-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrm
csendes tag
válasz
petipetya #59016 üzenetére
igen, ezt is olvastam a neten, hogy a gagyibbakkal az a gond, hogy nincs elég erő bennük a töltéshez, és ezért van ez a tölt-nem tölt "dobálás", de ez az ikea-s cucc sem olcsó nem volt, sem gagyinak nem tűnik, főleg az ikea üzletpolitikáját ismerve, ha egy ilyen nagy durranással rukkolnak elő (márpedig ez az), akkor azt nem ímmel-ámmal teszik. ezért is másoltam be a teljesítményét, hátha ti meg tudjátok mondani, hogy az elég-e a nexus 4-hez, vagy az okozza a bajt. na mindegy, a lényeg, hogy valami nem jó, és nagyon csalódott vagyok...
-
mrrm
csendes tag
válasz
petipetya #59014 üzenetére
ez a baj, hogy nem nagyon lesz lehetőségem rá addig, amíg a 3 napos csere dologból ki nem csúszom... de elképzelhető, hogy a töltővel van a gond így a leírás alapján? ja, nincs semmilyen akkufigyelő, szabályozó, akármilyen program a telon, ami esetleg bezavarhatna.
ui.: úgy emlékszem, de ez tényleg csak halvány emlék, és nem vagyok benne biztos, de amikor az ikea-ban kipróbáltam a bemutató darabot, az rendesen töltötte... bár azért sem tenném rá a nyakam, mert nyilván ott csak pár mp-ig volt rajta, viszont többször rátettem és mindig elkezdte tölteni normálisan.
-
mcsabi84
senior tag
-
niof
veterán
válasz
petipetya #55803 üzenetére
Nálam is szar volt, sehogy nem látta a Win8. A fentebb említett Wug Toolkit-el hoztam rendbe a dolgokat. Az összes, addig a gépre dugott androidos eszköz driver szemetét legyalultam a segítségével a rendszerből, a toolkit utasításai szerint, és mire végeztem, egyszer csak hopp!, már meg is jelent a készülék a csatlakoztatott eszközök között, meghajtóként.
-
oliwire
őstag
-
pcnet
addikt
válasz
petipetya #55636 üzenetére
Petipetya és NTonee: 4.4.4 alapú AOSP-ről írtam. Nem jött be Material dizájn és a fehér alapon zöld beállítások sem. Gyorskapcsolók sem az igaziak, automatikus fényerő is nagyon zavar, mindig elsötétül a kijelző kültérben és a korlátozott hálózati kapcsolat, hálózatvesztés is szivatott az elmúlt napokban mikor nagyon nagy szükségem lett volna a telefonra. Nekem jobban bejön Holo UI. Maradok KitKaten. Most AOSP-t nyúzom, ha kiakasztom, akkor Purity. Ha arra is ráunok akkor stock 4.4.2. Már nem mozgat annyira a mókolás, egy stabil rendszert szeretnék. Ingress, email, Viber, Hangouts, hívás, böngészés menjen stabilan.
-
szezso15
addikt
válasz
petipetya #55597 üzenetére
Remek.... Érdekes, mert a factory image-et raktam fel, szóval volt full wipe. Majd lehet újrarakom, mert eléggé idegesít.
A másik: Gyanús, hogy az én telefonomban (használtan vettem) valami utángyártott kijelző lehet, mivel:
- bal-alulról, illetve jobb-alulról nézve szinte tök fekete a kijelző, közepes fényerővel
- ha valahol erősebben megnyomom, fodrozódik a folyadék alatta (nem kell izomból megnyomni, minek nyomkodnám erőből, de tényleg, kicsit nagyobb behatásra fodrozódik)
- arról meg ne is beszéljünk, hogy az üveglap el van kicsit emelkedve a jobb felső sarokban, és ott kivilágít a háttérvilágítás (persze ez vásárlásnál nem tűnt fel, napfényben nem látszik)Ezek közül van valami, ami van "gyári" paneleseken is?
-
-
Mzombi
aktív tag
válasz
petipetya #54701 üzenetére
Nagyon köszönöm (én is) ezt a leírást!! De sajnos egy résznél "elakadtam", tudnátok segíteni?
"- Kimásolnám a számítógépre a kamerával készült fontos képeket.
- Fotók / menü / beállítások / automatikus mentés ki.
- Telefon beállítások / fiókok / Google / xy@gmail.com / Google+ fotók és Google+ feltöltések mellől pipa ki.- A Fotók alkalmazásban kitörlöd a muffos képeket." -> na itt elakadtam... egyenként tudom csak kijelölni a képeket, ami nem 2 perc lenne, nem tudja valaki, hogyan tudnék egy "összes kijelölést" alkalmazni? Próbáltam már mindent, de nem megy :/
-
aizen92
addikt
-
pcnet
addikt
válasz
petipetya #54991 üzenetére
GPS-t, mobilnetet nem kapcsolta ki. Fényerő beltérben minimum közelében volt, de szerintem ha azt visszaveszi, az is gáz, mert kültérben nem fogsz semmit látni a kijelzőből. Állítólag még proci max frekvenciáját veszi vissza 1 Ghz-re, de zsebedben készenlétben nem fog 1 Ghz-re felpörögni. Ha igen, akkor meg gáz van. Fényerő kikapcsolt kijelzőnél megint nem oszt nem szoroz. Szóval nem tudom. Én aktív kijelzővel próbáltam.
-
w333
félisten
válasz
petipetya #54862 üzenetére
De h*lye vagyok ...
Nem ékezetet akartam írni, hanem pl. Face Mesenger -nél ha valakinek akarsz írni felül a billentyűzeten megjelennek a ? (kérdőjel) ! (felkiáltó) , (vessző) na ezek nem működnek, viszont a : és ; működik, megnéznéd hogy ez nálad oké
Kb. 2 nappal ezelőtt már eljátszotta, aztán az alkalmazásoknál a billentyűzet nyomtam egy Adatok (törlést) akkor megjavult, most meg ismét nem működik
De érdekes mert csak ezt a 3 nem működik ? ! ,
-
janosibaja
őstag
válasz
petipetya #54741 üzenetére
Mióta megírtad, hogy miként kell lecsendesíteni a Lollipopban, azóta már tudom némítani, de azóta sem jövök rá, hogy PONTOSAN mit jelent a "Nincs", Prioritást élvező", "Összes". A prioritást élvezőre még csak lennének ötleteim, de hogy a másik kettőnél mire gondoltak... Te tudod?
-
pantomimes
aktív tag
válasz
petipetya #54723 üzenetére
Egy valami nem tetszik, mintha lenne egy akadás akkor, amikor hívást indítok, mintha nme reagált volna, de aztán mégis indul a hívás.
Van 1-2 ilyen megtorpanás, de ezeket majd nyilván javítják, én nagyon elégedett vagyok, a Kitkatnál kicsit csalódtam, nem is volt nagy durranás ill. sorba jöttek a hibák.
Más, bekapcs gombot szerintem meg kellene csináltatnom, fagyallo kolléga tud segíteni ha jól tudom. Az rémlik, hogy ő tudja javítani ill. cserélni is, melyiket érdemes kérni? A javítás konkrétan mit jelent? Olvastam arról, hogy sokan egy műanyag darabot tesznek valahova a gomb alá.
-
Integra
titán
válasz
petipetya #54715 üzenetére
igen, új. pont ma volt egy ilyen hívásom, már használtam is élesben, fasza, gyors mentés
és a contacts is nagyon jó lett, könnyen és érthetően lehet összefűzni az egy személyhez tartozó adatokat. eddig a vásárolt exdialert használtam, de most már a gyári gugli dialert használom. -
janosibaja
őstag
válasz
petipetya #54677 üzenetére
w333: Hiába törlöm, nyomatják az egyszer használatos képeiket... Törölhetek folyton-folyvást.
petipetya: megpróbálom így menüből, ahogy írtad, köszi.
w333 tegnap linkelt egy galériája telepíthető ugyan, de minden második alkalommal lefagy, uninstall.
A Quickpic-et megnézem, köszi. -
w333
félisten
válasz
petipetya #54671 üzenetére
Nem értem miért vannak így kiakadva ezen a "Fotók" alkalmazáson
Szerintem teljesen jó, igaz én soha nem használtam csak most, viszont teljesen átlátható + egyszerű a használata, csinálok egy képet egyből szinkronizálja Wifi -n keresztül, megosztás stb. így sokkal egyszerűbb, ez egy fantasztikus alkalmazás + a beépített képszerkesztő is nagyon ott van, a Galéria alkalmazá elbújhat mögötte
(#54672) janosibaja
Képszerkesztő is van benne ami nagyon jó !
-
janosibaja
őstag
válasz
petipetya #54663 üzenetére
Petipetya, a Galéria engem is nagyon érdekelne. Nem használom a Google+, szir-szar képek vannak csak benne, viszont a Fotókba beleszinkronizál mindent... Már javában keresek egy egyszerű képszerkesztőt, amiben 1.) megnézhetem a mobilon offline a képeimet, 2.) tud annyi minimális háttérkép kivágást, mint amit a 4.4 Galéria tudott, azaz bejelölhetem, hogy a fekvő képből görgetve mennyi és mi látszódjon majd a mobilon...
Ha ez nem megy, örömmel vennék egy tippet
akár fizetős appra is (utálom a reklámokat a programokban, a weben viszont kell a munkámhoz), ami legalább ennek a két pontnak megfelel. (Képjavításhoz ott a Photoshop, Instagramra elég a beépített).
Most látom, egy időben írtunk... Nem látok hamburgert: Fotóktól balra három vízszintes mínusz, abból jön a menü, hamburgernek nyomát nem látom...
-
janosibaja
őstag
válasz
petipetya #54493 üzenetére
Az angol nyelvű cikkeket, meg a fórumot olvasva nekem az állt össze, hogy mivel OTA-val csak a szűz gyári állapotot lehet frissíteni, gondoltam, ennek analógiájára jobb lesz a guglinak minden szempontból gyári 5.0 állapotot mutatni. Mert például akkor az érkező javítások, reszelgetések (5.1 és tovább, míg a Google kegyelme tart) települnek majd a mobilra...
- Értem, sőt gondoltam is, hogy fölösleges lépés zárni... de ha mégis, zicher ami biztos, zárnám, akkor tehetem a Nexus Root Toolkit 196-tal?
- Amúgy korrekten foglaltam össze, amit w333 a számba rágott, nincs benne kihagyott lépés/hülyeség, amivel elcseszhetem a dolgot? (nincs póttelefonom, ha bootloopba lépne az ügyetlenségem miatt)
NTonee, petipetya: Látom a válaszokat, köszönöm!
Már csak szeretném tudni, hogy a nyitott bootloader nem zavar-e semmit a frissítéseken...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest