Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Worlon83 #19658 üzenetére
Ez is igaz, ugyanakkor az is, hogy eleg uj dolog meg es gyerekcipoben jar mondhatni.
Masik dolog pedig, hogy szabvanyos vagy sem, en sose hasznalnek noname toltot vagy aksit semmilyen draga cucchoz, az vaghatja a legkonnyebben haza az egeszet, szoval nem azon erdemes sztem sporolni. -
turika86
aktív tag
-
törölt tag
Nektek is kituremkedik a hatlapon az IMEI szam? Nem fog az lekopni?
-
pcnet
addikt
válasz
petipetya #19667 üzenetére
És ez mennyire eszi akksit? Csak mert látom értesítéseknél ott csücsül. Jó kis app amúgy, köszi, hogy megosztottad velünk. Nálam most derült fény arra, hogy Next Browser 58%ot harapott az akksiból. Most szabályosan kilépek belőle az exittel. Volt ébrentartás is benne.
-
benco
tag
Hm!
[link] -
Scooter74
őstag
válasz
Worlon83 #19663 üzenetére
Akkor egész rendesen használod a telefonod!
Én is kereskedelemben dolgozom 90%-ban a napi 2 óra folyamatos beszélgetés megvan a telefonomon meg folyamatos szinkron 3G és Net, a céges e-mail-t is a telefonon olvasom meg a play is aut. frissítésen van és az is mobilnetről megy, ennek ellenére 17.00-kor még olyan 65-70%-n van az akksim.
Mikor hazaérek akkor itthon wifi és egy 1óra 30 perces kijelző időnél chrome-val, lemegy 40-45%-ra.
És nem kell hál istennek töltenem a telefonom.
Ha a telfont nyaralás közben használom akkor a 1.5-2 nap egy töltéssel simán megvan persze ez lájtos használat, semmi túlpörgetés. -
Paca2
senior tag
LG Nexus 4
kártyás csomagban 129 990 Ft (+5 000 Ft)
-
33as
senior tag
válasz
petipetya #19660 üzenetére
"Valaki vett itt ilyet, de még egy árva szót sem írt róla"
Én vagyok az a valaki ( éjszakás vagyok állandóan ezért körülményes) na visszatérve a gyári töltőre egyszerűen tökéletes!
Igaz a gyárija sem tölti 100%-ig az aksit( nem tudom miért
) de simán rajtahagyom éjszakára és magától kikapcsol a töltő amikor feltöltötte 98%-ra!
Ja persze melegszik a hátulja mint minden indukciós töltőnél.
Egyebet nem tudok mondani!! -
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #19666 üzenetére
Azért elsőre feltenném a Gsam Battery Monitort, hátha kimutat valamit: [link]
-
C.Brigante
veterán
Srácok!
az esetemet kiderítem, de megkérdezem hátha valaki már találkozott a jelenséggel.
A telefon 100-tól 50-ig rendben merül, nincs probléma (eddig az értékig kijelző használat 2:30 perc)
aztán 49-ről este mikor letettem, reggelre 12% fogad. ezt 3x eljátszotta de nem mutat semmit, h felébresztette volna valami a telefont. Nem volt szándékomban rootolni de betterbatterystats miatt így muszáj lesz... :-/ -
törölt tag
Akkor ma irány a Partnerogsm!
Nem tudom mitől bizsergek, volt már, használtam N7-t pár hónapig.
-
Worlon83
aktív tag
válasz
petipetya #19662 üzenetére
Bárki vissza olvashat, hogy én hányszor kérdeztem meg, hogy mi értelme ennek a töltőnek, értelmes választ nem igen kaptam. Ennek ellenére mégis vettem egyet, hihetetlenül "drágán".
Használat közben rájöttem, hogy mi értelme is, és hogy pont nekem való.
Nekem, ha munkanapom van, akkor 12 órában dolgozom (plusz 1 óra be, 1 óra haza), irodából ki-be rohangászok, van, hogy összességében ha 1-2 órát töltök a székben ülve. Eddig mindig körülményes volt a töltés, mert használom a telefont, megy rajta folyamatosan a net, stb, szóval merül rendesen. Sokszor úgy mentem haza, hogy 10% környékén volt a telefon, vagy az irodában is kellett hagynom töltődni 2 futkározás közt.
Hiába voltam az irodában, vagy elfelejtettem azonnal töltőre dugni, vagy tényleg ideje se volt tölteni. Valahogy nem került a vérembe az "azonnal töltőre dugni" dolog.
Ez a töltő épp annyira feltűnő, és kényelmes, hogy sosem felejtem el rátenni a telefont. Mivel intenzívebben is tölti, mint a gépen át, így egységnyi idő alatt többet is tölt rá.
Persze nem mondom, hogy annyi időm se lenne, hogy bedugjam, vagy kihúzzam a töltőt, de amint mondtam, így sokkal kényelmesebb, és nem is felejtem el rátenni a telefont.
Mióta így használom, azóta nap végén is 30-40% körül van a telefon vígan.Hazaérve alvás előtt pedig megy a rendes töltőre, és tölt, reggel pedig ébreszt a telefon.
Másrészt, ha ez a töltő ennyire sz@r lenne, akkor gondolom tömegesen küldenék vissza az eladónak, annak akitől vettem és a többinek is. Direkt megnéztem, és maximum a késedelmes szállítást kifogásolták.
-
Worlon83
aktív tag
válasz
petipetya #19660 üzenetére
Ezt az LG saját töltőjére is írták, sőt ha jól emlékszem, akkor pont a N4 és gyári kiegészítőiről szóló cikkben olvastam ezt.
Nem kell azonnal hisztit rendezni, ne hagyd rajta éjjelre...
Amúgy meg ez nem is arra van, hogy órákon át rajta legyen a telefon, arra ott a kábel.
Ez a felkapom, leteszem, gyorsan töltöm kicsit játékra van. -
petipetya
nagyúr
válasz
Worlon83 #19656 üzenetére
Azt nem hiszem el, hogy az LG saját töltője is ugyanezt művelné, ha éjjel rajta hagyom a telefont. Valaki vett itt ilyet, de még egy árva szót sem írt róla.
Emellett én nem fogok alkalmazkodni egy ilyen termékhez, mert annak kell kifogástalanul működnie.
Tanulópénznek jó volt. Ha Lumiával rendben lesz és el tudom adni, akkor még hajlandó vagyok venni egy LG töltőt. Ha nem, akkor nem vagyok hajlandó ilyenre költeni.
-
petipetya
nagyúr
Vezeték nélküli töltő.
Mindkét képen onnantól kezdve nézzétek az ábrát, amikor megszűnik a wifi kapcsolat - ugyanis ekkor rakom át a telefont repülőgép üzemmódba és fekszem le aludni, miközben a készüléket töltőre teszem.
A saját usb töltője szépen fel is tölti az éjszaka folyamán:
A QI töltő ezzel szemben tölti egy ideig (amely tovább tart), majd utána megkattan valami és a telefon elkezd merülni:
Ez abszolút nem normális, mert se az usb töltőn, se töltő nélkül nem merül a telefon éjszaka, ha repülőgép üzemmódban van. Hagyom is ezt a QI töltőt a fenébe, mielőtt elrontja a Nexust.
-
pusihusi
addikt
-
LeadZeppelin
tag
Nekem wifin beltérben auto fényerőn(15%körüli minimummal és 40% köri maximummal) több mint 4,5 órát bírt . Böngészés facebook messenger és habgouts. Ha telefonként használom (erre még nem volt példa,szegény alig múlt egy hetes ki kell élvezzem
) akkornszerintem a két nap sima ügy. De ha nem kapcsolom be a laptopot akkor bizony nem éri meg a nap végét.
Persze mikor kiszálládon voltam egy mezőn levő szenyvíztelepnél és max fényerőn ment net nélkül fényképezés és kicsi CSR racing valamint kb 50 perc telefonálás meg pár SMS egykettőre leszívta az akksit.Ez az ára ha kint isnpöpecül látható a képernyő.akkor 3 óra képernyőidőm lett permanens max fényerővel net nélkül. De kibírta hazáig -
twine
veterán
Az aksi eddig sem volt rossz,, ami rossz, az a teszt volt, ahol ezt olvastad
Most pedig javult még pöppet,,,, én hülyeséget nem akarok mondani, de úgy hasamra ütök, ha mindenképp számszerűsíteni kell, akkor 15-20 % javulásra tippelnék...
(Akár 30.....eddig volt hogy estére necces volt,, most elég sokszor belefutok, hogy csak másnap napközben dugom töltőre)
-
szige
tag
Sziasztok. Azoktól kérdeznék, akik gyári rom-ot használnak és már feltették a 4.3-at. Tapasztaltatok bármi javulást az üzemidőben? Ha igen, kb mennyit? Erősen gondolkodom a beszerzésen, csak az akkuidőről olvastam sok-sok rosszat tesztekben.
Előre is köszönöm, ha tudtok válaszolni! -
tothdev
tag
mrdavid, bbalika81 köszi a választ
-
w333
félisten
válasz
LeadZeppelin #19639 üzenetére
+1
szerintem is még legalább 2 évig támogatva lesz
-
LeadZeppelin
tag
válasz
#59070464 #19637 üzenetére
Azt is vedd figyelembe,hogy a Galaxy Nexus már kifutó modell. Még gondolom az 5.0át megkalja aztán "csak" közösségi támogatása lesz (ha lesz). Ellenben az N4 nincs egy éves és az új Nexus 7 csontra ennek a telefonnak a hardwarér kapta. Ergó még bőven támogatott lesz a telefon.
-
törölt tag
Ezt már megnéztem a GSMArénán is, de Nexus-nál a tökéletesre hajazó optimalizáció miatt nem biztos, hogy kétszer gyorsabb a valóságban a kétszer gyorsabb készülék. Ettől függetlenül GNex elvetve, túl magas az ára, vagy csak az N4-é túl alacsony.
A ROM-okkal majd szépen elleszek, már csak egy Ringke Fusion tok fog kelleni. "Szerencsére" csak USA-nak van, tehát pár hétig vigyáznom kell rá.
Remélem a Nérónak lesz holnap raktáron és remélem a 82k, ami tényleg új, bontatlant jelenti, mert akkor autóba fogok ülni.
w333: Ok.
LeadZeppelin: a "házi" support számomra annyi nem lenne mérvadó, mert még a Google készüléket sem stock ROM-al akarom használni.
Azért pár napig kénytelen leszek, arra az esetre ha hibás. Nehezen fogom kibírni...
-
HardRic
addikt
válasz
#59070464 #19634 üzenetére
CM, PA-n túl sok ideig tart míg újra telefont csinálok a telefonból.
Franco. Imádom a feature-eit, és a hozzá tartozó appot.Egyébként GNex még ma is jó kis telefon, de két ok miatt semmi képpen sem vennék: pentile amoled, ami olyan csodásan be tud égni, hogy az fantasztikus, a másik a 16:9-es képarány. Nex4 csak ennyivel szélesebb, de böngészésnél ez érezhető előny.
-
törölt tag
Látom jó itt a kedv.
Talán utolsó kérdésem mostanában. Ha az N4 (E960) 82k újonnan, mennyit adnátok egy GNex-ért (I9250), szintén újonnan?
-
w333
félisten
Bocsi úgy értettem, akik a GSM boltból vásárolták !
-
törölt tag
Srácok! Hol most a legolcsóbb a N4 8GB Black dobozos, bontatlan, új? Az XXLGSM és a GSMHome olyanokkal operál, hogy 83k az OEM minden nélkül és 89k a dobozos. Ennél olcsóbban van valahol dobozos, ami megbízható üzlet?
-
truefx
aktív tag
MX Player frissült 4.3-hoz!
-
cantu99
csendes tag
Szerintetek a Moto X ben bemutatott hey google now nálunk is lesz majd vagy ez csak olyan motorolás cucc amit nagyon sajnálnék ...
-
dennistar
csendes tag
válasz
forintuser #19617 üzenetére
Még nem. Csak abban reménykedtem hogy ezeket a beállításokat a gyári is tudja és akkor nem kell máris babrálnom, de úgy tűnik muszáj lesz.
-
petipetya
nagyúr
Elvileg rendszer szinten kapunk majd egy "Cerberus" féle alkalmazást, amellyel lokalozálni illetve távolról törölni lehet majd a készüléket: [link]
-
dennistar
csendes tag
Hali! Megtudja mondani nekem valaki, hogy hol tudok a kezdőlapot beállítani ? Gondolok itt mondjuk arra hogy, hány kezdőlapom legyen stb, illetve a képernyőzárnál mondjuk alkalmazásokat belerakni a körbe. pl: felfelé-- chrome lefelé---facebook, jobbra felold balra stb. Lehet hülyeséget kérdeztem, de csak 4 napja van meg a teló és számomra nem egyértelmű, ugyanis anno optimus2x-em volt, amit cm10.1-el használtam és ott tudtam ilyeneket állítani, itt viszont sehol sem találom
-
tybsen
addikt
Sracok, ez valami uj? Elkezdtem nezni egy youtube videot a n4-en aztan leallitottam, majd rakerestem a laptopon a videora es a reklam tovabbklikkelese utan ugyanott folytatta, ahol a nexuson abbahagytam nezni..
Ez valami uj vagy csak nekem nem tunt fel eddig?
-
vadcitrom
tag
Ma strandon voltunk és megint kikapcsolva fogadott mire hazaértünk a telefon. Kint a strandon tökéletesen működött, böngésztem és facebook-t használtam. Az autóba hazafelé beraktam a rádió fölé, utána zsebbe az áruházba.
-
sompetike
aktív tag
én annyiért vettem 2012 dec07.én
magyarországon.... -
kj007
tag
Dübörög a bölcsesség -> [Hibás az új Android (HWSW)].
Azt írják: "[Sokan számoltak be arról,] hogy a készülék a frissítés telepítése óta gyakran lefagy, könnyen túlmelegszik, illetve a leggyakrabban említett problémák közt van a megdöbbentően gyors lemerülés is." Én úgy számoltam, hogy egy ember jelzett a hivatkozott helyen problémát.Itt (hányból?) hányan?
---------------
PS. Nekem nincs oda accountom, de kérném,hogy akinek van, írja már meg oda a tapasztalatait. -
w333
félisten
válasz
LeadZeppelin #19602 üzenetére
Szerintem lesz az még jobb is : Link
-
LeadZeppelin
tag
Azthiszem kezd beállni az akkum
Mindez 4 óra és 20 perc kijelzőidővel,auto fényerőn ( olyan 15% fele lehet tippre) és wifin.
És minden gyári,csak root.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest