Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz
KROK640 #126499 üzenetére
Ne is mondd a PH! kidöglést. Bukóztam egy hirdetést, és egy potenciális eladást. Most kezdődhet elölről. Közben kaptam egy tippet egy munkahelyi vezetőmtől, hogy a Vinteden is van immár műszaki cikk kategória, és hogy neki több sikeres eladása is volt. Hát az én telómat csak nézegetik, vételi szándék ugyanúgy nincs, ahogy itt sem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #126496 üzenetére
Mikor visszajött a fórum nekem minden topicnál ilyen több százas meg ezres olvasatlant jelzett, és bármikor rákattintottam, április végéig visszavitt. Olyan topicban is, ahol még júl 22-én is volt postom.
Szóval nem dumáltunk ennyit. -
KROK640
nagyúr
válasz
daavidvhs #126488 üzenetére
Az a durva, hogy nekem még tetszik is, mert tényleg eredeti, meg normális árnyalatú kéket választott. Ok, a neonzöld hűtő így már kicsit sok...
Ellenben a konfig annál értéktelenebb :
Van egy
- 13 éves belépő alaplap, aminek hibás a kettőből az egyik RAM slotja
- 13 éves alsó középkategóriás CPU
- 4GB RAM, amit 8GB felé nem tudsz bővíteni, és csak cserével bővíthető
- VGA gondolom a CPUba integrált, mert se a képen nem látni, se nem ír róla
- egy 500GB-os HDD, amiből a legfiatalabb példányok is 12-13 évesek, de simán lehet 18 éves is
- Egy ismeretlen kapacitású belépő szintű SSD
- Ismeretlen tipusú és korú 500W-os "Chieftec" táp. Jó a képről látni, hogy GPS vagyis a leggagyibb ChieftecSzóval itt a ház szép festése még inkább plusz pont ...
-
-
Trailblazer
veterán
2298 olvasatlan hozzászólás. OK. Akkor ezt is kihagyjuk. Úgyse mondtatok semmi érdekfeszítőt...
-
-
-
daavidvhs
csendes újonc
ez az egyedi festés vmi gyönyörű, vajon mi veszi rá a kedves tulajt hogy a gépház belsejét lefesse.. kékre?
hozzáad az a neonzöld venti is a látványhoz azért -
válasz
morcosharcos #126486 üzenetére
Ja, nézik az emberek, mert pakolják fel a hirdetéseket
-
-
KROK640
nagyúr
-
válasz
morcosharcos #126483 üzenetére
Írásban volt, nem volt boldog
Simán lehet, hogy csak alkudni akart. -
"Végül vitte, mert örülök, hogy eltűnt, de azért mondtam neki, hogy ez szar duma. Fel is háborodott."
Képzelem a szitut, az ilyenek kb. így szoktak felháborodni
-
válasz
omfgk #126473 üzenetére
Hülyéből sosem lesz kevesebb
Volt jópár közben, aki az alkatrésznek árult telefont akarta megvenni, aminek a címében ott van, hogy nem tölt
Meg az a ******* aki jön olyan dumával, hogy 2/3 áron vinné a cuccot, mert egy idős néninek akarja megvenni (gombos telefon)
Néztem, hogy több százezres bringákat hirdet. Biztos nem tud még beletenni annyit(Bagóért volt.)
Végül vitte, mert örülök, hogy eltűnt, de azért mondtam neki, hogy ez szar duma. Fel is háborodott.Persze volt olyan is, akivel a leállás idejére volt lebeszélve átadás Pesten, de csak a PH-n volt meg a száma
Hát, azt buktam
Meg a kedven postám. Jön egy levél, hogy nem tudták átadni a csomagom, mert nem voltam otthon.
Aztán felhív a kézbesítő, hogy holnap hozná. Mondom holnap se vagyok otthon, tedd le a postán, meg egy értesítőt pls. Természetesen nem hagyott értesítőt.
Másik csomag, jön a levél az olasz postától,hogy nem voltam otthon. De csak olasz azonosító van benne.
Na, olasz posta felhív, megmondják a magyar csomagszámot. Magyar posta felhív, mondják, hogy szerintük nem ért el hozzám a kézbesítő, csak rányomta, hogy címzett nincs otthon
De OK, maradjon náluk+értesítő pls.
Szerintetek hagyott értesítőt? -
KROK640
nagyúr
válasz
homerhamm #126476 üzenetére
A harmadiknak fogalma sincs, hogy miről beszél. A rapperek 99%-a írástudóbb és nyelvismerőbb mint ő.
Az utolsónál meg remélem, hogy a 60 éves családi vállalkozás legfiatalabb - még általános iskolás - tagja írta ki ezt. Az mindenesetre (ahogy a legtöbb ilyen telefonos huszárnak) mindegy neki, hogy merre dőlnek az ékezetek.
-
homerhamm
addikt
-
omfgk
veterán
Nos, van kemény 200 hirdetés aprón, össz.
Ettől nehezebb lesz hülyét kapni.Mondjuk nekem szimplán a saját megmaradt és inaktív hirdetéseim láttán is sikerült.
Lesz itt kavarodás.Értem ezalatt azt amikor egy esetleg később vitatott hirdetés és a hozzá tartozó teljes üzenetváltás is köddé vált.
-
KROK640
nagyúr
válasz
morcosharcos #126456 üzenetére
Na, én ilyet nem csináltam (hogy működött?) csak olyan kaland könyveket, hogy kockával kellett dobálni, meg ide-oda lapozgatni, és a szerint alakult a story.
-
De rohadtul menő, nem?
Még '90 elején is odaadtam volna a bicajom + az első cd-s walkmanem egy ilyen cuccért
Utána valamikor 90 közepén überelték sztem ezeket a Sega Genesis, meg hasonló koppincs konzolok, amikor már Európában is szélesebb körben elterjedtek.
Talán az első Nintendo NES lehetett szórakoztatóbb. -
válasz
KROK640 #126454 üzenetére
Nekem a '90-es évek eleje-közepéről ezek a levelezős-beküldős RPG-k vannak meg, az jó buli volt, pár évig csináltuk egy haverral együtt, még Miskolcon.
#126455 BiP Ennyire nem értek hozzá, de minden játékhoz külön műanyaglap volt, amit a cartridge mellé adtak a csomagba, és a kijelzőre kellett felnyalni
-
BiP
nagyúr
válasz
morcosharcos #126453 üzenetére
Durva. Ez valami oszcilloszkóp-szerű megoldás?
-
KROK640
nagyúr
válasz
morcosharcos #126451 üzenetére
Akkor már inkább postagalambok, és lyukkártya helyett pendrive kötözve a lábukra
(különben középsuli elején mikor még nem volt értelemszerű, hogy mindenkinek van netje otthon, akkor az osztály és évfolyam társakkal úgy leveleztünk, hogy újraírható CD-n txt file, más egyéb "értékes" cuccok mellett (sokszor apróbb progik, screenshootok játékokból stb.). Ezen txtket meg elírogattuk mint egy levelet, majd jött rá egy másik txt 1-2 nap múlva. -
válasz
KROK640 #126449 üzenetére
naaa, hogyisne, a lyukkártyákat szépen szét lehet küldözgetni postán
Annyi, hogy minden hsz-re a válasz igénybe venne pár napot, amíg a retúrküldemény megjön, dehát ez a "nagy oroszország kovácsolta frigy" ára, kicsit lelassul az élet
szerk: lehet ekkor már megérné postagalambot tartani, pusztán erre a célra, mert a csodás elméletem egyik legfájóbb hibája, hogy egy idő után elég magasra rúgna a postaköltség...... persze netdíjat meg nem kéne fizetni, ha csak "fórumozás" maradna a felhasználás. Valamint a hagyományos írásjelek használata gépi kód helyett lehet célravezetőbb lenne akkor már, de az meg nem sikk. -
válasz
KROK640 #126441 üzenetére
Nem akarok indiszkrét lenni, vagy beleugatni, de sztem egy ilyen sokkal menőbb lenne, mint akár valami szuper új intel, akár AMD cuccos
Azt nem tudom, hogy a Super mario Bros hogy futna rajta, ha valahogy sikerülne felprogramozni rá, és egy XGA-megjelenítőt, vagy valamit rákötni. -
-
válasz
MasterDeeJay #126433 üzenetére
Nem vészes az se. A legtöbbjéről van útmutató, de a legrosszabb az 10000 kis csavaros rögzítés.
Hivatalosan a HP szerintem egész fedelet cserél. Szerintem mi is azt csináltuk ezeken, mert a 840 g7 g8 felső része azonos (de a kijelző is) és egyszerűbb volt.
https://www.youtube.com/watch?v=xQMesVZmtEk
Ezen látszik, hogy valószínű úgy van belesütve a billzet a fedélbe, de akkor meg levagdosod a bolhákat, és kétoldalúval megy fel belülről.@Alusky :
A routereken általában egyből egy-két stabilizátorra megy a táp. A 7,5V-os TP-k elmentek 5V-ról is. Viszont érdemesebb a gyári tápfeszéről járatni.
A TP-Link tápod valószínű attól feküdt le, hogy a router áramfelvétele nagyobb volt, mint amire a TP táp tervezve lett. Azok általában 7-800mA-esek, egy jobbéle router (mint az Asusod,meg az USB-s TP-Linkek is) meg 1A -t simán bezabál, az USB miatt meg szokott lenni hozzá 2A-es táp.Hülyeboltban kapsz univerzális tápot, az megfelel, ha 12V és mondjuk elbírja azt az áramfelvételt, amit a router kér.
-
Alusky
senior tag
A múltkor beszart az Asus router tápja, bedugtam a TP-Link tápját ment vele pedig az Asus 12V-os ez meg 9V-os.
Erre most ez is bedöglött két hónap után, bár nem lepett meg, mert régi táp volt. Most találtam egy Somogyisat amivel régi vadászlámpa volt töltve a nikkeles akkujai, kapcsolókkal lehet kattogtatni a +/- irányát és a feszültséget 1.5V lépésenként. Felnyomtam 9V-ra, bár 12 is volt rajta, de ha megy 9-cel akkor miért ne, meg belső +ra.
7.2VA annyi csak elég egy routernek, hát működik is vele tulajdonképp. Aztán lehet ez is beszarik két hónap alatt, lehet két évig is menni fog.
Most már be kell mennem egy PC boltba és venni tápot, mert nincs más.Egy ezer éves tégla méretű és súlyú van 70W-os, az is állítható, de búg össze-vissza meg én azt egy routerre nem merném otthagyni hátha lángolni szeretne. Nem tudom mit működtetett régen, lehet szintetizátort vagy valami hifi cuccot, mert volt az öregnek sok ilyen a kétezres évek elején.
A hülye nem vagyok és ez ennyi boltokban gondolom nem árulnak tápokat csak kompletten routert, azért gondoltam PC boltba bemenni ott hátha lesz.
-
válasz
MasterDeeJay #126430 üzenetére
Nemtom, én tavaszig elég sokat szereltem HP Elitebook 840-845 g6...g9 gépeket, semmi különösebb macera nincs vele. Egyben lejön az alja csavarral, ragasztva csak a kijelző van, de az se nehéz dolog.
@qqcqqc : Részemről is csak tipp volt, gondoltam a webshopján lehet ez kiírva, pont olyan fogalmazás volt, mint egy boltnál.
-
válasz
qqcqqc #126428 üzenetére
Egyébként jöhetne időnként egy egy használt notis bemutató. Nemrég vettem ismerősnek HP elitebook 850 G8-ast 200 alatt volt és szerintem rohadt jó minőségű (csak ne kelljen szerelni mert gondolom már nem lehet rendesen).
Na úgy nézem el is tűnt a főoldalról de linkről elérhető még.
-
-
envagyok
veterán
AMD és 6 éves Intel processzorok között mitől van hatalmas árkülönbség?
Az i9-9900k és Ryzen 7 5700g/5800x-et nézegetem, utóbbiak2 évvel fiatalabbak, és mégis csak 45-50k-ért hirdetik, míg az intelt 85-90k körül, pedig az AMD erősebb is, meg a lapok se drágábbak hozzá.
Lemaradtam valamiről?
Új hozzászólás Aktív témák
- PRÉMIUM billentyűzet kapcsolók, switchek - linear, silent, tactile, clicky - NÉZZ KÖRBE :)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest