Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz myckey #119925 üzenetére

Az a baj, hogy aki sosem volt katona honvédségi soros, annak csak elképzelései vannak, aki volt, az meg ritkán tud elvonatkoztatni a saját élményeitől. Jómagam is csak a rengeteg anekdotából és a rokonság férfi tagjainak elbeszéléseiből tudom sejtem, hogy mi is volt az. Mik mentek ott. Meg ugye az ilyen-olyan balhékból, amik elég nagyok voltak, hogy kitörjenek a honvédség kereteiből és behatoljanak a médiába.

Illetve ez itt számomra örök idézet Tikakukac tollából:

Mindig jön: bezzeg ha lettél volna katona! Mondom akkor mi lenne? Én is mesélhetném a sztorikat az asztalnál, hogy miként lett szétlopva a raktár, hogyan mentek a sumákolások és a qrvázás kerítésdróton át? Ezért kell katonának lenni? Mert tiszteletet és magatartást azt nem sikerült akkor sem tanulni, lám itt ülök fél tucat alkoholista migiri rettegő sutyerák között, akik közül 2 már rég nem lenne itt, ha komolyan vennék itthon a családon belüli erőszakot. Innen aztán érdemes osztani az észt. És nyilván én vagyok paraszt, mert ilyeneket ki merek mondani.

Új hozzászólás Aktív témák