- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
SonyNex7 #5110 üzenetére
Nem!Vásárlás elött megnéztem mindkettöt és egyértelmüvé vállt,hogy az Air kell!
Ha magaddal viszed ha az az air-t ha a minit kell valami táska vagy tok szóval mint1 melyiket viszed,az a ~+100-150g nem vág már földhöz!
Nekem nem kéne mini!Valamivel nagyobb mint egy okostelefon,most akkor minek még 1 ugyan olyan készülék?!
-
erdoke
titán
válasz
SonyNex7 #5110 üzenetére
Nekem van egy olyan kis válltáskám, amibe a céges sub noti, az iPad Air és a pótakksik, mobilnet, csatlakozók és társaik is éppen beférnek. Az egész kb. 3 kg, szóval nem szakítja le a vállam, főleg ha a laptopot nem is viszem.
Ha nem zsebben akarod hordozni, akkor semmi hátránya nincs az Airnek a minivel szemben. -
univerzita
addikt
válasz
SonyNex7 #5110 üzenetére
Én minit szerettem volna venni mert hogy kisseb és könyeb hordani.Nálam volt a barátom minije pár órát. Osztán üzletbe kezembe vettem néhány másodpercre a Air és má senki nemtudot volna lebesélni róla. Minit csak akkor érdemes venni ha mindennap!!! fogod hordani magaddal. De menjél be üzletbe és minkettöt próbáld ki. Bistos vagyok benne hogy a Air mellet fogsz dönteni. A filmeknél igen van alul és felül csík de nem zavaró. Zoomolásal el lehet távolítani de akkor már nem a egész film képet látot. A másik a Air-nek a szín gamut jobb mint a minin.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- Bontatlan E olvasó..
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest