- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
-
nord_
veterán
Magyarán a telefon ugyanaz.
A pár oldalas papírka, illetve a pár soros magyar szöveg a dobozon nem oszt, nem szoroz a készülék szempontjából. Ráadásul ha valakit a teljes használati útmutató érdekel, akkor azt minden esetben kizárólag az Apple oldaláról töltheti le, a dobozban nincs benne.
-
Mr.Silkó
veterán
Rendben, köszönöm!
-
Mr.Silkó
veterán
Oké, csak Android vonalon más a frissítési menet, iOS alatt gyakorlatilag egyszerre kapjuk az update-eket. Így továbbra is az a kérdésem, hogy a 2. év gari hiányán kívül van más hátránya, ha a fent linkelt VIP-tól veszem az i8P-t? 1 évig ugyanúgy foglalkoznak vele a magyar szervízpartnerei az Apple-nek, nem? Úgy értem, garanciális meghibásodás esetén ingyen, vagy kár esetén pénzért. Jól gondolom?
MM-ot csak példának írtam.
-
-
-
joey04
titán
De az Apple honlapján viszont fent van a MM, mint hivatalos értékesítési partner, így ha bemegy a számlával, amin rajta van, hogy az a telefon hiába külföldi, itthon vette hivatalos Apple partnertől, akkor úgy kell vele foglalkozni, mint a hazaival nem? Aztán a MM meg az Apple lezongorázzák egymást között, hogy többet ilyet ne. Én a helyében írnék az Apple-nek vagy bevinném egy iStyle-ba számlával, hogy ez akkor most mi.
-
hemaka
nagyúr
Most ez egy olyan dolog, hogy van ennyiert sot, tobbert fejhallgato is, es szinten varni kell ra heteket, hogy megkapd, aztan meg annyira sem hasznalhato, mint egy mobil, de ha valakinek kell, akkor kell es kesz, a birtoklasi vagy szinte minden esetben gyoz.
De mondhatnank kocsit is, mert nagyon ritka, hogy egybol megkapod, arra is varni kell es tobb milliorol van szo. A baratomnak megeri varni egy alfa romeora 1 honapot, mint inkabb bemenni egy masik marka szalonjaba es elhozni onnan valamelyiket?
Igen, mert neki az kell, arra vagyik, ez egyszeru erzelem alapu dolog, amire persze a marketing erosen hat, de az emberi termeszet mar csak ilyen. -
kavarc
aktív tag
Így van, egyetértek.
A gond az, amit sztem a többiek nem értenek meg, hogy a magyar MediaMarktban veszek egy iPhone, ami román régiós és a számlán sincs egy nyamvadt egyedi azonosító sem, akkor a szervíz simán elhajt, ha vmi gondom van. Ne nekem kelljen már hetekig, hónapokig utánajárni azért mert mások - talán szándékosan -
hanyagul jártak el. -
ntomi0730
senior tag
Akkor Nálam hogy van ez...? Magyar a doboz, magyar a régió mindkettőnél, és "zug gsm"-ből van, na jó, annyira azért nem. Konzolvilág, a másik GSM palota. 27%-os számla van, nem céges, áfás. Akkor most két év "garim" van, ill. hogy lehet áfa csalt, ha magyar telefonok (i7)
? Ja és olcsóbbak voltak 60 ezerrel(db).
-
Ez nem így van. Ha ott van mellette a számla akkor ugyanúgy 1 év gar + 1 év szavatosság. Az egyetlen különbség, hogy nincs a dobozon magyar nyelvű leírás. Hát ez aztán tényleg dealbraker. Elmondom neked, hogy amit az apple.hu-ról rendeltem annó iPhone 6S-t azon sem volt magyar felirat. Na most akkor állításod szerint az Apple.hu is egy átverős Zug Gsm?
Az is ugyan úgy hivatalos 1+1 év garanciás telefon volt.De mondok mást.. Premier napon hivatalos forgalmazótól vett gyári független Galaxy S6 nem XEH volt.
-
-
-
-
Millerchris
tag
Nem értitek . Egy Telekomos készülék amit esetleg le fognak tiltani egyértelmű hogy nem fog annyi pénzt érni mint egy függetlent és nem szívesen veszed meg a problémák miatt, mert problémát ki akar magának?. Ezzel mindneki egyetért szerintem, + en boltban dolgozom, honnan tudnám hogy ki a megbízható és ki nem? A lényeg hogy nekem az a weblap kellene, ahonnan mások lekérik ezeket a telefonokat, ez érdekelne hogy honnan csekkolják.
-
Totheground
addikt
Vagy innen.
Iden 3* gepultem vissza Mo.-ra, a harmadik alkalomnal kiemeltek (arc alapjan) a zold folyosorol es atkutattak mindenemet, az iPhone-t meg a MBP-t nagyon meg is nezegettek, de bekapcsoltam es mutattam, hogy ezek bizony hasznalva vannak. Mondjuk meg is ertem, kb harmadaval olcsobb minden Apple cucc. -
És Burt1793:
Számla,vagy gari levél mindenképpen kell a Samu esetében. Csak akkor 1év. Ha mindkettő van,akkor regisztrálható a +1 évre,tehát 2év.
Tudom,mert idén kb.ötször gariztattam a Samunál. Minden esetben kérték a magyar garilevelet és a számlát tőlem.
Aki nem hiszi,járjon utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest