Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
misi021 #1730 üzenetére
Az a folia kamu, amit ajanlottak elottem boven jo ra. Egy strapa Spigen rugged armor extra tok jo lehet, bar bazi nagy lesz az amugy sem apro mobil. Szerintem szolidabb Spigen neo hybrid is megteszi.
En speciel Spigen liquid air armort hasznalok, meg vagyok vele elegedve, igaz nem dolgozok olyat, mint te, nem nyomodhat meg igazan a mobil. -
Pőze
aktív tag
válasz
misi021 #1730 üzenetére
Szia. Én ezt választottam már az előző telefonorma is. Nézz róla pár tesztet YT-on, nagyon komoly eséseket kibír. Brutális jó minőségű és nem megy be a por és kosz alá mert olyan szűk ha egyszer beleraktad kivenni is alig lehet.
Valahol a TPU es műanyag tok között van de meg ez előtt nem találkoztam ilyennel. Én ugyan innen rendeltem a 3D üveget is és brutális kombináció a tokkal együtt. Teljes passzolás. Ha kell csinálok róla képeket.
Én más tokot nem is vennék rá
Ja és Franciaországból küldik az eu rendeléseket szóval nincs vám meg se semmi
-
Dzsuri89
őstag
válasz
misi021 #1730 üzenetére
20.000 Ft-ot te képes lennél kiadni egy üvegfóliáért? Drágább, mint az eredeti bőrtok, amit ráraknál a telóra.
Viccen kívül vegyél rá Nillkin 3D CP+ MAX üveget, mert az iGlass árából kb 5 darab ilyen fólia kijön és hibátlan. Ha végigolvasod ezt a topikot vagy az iPhone 7-eset, akkor megtudod, hogy aki 3D-ben utazik ezt rakta fel.
Szintén fekete gyári bőrtokot használok, én imádom, volt már szilikon is gyáriból, igaz hogy jobban kilóg a kijelzőre, de ha zsebben hordod a telót az idegeidnek annyi. Beragad a zsebbe, állandóan gyűjti a port és idővel kilyukad a nadrágzsebed isA bőrtok legalább finom tapintású és becsúszik a zsebbe, nem kell szenvedni, ha elrakod, ezt az amúgy se kis méretű készüléket. Gondolom észrevetted, hogy alul nyitott a tok, ez az egyetlen gyenge pontja, amit nem annyira szeretek benne. Barátnőmnek szilikon van az iphone 7-jén, lakásban véletlen kiesett a kezéből éjjel a járólapra és sikeresen úgy esett, hogy a tok alsó része kicsit megtört, ezzel együtt a hangszóró rácsa is lehorzsolódott.
Ha te biztosra akarsz menni, szerintem egy jó SPIGEN vagy SPECK márkájú bumszli hátlapvédőt válasszál, de azok nem kompatibilisek a 3D fóliával és érdemes a hátlapot is ezeknél a tokonál lefóliázni, hogy ne karcolódjon a tok és telefon közé kerülő portól/homoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest