Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Vasinger! #5198 üzenetére
Ha egy adott játék szaggat, az általában nem az OS hibája. A Safarit tényleg nem értem, miért nem javítják, alternatív böngészők nagyon ritkán lépnek ki, respringet pedig már hónapok óta nem láttam.
Nekem szinte csak az AppStore-ral van gondom, de lehet, hogy a 8 eszköz és az ID-hez tartozó rengeteg app miatt tölt be sokszor nehezen. Mindenesetre ez néha idegesítő, főleg hogy ha türelmetlenek vagyunk, HR után mindig betölt (tehát szoftveres hiba).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bontatlan E olvasó..
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest