Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
koby11h #120697 üzenetére
Ó, ezzel a 8800 GT-vel fájó sebet téptél fel.
Van egy ilyenem, de sajnos elérte a végzet.
Ez is elkezdett széteső képet produkálni pár éve.Valszeg a ramoknál lehet gond a forrasztással, mert 640*480-ban még jó a kép.
De szerettem ezt a kártyát.
-
koby11h
őstag
Ez tény, én viszont védem a környezetet a ki nem dobott elektronikai hulladékkal, illetve év végén venni fogok egy mosógépet "ingyen", nekem ez elég.
Az, hogy a tényleg érdekes és jó cuccok szórakoztatnak is, az már csak hab a tortánSzerk: egyébként pl. Chieftec ház - F1 alatt tegnap letakarítottam 10 perc, ma egy másik gépre kötve leellenőriztem az előlapi csatlakozókat, 10 perc és ennyi, Hétvégén fotó és vihetik, már ha viszik, ha meg nem akkor eláll bezacskózva.
-
koby11h
őstag
Nekem azért havi 1-2 cucc elmegy.
KROK640: az a baj, hogy nekem a haveri kör itt hagyja, nem megveszi. Ma kaptam Chieftec házat, adjam már el. Mert ők nem vacakolnak vele. Ugyan ez volt a 8800 GT is, de van Q6600, 2x1 GB DDR2-1066, webkamera, billentyűzetek, kábelek.
Csak hát kellene valami, amiben tesztelem, meg idő, és most egyik sincs kéznél/elég. -
-
-
koby11h
őstag
válasz
morcosharcos #120692 üzenetére
Marketplace, ott csak a szokásos, viszont most ott egy csaló sem jött, hogy megvenni postával, amit ő intéz, adjak email címet.
Jófogáson cserébe 3 hirdetésre kaptam 8 ilyen üzenetet. Ráadásul az egyikre ugyan attól a fióktól 4-et 3 órán belül -
-
válasz
morcosharcos #120689 üzenetére
Ez van :S
@koby11h : Akkor az nem vevő.
"akkor meg hőzöng, hogy akkor miért hirdetem postával."
Mert szívesen feladod, ha neki nem megfelelő, akkor másnak. Jelenteni, tiltani... -
koby11h
őstag
válasz
morcosharcos #120689 üzenetére
Elfogadja, csak a többség próbálja belealkudni az árba a postát. És amikor mondom, hogy bocs, de a posta több, mint a cucc, és nekem ezen felül még csomagolni kell, elvinni a postára vagy automatához, esetleg sorban állni a feladásnál... akkor meg hőzöng, hogy akkor miért hirdetem postával. Nem, épp ezért csak személyes átvétellel hirdetem
Szerk: ok, nem minden vevő ilyen, de az utóbbi ötből ketten próbálkoztak ilyesmivel, mind eleve nagyon olcsó cuccnál.
-
-
válasz
koby11h #120686 üzenetére
De nem te fizeted. Akinek kell, annak így is, akinek nem, annak meg semmilyen postával nem kéne.
@morcosharcos : "előáll az a vicces helyzet, hogy többe kerül a szállítás mint a termék."
Az mindegy. Ha valaki ezt nézi, az vegyen helyben, esetleg posta+termék áron mástól, csak akkor nem a postára fizet. Egészségére. -
válasz
koby11h #120686 üzenetére
Jaja, a házikódat amit hirdetsz meg is néztem vmelyik nap. Ahhoz ha hozzászámolsz még 3700-at, ha vki foxpostra kéri, előáll az a vicces helyzet, hogy többe kerül a szállítás mint a termék.
(bár ma már ez nem biztos, hogy olyan sok embert zavar, Alin meg Temun is elég gyakran előáll ugyanez a szitu, pepitában, mer ott mondjuk a kínai szállítmányozó rakja zsebre a nagyját, és elvileg valamit visszaoszt a nagyobb forgalmú kereskedéseknek belőle, de ami fontos, hogy itthon a vevők szarnak már gyakran bele, hogy olcsóbb a termék mint a szállítás) -
-
-
-
homerhamm
addikt
-
-
koby11h
őstag
válasz
morcosharcos #120676 üzenetére
Ez nem is gond, ha nem 100-1000 Ft-os cuccokat árulsz, csóróknak, mint én.
-
-
koby11h
őstag
Apa, kezdődik!
Új listaárak 2024. november 15-től
Emel a Foxpost.
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Top cat #120669 üzenetére
így van, azért nem gondolom, hogy fizetésre várt volna. Inkább szerintem valami belinkelődés vagy ilyesmi lehet.
Adminja vagyok egy FB csoportnak, egy ideig a kutyát se érdekelte, mostanában meg napi 20-25 új csatlakozó van.
DE YT-n is van olyan videóm aminek több tízezres nézettsége van, más, szerintem érdekesebb és sokkal több munkával elkészült videómnak meg 100 van ... -
-
válasz
KROK640 #120666 üzenetére
El bizony. És jó helyre is került, ahol értékelve is van, nagyon szimpatikus is volt a vevő is, végig korrekt és udvarias és mindenben őszinte volt mindenki, abszolút pozitív tapasztalat az egész. Végül az lett, hogy az első arc, aki rám írt volt az első arc, aki eljött megnézni, és azonnal el is vitte. Alku fel se merült. Ami szintén pozitív volt, az az, hogy az arc kiemelte, hogy azért csaptak le a vasra, mert teljesen őszinte, részletes volt a leírás, ahol még az olyan hülye piszlicsáré hibákat is leírtam, amik egy 5 éves kocsinál is a kb említésre se méltó kategória lennének, és minden ilyesmiről volt jó minőségű fotó is, amin látszott minden. Mondta, hogy az árkategóriában konkrétan az enyém volt az egyetlen hirdetés, ahol úgy érezték, hogy nem zsákbamacskát vesznek. Nagyon jól esett a dolog, meg jó tudni, hogy egyrészt tényleg vannak még értelmes emberek, akiknek nem akadály egy hosszabb szöveg elolvasása és értelmezése, illetve fel is fogják, hogy nem azért írok le mindent őszintén, egyenesen és részletesen, mert szinte ingyen akarom odaadni a cuccot.
Szóval jó volt, nah.
Az új meg egy 2013-as 5-ös bmw, nagyon más, de ez is elég fasza kocsi. Pláne így, hogy kapott egy utólagos 12"-os android auto cuccot.
-
KROK640
nagyúr
Nem kellett volna 2 napot várnia a képek nézegetése után.
Anno a cripto láz közepén árultam egy RTX3090-et. 2-3 hétig a kutya nem írt rá, hogy kéne. Majd jött valaki és elvitte alku nélkül. Utána 24 órán belül vagy 4-en írtak, hogy nekik is kell, de azonnal máris jönnek érte. Ebből az egyik bevallotta, hogy már vagy egy hete nézegeti, és milyen izé már, hogy másnak adtam el. Nem szólt, hogy nézegeti, csak elvárta volna, hogy neki adjam oda ezekután. Nem nézegetni kell, hanem rám írni.
Akkor most elment a Lexus ezekszerint.
-
Top cat
addikt
válasz
cidalain #120664 üzenetére
Már ha lesz üzlet.
Meg ha ilyen a vevő jelölt, jobb ha nem tudja hol laksz.
-
-
Nem hagysz ki semmit, de ha nem írod oda a számot, akkor azért nem hív, mert már azt se tudja, melyik hirdetés az. (Akkor sem, ha FB-n amúgy a chat fejlécéből elérhető.)
@Cs1csó : Nekem is mondtak már olyan címet, ahol nem lakott senki; már mentem volna el, amikor megjelent az arc, két házzal odébbról. Ő is azért mondta, hogy ne tudjam, hogy hol lakik
@opr : Gondolom azt akarta kisilabizálni, hogy valós-e a cucc, csak béna volt
-
Nekem amikor a kocsit arultam volt egy ilyen, hogy ram es a kovetkezo beszelgetes:
- Hello, erdekel a kocsi, de van barmi baja?
- Hello, minden benne van a hirdetesben, reszletesen leirva, kepekkel mindenrol. Olvastad a hirdetest?
- Igen, de akkor minden tokeletes?
- Nem, de nezd meg a hirdetest (itt kap egy linket is a hirdeteshez, biztos ami biztos), tenyleg ott van benne minden.
- Ok, megneztem, de akkor van a kocsinak barmi baja?
(nagy sohaj)
- Van. Leirom a reszletes hibalistat, tenyleg minden piszlicsare dolgot kiemelve, reszletezve, meg azt is leirva, hogy mik lettek mostanaban megcsinalva/cserelve, milyen cuccokra (mindig jo minosegu alkatreszt veszek), stb. Igy szeretek kocsit eladni, mert igy altalaban az elso aki jon, az tenyleg el is viszi (igy is lett).
- Ok, ennyi ezen az aron belefer. Kepeket tudsz kuldeni?
- Van a hirdetesben, 25 kep, mindenrol.
- Ok, de tudsz kuldeni?
- Tudok. (Atkuldom a hirdetesben levo kepeket)
Itt jott 2 nap mosolyszunet. Annyira nem bantam. Mikor irt, keso este irt:
- Megneztem a kepeket, tetszik nagyon, mikor lehet erte menni?
Mivel masnapra volt erosen sanszos vevo, ezen nem tortem magam annyira, hogy valaszoljak. Megjott a vevo, egy ora mulva mar vitte is a vasat, alku nelkul.
- Bocs, most vittek el, de tovabbi sok sikert&sok szerencset a kereseshez.
- Akkor rohadj meg!
- Ok.(blokkolva)
-
Cs1csó
titán
Titkolózóba futottam bele: trapézlemez hírdetés, telefonszám nincs ráírok, hogy esetleg egy telefonszám, vagy hogy hova lehet menni (nyilván kocsival utánfutóval ) kiválasztani felpakolni vagy ezeket megbeszélni erre a válasz: hol tudunk találkozni a városban.
Nem találkozni akarok, sőt annyira nézegetni sem a táblát mert ott a képen, hogy néz ki (ezek ugye szabvány cuccok, most boldog boldogtalan ebből csinál mindent is) a vastagság is le van írva és persze mekkor egy tábla az mennyi forint.
Ennyiben is maradt. Gondolom összefutottunk volna valahol akkor mond egy címet odamegyek ő is odajön egy futóval rajta a megbeszélt cucc átpakoljuk és így biztonságban lesz a lakcíme, vagy a telephelye.
-
Sziasztok.
Kedvencem, mikor marketplace hirdetésemre jön az üzenet, hogy telefonszámot kér ... miközben a hirdetésbe bele van írva a telefonszámom!
Válaszolok neki, hogy "Szia. Benne van a hirdetésben!", semmi reakció, semmi hívás!
Mondjuk lehet nem is baj, ha az ilyen nem hív! -
koby11h
őstag
Miért????
"Keresem Kiszel Tünde 2020-tól kiadott naptárjait!"Sosem értettem, az önpusztításnak annyi féle módja létezik, de ezt mégis miért?
-
-
BiP
nagyúr
Túlgondolod.
Hírek között minden az újdonságokról szól, a tesztek többsége is bemutató teszt, és olyankor többnyire az előnyök kerülnek előtérbe.
Egy új procicsaládnál/vidkártya generációnál meg szoktak lenni elemzős tesztek is. De az meg nem arra való, amire neked kell, hogy milyen gépet vegyél.Átfogó platformtesztet meg baromi körülményes, időigényes csinálni, ezért kb.senki nem csinál.
Úgyhogy vagy jobban körülnézel, min.2-3-5 oldalon, vagy dedikált topikokban körbekérdezel.
Ha meg megvan a lap meg a proci, akkor mi is a kérdés? -
-
Mitől jobb az a Ph!-nak adatgyűjtés, vagy hirdetések szempontjából, ha kommentet írsz valami fórumrészletbe, mint ha egy cikket olvasol el, és nem kommentelsz? Ugyanúgy megvan az e-mail címed nekik, amit regkor megadtál, illetve ugyanúgy betölti a hirdetést fórumon/cikknél az eszközünk, hacsak nem használunk adblockert. Lehet én vagyok ostoba ehhez, de ezt most nem értem.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
morcosharcos #120638 üzenetére
Az könnyen lehet
-
-
KROK640
nagyúr
Erre van dedikált topic. 1-2 havonta összedobatok velük ilyen-olyan összegből gépet (valami ismerősnek mindig kell) és eddig még mindig nagyon jó ár/teljesítményű gépet kaptam.
Csak a topic elején a kérdéseket válaszold meg, hogy egyből tudják, hogy mi a helyzet. -
-
emre
veterán
válasz
morcosharcos #120627 üzenetére
Az már megvan.
ASRock B650 pro RS meg zen5 7600 lesz, mivel már nem érdekel a tuning.
Itt majd az alulfeszeléssel fogok vacakolni kicsit. -
Vegyé' AM5-öt, az intel szopikmost..........
Aztán ökölszabály, hogy a legolcsóbb A620-as lapokat kerülni kell, meg B650-es lapokból is az ilyen 60-70k alattiak kerülendők. MSI MAG B650 TOMAHAWK nem sikerült rosszul, de abból a ballpark-ból bármit meg lehet venni, ami az ilyen 70k-s ársávban mozog szinte. Prociban pedig sokat spórolsz ha a ryzen 7000 szériánál maradsz, teljesítményben a kövi 2 gen nem valami nagy ugrás.......... -
emre
veterán
A ph mikor ment át bulvárba?
Régi 1155-ös konfigom fogom lecserélni, gondoltam elolvasok néhány tesztet, mert kb 2014 óta nem követem a hardver változásokat.
De itt évekre visszamenőleg nincs semmiféle releváns cikk,
csak termékismertetők hogy minden mennyire fasza és cool. -
-
cidalain
veterán
válasz
homerhamm #120620 üzenetére
De hogy normális képet nem tud csinálni?
Ahelyett hogy kimenne a garázsba lefotózni, inkább 30 percet matat a nyaralós képek között, majd kimichelinezi az embereket, te meg találd ki, hogy mit akar... Most tényleg azt az egy deszkalószart hirdeti ami az két baba feje között van, és rajta van a demizson (is minden egyéb szar mellett)?
Legközelebb szelepsapkával hirdet autót, vagy villásdugó képpel porszívót? -
-
homerhamm
addikt
-
F.E.K..
senior tag
Na jó, ez fájt..
-
-
homerhamm
addikt
-
KROK640
nagyúr
Ebben igazad van, sőt az I3 10100F az inkább a I7 7700 szintjén van, ami annál jóval újabb. Utgyanakkor a 2nd gen I7 az ami szerintem ma még élhető 16-32GB RAMmal és egy jobb 8GB-os VGAval.
Egy időben magam is gondolkodtam azon, hogy beszerzek egy ilyen gépet (ez az éra a maga iejében nagyon véágyott volt nekem, de sajnos nem lett), de aztán elvtettem, részben azért, mert pár nap után csak a sarokban állna, részben pedig azért, mert I3 vonalon (10th gen) hasonló összegből újan lehet ilyet építeni sokkal kisebb fogyasztással.
Mondjuk retronak ez tisztes azért, bár nem csúcs. Azért ha hozzáveszem (hogy márkás a lap és) a 1000W-os tápot is, akkor kifejezetten jó ajánlatnak tűnik. Legalábbis sokkal jobb mint a 12GB RAMos 4th gen I3 noname lappal és táppal ugyanannyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bluetooth hangszórók
- Posta, csomagküldés
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest