Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
válasz
Diamond500 #43698 üzenetére
nálatok akkor valami nem stimmel, nekem közel egy éve megvan a telefon, de ilyen még nem volt, h magától kikapcsolt. (annyi, h nekem usa-ból van de nem hiszem, h ez számít melyik régióba szánták... mondjuk az is lehet, h igen, a kelet európába szánt kóla, mosópor, csokik stb. ugyanaz a márka lehet rosszabb alapanyagból)
-
HZoli87
veterán
válasz
Diamond500 #43698 üzenetére
Tudnak a hibáról a fejlesztők? Azért nem lenne rossz ha kezdenének vele valamit, nem szeretem amikor ezt csinálja. Nem ezt várnám egy gyári Androidtól / Nexustól.
-
tomiii007
senior tag
Ha toolkittel csinalok nandroiddal mentest akkor az egy image fajlkent menti le amit utana vissza tudok egy az egyben flashelni? Tehat teloszam kep stb mindent ment ilyenkor?
Toolkittel visszatudom rakni?
-
HZoli87
veterán
Ez a gyönyörű telefon megint kikapcsolva fogadott, nagyszerű. Ez csak a második eset volt december óta, de akkor is zavar. Remélem nem fogja rendszeresen csinálni, mert akkor eladom a francba és veszek mást helyette.
-
atillaahun
veterán
válasz
dragon1993 #43693 üzenetére
És mennyi böngészés szokott abba lenni?
-
tomiii007
senior tag
válasz
dragon1993 #43693 üzenetére
3g folyamat mobilnettel?
Milyen romot hasznalsz? -
dragon1993
őstag
válasz
C.Brigante #43691 üzenetére
Nekem 3G-vel megy el 4 - 4,5 órát (képernyő).
Szóval átlagosnak számít. -
C.Brigante
veterán
elnézést a hírtelen 2. posztért de amíg el nem felejtem, valaki használ slimket rc3 romot??? kásztom közül a legszimpátiákusabb, ha megunom a stock-ot (márpedig unom) azt hiszem ez lenne a kiszemelt...
-
C.Brigante
veterán
azt hiszem nagy általánosságban elmondhatom, h a telefonom 1 max 1.5 napot megy el, kb. 4-4.15perc kijelzővel. fb, tumblr, contact+ sync megy és java részt wifi, no 3g. nem tudom ez jónak számít e vagy másnak esetleg jobb....
-
gipsztigris
addikt
válasz
dragon1993 #43688 üzenetére
Szerintem semennyire!
-
NTonee
veterán
válasz
dragon1993 #43688 üzenetére
lényegében észrevehetetlen. Persze egy hibás beállítás okozhat gondot.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Megerkezett a Nexus 4em. Elso benyomasok nagyon pozitivak foleg az sgs3 után.
Az akku töltöttségét ki lehet iratni százalékosan felülre? Vagy csak külső alkalmazással? Ha igen mit javasoltok? -
Bone123
HÁZIGAZDA
OK Mobilaréna (hehe), kipróbálom a Goggle Now Launchert. Jó hír, hogy ha előtte az Action Launcher be van töltve, akkor az app és widget oldalmenül továbra is elérhetők főoldalon és appokban egyaránt.
-
heidricha
őstag
Zavarja a szememet, de nem fogom erőltetni, vagyis ez az egyetlen megjegyzésem a témában, megígérem:
A "GEL" végén az L, az a Launcher, vagyis a "GEL Launcher", az "Google Experience Launcher Launcher". Árnyalja a képet, hogy ez csak a lánykori neve, mert most már "GooglE now Launcher".
Vagy tévedek?
-
Noys187
tag
válasz
C.Brigante #43675 üzenetére
Én már megszoktam a 4X HD CM11-én. Csak a fizetős Nova-val lehet áttetszővé varázsolni a Status és Navbart ugye? -
w333
félisten
válasz
+1 Nova Prime a Best !
-
twine
veterán
válasz
-
twine
veterán
válasz
pepe091 #43666 üzenetére
nem, sajnos Gravity Boxban nem lehet ezzel mit kezdeni,,,én is a Now swipe disablert használom erre,,,
Más:
Ha vaakit érdekel, Xposed alá van egy modul,,,SoftkeysFadeMod névvel,,,pont annyit csinál mint amit a neve mutat, nem többet,,,Adott idő után, és alatt, eltünteti(egy kulturált fade-el) a gombokat alul,,,
Nekem baromira tetszik,,,mert a Pie-t én nem szeretem,,,(nagyon nem) ellenben szép a képernyő gombok nélkül...
Ugyanakkor a gombok "ott vannak", tehát várni nem kell semmire, ha nyomni akarod, mert megnyomod a gombot(a helyét) és abban a pillanatban meg is jelenik a gombsor...és marad amíg akarod(ahogy be van állítva)....
Már így is sokat beszéltem róla,,ennél lényegesen egyszerűbb maflaság...próbáljátok ki,,nekem tetszik
van gomb
nincs gomb -
twine
veterán
válasz
C.Brigante #43636 üzenetére
Azért is raktam a smiley-t mert csak "vicceskedtem",,,a személyes véleményem, hogy "egy kutya" mindkettő,,,én Apexhez "szoktam", de meg van vásárolva a NOva is,,,,,,,sebességben(sokan azt mondják a nova "smoothabb") szerintem semmi(utoljára a 4.4.2 megjelenése után próbálgattam a NOva-t),,,tartalomban meg "ugyanaz",,,tényleg egyéni preferencia, ki melyiket használja,,az hogy az egyikben van "X" áttűnés, a másikban meg "Y",,,engem nem érdekel,,,szinte mindenhol ki van kapcsolva, ahol lehet, a "digitális majális"
Ennyit szerintem te is tudtál
"Többet nem t'ok monn'nani,,kérem ka'ccsoja ki" -
w333
félisten
válasz
C.Brigante #43670 üzenetére
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Most opera calssicot hasznalok, nagyon szeretem, de mintha lassu lenne. Neztem most az opera androidot ami gyorsabbnak tunik. Hasznalja valaki? Aksit eszi? -
tybsen
addikt
Ket problemam van, hatha masnal is elofordult vagy tud otletet:
1. Ha kepernyomentest csinalok es az ertesitesi savot lehuzom, hogy a kepet szerkeszthessem (levagjak belole egy reszt), akkor nincs ott bal oldalon alul a kis ceruza ikon, amire ranyomva szerkesztheto a kep. Ha nyomok egy vissza-t es utana ramegyek megint a galeriaban levo szerkesztendo kepre, mar ott van a kis ceruza ikon es lehet szerkeszteni. Mas tapasztalt ilyet?
2. Forumos hozzaszolasok chrome+diktalas: ha diktalok egy szoveget amikor hozza szeretnek szolni valamihez, akkor beirja a szoveget, de nem tudok benne javitani, törölni, stb. Ilyenkor vagy azt tudom csinalni, hogy kimasolom az egesz diktalt szoveget es kilepek, aztan uj hozzaszolasba beillesztem a szoveget es ilyenkor mar lehet benne mozogni, vagy varok egy kicsit (kb fel perc vagy valahogy igy, addig lezarom a telefont) es utana lehet mozogni a bediktalt szovegben vagy törölni bizonyos szavakat, stb. Osszehasonlitaskent: ha whatsapp-ban vagy barhol mashol diktalok, ott nincs ilyen problema, barmikor barmit tudok törölni vagy szerkeszteni. Csak a forumos hozzaszolasoknal van ez a chrome-mal (most nem tudom, hogy mas bongeszovel is van-e, ki kell majd probalnom).
Na mar olyan regota szerettem volna megkerdezni csak sosincs idom leirni. Volt Nektek hasonlo vagy van otlet? Amugy is esedekes egy gyari beallitasok visszaallitasa mert a legutobbi kis update utan nem csinaltam es lehet, hogy emiatt van valami szoftveres bug, szoval en erre tippelek.
-
válasz
dragon1993 #43665 üzenetére
Gravityboxban szerintem ezt is testre lehet szabni, de ebben nem vagyok biztos.
-
dragon1993
őstag
válasz
pepe091 #43664 üzenetére
Rootlva van.
A fent linkelt Google Now Swipe Disabler eltünteti a Google ikont de a kör megmarad ez már haladás.
De ha lehet teljesen eltüntetném. -
válasz
dragon1993 #43660 üzenetére
Stock rendszeren nem tudod kikapcsolni, így novában sem.
-
mtcob
senior tag
válasz
-
w333
félisten
válasz
Másik Launcher ... esetleg Nova ?
-
dragon1993
őstag
Sziasztok ,hogyan tudom kikapcsolni a home gomb hosszan nyomva tartására megjelenő Google gombot ?
-
w333
félisten
válasz
Segnior_Barthez #43657 üzenetére
Szerintem kb. max 60k
-
Segnior_Barthez
senior tag
helló urak. kérdés: mi ma egy megkímélt N4 16GB ára ittthon vevői oldalról, feltéve hogy gari nélküli 2012.12.havi angol import, gyári tartozékokkal és bumperrel? azért érdekes, mert a labancoknál 150 EUR-ért postával megkapható. Itthon mennyiért reális a vétel? 50-60e?
-
Noys187
tag
Szóval feltettem a 4.2.2-őt eddig tetszik DE: Hol lehet átlátszóvá varázsolni a status és navbart? Csak a lezárt képernyőnél áttetszőek... Vagy a gyáriban nem lehet csak egy másik launcherrel? Rákerestem a keresőben, de volt ott minden csak ez nem... Köszi előre is!!
-
petipetya
nagyúr
válasz
aizen92 #43650 üzenetére
Innen telepítettem: Grande Ale hozzászólása
-
petipetya
nagyúr
GEL launcher:
A Nexus 5-ön is ilyen felemás az alkalmazásváltó lista? Mutatom, hogy miről van szó:
- A gel launcher vagy kitkat stílusú alkalmazás (pl. TV Series) alól megnyitva átlátszó az értesítési és navigációs sáv: kép
Bármilyen más alkalmazás (pl. Chrome) alól megnyitva nem átlátszó az értesítési és navigációs sáv: kép
Ez főzött romok esetén is így van? Mert akkor jó lenne, ha az összes alkalmazás kitkat stílusú lenne...
-
defy456
aktív tag
Tiszta unalmas már a 4.4, és már egy csomó telefonra kint van, igazán jöhetne már valami újítás, ami csak nekünk van
( tudom, majd a nyáron)
-
heidricha
őstag
válasz
szkorhetz #43603 üzenetére
Sokaknak karcos a Ringke háta, nekem viszont semmi ilyesmi nem látszik rajta. Inkább maszatos, nem minden alkalommal tudok használat előtt kezet mosni
Így néha bedobom a mosogatógépbe telefon nélkül - ez amúgy nem igaz, kézzel/szappannal szoktam mosni, de tuti, hogy az 55 fokos mosást elbírná!
Zsebben, és asztalon szokott lenni, akinek karcos, az hol tartja? Mert a textil nemigen karcolja, az asztalon meg nem mozog - a lába miatt meg az sem karcolná elvileg.
Carbon-ról kevés szó esik, pedig jó.
Eddig is sok minden volt, de mostanában lettek, vagy nekem most tűnt fel:
- Dark Carbon - Mint a Dark Slim, csak a Play/YT skin nem lesz fekete
- Gamma korrekció - nem ment el profilokat, de minden állítható
- Default GE Launcher
- Alkalmazás közbeni hívás ablakban volt eddig is, de mostanában nem vált vissza full screen-re. Igaz, a kis ablakot nem sikerült eltüntetni, de navi közben nem vészes, és főleg, nem kapcsolja le a képernyőt!A ROM nekem teljesen stabil, az igaz, hogy legfeljebb 3 napot megy, mert frissítem rendszeresen. Faux123 kernelével használom, a 33m ellen nem tudok semmit sem mondani (mióta nem használom a s2w-et), minden állítható a saját app-jával, de a trickster, vagy az FKU is gondolom, hogy megfelelne.
-
tybsen
addikt
válasz
aizen92 #43642 üzenetére
Nekem elsore ez a video ugrott be
-
petipetya
nagyúr
GEL launcher: használtam már az xda-s változatot is, de valahogy mindig visszatértem a hivatalos home képernyőre. Most viszont végre a hivatalos GEL van használatban.
A Google Now napi szintű használata miatt sokkal jobban bejön, mint például a régebben használt Nova.
-
aizen92
addikt
válasz
sangva9970 #43518 üzenetére
Egész jó a vidi. eszembe se jutott volna!
De bocsi, fájt a szemem. Muszáj belinkelnem ezt( természetesen az Asshole nélkül szól a gif neked
, mielőtt félreértenéd )
(#43644) tybsen: OMG sííírok
-
C.Brigante
veterán
válasz
sangva9970 #43637 üzenetére
pattints le valameik torr'tről egy mkv-s filmet, ha simán megy, röccenés nélkül már rendelem is...
-
Medellin23
tag
Elérhető a play-en a Google NOW launcher
-
tybsen
addikt
válasz
gipsztigris #43638 üzenetére
En annak idejen galaxy note 1-en probaltam, az apex nem volt akkoriban teljesen jo, ezert a novat vettem meg, ez 2012 junius ota hasznalatban van kisebb megszakitasokkal, de mindig visszaterek. Multkor beszereztem a regota vagyott TSF Shell-t mert akcios volt, de csupa csicsa es nem jott be. Adw ex-t szerettem regen, sslauncher, spb shell 3d-t is megvettem, de hosszabb tavon az adw illetve a nova valt be (meg a galaxy s idejeben a launcher pro ingyenes valtozata
)
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #43636 üzenetére
Nagyjából így érzek én is! Van a Nova Launcher, és vannak a többiek akik megpróbálnak Nova-k lenni!
-
sangva9970
csendes tag
válasz
C.Brigante #43631 üzenetére
filmeket sem tárolok a telón, de valamit majd szívesen felteszek és kipróbálom. Tapasztalatról beszámolok.
-
tybsen
addikt
Egyebkent a tegnapi temahoz, amikor arrol beszeltunk, hogy meglevo illetve korabban telepitett alkalmazasok is ott vannak a play store app-ban: epp most nezem, hogy a webes feluleten nalam bal oldalon a menupontban vannak az "alkalmazasok", alatta pedig az "en alkalmazasaim". Ez utobbiban az osszes eddig valaha letoltott szerepel abc sorrendben "installalva" (!) statusszal jelolve - pedig nem mindegyik van installalva. Ez eleg rossz es attekinthetetlen megoldas.
A masik pedig, hogy szinten a webes feluleten az "alkalmazasok" menupontban az elso sor a "szamodra javasoljuk" (vagy valami ilyesmi). Itt peldaul az alkalmazasok ertekeleseinek csillagaibol csak ketto csillag latszik, mert mellette rogton ott van az "ingyenes" szoveg. Eleg buta megjelenites.
(#43635) catroot: jaja, nekem is rendbe kell tennem csak sosincs idom ilyenekre. A gmail-es kontaktok is csak ossze vannak barmolva oda-vissza mert arra sincs idom
De egyszer ha sok szabadidom lesz, rendet rakok mindenhol.
-
Scooter74
őstag
Nyomják is a G+-n a Gel launchert meg a HTC ONE is megkapta a 4.4-t.
-
twine
veterán
válasz
Diamond500 #43629 üzenetére
Apex pro a király
csak hogy legyen "ellentábor" is
-
C.Brigante
veterán
válasz
sangva9970 #43625 üzenetére
probaltal telefonrol mkv-t tolni a tv-re? roccenes mentes abszolut?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Grande Ale #43616 üzenetére
-
Diamond500
senior tag
Én is nova prime
-
tybsen
addikt
válasz
kicsi83 #43624 üzenetére
Koszi
Mondjuk azt nem ertem, hogy mi ertelme, hogy a google now lentrol felhuzva is elobujik, bal oldalon is ott figyel illetve a felso nem eltuntetheto soron is a kereso van.
(#43627) w333 + Scooter74 (#43622): nekem is Nova mar regota, nekem is ez valt be eddig a legjobban.
-
HZoli87
veterán
válasz
Köszi.
Közben frissült a stabil Chrome 33-as verzióra.
-
Grande Ale
őstag
Szívesen mindenkinek, én nem tettem semmit, csak megtaláltam, és megosztottam!
-
tybsen
addikt
válasz
Koszi!
-
w333
félisten
válasz
Magyarul végre kiadták hivatalosan is a GEL Launcher -t !
-
catroot
veterán
válasz
Hát, jobb később, mint soha.
-
Styleair
aktív tag
válasz
sangva9970 #43611 üzenetére
Szia!
Mennyire stabil a kütyü? Tapasztalatok?
-
Grande Ale
őstag
Nagyon jó!!!
-
w333
félisten
válasz
A Videó teljesen rendben van, a kameratartással volt egy kis gond, de a lényeget így is láttuk hogy mire képes a kis eszköz, köszi a többiek nevében is
(#43612) Noys187
Üd. a klubban
-
tybsen
addikt
válasz
Szerintem arra ertette a forumtars, hogy allo nezetben vetted a videot fektetett helyett
-
Noys187
tag
Szevasztok!
Csak be szeretnék köszönni, ugyanis a mai napon beszereztem én is egy Nexus 4-et. Már régóta 'figyellek' Titeket és azt tapasztalom, hogy itt is jó kis csapat van
Még csak ismerkedem a telóval, még 4.3 van rajta (amíg fel nem tölt
), de nagy ROM-olós vagyok így hát elképzelhető, hogy foglak még Titeket fárasztani a későbbiek folyamán
U.I.: Szívesen fogadok minden tippet/trükköt/praktikát, mivel gondolom Ti már minden apró 'bökkenőjét' ismeritek a telefonnak , ám Custom ROM-ot még nem igazán akarok tenni rá, kicsit élvezném a "Nexus Feeling" - et.
Szóval Helló Mindenkinek
-
sangva9970
csendes tag
A kritikát elfogadom, de hangsúlyozom a lényeg a terméken van és nem az én béna egykezes ügyetlenkedésemen. Ha Fellini magasságokra vágysz, akkor érdemes olyan filmeket nézni, amit profik készítenek. Sajnos sem időm, sem hozzáértésem, felszerelésem nincs ahhoz, hogy ilyen szintet elérjek. Ezért elnézést kérek mindenkitől. Remélem azért valakinek tudtam új infóval szolgálni.
-
Sanya
nagyúr
válasz
ez egy nagyon-nagyon rossz videó.
-
sompetike
aktív tag
Nekem 2012 december óta van meg,nincs tok,fólia sem(a kijelző széle hajlított igy abba akadna a kezem,mármint a fóliába)és nincs karc,egyetlen egy hiba van,amikor a sarkára esett a telefon,s a krómozott rész megszenvedte.más semmi.
-
C.Brigante
veterán
válasz
ne vedd szóról szóra magdra csak az első felét..
azért köszi szépen, erről nem is tudtam!
-
zezoka
őstag
válasz
zezoka #43605 üzenetére
Kicsit el...tam a linket, bocsi, lejárt e szerkesztési idő... (először képként raktam be, de akkor berakta nagyban)
Szóval: Direkt úgy fényképeztem, ahol látszik a hajszálkarc. Természetesen telefonra felrakva ebből semmi sem látszik, csak sajna telefonnal fényképeztem, most nincs nálam másik gép, hogy lefotózzam telefonon is, de elhiheted: telefonon nem ennyire vészes, sőt, alig látszik!
Nagyobb baj inkább az, h a por alámegy, és időnként leszedem kitörölni, nehogy a por karcolja meg a hátulját.
Vastagításnak vastagítás, de nekem pont ez ad biztonságérzetet. Mikor a hátulját nem védő vékony bumperben van, akkor bizonytalan vékonynak érzem, ha meg egyáltalán nincs semmiben, akkor kifejezetten félek kezembe venni, mert elég száraz a kezem, és bár nem péklapát méretű a kezem, félek, h kicsúszik.
Mellesleg ebben már esett is le taposóra, és túlélte.
-
zezoka
őstag
válasz
madmike #43586 üzenetére
Mindenki azt mondta, hogy 1 hónap után átláthatatlan ronda karcos lesz. Enyém júniusban lett véve, azóta használom pár hét megszakítással (januárban kaptam hozzá egy gyári? Nexus4 bumpert, ami tényleg csak keret, hátul nem véd, azt használtam egy-két hétig, de pár hete a házfelújítás miatt megint visszaraktam a Ringke-t). Így néz ki jelenleg:
https://www.dropbox.com/s/rr8cu1wuc7kmk7m/IMG_20140226_073546.jpg
https://www.dropbox.com/s/1lqbz1ivdai37wj/IMG_20140226_073655.jpg
https://www.dropbox.com/s/3uqzjeybjo3f1e3/IMG_20140226_073750.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Arc Raiders
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest