Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Pánik a memóriapiacon
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Xboxhoz dizájnolt, ultrarövid vetítőtávú lézerprojektor a Hisense-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Megkésve bár de törve nem, de belépek én is az iOS világba egy Xs-el.
Nagyon baráti áron jutottam hozzá, szép állapotú 2 és fél éves, 86%-os akksi. Nem tudom mennyire rosszabb így az üzemidő mint új korában majd kiderül.
Nem pont Xs-el akartam indítani de így jött ki a lépés és nem bánom.
Céges teló egy 8 Plus tehát nem idegen a dolog, de privát telefonom még sosem volt iOS. Majd kiderül.
-
Lozi8
tag
Üdv Mindenkinek. Visszajöttem 1 max-szal, ezt is lecsekkolom az ikertesómmal arcfelismerés terén. Aki olvassa a topikot, emlékszik, hogy a sima XS ezen a téren nem "remekelt",hiszen a tesóm (ikrek vagyunk) belenézett és hipphopp már fel is oldott a teló. Na jó, bevallom, ugyanígy van ez az androidos fronton is, például a Samu G Note 20 esetében is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem mostanában elő szokott fordulni, hogy cella váltásnál nem tud átváltani a másik cellára - simán megszakad a hívás utazás közben mert 0 térerő van.
Érdekes hogy ezt általában 1 napon csinálja többször, utána sokáig nem. -
stifi82
aktív tag
Sziasztok! Telekomos előfizető vagyok most már 1 jó ideje csinálja a telefon meg az asszony pici SE-je is, hogy telefonálás közben nem hallom a másik felet de a hívás nem szakad meg, újra kell hívnom mert a "vonal" nem javul meg.
Tapasztalt már valaki ilyent?
Hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát? -
oil120
senior tag
Megjött a 14.7
-
Peat76
őstag
Help! Hol tudom beállítani a Gmail-be, hogy ne egy halk buborék hang jelezze ha kaptam új levelet! Egyszerűen nem találom..
Valaki ötlet? Várok egy fontos emailt, de nem lelem... -
Zozo0525
őstag
Sziasztok.
Megjött az xs max. sajnos a töltő nem működik amit kaptam hozzá. milyet érdemes venni 5w-os töltőt vagy gyorstöltőt C-type? ha már mindenképp kell venni? ( esténként töltőm a sebesség annyira nem számít) esetleg vezetéknélküli? -
telefon6310
tag
-
Zozo0525
őstag
lehet jövő héten visszatérek egy XS max-l az IOS csapatba
XS maxnak nincs külön forumja igaz? (1-2 évre még jó lehet a max jól gondolom? 88% akksi az nem biztos bírja addig :-) -
Tomeeka28
aktív tag
válasz
joefasalasso
üzenetére
Én ilyet [link] használok Xs-en. Nagyon szépen feltapad a teljes felületen, nem levegős és elég tartós 6-12 hónapot simán bír. Előzőt is az végezte ki hogy becsuktam a kocsi ajtóba a telefont. Téves beszerzés miatt van egy nekem Max-ra, ha érdekel küldj egy üzenetet és megegyeztünk.
-
Elims
veterán
Ezt eddig is leírtad és köszi az infót!
Amire személy szerint kíváncsi lennék az az,hogy törlöd az arcot és friss beállítás után próbáljátok ezt ki.Ha meglátok vhol ikreket megkérem őket egy ilyen próbára. :-)
Vtechun: Ha tok akkor részemről speck.A legjobb. (6s-en,5s-en nagyon szerettem.)
Sajnos nem találok xs-re vmi füstös színű speck-et. -
joefasalasso
aktív tag
Különösen erős, nagy ütésenergia elnyelőkéoessegiű üveg fóliát keresek. Tudtok javasolni? Köszi. Igazából xs maxra kellene.
-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Hamarosan XS Max tulaj leszek. Tudtok ajánlani bevált üvegfóliát? Ami szépen illeszkedik elől, nem marad perem a lekerekítés miatt?Ill. tokból Spigenre gondoltam. Szerintetek az jó lehet? Korábbi Iphone-jaimon is mindig spigen tokjaim voltak, nem volt velük probléma. Köszi a tanácsokat!
-
Lozi8
tag
Semmi " köpködés " , csak leírtam...
-
Lozi8
tag
Üdv mindenkinek. Emlékeztek arra , amikor az arcfelismerésről volt szó. Írtam, h van 1 ikertesóm, és hasonlítunk. Újra volt mód kipróbálni a feloldást, belenézett , és lássunk csodát a teló feloldott.
Erről ennyit
-
Elims
veterán
Nem szeretnék vitát ebből,tényleg.
Nem frissítek,mert mindig vártam/várok.Vártam a 13-as rendszernél is,vártam a frissített telefonokról tapasztaltakat.Sajnos voltak gondok (főleg wifi fronton,aztán 4g csatlakozás ment nehézkesen nagyon sok tulajdonosnál).14-ről már inkább nem is nagyon olvasgattam direkt,hallomásból mondtak kisebb bakikat.
A 12-vel semmi bajom nincs,tényleg.Minden tekintetben hibátlan és ami nekem hibátlan,nem fogom lecserélni csak azért,mert újabb és/vagy betömtek rajta mégegy biztonsági rést.
De a legfontosabb a hsz-omban az első mondat. -
Elims
veterán
válasz
anderledani
üzenetére
Kicsit sem android felől írom.
A "nektek" alatt azt értem,hogy a ti xs telefonotok beállításaiban van olyan.
Az én xs-emben nincs,12.2-es rendszerrel. -
Elims
veterán
Nektek ugye van olyan,hogy optimalizált töltés.
Létezhet vajon külön alkalmazásban ilyen? -
trobi28
addikt
válasz
Zozo0525
üzenetére
Nyilván használat függő, de van abban több is, szerintem

Az enyém 3 évesen 84 % , egy napot simán kibír még. Én még 1 évig nem terbezek akkumulátor cserét ebben a készülékben. Tehát ha jók a számításiam, akkor 4 évet eldöcögött, de ha holnap kimúlik, amire kicsi az esély, akkor is ment 3 évet
-
PACSA75
őstag
Vajon miért nem tudom törölni az e-maileket az AW ról? Régebben ez működött, azaz mikor jön pl egy email (gmail), és számomra haszontalan, azt tudtam törölni az óráról. Most is megvan a funkció, nyomom, de a telefonról caak nem törli 😜. Nálatok is így van, vagy beállításokból orvosolható?
-
Zozo0525
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
Értelek.😀 Es köszönöm szépen
-
Zozo0525
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
Köszönöm, hogy êrted az akksiban 1 év? 1ev múlva cserére érett az akksi?
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok. Lehetőségem lenne egy xs-re cserélni. Kerdesem mennyire lehet tartós meg a telefon hiszen nem mai darab, 2 évre meg jó lehet? (Tudom idióta kérdés kissé
) Akksi 95%... Hibátlan nagyon szep darab határeset árban .... Előre is köszönöm
-
Almos
aktív tag
Hétfő reggel beállítottam a hívásátirányítást, ennek ellenére kedden reggel már meg is volt az első ki nem csöngött bejövő hívásom...
Időközben kaptam egy olyan tippet is, hogy hasonló probléma a hordozott számoknál fordulhat elő (nekem mindkettő Telekomos számom ex-telenor-os) - bár azt nem értem, hogy miért csak az iPhone-nál fordul elő ez a hiba, a korábbi években az előző telefonjaimnál miért nem... -
-
Almos
aktív tag
És hogy ne csak a sok amatőr kérdésem legyen itt, megosztom veletek a vezeték nélküli töltéssel a tapasztalataimat.
Az elmúlt hetekben elég sok töltővel és töltőfejjel piszmogtam, mire végül sikerült egyértelműen kitapasztalnom, kimérnem, hogy normális kábellel, olyan töltőfejjel, ami tudja a 9V-os töltést (pl. 18W-os töltőfej), illetve olyan vezeték nélküli töltővel, ami nem csak az 5W-os vagy 10W-os töltést tudja, hanem 7.5W és 10W-os töltést is, akkor az iPhone Xs-t 10W-on is lehet tölteni.
Mondjuk eltart néhány tíz másodpercig, mire szépen felkúszik a felvett teljesítmény 10W-ig, illetve olyan 70-80%-os töltöttség felett már elkezdi levenni a töltési teljesítményt a telefon, de a lényeg, hogy lehet 10W-on tölteni vezeték nélküli is.
Nekem ez nem volt teljesen egyértelmű, sajnos elég sokféle infót találtam róla a neten...
-
Almos
aktív tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha nem találja meg, akkor még mindig előveheted a jó öreg hálózati kódokat.
-
aprokaroka87
nagyúr
Pedig azt gondolnám hogy az ilyen dolgok azért már mennének.
Mondjuk most megnéztem egy droidos telefonon, itt sem ír ki semmit az átírányitás szóra, ha elkezdem be írni hogy " hívás " már elkezdi listázni.
Bár lehet droid esetén ez telefon függő is.
Ha jól sejtem úgy müködik hogy mindig a szó elejétől kezdi figyelni.
Az hogy iOS-en hogy müködik, passz.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ezért kell a keresőt használni.

-
anderledani
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Pedig valamikor rég még az volt az ökölszabály az Applenél hogy max 1-2 mélységű almenü legyen. Mondjuk a most említett funkció csak 1 mélységben van
-
muszi0521
aktív tag
Beállítások , Telefon . Apropó pedig úgy is lehet !!
-
PACSA75
őstag
Nekem minden aktív (wifi hívás is), de soha nem volt ilyen problémám. Szintén úgy használom, mint a fenti fórumtárs: hívásvárakoztatás és hívásátirányítás a két sim között.
Nekem csak egy gondom van, Whatsapp / Viber / Teams üzenetek nem mennek ki néha, csak ha ki / be lépek az appból. -
sethi
senior tag
Ugyan így használom mint Te. Annyit csináltam, hogy a céges fizikait ráirányítottam a saját esimre. Így nincs egy elmulasztott hívásom sem, és mivel sokat beszélek a sajàton a hívásvárakoztatásnak köszönhetően a cégesre bejövő céges hívást át tudom venni, majd vissza tudok térni a másik híváshoz.
-
Almos
aktív tag
Igen, be van kapcsolva. Ezzel eddig nem volt gond, ha ugyanazon a sim-en hívnak, amin éppen beszélek, akkor jelez is. Ha a másikon keresnek hívás közben, akkor azon elérhetetlen vagyok, ez is ok.
A probléma az, hogy rengeteg alkalommal akkor sem érkezik meg a bejövő hívás, mikor előttem van a telefon az asztalon, tehát nem telefonálok vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Horgász topik
- Energiaital topic
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha ebből a logikából indulunk ki, még hosszú-hosszú évekig meg fogja kapni a legújabb rendszert az XS.

Ezt a lúzert, minek az ilyennek telefon...