- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bruxelles #20194 üzenetére
Nem, ez a programokat (opcionális) és a programok beállításait menti csak le. A programokat nem muszáj, ha kisebb backupot akarsz elérni, mert azt úgyis letölti a Play-ről, amint bejelentkezel a szűz telefonnal, csak backupból visszatenni kicsit gyorsabb lehet (netkapcsolattól függ).
-
Pompi
nagyúr
válasz
Callisto #20193 üzenetére
Miért nem olyan?! Galaxy Nexus White pont ugyanaz a "felállás", mint a fehér Nexus 4 tekintetében. Vagy most akkor félreértünk valamit?
-
bruxelles
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem nyomok egy factory resetet, mert a 4.3as frissítés óta mintha lassult volna kicsit sok minden. Mit javasoltok mivel mentsem le a dolgaimat? Root nincs. Esetleg a játékok állásáte és a homesrceent is lehet menteni? -
pcnet
addikt
Eljött az idő, hogy újra húzzam 4.3at, mert napi 3-5x újraindul, ma 15%ról kapásból 5%ra esett aksitöltöttség. Eddig lusta voltam feladni a belakott rendszeremet, de most rászánom magam. Kényszerített ODA frissítéssel van fent jelenlegi 4.3, lehet ez a gond.
Mikor megvettem a telefont, bootloadert nyitottam és ROOToltam. (4.2.2) Erről az állapotról készült TWRP backup. Mit tanácsoltok?
1. Visszaállítom ezt a backupot, nyomok factory resetet, OTA-án frissítek 4.3-ra, factory reset majd belakom a rendszert.
2. 4.2.2-öt image-ből rakom fel Pőze leírása alapján, majd factory reset, OTA frissítés 4.3-ra, factory reset és belakom
3. 4.3-at imageből rakom fel Pőze leírása alapján, majd factory reset és belakom.
4.3 ROOTolást factory reset előtt vagy után kell megcsinálni?
Köszönöm a segítséget!
-
Callisto
őstag
Megvan a fehér 16GB-os készülék. Be még nem kapcsoltam, csak töltöm ezerrel. Viszont ez a fekete-fehér feles és a design nekem nagyon begyere. Már megérte.
(A méretet pedig meglátom meg tudom-e szokni.) -
petipetya
nagyúr
válasz
adequate_cou #20173 üzenetére
Milyen statisztikai adatok állnak rendelkezésedre ennek alátámasztására?
-
Rage47
veterán
Meg lehet valahol tapizni ezt a telefont? Westendben pl. nem találtam MM-ban. Érdekelne a mérete miatti kényelmetlenség, mert egy S4 minit néztem ki, de ez sokkal jobb befektetés lenne, csak valamennyivel ez meg nagyobb. :S Jó lenne valahol megnézni élőben.
-
Maxentius
addikt
Kis kitekintő: LG G2
-
FearTomi
őstag
Csekk disz! [link]
-
petipetya
nagyúr
válasz
adequate_cou #20156 üzenetére
Nem hiszem, hogy egy böngésző miatt több kijelző időt kapnék.
Az adatforgalom pedig nem érdekel.
-
oliwire
őstag
válasz
#16820480 #20159 üzenetére
Igazad van, újként is ennyiért nagyon jó vétel, de ahhoz vagyok kicsit hozzászokva, hogy a pár hónapos jó állapotú használthoz 10,15 ezer forinttal olcsóbban lehet legalább hozzájutni. Ez esetben egy 16 GB-ost 75-80 ezer forint körül kínálnának. De nem baj, a vásárlásom nem most lesz, addig biztosan csökkennek az árak.
Kicsit más jellegű kérdést remélem szabad feltennemmiért van, hogy itt a topikban olyan sokan nem a gyári kernelt meg 4.3-mat használják? Nem ez a legstabilabb, legmegbízhatóbb?
-
oliwire
őstag
válasz
adequate_cou #20156 üzenetére
A fogyasztást akkumulátorra érted vagy adatforgalomra?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Nexus 4 készüléket ha telenornál megvásárolom akkor az kártyafüggetlen lesz?
100% ?
-
pusihusi
addikt
válasz
temes69 #20147 üzenetére
Szia nem szabad csörögnie! oliwire: Már láttam 86-ért 16-ost! adequate_cou: Igazad van, de nekem az ipadon, a pc-men a Chromeval szinkronizálok! Töltöm naponta, használom, ha lemerül van 1 power bank akksim kicsi usb-vel a táskámban elfér s azzal háromszor meg tudom tölteni bárhol!
-
szponzor
senior tag
Felraktam én is a 3.94-es PA, eddig semmi hibába nem ütköztem, kicsit gyorsabbnak is találom a 3.65-höz képest. Durva, hogy még tudták überelni a 4.2 sebességét.
-
vadcitrom
tag
Sziasztok! Csak nekem nem jön a Facebook üzenet értesítő? Telenor nal vagyok.
-
törölt tag
Szerintem ne ragaszkodj egyelőre a franco kernelhez, a JWR hibákat fog okozni 4.3-on használva. Esetleg ha cserélgetni akarsz, akkor próbáld meg a J változatot ebből, vagy a faux kernel is jó.
HardRic: Én azt nem tudtam megszokni a kalibrált színekkel, hogy sötétebb a kijelző, illetve elvesznek részletek pont emiatt.
-
temes69
aktív tag
hali,
tegnap fedeztem fel, hogy ha rázom a telefont akkor valami "csörög" benne. más tapasztalt ilyet? arra gondoltam, hogy lehet a simkártyánál zöröghet valami, mivel házilag gyártottam micro simet és egy kicsivel kisebbre sikerült mint a telefonban lévő bölcső. kártya nélkül még nem próbáltam mert nem nagyon volt időm, gondoltam rákérdezek itt. -
petipetya
nagyúr
Tegnap esti aksi statisztika a stock 4.3 alatt. 6,5 óra telt el azóta, hogy levettem a töltőről és elindultam haza.
Útközben hsdpa-n ezek a dolgok mentek: hírek és mobilaréna olvasása a Chrome alatt, Google+/Facebook üzenőfalak csekkolása és Ebook olvasása a Cool Readerben.
Otthon wifin (és már 2G-re lockolva) ezek a dolgok mentek rajta: kb. fél óra Youtube, kb. 1,5 óra film nézés az MX Playerben (SOA s02 utolsó két része), hírek és mobilaréna olvasása a Chrome alatt és Google+/Facebook üzenőfalak csekkolása.
Az aksi 17%-ig merült le és így 4,5 óra képernyő időt produkált:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5Ezek a szinkronizálások és egyéb dolgok vannak állandóra bekapcsolva:
- Facebook: címtár
- Linkedln: címtár
- Google: alkalmazásadatok, Chrome, címtár, Gmail, Google+, Keep, Naptár és személyi adatok
- Helyhozzáférés: hozzáférés a saját pozícióhoz és hely wifi és mobilhálózat alapján -
dnelb
veterán
válasz
#16820480 #20142 üzenetére
Nekem most jwr van fenn, ez stock 4.3, romolásra még nem volt időm, csak loader+root. Egyelőre úgy gondoltam megveszem ezt a franco progit, az meg felpakolja magának a kernelt. TWRPből 2.6 van fenn, ezzel majd később ( 2nap múlva
) tudok romot telepíteni igaz? Vagy kell még valami , amit kihagytam?
-
törölt tag
Arra figyelj kezdőként, hogy ha kernelt cserélsz és már 4.3 van a telefonodon, akkor csak 4.3-hoz szánt (JSS kezdető) kernelt tegyél fel, a régebbi (JWR) nem fog menni. Nem minden kernelből van még ilyen újabb, elvileg van faux, mag a PA rom-hoz is van egy sajátjuk, meg a Semaphore is jött már ki új, de nekem ez utóbbival nem bootolt be a telefon.
HardRic: Nem tudom, én próbáltam a kalibrált színekkel (halfbread, 95color), de egyik se jött be.
Sanya: Stock-on szerintem sehogy nem megy az átlátszóság. Illetve talán egy másik launcherrel, de akkor csak addig lesz átlátszó, amíg a home képernyőn vagy. CM-ben sem volt azt hiszem ilyen beállítás. AOKP-ban tuti van, meg még egy rakás másik rom-ban is.
-
trance89
őstag
válasz
Integra #20086 üzenetére
és te most azért szidod a N4-es 4.3-at mert a t GNex-odon szar? leülhetsz, egyes
az pedig az első dolog kéne hogy legyen, hogy ota frissítés után FR-t nyom az ember mert a hibák túlnyomó többségét a 4.2.2-ből visszamaradt szemét okozza, ez az esetek 90%-ában segít csakhogy sokan inkább rinyálnak és szarozzák a 4.3-at... -
MartOOn
addikt
Most h irtatok a RR3-at gondoltam kiprobalom...
az meg hagyjan hogy szaggat de hogy elfelejtettem lementeni az adatokat 4.3-ra frissites elott...
) most van egy szuz, szo szerint 0km-es RR3-am.
-
Callisto
őstag
Tegnap még vagy 5 boltban volt fehér Nexus 4 100e alatt (többiben 120 felett). Ma már csak egyben, bepánikoltam és gyorsan meg is rendeltem, mielőtt ott sem lesz.
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Tudnátok abban segíteni ,hogy stock 4.3-on hogy tudok kb annyira áttetsző navbart csinálni , mint az új Moto x-en van ?? (tudom , h custom romon egyből menne , de nekem csak ennyi hiányzik a tökéleteshez ) xda-n láttam 1-2 ilyet, de inkább megkérdezlek titeket , hátha valaki próbálta is már és tud ajánlani
Másik moto x-hez fűződő kérdésem , hogy azt a notification jelzést (ha jön üzenet így villan a kijelző és mutatja ) portolták-e már , s azt a "OK,GOOGLE" dolgot , amihez beszél??Előre köszönöm aki tud segíteni
-
dnelb
veterán
Sziasztok!
Ma én is beléptem a nexus4 tulajok sorába, egy xperia x8 helyére jött (). Amint bekapcsoltam már jött is a 4.3, azóta kapott loader nyitást meg rootot, holnap már valami kernelt biztos felrakok, egyenlőre csak olvasgatok. Elég durva a sebesség, minden indul azonnal, sehol egy lagg, meg furcsa látni hogy 50mb szabad ram helyett másfél giga van
Negatívumként annyi hogy a gyári kábelen már most látom hogy max 1 hónapon belül tuti megfog törni. A másik negatívum nekem a hangszóró, sajnos az x8 köröket ver rá. Viszont a kijelző színeit én jónak látom, pedig sokan panaszkodtak rá, lehet színvak vagyok
Annak örülök hogy kaptam a telenortól, már arra számítottam, hogy nem lesz, kivonás előtt 1 nappal rendeltem. Beszélni még nem beszéltem rajta, mert még mindig nincs aktiválva a simem..
Tuti abban is sokkal jobb.
Összességében nagyon megvagyok elégedve(#20132) Tibi09 : jah már látom, de az utóbbi pár napban semmi info nem volt, hogy lesz e még vagy ennyi volt..
-
zhorvath
aktív tag
Használja közületek valaki a Smartcity alkalmazást 4.3 alatt? Mert nekem semelyik járatnak sincs menetrendje, hiába töltődik le az adatbázis' Át kellene esetleg pakolni máshova?
-
törölt tag
válasz
TomPack #20127 üzenetére
ZWP-t régen a Nexus 7-en már használtam, de valami komolytalanabbat akartam ikonok nélkül. Amikor megláttam ezeket a téglákat, egyből kézenfekvőnek tűnt.
Swipe down-ra a notification bar jön fel, hogy ne keljen érte lenyúlni. Lock screen off-on már én is gondolkoztam (volna), ha valami legközelebb eszembe jutott volna, az biztos az lett volna.
-
TomPack
őstag
válasz
#59070464 #20126 üzenetére
Király!
Egyébként a Zooper Widget Pro-t már nézegetted?
Nekem sajnos nincs türelmem hozzá, de profibbnak tűnt az UCCW-után.
Van egy pár hasznos topik is hozzá, pl; Zooper Widget iconsets, vagy Zooper Widget Screens and ThemesÉn még Apex gesztust is beállítanék HS-en lefelesuhintásra alkalmazás indítása; Sreen Off and Lock
-
törölt tag
Launcher: Apex Launcher Pro
Widgets:
Ultimate custom widget (UCCW)
PlayBar UCCW
BatteryProgBar light UCCW Skin
DashClock WidgetHőmérsékletre az Időkép, időre a Clock, dátumra a Calendar, négyes ikonra az AppDrawer indul el.
Wallpaper:
Jelly PatternDesktop:
PIE Control:
Lock screen:
ROM: Paranoid Android 3.94
Kernel: Faux123 mako-jb-kernel-019b04.zip -
TomPack
őstag
válasz
zorromoto #20123 üzenetére
Igen, teljesen egyetértek. Heggesztésre a legjobb alap, nem sok készülék tudhat maga mögött ekkora fejlesztőcsapatot, és nem véletlenül.
Mi meg ki akarunk maradni a jóból, és elalmásodunk, mert ez a gyári, ennél jobb nem is létezhet.
Pedig itt nem arról szól a romolás, hogy hogyan tegyük használhatóvá a telót mindennapos használatra, mert arra a gyári rom teljesen alkalmas, nem úgy mint a telefonok 95%-ánál, hanem teljesen magunkra/egyedivé szabjuk azt. Mert rengeteg érdekes fejlesztés van rá.
Erről kéne itt beszélgetni a google fejlesztői telefon topikjában. -
zorromoto
senior tag
Öszintén szólva mikor a nexus mellett döntöttem akkor én is azt gondoltam hogy ez lesz a legelveteműltebb topik ahol szinte már ott tartunk ennyi idő után hogy akár win8-at heggesztünk majd fel a telóra.Nos sajnos ehhez képest a 2/3-a teljesen másról szól.Ezzel nem akarok személyeskedni csak sajnálom hogy így van.Ettől függetlenűl én heggesztek amig csak lehet
-
grecki
csendes tag
sziasztok! regen olvastam mar a forumot es most is csak kb 10 oldalt olvastam vissza, szoval elnezest, ha mar volt rola szo.akksiteljesitmeny-romlast tapasztalt valaki? nekem kb fele annyit bir a telom mint korabban.kezdetben az operara gyanakodtan, mert allandoan lefagyott es zabalta az akksit. de leszedtem es azota csak a chrome van fent, de igy is alig lehet kipreselni belole fel napot.massal egyelore nincs gond, lekopogom...
szerk, termeszetesen a 4.3 frissites utan van mindez... -
törölt tag
Nos, feltettem a PA3.94-et, simán megy meg minden, de van pár beállítás, amit nem találok benne. Mondjuk a statusbar meg navigation bar átlátszóságát hol lehet állítani, vagy az órát középre rendezni, vagy hasonlók.
Illetve nem működik a hybrid settings sem egyelőre. -
twine
veterán
"százegynéhány" olvasatlan hsz. után, mindet végigpörgetve úgy látom szedhetem ki a topicot a kedvenceim közül...
Borzasztó mi lett itt ebből a kellemes közösségből,,, -
gyalu 1
aktív tag
4.3-on újra van hangja a ... navinak, mindenféle trükkökk nélkül
-
törölt tag
-
oliwire
őstag
Nagyon tetszik a Nexus 4, el is gondolkoztam a vásárlásán, de valami hihetetlenül jó telefon lehet, hogy használtan nem találok
milyen már, hogy senki sem akar túladni rajta.. Vagy csak én nem voltam elég alapos, és nem elég beírni a googleba azt, hogy nexus 4 használt vásárlás?
-
ben800
aktív tag
válasz
pusihusi #20107 üzenetére
Nemtudom srácok hogy ti mit csináltok a telefonnal,én 1 hónapja vettem a telefont kb újonnan,azóta kapott egy frissítést Ota-ról és minden patentűl megy rajta,nem fagy nem szaggat,nem szórakozik,nem indul újra magától stb.Rootolva piszkálva stb nem volt,de erősen gondolkozok rajta az idiótán megoldott gombok miatt....
-
törölt tag
Amit a CM tud, de a PA nem. Lezárt kijelző mellett tudok csengetési hangerőt állítani. PA-val nem hogy nem tudok, de még hangja is van, amit nem lehet kikapcsolni (legalább is nem találtam).
Matr1x kernel kilövi a root-t? WTF?
-
törölt tag
válasz
NTonee #20042 üzenetére
Azt hiszem már nem aktuális, de a szokásos adásvételi papírral kaptam ezt a Nexus 4-t is a Partnerogsm-től, ahogy a sajátomat hétvégén, csak azt még személyes átvétellel. Ami a problémám, hogy telefonon ki lett hangsúlyozva, hogy magyar töltővel kérem. Nem azzal jött. A második (most érkezett) Nexus 4 microUSB portja már nem nyöszörög a legkisebb kábelmozgatásra vagy a telefon megmozdítására. Az enyém sajnos ilyen. Igyekszem leszarni. Csak nehéz, mert egyébiránt nagyon egyben a telefon.
-
Scooter74
őstag
válasz
pusihusi #20105 üzenetére
Értem én, hogy nem fogtad a rootra, de ezt azért írtam mert nálam volt minden és eddig semmi gondom nincs, és remélem nem is lessz de van itt a fórumban olyan akinek nem volt root meg semmi és mégis cseszekedik, ha jól emlékszem de javítsatok ki ha tévedek!
Bocsi az off-ért!
Ja és eszem ágában sincs belekötni senkibe sem. -
Scooter74
őstag
válasz
pusihusi #20099 üzenetére
Nem tudom de nekem volt root is meg romcsere is igaz az ota elött vissza tettem a gyári stock rendszert meg vissza zártam a bootloadert és úgy frissítettem a 4.3-ra és eddig nekem sincs semmi hiba, de gyorsan le is (kop-kop-kopogom)!
Amúgy én a rom cserére meg a rootra 100%-ig nem fognám a dolgot.
Nálam még fr-sem volt.
Valaki csinált fr-t és mégis vannak dolgok amik bekavarnak és nem működnek, úgyhogy ezt én sem értem miért csinálja a rendszer ezeket a dolgokat és azt, hogy valakinél tökéletes másnál meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest