Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
Ha fullHD kijelzore kotom a tabletet, akkor a kijelzo 1080P-s kepet kap? Be lehet allitani, hogy a csatlakoztatott eszkoz milyen felbontason menjen?
-
footy
addikt
Visszakaptam a gepem a szerviztol. Nem tudtak reprodukalnia a hibat, viszont a gepet visszaallitottak gyari allapotba. Termeszetesen bizonyos fenyerossegnel ugyanugy vibral. Tobbet vartam az Asustol
-
footy
addikt
válasz
mgTerminator #1812 üzenetére
Olvasd át a német amazonon a tapasztalatokat. Akinek első szériás gépe van az hullámzik, az újabbaknál már nincs ilyen.
-
footy
addikt
válasz
FrankóStein #1570 üzenetére
A tunein minden platformon jó választás. (kivéve PC
)
mondjuk a youtube-on nem segít de nagyon jó rádiókat tudsz hallgatni és fut a háttérben -
footy
addikt
válasz
Avicularia #1567 üzenetére
Nem lehet hogy valami programot felraksz ami ezt előidézi?
-
footy
addikt
válasz
Avicularia #1487 üzenetére
Nem, nekem már a képek alapján is gagyi bazárinak tűnt.
-
footy
addikt
Én is frissítettem, de semmi különbséget nem vettem észre. A miracastet hogyan lehet aktiválni?
-
footy
addikt
Nem tudom itt kerdeztem e mar: masnak is vibral a kijelzo sotet hatternel?
-
footy
addikt
Ha valakinek megjon a frissites es van lehetosege ra akkor probalja marki a miracastet.
Kivancsi lennek mennyire gordulekeny. -
footy
addikt
Tud valaki, olcso de elfogadhato minosegu tokot a gephez?
-
footy
addikt
Olyat vettem észre, hogy mintha villogna a kijelző, nem tudom, hogy alkalmazás vagy háttérszín függő-e.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
footy
addikt
Mikrofon van a gépen? Skype-ra is használnám azért lenne fontos.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest