy stimmel a telóba, és átlagos használattal 50% körül szoktam vele hazaérni. Az ebay-essel meg vagy ki is kapcsolt, vagy olyan 15-20%-nál tartott olyankorra. -
t181
senior tag
válasz
TheBikerider #58070 üzenetére
Milyen hibát ír ki telepítésnél?
-
adamfriday
senior tag
válasz
TheBikerider #58070 üzenetére
A beállítások / tárhely / 3 pötty / számítógépes usb kapcsolatnál be van pipálva valamelyik?
-
válasz
daniele #58069 üzenetére
Köszi.Majd du.ismét megpróbálom.
Egyszerűen nem ismeri fel a gépem,mint belső tárolót.Telepítgette a drive-ereket,meg ki is írta,hogy nexus,android,amikor rádugom a gépre,de a sajátgépben nem jelenik meg.Pedig múltkor sikerült.
Fastboot módban tudtam megint root-olni,twrp-t felrakta.Elkezdtem telepíteni a korábban letöltött cm-et a telefonról,de megállt. -
daniele
aktív tag
válasz
TheBikerider #58068 üzenetére
Ezzel próbáld meg: http://adbdriver.com/upload/AdbDriverInstaller.exe
-
Root megvolt,wipe is,telepítés error.CM-et letöltöttem a telóra még előtte wifin,de nem sikerült felraknia.error.
francba... -
niof
veterán
válasz
TheBikerider #58066 üzenetére
A toolkitnek van saját drivertelepítő része. Kövesd végig a lépéseket (kis angol tudás szükséges), a toolkit segítségével minden felesleges drivert le tudsz szedni, ami nem kell, és az mindent telepít is, ami kelleni fog. Pár restart, és kész is leszel. Nem kell tőle tartani...
-
válasz
Just_Reboot #58065 üzenetére
Oké
Köszi -
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58064 üzenetére
A nexus root toolkittel telepítsd a drivereket.
Oké, holnap is itt leszek -
válasz
Just_Reboot #58063 üzenetére
Csak egy gépem van.Annyi driver van,azt sem tudom melyiket telepítsem,amelyik tuti.Sajàt kábelével csinálom,3usb-n is próbáltam,MTP nem megy,hibakeresés kapcsolva, ..
Kinlódás.
Ma már nincs hozzá idegzetem. -
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58062 üzenetére
Driverek telepítve? Másik USB port? Telefonon USB hibakeresés engedélyezve? Másik kábel? Esetleg másik gép?
-
válasz
Just_Reboot #58061 üzenetére
Bl nyitva,a többi szűz.Se root,se semmi.Nem ismerte fel a gép,ezért akadtam el a hétvégén.Azóta semmi.
Na ez az.Kell a root.De a gép szivat.
Akkor már csak holnap.Nem akarok megint éjfélig nyomulni. -
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58060 üzenetére
Akkor most egy szűz rendszered van? Se root se semmi? Bootloadert vissza zártad?
A gép mindenképp kelleni fog. Lollit csak gépen keresztül lehet rootolni. Root nélkül meg bukta az egész.
-
válasz
Sz.géppel csináltam.
Nexus tool kit-tel.Előbb unlock bl,majd az rakott fel twrp-t,abból raktam a cm-et,gapps.,
De itt most más a felállás. -
válasz
Rendben.Akkor neki esek. Hú. Csak el ne szúrjak valamit.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58057 üzenetére
A belső tároló kivételével mindent wipeolj. Majd jöhet a ROM+gapps. Ha felállt a rendszer letöltöd a HC-updatert,az mindent megcsinál. Fájl kezelő van a CM-ben.
Szerk: A múltkor hogyan csináltad?
Szerk2: Nyugi a Nexusokat nem könnyű téglásítani
-
válasz
Just_Reboot #58056 üzenetére
Oké.És a Cm et hogyan telepítsem?Törlés nem kell?Telóról nem csináltam még.Fájlkezelő kell hozzá?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58055 üzenetére
Először rakd fel a CM-et. Ha már fent van a CM akkor töltsd le a par hsz-el fentebb linkelt Hells Core updatert. És abból rakd fel a kernelt. A CM-ben van fájl kezelő. Root: Build számot tapicskolod amíg fejlesztő nem leszel,majd a fejlesztői lehetőségekben bekapcsolod a rootot.
-
válasz
Just_Reboot #58054 üzenetére
Akkor ennyi.
Egyébként letöltöttem a telóra a CM-et az imént.Mindjárt folytatom a kernellel.És hogyan telepítem?Root-olni se tudom.Idáig sz.gépről csináltam mindent.
Van valami fájlkezelő? -
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58051 üzenetére
Minden telefonon van recovery,csak ami gyárilag rajta van elég buta. Például zipet sem lehet belőle telepíteni. Valami 3e recovery a neve.
-
válasz
Just_Reboot #58052 üzenetére
Így van.Ismételten.És úgy,ahogy a múltkor írtad.Kernelt is,stb.
-
-
válasz
TheBikerider #58048 üzenetére
Igazda=igazad.
-
Diokhan
addikt
válasz
TheBikerider #58048 üzenetére
Ha már nem gyári a rom, gondolom van fent custom recovery, abban van olyan funkció, hogy USB-n mountolod a belső tárolót meghajtóként!
-
válasz
Just_Reboot #58046 üzenetére
Igazda van.
Csak nem tudom mi van,hogy most nem jó.Idáig működött.És hogy volt-e nektek is ilyen...és ha igen,hogyan oldottátok meg.Ha meg nem,akkor majd ha lesz időm,küzdök tovább.Diokhan: mi'csinálok?
-
heidricha
őstag
SimpleAOSP + HellsCore felhasználókhoz:
Nem nagyon stimmel az "alkalmazkodó fényerő". Kb. a friss sAOSP hozta elő, bár előtte is láttam ilyet, de nem vált szokásává.
Valakinek hasonló? Netán megoldás?
Camera fagyás egyelőre teljesen megszűnt a min órajel 384MHz-re emelésével.
Volt korábban pár fagyás Ingress közben, ez meg az Undervolt mérséklésével szűnt meg.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
TheBikerider #58044 üzenetére
És ha közvetlen a telóra töltenéd le Wi-Fi-vel?
-
Diokhan
addikt
válasz
TheBikerider #58044 üzenetére
Ha recovery-vel mountolod úgy sem látja?
-
Srácok.Tudnátok valami használható cuccot,amit ha telepítek a sz.gépemen,felismeri a telómat?
Egyszer sikerült,gugliztam,telepítettem,rom-oltam,....majd vissza a gyári rom.Azóta a gép nem találja.Szeretném rámásolni a cm-et,stb.,ahogy először sikerült.Van valami hatékony progi,ami mindig műkszik?
Win7-et használok. -
Just_Reboot
addikt
válasz
Just_Reboot #58042 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből. Ha a Hells Core-t választod akkor ezzel az alkalmazással rakd fel.
-
Tjoke
tag
cm 12 alá van hellsdoctor?Ha igen linkeljebe valaki légyszi.
-
Tjoke
tag
Hellosztok, valaki próbálta már cm 12 alatt a ak 600-as kernel, úgytom ez a legfrissebb nex 4-re de nálam kifagy, valami ezekkel a C0 C1 C2 C3-as, módokkal lehet mert ha kikapcsoltam őket akkor nem fagyott de szét edte az aksit, más nem tapasztalt hasonlót?
-
dannyl
addikt
válasz
Diokhan #58036 üzenetére
Figyu! Itt mindenki nagyon kedves, te dobálózol nagy szavakkal, mint valami hisztis gyerek. Pont azoknak mondod, hogy személyeskednek, akik egyáltalán nem vérpistikék, és eléggé sok tapasztalattal rendelkező emberek, ráadásul mindig segítenek, ha 1000x kérdezel is meg valamit (csak az érintettek közül: NTonee, Justreboot, amdamfriday). Ráadásul ez az a topic, ahova akármikor jöhetsz segítségért. Fölösleges volt ilyen hangnemben ide beböfögnöd úgy, hogy nem is tudod miről beszélsz. Ha segítséget szeretnél kérni, még ezek után is fogunk segíteni, mert mi ilyenek vagyunk. Mindenkinek lehet rossz napja. Szóval kicsit lassíts és kérdezz.
-
NTonee
veterán
válasz
Diokhan #58036 üzenetére
személyeskedtem?
Ezer bocsánat, ha te annak ítéled! Semmi ilyesmi nem állt szándékomban, de nem is találok ilyet a hozzászólásomban.
Segíteni szeretne itt sok ember neked, de te nem fogadod el, nem is érdekel, amit írnak. Akkor úgy oldod meg, ahogy akarod. Add el a telefonod, mert mint azt írtad ,,nagy rakás sz@r az egész!" Ajánlhatok neked egy iphonet esetleg, az 5S-ek már kifejezetten jó árban mozognak.
További szép, legfőképp nyugalmas napot, valamint egy kellemes sört kívánok neked estére! -
Diokhan
addikt
válasz
NTonee #58032 üzenetére
Ne személyeskedj, mert nem ismersz engem. Mindenki máshogy áll hozzá a dolgokhoz, nem mindenki szereti agyon pakolni minden szarral a telefont. Pl én sem.. De amíg az összes ezelőtti verzión ezek alap dolgok voltak, nem értem, hogy most miért kellett ki venni belőle. Mindegy, hamarosan úgyis el lesz adva a telefon, szóval itt nem fogtok látni többet! Sziasztok!
-
bubi92
őstag
válasz
Just_Reboot #57995 üzenetére
köszi. felrakni sikerült. DEEE az új kernellel az egész kijelző kapott egy narancsos árnyalatot. ez mitől lehet?
-
NTonee
veterán
válasz
Diokhan #58030 üzenetére
az összes problémádat orvosolná egy launcher csere. Mindet! De ha nem akarod lecserélni, akkor nem is olyan szörnyű dolgok ezek, csak épp rossz napod van és leírtad ide nekünk, hogy legyen min csámcsogni. Ha nem jó, lecseréled, borzasztó sok lehetőséged van. Kétlem, hogy mindet kipróbáltad és beállítottad rendesen.
Egy Nova Launcher sokkal értelmesebb, mint a gyári. Hülyére lehet állítgatni, amilyenre akarod (persze ha mindenhez hozzá akarsz nyúlni, akkor a fizetős verzió kell), de még gyorsabb is. -
Diokhan
addikt
válasz
adamfriday #58027 üzenetére
Nem akarok másik launchert mert nem szeretem őket! Próbáltam mindenféle beállítást de nem lehet kikapcsolni és igen, az üres home screen is zavar...
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Viszonylag gyakran előfordul, hogy a telefonom aránytalanul gyorsan lemerül, olyan, mintha beragadna valami alkalmazás és folyamatosan futtatná a procit, vagy nem tudom, de persze mindig bezárok minden futó alkalmazást, amint már nem használom.
Hogyan tudnám ezt felmérni, hogy mi lehet az oka? Mióta az 5.0.1 van rajta, azóta gyakrabban csinálja, mint régen és azóta a kamera is gyakran behal, amit az újraindítással lehet csak újra működésre bírni. (ez amikor hirtelen kellene fotóznom azért nem kicsit gáz..)
@(#58023) Diokhan: a Google Search Bart nekem az első volt, hogy tiltottam, szal inkább nézd meg hol lehet eltüntetni.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Csak egy jó tanács... Aki még nem frissített lollira, ne is tegye mert egy nagy rakás sz@r az egész! Olyan alapvető dolgokat vettek ki belőle, mint az üres home screen törlése és a google search bar-t sem lehet törölni a főoldal tetejéről... Nagyon gáz...
-
Scooter74
őstag
Skacok behalok istenemre mondom, lányomnál van a volt N4-m, mikor odaadtam neki akkor flasheltem full stockra a telefont, azóta 5.0 majd 5.0.1-s rendszer rákerült fr nélkül OTA-l, és folyamatosan 4 órás SOT-t hoz ki a telefonból. 2 éves lesz húsvétkor a telefon, akkucsere sem volt meg semmi javítás.
Kíváncsi lennékrá, hogy hogyan csinálja. -
-
-
dannyl
addikt
válasz
adabra #58014 üzenetére
No a meggymag megoldotta, hogy csak kb. 1 mp legyen a késés. Ez már kibírható
Köszönöm szépen a segítséget!
Jerusalem: Ez az infó így nem ér semmit ám! Én is csinálok 5 napos akkuidőt, ha nem használom. Annyit legalább írj meg, hogy mennyi volt ebből a kijelzőidő, meg mennyit telóztál róla, 2G vagy 3G, WiFi és helymeghatározás be volt-e kapcsolva? De a legjobb, ha linkelsz 2 képet ezekről
Nekem BTW kicsit rosszabb így, mint a gyári (sőt). 1 óra 18 perc kijelzőidő, WiFi és helymeghatározás bekapcsolva 1 óra hanghívás: Reggel 7től este 8ig 16%-ra merült. Mondjuk most az akksihasználat 38%át a chrome vitte el, úgyhogy lehet lecserélem... Bár nem szeretném.
-
-
adabra
senior tag
válasz
dannyl #57996 üzenetére
Szerintem a HC kernel "screen_off single core" beállítása a ludas. Gondolom, ez azt vezérli, kikapcsolt képernyőnél három magot "lekapcsol".
Ha ezt az opciót kikapcsolom a HC Manager-ben, akkor hívás esetén látványosan hamarabb kapcsolja be a képernyőt.Gondolom, az energiatakarékosság miatt van így beállítva. Nem vagyok kernel szakértő (sem), de úgy tudom a stock kernelben üresjáratban is 2 mag megy (de egyik sem meggy mag
).
-
janosibaja
őstag
válasz
SamS20 #58008 üzenetére
Én is megkínlódtam vele, s egy igen primitív, ingyenes app segített. Ócska módszer, de működik. A csengőhang beállítása után törlöd.
-
Gerdave
csendes tag
válasz
adamfriday #58003 üzenetére
Ki tudod fejteni ezt a governoros dolgot bővebben?
-
SamS20
senior tag
valaki mondjam már meg azt légyszíves hogy ha beteszek egy zeneszámot csengőhangnak akkor azt írja hogy ismeretlen csengőhang.
ha próbálom átkonvertálni másik fájltípusba akkor is ugyanez.
próbáltam ogg, mp3, wma. próbáltam vágni is a zenén, de magát a zeneszámot sem tudom betenni.
általában vegyes beállításokkal próbálgattam, 320 kbps, 48 khz, stereo stb.
valaki tud ebben segíteni ?
-
madhat911
tag
Megvolt az idei első restartom. Sima böngészés közben egyszercsak restartolt. A screenshot már tegnap sem ment valamiért, nem tudtam screenshotot lőni az 1680 óra uptimeról... :-)
-
dannyl
addikt
válasz
adamfriday #58001 üzenetére
Hellsactive-on van. Van még másik 8 kb. Mire tegyem? Ezekhez nem értek sajna.
-
NTonee
veterán
válasz
adamfriday #58003 üzenetére
Gerdave: nagyon reggel van még nálad.
-
Gerdave
csendes tag
válasz
adamfriday #58001 üzenetére
Nem, ha lehet maradnék mindennél ami gyári, ennyit nem ér a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest