Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
Statikus #7248 üzenetére
Parancsolj:
- ott volt mellettem a telefon az asztalon, mutatta, hogy van hálózat, majd rendszeresen jött az SMS a nem fogadott hívásról
- Budapest közepén (V. kerület) rendszeresen jártam úgy, hogy akartam telefonálni és nem kapcsolt hanem fél perc után adott három pittyenő hangot és megszakította a hívás kezdeményezést. Ezt ha 10 x próbáltam más számokkal, akkor 10 x eljátszotta mindaddig amíg fel nem hívtam a 1420-at. Azt kapcsolta, letettem és azt követően egy darabig nem volt gond a hívással, de hetente előjött ez a jelenség.
- rendszeresen előfordult, hogy felvettem és nem hallottak vagy én nem hallottam semmit, pár másodperc után szétkapcsolt. Visszahívtam, utána minden ok.
stb, stb, stb.
Sorolhatnám tovább de nem akarom maga idegesíteni vele. Számtalan kártyacsere volt, sok panasz e-mailt tudnék mutatni, amit írtam a szolgáltatónak, de nem foglalkoztak vele csak magyarázkodás ment.
És nem csak ezzel a telefonnal, készülékfüggetlen volt a problémám, Androidosokkal is szívtam.
Nagyon jó flottás csomagom volt, ezért nem akartam csak úgy ott hagyni őket, de nem bírtam tovább. Úgy láttam, hogy az évek alatt mindig rosszabb lett a szolgáltatás minősége.
A mostani szolgáltatónál 2x annyit fizetek, de ezt legalább tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest