- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
-
-
-
-
-
Top cat
addikt
-
koby11h
őstag
Jogos, azt gondoltam, csak a csíkok a hiba (volt ilyen monitorom, úgy használtam ahogy írtam - 3 napig amíg megjött az új).
BIP: "Így picit szélesebb a kép." Ezt értettem, hogy ha csak csíkok lennének, akkor szerintem rendes állásban - leszámítva a start menüt - szélesebb/nagyobb képet látott volna.
-
-
-
-
BiP
nagyúr
De én nem arra válaszoltam, hanem hcl-ére reagáltam, hogy az egyetemi kollégiumban ....
Munkáltatóval szemben a nők sokszor elhallgatják ezt a dolgot, mert ha azt mondja, hogy 2 év múlva gyereket akar, akkor már alapból fel sem veszik.
(#65748) solena: Örülök, hogy elvesztetted a fogadást.
Amúgy szerintem 18évesen az ember még vajmi keveset tud a világról, mégis azt hiszi, ő van a közepén.
Azt merem gondolni, hogy az egyetemen pár év alatt felnő annyira az ember, hogy gondolati szinten előjönnek reálisnak tűnő távlati célok, nem csak élünk bele a világba.
De lehet, hogy a többség mégis így van vele, fiatalon pont leszarja, csak én vagyok naív ennyi év után is -
KROK640
nagyúr
Olyan baromság ez a brutto! Az az a pénz, amit te sosem fogsz látni. De szépen hangzik h mondjuk keresel brutto 200-at. Aztán készhez kapsz 120-at... vagy 130-at? esetleg 115? ez mindig a ködösítés meg a parasztvakítás eszköze egy munkahelyen, ahol nincs tökük kiirni h milyen kevés pénzért akarnak foglalkoztani.
És most jelen helyzetre :
És én fizetésem lesz akkor a több, ha a bruttója ugyan annyi mint az enyém, de ilyen-olyan okok miatt a nettoja több 50%-al? Akkor nem keres 50%-al többet gyakorlatilag??? (vagy bármennyivel?)
Az engem nem érdekel, hogy mi van a papíron a gyakorlat érdekel. Jelen esetben pedig ez azt mutatja, hogy tapasztalatom szerint (ettől még lehet) nincs az a bizonyos paygap, sőt, én eddig mindenhol a fordítottját tapasztaltam. -
Igen, csak elvileg itt sem üzlet volt : A politikai tanácsadócég illetéktelenül fért hozzá 87 millió Facebook-felhasználó személyes adataihoz.
Adatlopást láttunk már azelőtt, és utána is. -
DJGABI
addikt
2009-ig még magyar tanárom igencsak azt sulykolta belénk, hogy márpedig ez nem helyes -szerintem joggal-.
Tudom, változik a nyelv meg minden, de a 2 szó ugyanazt jelenti. Meg szerintem nem túl művelt ember aki ezt használja
ontopic: ma nekem is volt egy hülye -nem- vevő... FB-n írogat, pár óra késéssel jöttek a válaszok, hogy kell neki a termék, oké, lebeszéljük az árat, helyet, persze gyere nyugodtan. Még jó hogy nem ültem itthon és vártam ölbe tett kézzel, nyilván nem jött. De se egy üzenet, se semmi. Én már bele se élem magam ezekbe. Ha kezembe a pénz akkor tudom, hogy deal van...
-
mpo
veterán
Aki használja a deviszont-ot, az egy se olvasta el a nyelvtudományi magyarázatot.
Az összes példában "de viszont" szerepel, az idézet többsége régi, most mégis egybeírandó.
Én biztos nem fogom használni, van helyette más.A pesti furcsa beszédnek az lehet az oka, hogy nagyon sokan Pestre mentek dolgozni, mert vidéken nem találtak munkát.
A született pestieket sem kell félteni, az ö hangot kerülik, helyette az e használatos, így követik el a fölé helyett a felé hibát, holott nem ugyanazt jelenti. -
-
-
koby11h
őstag
"!!Eredeti!! Microsoft Windows 10 Telepítést vállalok és @ktiválást olcsón"
Ez a hirdetés (nyugi, átírtam egy karaktert, hogy ne lehessen olyan könnyen megtalálni)
Tehát telepíti 5000 (ebben lehet max. Windows kulcs ár) és Aktiválás 3000.
Szóval Aktiválás 3000, nekem még mindig: Mi a f@szom??? -
-
-
Migráns
tag
Oké!
Ő az az elítélt, akinek ottlétével megindokolják az egész komplexum fenntartását!
Egyébként ez a norvég műintézmény igen következetes, esélyt sem adnak a bűnismétlésre!
A bliccelők nem szállhatnak buszra, gépkocsin szállítják őket.
A menzások nem állnak sorba, pincérek alkalmazásával veszik elejét a visszaéléseknek.
A nőkre dudálók teherautóin immár csak fénykürt van!
A késes gyilkos csak villát kap - neki ebédnél előre felkockázzák a rántott húst!
Ez utóbbi intézkedés embertelenségéből volt is gond.....kétmillió euro kártérítés folyamatban! -
Papooo
senior tag
Ha jól sejtem, a kamera a visszaérkezés után is üzemben marad, elvégre jó lesz mad máskor is.
Lesz mivel csekkolni a családot, hogy mit csinálnak a távollétében.Ha valaki a kecóra akar vigyázni az felrakat egy riasztót néhány jól elhelyezett érzékelővel, és bekötteti távfelügyeletre.
kcsa anno távfelen dolgoztam, és volt olyan, hogy a tulaj Bécs alól fordult vissza családostul, mert a kivonuló tárva-nyitva találta a villácskáját. Annyira rohantak, hogy senkinek se jutott eszébe becsukni a sarkig nyitott (utcai, bejárat, terasz) ajtókat és bezárni.
-
MK VII
veterán
-
Vertigo18
addikt
Én azt mondom, hogy nálam kétesélyes a dolog, ahogy LENNIE KELL! Az emberek nagy részénél meg már el is dőlt, hogy ki a hibás. És tévedés ne essék, nincs se Mercim, kigyúrt se vagyok, fiatal, vagány csávó sem, lenyugodott, meglett ember, két és fél gyermek apukája. Csak próbálom az elfogultságomat, előítéletemet (ami mindenkinek van) háttérbe szorítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged