Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz
alibabo
üzenetére
Ez az, köszönöm szépen
Tegnap hogy rendet vágtam a házba, valamiért elkezdet zúgni a ház oldalára szerelt ventilátor. Rájöttem közben hogy túlpöröghet ezért SpeedFanal állítottam rajta.(60% visszavettem). Nézegettem jobban miért kezd el zúgni kb 70% már komolyabban. Először azt hittem rezonál a ház oldalával mert lazák a csavarok...nah de ekkor leraktam szépen a földre miközben ment a venti és akkor reccs ki is tört egy lapát. Elvileg nem deformálódhatott el annyira mert szépen raktam le és sík felületre. Csak pislogtam hogy mi van..
Mi a tanulság ? Nem kell a ház oldalára ventilátor
Amúgy is utálom mikor szedem le a ház oldalát és ott kell óvatoskodni nehogy szétráncigáljak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Amúgy is utálom mikor szedem le a ház oldalát és ott kell óvatoskodni nehogy szétráncigáljak valamit.