Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekurzio
csendes tag
válasz
KROK640 #5701 üzenetére
Tudom, bár nagyon rövid ideig és nem ebben a lakásban, hanem akkor még albérletben a város másik végén, de voltam UPC-s és azzal nekem sem volt bajom (igaz, hogy akkor még nem etikus hackerként dolgoztam, így a forgalmam másodpercenként negyed akkora se lehetett). A Voda nem tudom mit csinált, de pl. a Telekom az élő biztonyíték, hogy lehet értelmeset kihozni ED3.1 alapokon.
Ezt a Telekom mindig hozza és a feltöltésen látszik, hogy nem optika. A csavar a dologban, hogy ráadásul ezt wifin mértem. Szóval nem rossz alapanyag az ED, sőt a DSL-nél jobbnak kellene lennie, de a Voda valamit nagyon elbaltázott, amit nem tudok megfejteni. Idén egy alkalommal nem volt itt net, akkor is azért, mert fákat vágtak és valami baleset történt.
Elég hülye megoldás, de ide RDP-zek be minden nap, hogy tudjak dolgozni, szóval ez nagyjából a megmentőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest