- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen videókártyát?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
#21346560 #34491 üzenetére
Ennek a pszichológiáját ő úgy ülepíti magában, hogy 5 alkalmanként visz magával cigit, akkor megkínál akit sikerül, aztán nincs. Ezután az ötszörösét kunyerálja el. Így ő nyugodt, hogy ő is adott, meg akkor már kérhet. De igen, az a hülye aki ezek után még ad neki, de már én is ezt játszom vele, hogy ha van, otthon kipakolom, a városban meg mutatom, hogy csak 3 szál van, ne vegye már el.
De ebben se az bánt, hogy lejmol. Vannak rokker haverok, tarhálnak azok is egy idő után, de ott tudom, hogy hát anyagilag sincsenek az egekben, meg képesek már a papatyit is betekerni rajzlappal.A Gondom itt is, hogy tudjuk, hogy egyébként kurva jól áll anyagilag, de cigit nem vesz. Ellenben hazafelé nagy adag hamburgert igen.
(#34492) Mr X / (#34495) Vakegérke: nem az alkudozás volt a probléma! Ha golfklub eladási árán vitatkozunk és elkezd nekem alkudni 8-9 millió forintot akkor nem bántam volna, hogy egy kétárbócos óceánjáróval állít be a ház elé!
-
kenwood
veterán
válasz
A cigi lejmolok kozott sok olyan van,akinek ez egy kulso kontrol inkabb.
Ha vesz egy doboz cigit,elszivja egy nap alatt unalmaban,ha lejmolni kell, akkor meg par szal eleg,es ritkabban rombolja a szervezetet.En inkabb azt utalom,amikor lemegyunk valahova 3 napra,bevasarolunk 30-ert 6 fore,es valaki nekiall ragni a kulat,hogy o par oraval elobb hazamegy,vagy nem eszik hust,ezert 5knal kevesebbet fog beleadni.
-
Chaser
legenda
válasz
ez a tipikus lejmolós amit messziről kiszúrok, élősködik ahol tud, olyan mint a szúnyog, amíg van táptalaj szívja a vért...le kell csapni
Mr X
nyilván van olyan ár amiből nem alkudunk - vagy ha igen és nem engednek akkor is megvesszük, legalább megpróbáltuk ( : -, nálam is volt sokszor h jóval piaci ár alatt árult terméknél ki is írtam, h alku nincs, ne fárasszuk egymást feleslegesen, de azt szeretem ha valaki megpróbál _ésszel_ alkudni, megint más kérdés h esetek töbségében nem jön neki össze, de ha már többször vásárolt akkor más kategóriába kerül -
Vakegérke
félisten
válasz
#21346560 #33869 üzenetére
Bocs, de nem értek egyet veled. Ha nem volt kiírva, hogy alku nuku, akkor szabad a pálya. ΞΔGLΞ egy szóval se mondta, hogy nem fizeti ki a 49 990 Ft-ot, szóval elég lett volna az eladó részéről annyi, hogy nem adja olcsóbban.
Azt pedig gusztustalannak tartom, hogy bár meghirdetett az eladó egy árat, az érdeklődőnek már többet mond.
-
-
Depression
veterán
-
quailstorm
félisten
válasz
#21346560 #28461 üzenetére
Nem foglalkozom építészettel, de valahogy a bontott tégla meg az összedőlt putri az nem ugyanaz az én agyamban.
Oké, hogy ingyen elvihető, de ezt kb egy konténerben kéne építési hulladéknak elszállítani, vagy zúzaléknak útalapba, de nem hiszem hogy fel lehet használni értelmesen.
Ráadásul az elszállítása konténerezése pénzbe kerül, gondolom azért "ingyen elvihető".Szomszéd telken láttam már olyan bontást amit bontott téglaként eladtak. Na az kurvára nem így nézett ki. Egyenként óvatosan szedték szét és rakták halmokba, fóliázták eladták.
Van is bontott téglás hirdetés olyan, ezen a hármon kívül a többi mind normális(abb).
Földről meg annyit hogy az hulladékföld, szintén veszhull. Sajnos a társasházban ahol lakom ilyennel lett a kert feltöltve, tele volt (van) vasdarabokkal, csupa szemét, normális gyep esélytelen. De occó volt
-
MK VII
veterán
válasz
#21346560 #28181 üzenetére
Ezért, ha jól emlékszem többeknek beszótak' már a HA-s modik, hogy csak az a város legyen megjelölve ahol ténylegesen van a cucc.. Mert egyértelműen félrevezető dolog más városokat is megjelölni..
Csak ugye azért jelölnek meg több várost, mert akkor, ha valaki városon belül keres akkor feldobja az ő hirdetésüket...
Mi az, hogy benzinköltség ellenében?
Benzinköltség ellenében én kiviszem akár Schleswig-Holstein-ig is baszki...(#28182) Ispy
"Egyébként nem tudom miért megy itt a nagy lelkizés, elvileg ez egy vicces topik, nem?"
Igen elvileg az... Illetve az lenne, ha nem lenne mindig valaki aki megpróbálja letörni a mosolyunkat.. -
guftabi96
addikt
válasz
#21346560 #26206 üzenetére
Tökéletes rendet vágnának az biztos
Emlékszem pár éve volt itt olyan lomtalanítás, hogy mindent, amire nem volt szükséged, ki kellett hordani a ház elé, és elszállították. Mondanom sem kell, hogy megjelentek a népek, de azok a szövegek.. Itt hallgattuk az ablakban szülőkkel. Amikor meglátták a teleszkópos bicikli első villát, akkor úgy csináltak, mintha megütötték volna a főnyereményt, rögtön odagyűlt agy 5 emberPedig még csak jó sem volt.
-
Simi37
őstag
-
válasz
#21346560 #24737 üzenetére
Sajnos én.
Fiam osztálytársa volt, aki meghalt... Ellopott egy kocsit, és nekicsapódott valaminek, nem emlékszem már.
A vaki, pedig egy szolnoki "zenész" ismerem sajnos személyesen.
A hozzászólót nem, gyanítom az is a fiam osztálytársa volt. Szerencsére már nem az, középiskolát nem ismerik. -
dugo_
veterán
válasz
#21346560 #24589 üzenetére
Kicsit hasonló a másik oldalról.
Anno 15-ért hirdettem a 25-35 között listázott laptoppanelt, jön a debreceni vállalkozó, hogy neki csak tőlem, csak most, de nagyon kéne az a kijelző, megvenné 7-ért. Mondtam neki, hogy én már most féláron hirdetem, neki nem kell tovább osztania a kiírt összeget.Duzzogva visszaírt, hogy már nem is kell, mert talált másik hirdetést olcsóbban. Gyorsan megeresztettem egy guglit, az utolsó ilyen panelt 2 évvel azelőtt adták el apróhirdetés formájában, de ő biztos talált. Esetleg valami párhuzamos univerzumban.
Mondjuk azóta is rajtam rohad, lehet életem bizniszét szalasztottam el.
-
-
updog
őstag
válasz
#21346560 #20786 üzenetére
Amikor valamit úgy hirdetek, hogy annál olcsóbban nem látom magyar fórumokon, és úgy nyit látatlanban a jóember, hogy kb -12%-ot bemond, és szerinte még ő tesz nekem szívességet, az nem komoly érdeklődő.
Ha eljön, megnézi, objektíven megindokolja hogy szerinte miért érdemes engednem az amúgy eleve korrekt árból (szó nélkül engedek általában 1-2 ezrest, mert "alkudni kell", magyarok vagyunk), akkor rendben van.
De a vacsorameghívásos ötlet tetszett
-
customer114
őstag
válasz
#21346560 #18658 üzenetére
Egyetértek. Illetve PH-n talán elvárható lenne, hogy linkekkel alátámasszák az állításaikat az emberek és ne csak facebook szintű szócsata legyen egy olyan topicban ami nem erre való - ráadásul nem is offban történik..
(öreg rókák itt ph-n tudják a "vita" végét, mert tényleg 1000szer lefutott már)
Lehet benzint locsolok a tűzre, de a gtx950-es nv fanatikusoknál lesz egy kis előítélete az embernek az illető szakmaiságáról.Legyen szép - légkondival gazdag - napotok !
-
-=RelakS=-
veterán
-
Bird
addikt
válasz
#21346560 #18336 üzenetére
Akkor azt hittem egy virtuális termékbemutatóba csöppentem és ha nem reagálok lemaradok róla.
A francba akkor egyél vmit, mert most ideiglenes készlethiány ha jól értem....
Nekem 30000g-nyi gáz kellene és 30k-t hajlandó lennék áldozni rá.
Mond, hogy tudsz segíteni!!!!négy
-
MK VII
veterán
válasz
#21346560 #18058 üzenetére
Na igen.. Bla-bla-bla.
Az a telefon amit árul ilyen állapotban, reálisan max 15-18 ezret ér...
De hát ugye most vett bele 7000 ezerért akkut.. 7000 ezer. Te jó ég.. Egy Iphone-ban olcsóbban cserélik..
Komolyan. Az ilyen ember máson akarja visszaszedni a saját hülyeségét, hogy képes volt költeni egy nulla értékű telefonra annyi pénzt..
Szívesen találkoznék vele személyesen és megnézném az arcát amikor ezeket a sorokat mondja.. Hogy mégis ő egyáltalán elhiszi azt amit mond? -
válasz
#21346560 #17644 üzenetére
Nem tudom, mire gondoltál, de a vasvilla mit keres a fürdőben? Azzal kell elhajtani a kíváncsiskodókat fürdés közben?
-
Gyuri27
félisten
válasz
#21346560 #17260 üzenetére
Volt egy 260x az aprón. A végén valami 16 pénzért árulta az ember. De sajnos nyíregyházi kb 0 napos.
Nem is agyaltam rajta tovább. Ha valami öreg árulta volna még kicsivel drágábban is deal.
Régebben boltoltam. Vissza lehet keresni kikkel és miket. Azokat meg lehet kérdezni, hogy milyen áron és milyen cuccokat vettek. Ez a nem mindegy. Egy hétnél tovább nem árultam semmit. Minden kb gyári állapotban dobozzal, tartozékokkal és jó áron ment el. Ha meg személyesen volt a tali rám senki nem várt 1 percet se. Ha megalkudtunk nem adtam el a cuccot 10 forintal drágábban. Ha vettem valamit nem alkudoztam a helyszinen és nem késtem stb-stb. Na ezek tüntek el a ha-ról. -
Gyuri27
félisten
válasz
#21346560 #17252 üzenetére
Akkor még rosszabb a helyzet! De amit irtam áll. Go autó nepper és vegyél autót.
A lényeg itt az, hogy nem a használt cuccal van a baj. Ha az korrekt arctól, korrekt áron, korrekt cucc.
Csak a ha-n a cuccok 90% nem ez Mint volt régen.
A hirtedők nagy része vagy "fiatal" és/vagy nepper. A cuccok nagy része meg van valahonnan, használták valahogyan.Speed(R): kedves elvtárs. Veled nem szándékoztam szót váltani. Most kivételt teszek. Gondolom azt a 40 jó magyar ezrest nem egy 4-5 vagy még több éves ismeretlen múltú vga-ért, kb 0 napos újoncnak fizetted ki. Pláne nem egy olyan vga-ért aminek az árához 10%-t hozzá téve a boltban teljesítményben olyat vagy jobbat kapsz. Mert ha nem nincs miről beszélgetni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
#21346560 #17244 üzenetére
Kb két annyi idős vagyok mint te. Kb 2 annyit láttam, tapasztaltam mint te.
Láttam mikor a faja verdát elviszi a yard. Vagy amikor kiderült, hogy 2 másik autóból van összetákolva és még sorolhatnám. Persze ettől függetlenül te nyugodtan menj ki a bármelyik autópiacra. Keresd meg az első neppert és vedd meg az első "hibátlan" verdát. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Facebook és Messenger
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged