Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
"Az elárverezett vagyontárgyakért sem az adós, sem az adóhatóság jótállással nem tartozik. A megtekintés során a résztvevők által nem észlelt vagy fel nem ismerhető rejtett hibákért, a vagyontárgy esetlegesen előforduló vélt vagy valós hiányosságaiért az adóhatóság felelősséget nem vállal."
rövidebben...:d -
törölt tag
-
-
PHM
addikt
Nem feltétlenül.
A japánoknál egész üzletág épül erre, de pont nemrég olvastam
valahol, hogy Amerikában és az óvilágban is egyre nagyobb a divatja.
Ezek az üzletek többnyire postán bonyolódnak, úgyhogy itt az
"élményparkot" maximum a leány barátja élvezheti.
Állítólag van, aki így fedezi a főiskolai tanulmányait.
Személy szerint kevésbé tartom elítélendőnek, mintha kurválkodna. -
SUPREME7
őstag
Ha fake ha nem ezen kegyetlen jót röhögtem
(de csak mert nem velem történt
)
-
Astroboy
őstag
válasz
customer114 #35076 üzenetére
Ha rendelsz, közöld vele, hogy személyes átvétel helyett a személyes levételt preferálod
-
TaaT
nagyúr
válasz
customer114 #35076 üzenetére
Nem szoktam.
-
Mr X
veterán
Hirdetek egy telefont. Beleírtam a hirdetésbe azokat a készülékeket, amik érdekelhetnek cserébe. A jóképességű meg rámír és beajánl egy fényképezőgépet...
-
Drótszamár
őstag
válasz
Earl_Muttley #35068 üzenetére
Akkor vegye meg gyorsan tőled a cuccot, és már le is szeded
-
snecy20
nagyúr
válasz
Akkor az olyat el kell küldeni a 'zannyába, de csak szép finoman.
-
customer114
őstag
válasz
Hmm, az én hirdetéseim is ilyenek, azt is nézzétek meg.
-
Earl_Muttley
őstag
Amikor valaki a 60 ezerért kitett telefonra ír, hogy vegyem le a hirdetést, mert ezzel rontom az ő esélyeit az eladásra. (Tény, hogy alacsonyabb az ár a többinél, mert sürgős az eladás).
-
Spet
addikt
Nav és a hipergyors laptop.
-
Arnold2
őstag
válasz
madgie #35061 üzenetére
És tényleg. Pedig törtem a fejem rajta vagy 5 percet, de így hogy leírtad..
(#35062) opr Nem csak jó üzleti érzéke van ennek a Norbinak, hanem milyen jól össze tudja kovácsolni az embereket a feladványaival
Aki megfejti a szöveget, méltó lehet a kínált portéka megvételére
-
Arnold2
őstag
válasz
snecy20 #35047 üzenetére
Az első sort nem értem, de a második valami ilyesmi lehet:
Ez is jó teló. Akinek kell az 950-ért az csengessen [valamilyen ismert közlési forma, napszak]-ban.
Határon túli a srác, szóval szép magyarhoz kevert egy kis ukránt meg dakotát tippre. 950 hrivnyát kér érte ami majd hogy nem 10e Ft. Bátor
-
Trailblazer
veterán
válasz
snecy20 #35047 üzenetére
A kommentelő sem jól emlékszik, navajo volt az.
-
cbmfan
senior tag
AMD-nV egyfolytában... hisz egyértelmű, hogy AMD a Sátán, intel az Isten a mennyben, nV meg a földi helytartója
elég csak a színeket nézni.
viszont csomagolással szívattam én is embert. küldtem neki Fradi emléktárgyakat, dobozt pedig kitapétáztam kis értékű Újpest bélyegekkel
utána hívott, hogy képzelem ezt, ő gyűlöli Újpestet... nem én tehetek róla, postás ezt adta
-
Chaser
legenda
válasz
shteer #35038 üzenetére
én már pakolom neki a dobozt
ezt becoptad hüle amd-s meg ilyen cetliket irkálok, már félig a doboz, éljen az intel lesz a tetején, lassan csinálom az intel bábut kaján vigyorral és nv az isten kijelzővel, majd feladok valami amd vga-t úgyis rácsap, örököltem valami agp-s ati kártyákat, megkapja a vga-t, csak uv csak gyurinak, sztem ráharap ((( : -
Chaser
legenda
ez már 4-5 éve volt, mellé több száz 100%-os vakerás értékelés, meg itt is nagy kalappal, no ezt én már üldözési mániának hívom
Gyuri27 még mindig azt mondom utalás egyszerűbb és olcsóbb, uv semmivel nem véd jobban, ha értelmes ember át akar verni át is fog - nyilván ref. nélküli embernek nem utalgatunk semennyit, és 1-2-10 értékelés nem elég refhez -
-
dugo_
veterán
válasz
Gyuri27 #35035 üzenetére
1300Ft körül vannak, honnantól aranyár?
Én egy ilyet használok:
https://www.bestmarkt.hu/akasa-4pin-pwm-y-kabel-15cm-p274344
Vagy a Merlinnél van hosszabb:
https://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/nanoxia-4-pin-pwm-y-adapterkabel-30-cm-fekete/3892 -
Chaser
legenda
sztem ilyen mindenkinek volt aki régebb óta itt van
az egyik anno más jellegeű volt, friss reg, azzal kezdi csak miattam regelt h vásárolhasson, oké
elmondom a feltételeket, előreutalás, uv nincs, valami 6e ft-ról volt szó összértékben
de az úgy nem jó, hát hogy jó? vége az lett elküldte a pk-t, valami 1500-2000ft volt, aztán elküldtem neki uv-sen a 6000-es értéket... -
BaLee
addikt
válasz
drtimot #35028 üzenetére
Ilyen velem is történt már. Még azokat bírtam régen, hogy valamit meg akartak venni tőlem, rám ír, sürgősen kell neki, azonnal utal, kell neki, megadja a címét stb.
Rugalmas ember lévén (még az elején...) én összekészítettem, megcímeztem a csomagot, gyors válaszban elküldtem a számlaszámom és vártam, csak vártam....
Volt aki 3-4 hét múlva azért írt, hogy bocs, már nem aktuális, de volt olyan aki soha többé nem írt, egy darabig nézegettem, volt hogy 3 hónap után sem lépett még be az üzenet után... -
az én kedvencem, mikor összerakok (és letesztelek, hogy jól is működjön) majd meghirdetek egy drága gépet egybe, és rámírnak, hogy a procit vinnék ám belőle. (99% kevesebbért mint amennyiért beleraktam)
ahhhhaa.
vajon meddig gondolkodott rajta?
és bónuszként a többit a hajamra kenem? (kopasz vagyok) -
drtimot
aktív tag
Velem a fordítottja történt meg párszor: rámír random tag itt aprón, hogy látja, hogy volt itt 3-4 évvel ezelőtt egy hirdetésem (google kereső dobta ki neki), és bár archiválva van, de azért érdeklődne, hogy megvan-e még esetleg a cucc. Pedig nem is egyedi dolgokról volt szó, tehát nem hiszem, hogy a találati lista első oldalán lettem volna vele.
-
Aramir
őstag
Csak egy tipp volt, az az email meg jöhetett később is az emailszolgáltató vagy a jofogás hibájából, ettől függetlenül én kértem volna egy jelszó-emlékeztetőt, aztán töröltem volna azt a felhasználónevet, vagy legalábbis megpróbáltam volna. Visszanézve 2014-ben még meg kellett erősíteni az emailcímet a regisztráció után, addig nem lehetett hirdetéseket feladni, elég szomorú, ha ezt eltörölték, bár ezekből simán kinézem, én sem kedvelem azt az oldalt
-
törölt tag
Helyi : Jó, egyszerű szám !
-
BaLee
addikt
válasz
SUPREME7 #35017 üzenetére
Nekem volt egy olyan, hogy eladtam (vagy tönkrement, már nem emlékszem) a pc hangfalam, és nézegettem helyette egy Logitech Z623-at, aminek bolti ára 45-50 körül volt, de egy időben sokan árulták 20-22 körül. Mikor én kerestem akkor csak 30 felett találtam, írtam az eladónak, hogy 22-t adnék érte, többet nem. Nem állt az alku. Ez nagyjából 2013 környékén volt, 2017 januárban rám írt, hogy ha jól emlékszik velem beszélt anno, ha érdekel még a hangfal akkor visszatérhetünk rá.
-
ALFA
senior tag
válasz
Aramir #35009 üzenetére
Hajnali 6-kor kitettél egy hirdetést, amit mindenféle ellenőrzés és jelszó nélkül nélkül megtehetsz, majd reggel 10-től pár óra alatt tucatnyi emil jön, hogy 9-kor regisztráltál és lépj be - jelszó és azonosító nélkül - a weboldalra és a másik öt hirdetésedet is pontosítsd.
Persze, teljesen nyílvánvaló, hogy valaki elírt egy betűt az emil címében és minden simán ment, még a visszafelé történő időutazás is, amit nyilván a weboldal jutányos áron szervez visszatérő kedves kuncsaftjai számára.
-
Smiley
addikt
Itt a localhost-on a "Hi-FI stereo hang"
De most komolyan, ennek a hirdetesnek amugy mi ertelme? Van olyan idiota aki ezt a szart megveszi? -
SUPREME7
őstag
Baszki én el vagyok átkozva, 2 juzerre írtam rá, mindkettő pár perccel előtte még be volt jelentkezve, az egyik 2 napja nem lépett be, a másik tegnap óta
-
törölt tag
Nekem valamiért egy malajziai emberke regisztrált be mindenfelé a gmail-es címemmel. Egy ideig vicces volt, aztán írogattam a szolgáltatóknak, hogy ezt nem kellene (ez mondjuk működött).
Aztán csak egyszerűen töröltem a regisztrációt, függetlenül attól hogy közösségi fiók / repülőjegy / fizetett hirdetés volt.
Mostanában úgy tűnik már meg tudja jegyezni a faszi a saját mélcímét
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest