Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
Trailblazer #36299 üzenetére
jó a reklám
-
Trailblazer
veterán
Ja, hirtelen mindenki felhuppant a hypevonatra? Akkor nem szóltam.
-
Septum15
aktív tag
válasz
Trailblazer #36296 üzenetére
Én rendeltem tőlük egy soundbart és egy Bluetoothos hangszórót, gyorsak, és a második csomagom elveszett, írtam nekik és azonnal küldtek a másodikat. Korrektek, garanciával még nincs tapasztalatom.
-
Trailblazer
veterán
Tehát egy újabb mall/emag.hu. Garancia meg az ablakban. Ugorgyunk.
-
Krogoth
senior tag
-
Wesder
titán
Mit tudtok az Alza.hu-tól? A reklámtól nagyonhülyètkapok
-
snecy20
nagyúr
Én tudjátok mostanában min mosolygok jót? Szinte elképzelem magam előtt azokat a vörösre duzzadt fejű bányász eladókat, akik szinte fenyegetik a jónépet, hogyha nem megy el a cucc árában, "akkor rigbe teszi".
-
kcsa
veterán
válasz
Vangelis #36271 üzenetére
háhá, ők eléggé jól ismert család, ebből élnek és igen jól.
Itt egy példa. De sok helyen olvastam már róluk, egy időben Facebookon is nagyon aktívak voltak, mostanában nem tudom mi a helyzet.
-
Vangelis
félisten
Annyira unom már, hogy egy csóka ha felrakok valamit rám ír, hogy adjam , már neki oda ingyen és fizessem is a szállítást.... a termékemet.
ezek ebből jobban élnek mint én... vagy nem tudom....
Ti is ismertek ilyen jófogásos csókát?
Jah telefont még nem de más egyebet biztosan .... érdekes!!!
Az adatokat Ő küldte ... nem szégyellte tehát nyilvános...
-
kcsa
veterán
válasz
Trailblazer #36268 üzenetére
Dehogy. A "mikrohullámsütő"-t pont sikerült egybeírni
-
snecy20
nagyúr
válasz
seniman #36264 üzenetére
De ez se rossz:
"ÜDV MINDENKINEK. EL SZÁLLÍTOM INGYEN KIZÁRÓLAG INGYEN AZ ÖNÖK HÁZTARTÁSÁBAN LÉVŐ ROSSZ, MEG UNT, ELAVULT ELEKTRONIKAI HOLMIKAT. FÖL TÉVÉ HA SZÜGSÉG VAN RÁM ÉS A SZOLGÁLATAIMRA? ROSSZ! MIKROHULLÁMSÜTŐ, ROSSZ SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ALKATRÉSZEK, ROSSZ AKKUMLÁTOROK, VEZETÉKEK, ROSSZ MOBIL TELEFONOK TULAJDONKÉPPEN MINDEN E HULLADÉKOT EL SZÁLLÍTOK! HA ESETLEG SZÜGSÉG VAN RÁM HÍVJON BÁTRAN ÉS MEG OLDJUK A PROBLÉMÁT. KÖSZÖNETTEL MENYHÉRT. ELÉRHETŐSÉGEM:0620-995-78-31"
-
seniman
veterán
-
TaaT
nagyúr
válasz
Trailblazer #36260 üzenetére
Nem mondhatja senki hogy nincs benne anyag.
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #36256 üzenetére
Igen,amikor visszaviszed,mert recseg ropog,a hülyegyerek ablakát be tudod dobni vele.
Vagy a tesók megveszik a nagy mágnes miatt,jó lesz vasazni.
-
-
Chaser
legenda
kérdeztem w7 topikban de itt nagyobb a pörgés és szép okos emberek tömkelege is adott ( :
szóval:
skylake cpu-hoz szeretnék w7-et, telepítő kifagy talán az ország berásakor, rémlik h van hozzá egy patch, gugliztam de nem találom, h kell meghackelni h működjön? -
Astroboy
őstag
válasz
Trailblazer #36233 üzenetére
-
Astroboy
őstag
válasz
Trailblazer #36231 üzenetére
-
Krogoth
senior tag
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
Mik ezek a Discovery Channelról lopott cigó sorozat-keresztnevek? Előbb utóbb lesz Hogyan Készült Ármándó és Autókereskedő Szebásztián is?
Álitolag barátunk például le sem tudja írni rendesen, hogy mit lopott az éjjelsebaj nem okoskodok, asszem inkább alszok egyet, mert az el ado teljesetménye engem most meg lepi.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest