Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Milyen videókártyát?
- Amazon Kindle
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Mini PC
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
nbukta77
üzenetére
Nekem két hónapja van meg a Note 8 és egy mikro karc sincs az ujjlenyomat olvasón! Pedig kizárólag azzal oldom a készüléket! Szal a nálad tapasztalható jelenség nem általános azért! Tudom, hogy ez téged nem vígasztal, de azért az erős túlzás, hogy a Note 8 nem minőségi darab! Ez persze csak az én véleményem!

-
-
kchris78
veterán
válasz
nbukta77
üzenetére
Cserelheted. Sokat kell magas fenyeron es static keppel hasznalni hogy beegjen valami lathatora, altalaban azoknal szokott elojonni akik manual 80-100%on toljak a fenyerot folyamatos ugyanazt az appot hasznalva napi tobb ora messengerezes pl. Ha ujonnan veszed es 2-3 evig megtartod es picit odafigyelsz erre nem lesz gond.
-
kchris78
veterán
válasz
nbukta77
üzenetére
Ezek a szallitasi idok eleg viccesek. Most csekkoltam az apple.de-t es az X-re 3-4 hetet ir a 8+-ra meg EGY NAPOT. Mirol hadoval akkor a saturn meg az MM??? Az teljesen nyilvanvalo hiszen errol ment a cikkezes hogy alig veszik a 8/8+-t es arra is tobb hetes varakozas van? WTF? Gondolom nem tartanak keszletet mert nem veszi senki.
-
Ricardo
titán
válasz
nbukta77
üzenetére
Jó döntés. A plusz jobb választás. Ha gondolod hozz pár képet a mobil fotós topikba.
Szerintem mások is szívesen látnának iPhone 8 plusz képeket. -
joey04
titán
válasz
nbukta77
üzenetére
szarabb üzemidő, kevesebb ram, kisebb kijelző.
1422: ilyet mondott valaha valaki? vagy te is a jobs által írt magánlevélre gondolsz még az iphone 4 kapcsán amit egy újságírónak küldött nem publikusan és nem hivatalosan miután az szintén csipkelődő hangnemben beszélt vele? másra nem tudok gondolni, ez azóta terjeng a buta és/vagy rosszindulatú és/vagy tájékozatlan emberek körében.
-
talamasca
senior tag
válasz
nbukta77
üzenetére
Én 6s-ről váltottam 8 Plusra. Ebben az esetben következőkben léptem előre: Kijelző, kamera, processzor, RAM.
Te meg a processzortól eltekintve visszaléptél. Ezért írtam korábban. Persze a processzor se lebecsülendő, mert még jóideig csúcs lesz. Csak a 7 plusról a sima 8-t én visszalépésnek érzem. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Amazon Kindle
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest