Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz
FearTomi #19576 üzenetére
Igen volt egy telefon amin a root lett elcseszve és frissen melegében vissza kellet vinni és melegében cseréltetni, az illetőnek az volt a szerencséje, hogy még a 3 napban bent volt.
De itt a roottal lett elcseszve a készülék és tégla lett belőle!FearTomi:
És a másik ha megnézed az MM-ben a Nexus 4-s telefont szerintem ott is ilyen áron adják, vagy még drágábban.
-
-
batai15
félisten
válasz
forintuser #19579 üzenetére
De mivel vszeg sokan onnan jöttek ide való. Mert sürgős,de ott nem segítenek.
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, kihasználnám az edigitálnál a 0% THM-et. A kérdésem végül is az lenne, hogy mennyire sok 140k ezért a telefonért?
-
batai15
félisten
Van itt olyan aki eléggé ért a galaxy nexushoz is? Írjon már rám legyen szíves. Köszi
-
Cobalt14
tag
Lehet hogy már volt róla szó, ha igen elnézést, de az ellen tudok tenni valamit, hogy a Movies mappában levő avi filmeket a zenelejátszó nem listázza be automatikusan? Vagy valahogyan el tudom tüntetni onnan?
-
sonique
őstag
-
JasonD
aktív tag
válasz
temes69 #19558 üzenetére
"hosszútávon okozhat e bajt az aksinak, hogy nem a gyári töltőjével töltöm"
Ugye, ezt nem komolyan kérdezted?
Na jó: nem, nem árt neki. Nexus 4 gyári töltője max. 1200mA-rel tölt, ha a Desire S töltője ettől kevesebbet tud, akkor annyi történik, hogy lassabban fogja feltölteni az akkut. -
temes69
aktív tag
sziasztok!
kb egy hónapja vettem a telót az xxlgsmtől. rendes konnektoros töltő azonban nem volt a dobozában, csak egy ún. travel töltő amit repülőgépeken lehet használni. a leírásában az volt, hogy ha kell rendes töltő akkor vegyek ehhez a travel töltőhöz adapter. hát nem vettem hanem a régi desire s töltőmmel töltögetem a mai napig. semmi különöset nem vettem észre, viszont az lenne a kérdésem, hogy hosszútávon okozhat e bajt az aksinak, hogy nem a gyári töltőjével töltöm? előre is köszi a választ
-
-
petipetya
nagyúr
Frissült az MX.
-
bbalika81
aktív tag
válasz
tothdev #19552 üzenetére
Eu Mediaban vásároltra bármyely EU-s Mediaában tudod garanciáztatni! Ez tuti.
A google play és egyéb külföldi beszerzéseket nem szervizeli itthoni az LG...hiába van számlád gari jegyed, az itthoni LG csak a magyar gari jegyeseket szervizeli.
Nekem volt S3-asom és HOX-om Nexus 4 előtt, de sehol nincsennek N4-hez!!!
S3 LTE ugyebár 2 gb ram-os, de sztem akkor is jobb vétel az N4! -
mrdavid
aktív tag
válasz
tothdev #19552 üzenetére
Szia
Én is kint vettem, és tudod gariztatni, bár nincsenek a helyzet magaslatán,de egy ismerősom ott osztályvezető s mondta, hogy kötelesek cserélni javítani, ha forgalmazzák, én is leinfoztam
nyugodtan vedd megtörést szerintem nem sokan tapasztaltak, ha csak ejtették le védelem nélkül...
-
tothdev
tag
Nexus 4 vásárlás előtt állok, és az lenne a kérdésem, hogy a hátlappal nem-e volt problémátok(törés).
Egy itteni tag mondta, hogy én vagyok a 300. ember aki ezt megkérdezte, de visszaolvasva erről semmit nem találtam.
Illetve, a kijelző sárgulás még mindig jelen van?Németországban vagyok jelenleg 329 euroért betudnék szerezni egy 16 gbos példányt a media marktban. Aki jártas benne elárulná nekem, hogy az itt kapott 2 éves garit, Mo-n is érvénybe tudom-e venni, és hogy ennyiért jó vétel e?
Előre is köszi
Btw. a Samsung Galaxy S3 LTE most 95 k a T-nél. Jobban megérné
-
gaben88
őstag
Nexus 4 ToolKit V2.2.0-ban (tehát fizetős verzióban) ismert telefon már a 4.3?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Colani #19549 üzenetére
Jó kérdés. Az biztos, hogy az idő múlásával tanul a Now. Nekem pl. napi szinten ott van az időjárás, a munkaidő és egyéb naptárban lévő programok, az útvonalterv a melóba és haza, a köztes tömegközlekedési megállóhelyek és útvonalterv minden olyan városon belüli helyre, amire rákerestem a térképen.
-
Colani
tag
Sziasztok.
Lehet hulyeseget kerdezek hogy tudom a google kartyakat fixre beallitani.Mindig a mintakartyakat ajanlja csak fel es az idojarason kivul semmi nem marad ott fixen.. -
kisg
tag
Tegnap megint megtörtént. Skype videotelefonálás közben a 12. perc körül. Egyáltalán nem volt meleg a telefon, a Chrome böngésző használata közben jóval melegebb szokott lenni.
Ha a Skype app lenne a hibás akkor simán csak kilőné a rendszer, de az egész telefon újranidul, PIN kód kéréssel.
-
Endless
aktív tag
Valaki felrakta már a 4.3-as paranoidot? Vélemény?
-
truefx
aktív tag
válasz
Scooter74 #19537 üzenetére
Hát passz. 1970.01.02-re állítódott az óra. Majd benézve az időbeállításokba, vettem észre, hogy az automatikus időszinkron is kikapcsolódott. Pedig én nem nyúltam hozzá. Miután visszakapcsoltam, minden elkezdett szinkronizálni. Mindez 4.3 után (volt factory reset is). Fura.
-
truefx
aktív tag
Mai furcsaság. N4 elsötétült, bekapcsológombra nem reagált. Hosszan nyomásra újraindult. PIN beütése után január 2 00:10-et mutatott (22:30-kor). Beállítások / Fiókok / Google : "A szinkronizálással problémák vannak. Hamarosan helyreáll."
Tapasztalt ilyet még valaki?
-
pcnet
addikt
CM 10.2 2013.07.28. van fent. Letöltöttem a mait. Fel tudom úgy tenni, hogy beállításaim és programjaim megmaradjanak? Ilyenkor elég egy wipe cache és wipe dalvik?
-
Scooter74
őstag
válasz
gaben88 #19522 üzenetére
A keresőbe írd be a toolkit 1.6.4-t és nézd meg azt mert nekem bent van a 4.3 meg leszedte az új superusert és az úk twrp-t is mikor rámentem a toolkit frissítésre. Elöször még csak a 4.2.2-t lehetett választani de most bent van a nexus 4-nél a 4.3-is. Amúgy olyan ember ajánlotta nekem aki minden romot és kernelt kipróbál és most neki is Nexus 4-s telefonja van. Ö már régóta romolgat és ezzel a progival csinálja a rootot. A 4.2.2-t én is ezzel rootoltam meg ezzel is zártam vissza gyárira minden gond nélkül. Igaz most egyenlőre elvagyok a stock rommal is, de ha romolok akkor nálam slukkica romja lesz ismét a nyerő.
-
gaben88
őstag
válasz
Scooter74 #19518 üzenetére
Anno, mikor kirootoltam a telefont, akkor nem tettem fel recovery-t és root után én hülye visszazártam a bootloadert is. Most meg telepítés közben elszállt OTA-n, nem OTA-n is a gyári 4.3... Végül ráraktam recovery-t de az sem oldotta meg... Mindent visszacsináltam gyárira, tehát unroot is volt, de az sem... Csak akkor ment fel most a 4.3, ha visszanyitottam a bootloadert.
-
Scooter74
őstag
Én ezt használom:[Toolkit 1.6.4]
És szerepel bent a 4.3
Telefonról vagyok talán most jó lesz. Ha nem használd a keresőt.
-
-
gaben88
őstag
Gyári 4.2.2-ről frissítenék egy rootolt Nexus 4-et OTA-n 4.3-ra, de a frissítés elkezdésekor azt írja, hogy HIBA! Ez mitől lehet? 5let?
-
dombila
őstag
Javitották az Antutu-t. Már támogatja az OpenGL ES3-at, és a teszt közben nem hiányoznak a 3D modellek.
-
szponzor
senior tag
CM 10.2-t használ már valaki? Gapps-ot hol találok hozzá?
-
czombos
tag
Aki Nokia Fatboy vezeték nélküli töltőt használ megnézné, hogy stabilan tölti-e a készüléket?
Nálam igencsak szakadozik a töltés, folyamatosan bekapcsolt képernyővel volt hogy teljesen megszakadt a töltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest