- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy Spflashtool-al úgy raktam fel 4.4-et, hogy format+download (mást nem engedett)
Most már tudom hogy ezt nem kellett volna, mert eltünt az imei stb... (dg550 mtk6592)
Vissza tudtam állítani, de ez ugye csak ideiglenes, az első gyári adatok visszaállításáig tart.
Na most MTKDroidTools-os mentést csináltam a gyáriról, abban elvileg minden van... de hiába raktam vissza azt Spflashtool-al akkor is csak ideiglenes maradt, próbáltam megint formattal visszarakni (hátha) de akkor meg: http://www.kephost.com/images/2014/08/15/Kepkivagas3.jpg
Most ott tartok, hogy ezt néztem: http://m.logout.hu/bejegyzes/cappa72/imie_helyrehozasa_ha_mar_elkeseredtel.html
és a dumchar_info az olyan, de telepítő sript-et se tudom hol van, illetve CWM szkriptet se tudnék készíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest