- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windowsos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Tehát egyetértünk, csak te úgy véled, ez egyszerűen így működik és kész. Én meg szeretném hinni, hogy ha lassan is, de a szakmai közösség nyomásával lehet ezen változtatni, el lehet érni, hogy ésszerűbben, hatékonyabban menjenek a dolgok, még ha az látszólag rövid távon költségesebb is.
Mondjuk inkább úgy, hogy pesszimista vagyok, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy a szakmai közösségnek van akkora érdekérvényesítő képessége, hogy ebben a helyzetben lényeges előrelépéseket érjen el.Ha az átlag adófizetőnek elmondjuk, hogy akár már 5 éves távlatban is drágább egy dokumentáció (vagy mondjuk az említett interface) nélküli rendszer, mint egy kezdetben drágább, de jól dokumentált (interface-szel ellátott), akkor érdekelni fogja.
A probléma ott van, hogy 5 éves távlatban még a dokumentált rendszer is könnyen elavultnak számíthat azon egyszerű okból, hogy közben merőben más igények merültek fel, és lehet újragondolni az egész rendszert. A doksiba/interfészbe ölt pénz egyáltalán nem biztos, hogy megtérül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest