Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Gregorius #66 üzenetére
Erről a fővárosi kátyúzás jut eszembe, amiről már évek óta...
Tehát egyetértünk, csak te úgy véled, ez egyszerűen így működik és kész. Én meg szeretném hinni, hogy ha lassan is, de a szakmai közösség nyomásával lehet ezen változtatni, el lehet érni, hogy ésszerűbben, hatékonyabban menjenek a dolgok, még ha az látszólag rövid távon költségesebb is.
Pár órával a határidő előtt derül ki, hogy nincs kéznél, elveszett vagy egyszerűen nem működik a kulcs.
Hát így járt!!! Le van szarva! De szó szerint. Ha a külföldi utad indulási időpontja előtt 2 órával veszed észre, hogy a hörcsög szétrágta az útleveled, hát így jártál. Meg akkor is, ha a szuperfontos üzleti megbeszélésésed előtt veszed észre, hogy lejárt a jogsid, a műszakid, stb. Felnőtt emberekről van szó, könyörgöm, vállaljanak már valamiért feleősséget!!!Nem értem az összefüggést. Az átlag adófizetőnek az MS szerződés költségvonzataival van problémája ebben a témában, nem a választékkal.
Bingó, a költségvonzat. Ha az átlag adófizetőnek elmondjuk, hogy akár már 5 éves távlatban is drágább egy dokumentáció (vagy mondjuk az említett interface) nélküli rendszer, mint egy kezdetben drágább, de jól dokumentált (interface-szel ellátott), akkor érdekelni fogja. Lásd kátyú. Engem is érdekel a pesti kátyúzásra értelmetlenül elköltött halom pénz, pedig ritkán járook arra, de az én pénzem is!!Rajtunk adófizetőkön, illetve a szakmai közösségeken múlik, hogy lehet-e ezen a kretén állami hozzáálláson változtatni. A mi pénzünk, követelhetünk érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest