- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
Cappa
Hogy tudok rootolni egy olyan telefont (mt6582) amit a Framaroot, Vroot, Rootgenius, sem tudott?
Próbáltam Mtkdroidtools-al, de az sem ( ERROR : SU inaccessible ), próbáltam ott adb-n keresztül de semmi ... (system/bin/sh: su not found)
?
hjaa és cwm nincs hozzá, bár nem tudom hogy onnan fel tudnám e az updatesupersu-t... -
gixxergabi
senior tag
-
gixxergabi
senior tag
már nem emlékszem, valami nem volt jó hozzá... pedig gyári rom volt ,bíztam benne ezért is mertem formatot nyomni ,gondoltam a 4.4 más fájlrendszer vagy valami, nem is gondoltam hogy imei vesztés lesz.
és a videón az volt hogy download all, mindenhol pipával.
viszont azóta ezt olvastam: A PRELOADERT és a DSP_BL-t sose cseréljük, csak ha minden kötél szakad (tégla a készülék). A BOOT, UBOOT, EBR1, MBR , LOGO file-okat sem érdemes cserélni, ha egy jól működő telefonon cserélünk ROM-ot pl. frissítés vagy nyelv hiány miatt.
Amit lehet cserélni, az a RECOVERY - ha valakinek igénye van CWM-re (ha kész ROM-ot kapsz és "átlag" user vagy akkor általában nincs), illetve ami esetünkben lényeges az az ANDOID vagyis a system.img file.
azért is kérdeztem hogy akkor hogy is van ez...
de egyenlőre nem piszkálom, örülök hogy gyári(?) a rendszer.
még1x köszi a segítséget, tudtam én hogy téged kell keresni, de most már a privát üzeneteim figyelmen kívül hagyhatod -
gixxergabi
senior tag
el sem hiszem de sikerült
2x is vissza állítottam, és maradt az imei.
akkor most már minden olyan mint új korában?
még 1 kérdés, akkor ha megint fel szeretném rakni a gyári 4.4-et akkor spflashtools-ban mit pipáljak?
csak android? vagy mehet a dowload all?
vagy mi az amit sose? (hát formatot már sose,vagy firmw upgr.nél is elszállhat?) -
gixxergabi
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy Spflashtool-al úgy raktam fel 4.4-et, hogy format+download (mást nem engedett)
Most már tudom hogy ezt nem kellett volna, mert eltünt az imei stb... (dg550 mtk6592)
Vissza tudtam állítani, de ez ugye csak ideiglenes, az első gyári adatok visszaállításáig tart.
Na most MTKDroidTools-os mentést csináltam a gyáriról, abban elvileg minden van... de hiába raktam vissza azt Spflashtool-al akkor is csak ideiglenes maradt, próbáltam megint formattal visszarakni (hátha) de akkor meg: http://www.kephost.com/images/2014/08/15/Kepkivagas3.jpg
Most ott tartok, hogy ezt néztem: http://m.logout.hu/bejegyzes/cappa72/imie_helyrehozasa_ha_mar_elkeseredtel.html
és a dumchar_info az olyan, de telepítő sript-et se tudom hol van, illetve CWM szkriptet se tudnék készíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest