Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
Nekem az oldallapra nem is férne venti az accelero és a z600 miatt.
Egyébként mikor még megvolt a zúgós samu vinyóm, észrevettem hogy az oldallap rezonál (ill. még az előlap is). Néha még most is rezgetik a kis wd-ék. Szvsz azért lehetne masszívabb lemezből is, mert ez már elég nagy felület ahhoz, hogy bármi rezonáltassa. -
rup1u5
nagyúr
Nálam a két oldallapon a rácsok le is vannak fóliázva. Csak a port szívta befelé onnan. A gyári oldallapos venti már a megvásárláskor zúgott ha az oldallapon volt. Annó többen ezt tapasztaltuk cm690-el és meg is álapodtunk abban, hogy valószínüleg a lyukakon keresztüláramló levegő kelt ilyen hangot, mert ha levettem a ventit az oldallapról akkor csendes volt. Szerintem tervezésbeli hiba.
Nálam a kék ledes venti van megy elöl, egy 12-es alulról szivja befelé és a procihűtő mögöt egy másik 12-es tolja kifelé. A leragasztott oldallapokkal így tökéletes a "szélcsatorna".Nálad direkt van fordítva beszerelve a táp?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- Fujifilm X
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Classic / Xbox 360
- Path of Exile (ARPG)
- alza vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3510 /i5-1135G7/16GB/256GB M.2/WIN11/Magyar bill./Jó akku/
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest