Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Ez a verdikt nem tűnik olyan vészesnek.
2.3.6. óta pár verziót megéltem, nekem is volt hasonló elégedettlenségem néhány verzióban.
Egy ideje már "átvettem az uralmat" az Android felett; S3-am szoftveresen ki van belezve (Omega v43.3, Siyah 1.8.9; mínusz 44 bloatware program és 50+ letiltott folyamat). A kritikusan gyenge gyári programok helyett mindre megvan a kedvencem.
A lényeg, hogy gördülékeny legyen az alap oprendszer, tehát a hardvere bírja, mert azon nem sokat lehet javítani.Utóbbi időben csak custom ROM-okat használtam: AOKP, AOSP valamint Samsung-based darabokat, tartósan pedig utóbbiakat részesítettem előnyben. Terveim szerint - bár jó hír, hogy a RAM-kezelés kifinomult! - root jogokat megszerzését mindenképp megcsinálom. Samsungokban híresen sok felesleges app van, itt nem tudom mi a szitu, majd kiderül.
1GB RAM-ból mennyi használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest