Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
misi021
tag
Tegnap végremegvettem az iPhone 8 Plust Gold 64GB-ost
Azonban hogyan tudnék rá tenni csak egyetlen egy csengőhangot tetszés szerint.
Meg az App Storeban hogyan tudom beállitani hogy a nagyobb méretű alkalmazásokat, játékokat is mobilnettel töltse le. Csak wi-fi vel engedi tölteni a nagyobb fájlokat. De miért ?
A telefon 117ezerbe került Black Friday-nak köszönhetően, eredeti ára 303e Telekomban vásároltam.
Korlátlan net és hívás meg biztosítással
Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak az alábbi kérdésekkel fodulok hozzátok, légyetek szívesek segítsetek benne. -
misi021
tag
Ti milyen tokot használtok iPhone 8 Pluson ?
-
misi021
tag
Sziasztok szép estét.
Szeretnék venni iPhone 8 Plus telefont, és előre meg akarom venni hozzá az üvegfóliát és a tokot.
Üvegfóliát már néztem hozzá : [link]Viszont tokot nem tudom kiválasztani melyik lenne alkalmas nekem, a lényeg hogy ne törjön be a hátlapi üveg és tokon keresztül lehessen tölteni, bár ezt nem hiszem fogom használni.
Néztem egy fekete tokot, de nem tűnik biztatónak : [link]
Megvédené az üveget ha esetleg leejteném véletlenül ?
Munkában is sok szerepe lenne ha a tok strapabíró lenne mivel targoncás vagyok, nem akarom hogy megnyomódjon a telefon ezáltal betörne.Aki tudna ebben a dologban segíteni annak nagyon szépen köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest