Hirdetés
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nemo007 #17095 üzenetére
Nem.. de azzal kb fél órát játszanál, míg H1N1-el 2-t
Leszo**ná az akksit a cm10, mint .. (és most képzeld ide a legvadabb fantáziád)..
Iszonyatosan merül a cm10 alapú rom a sima ICS-ekhez képest.. A legjobb eset nálam CM10-el 13 óra volt, míg mondjuk a tweaked ICS, amit mostanság teszteltem, 27 órát húzta.. A ráadás, hogy nekem a játék az kimerül a solitaire-ben.. Képzeld el, milyen lenne, ha nyomtam volna egy komolyabb játékot.. -
törölt tag
válasz
nemo007 #17093 üzenetére
Ne legyél csalódott..
Privát véleményem, de lehet , hogy jó páran osztani fogják:Játékra,aktív mindennapos használatra rakj fel egy H1N1-et (ami most van Neked..).Hibamentes(szinte 100 %-os),húzható,ha teljesítmény kell,minden funkció tökéletesen megy benne(CM10-es romokhoz képest),akksival kíméletes (undervolt miatt főleg..)
Ha kísérletezgető kedvű vagy, és nem zavar,hogy iszonyatosan merül és nincs teljesen kész,ráadásul videókat is csak szoftveresen játszik le, akkor rakj fel egy CM10 alapú romot(Én a "sima" CM10-et javaslom, PAC , PARANOID,MIUI szerintem felejtős..)
Ez a személyes véleményem,de kérdezz meg bárkit itt a fórumon,hogy mit javasol..
-
nemo007
tag
Sztem fennthagyom a a legfrisseb h1n1 et bár nagyon csalodott vagyok
-
törölt tag
válasz
nemo007 #17090 üzenetére
Naja.. érzésre messze gyorsabb a cm10 és a klónjai,mint eddig bármelyik ICS alappal rendelkező rom.Cserébe az akksid szivacsot fog játszani a töltővel...
Játékkompatibilitása (szerintem ) a 4.1-es verzsönből adódik és nem a hardver miatt..Bár ez csak privát vélemény..Ha felteszed, akkor (jótanács) : Rohadtul figyeld az akksi szintedet, mert cm10 alapú romoknál kikapcsolva NEM tudod tölteni..ha meg lemerül annyira,hogy be sem bootol, akkor azt úgy mondják: orálozás...
3G hálózatot kézzel kell majd megadnod, ráadásul PONTOSAN kell mindet beírni,különben nem menti el.( Volt már róla szó, kereső használata erősen javasolt..) -
nemo007
tag
Néztem róla videokat ás nagyon gyorsnak tünik és egy modern combat 4 el isman elbanik , es lehet tobb jatek kompatibilis mint ics re
-
törölt tag
válasz
karl_fischer #17084 üzenetére
Akkuidő: kb a fele egy "átlag" ICS-nek.. Még mindig a félkész CM10 az alapja,ami eléggé zabálja az akksit.. Főleg hogy nincs HW kódolás,tehát a képi megjelenítést szinte csak a CPU végzi és nem az adreno205
-
nemo007
tag
válasz
karl_fischer #17084 üzenetére
akk minden kis fájl + a legfrisseb rom
a telepitési sor mind1 ? mondjuk gondolom 1. a romot utana mind1? midnenképp megirom majd
-
törölt tag
válasz
nemo007 #17080 üzenetére
Kell a cwm 6-os verziója, meg a paranoid rom zippelve és egy gapps.
Bebootolod a telót a 6-os cwm-be, majd format system,format cache, format data.(sd-t ne!!).
Ha ez meg van,akkor cwm-ben install zip-nél kiválasztod a paranoid rom zippjét.Telepítés után egyből a gapps-et szintén zipből.Mehet egy reboot és elvileg kész.Qamu74 kolléga tud ebben sokat segíteni,mániákusan rámolta anno fel a paranoidot...
-
Joxy20
csendes tag
Hello.
Ki milyen gps-t használ? olyan érdekelne, ami nem igényel mobil netet, magyar, sokat tud, esetleg szomszédos országok térképét tartalmazza, normális sebességgel fut.
Köszönöm -
nemo007
tag
hali !
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1949550
Ezt a romot szeretnem telepiteni de nemtudom miket kell innen letolteni, valaki segitene? -
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Tudnátok olyan videó letöltő progit ajánlani a telóra ami nem csak a youtube videókat tudja letölteni ? Köszi !
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Kaptam egy jó ajánlatot egy ilyen telóra(T-mobileos) viszont úgy néz ki gyorsan kellene döntenem, emiatt kérnék segítséget. Romok terén hogy áll a telefon? Fullos érdekelne főleg, de minimális kompromisszum belefér. Fm rádió , kamera és hw decode viszont fontos, bár lehet ez a teló már szoftveresen is visz mindent, nem ismerem. CM volt mindig is a blademen, jelenleg 4.1.2-vel, valami hasonló funkcionalitást várnék.
Köszi -
ORCA58
addikt
Az egy napos kieséssel ízelítőt kaptunk abból, mit jelenthet, ha a most "divatos" felhőszolgáltatás nem működik rendesen. Nem hiába utálom.
-
Comic
aktív tag
válasz
batai15 #17069 üzenetére
A Vivazomon is jobban futnek a 3D-s játékok, mint ezen! Igaz, hogy a symbian miatt kevesebb is a lehetőség. De pl az NFS - Shift, az Asphalt 6 és a PES 2011 mértékrendekkel jobban megy rajta. Ráadásul az Arcade játékok sem lesznek játszhatatlanok rajta "X" idő után sem...nem úgy mint az elcán.
-
Earl_Muttley
őstag
Amúgy üdv!
T-mobile ICS-re érdemes frissíteni?
Mert annyit tudok hogy volt egy fw, amin nem volt 3G+GPS.
Előbbi fontos lenne.
Ja, a másik: 4.0.4-től tényleg támogatja az .flac-ket?
-
clouse
csendes tag
A bevilágító gombsor jelenséget valaki le tudta fényképezni? Ha igen megosztaná?
-
t_a_m_a_s
addikt
Ez azért attól is függ, mire akarja használni aki megveszi... Nekem xperia minim volt előtte, az hasított mint állat, de erre sem panaszkodom. Leginkább mailozásra, netezésre, fészbúkra használom, illetve meglepő módon elsősorban még mindig telefonálásra
OK, a viber meg a skype nem fut rajta egyszerre (néha külön-külön sem), de arra amire nekem kell, elmegy azért... Előfizu meghosszabbítással 4000 HUF volt, a papíron kb ugyanezt tudó xperia arc s meg 40000 lett volna... Tízszeres árkülönbözet, de nem tud tízszer többet az sem...
-
Sirkokos
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni mert megnyomtam a hangerőt és a bekapcsóló gombot egyszerre és bejött egy döglöt android és nem tudok kilépni belőlle..... HELP!!!
-
nagyfejü
őstag
Hali!
A pc-n levő android manager mentette le a dolgokat és valahogy azzal kellene összekapcsolódni hogy vissza tudja rakni az .mbk filet! -
nagyfejü
őstag
hali! Feltettem az uj romot páromnak a telójára/ H1N1 v5.3 .És nem tudok a gépen levő android managerhez csatlakozni hogy a mentéseket visszarakjam! Azt hiszem kelett hozzá valami manager vagy valami ami most nincs a telón. vagy én csináltam rosszul valamit?
üdv
-
csibor
addikt
Teljesen belassult a telefonom. Elég a gyári beállítások visszaállítása, vagy factory reset? Esetleg a 2-tő ugyanaz
-
nemo007
tag
Egyébként ics-s h1n1 re ről nehez visszateni a 2.3 at ?:/ azzal elvileg több játék kompatilibilis
-
wwenigma
Jómunkásember
-
flirt
tag
válasz
clouse #17037 üzenetére
Hasonló konstrukcióban került hozzám is cseretárgyként, úgy döntöttem megtartom, legalábbis eddig semmi okot nem adott arra, hogy megváljak tőle. Recsegés azóta van, amióta levettem a hátlapot, egész pontosan a jobb oldalánál, leginkább az alsó sarokban. Ha erősebben megnyomorgatom, egy időre abbahagyja.
-
Pawa :D
csendes tag
Sziasztok gyári telenoros icsem van és 1 h1n1 v5.3 romom tud valaki hozzá megfelelő auto killer memory hangolást
játékra filmezésre zenehallgatásra használom főleg (az auto killernek és a No frills Cpunak adjak superuser jogot) ha bármi hülyeséget írtam javítsatok szívesen tanulnék tőletek
-
bladegery
senior tag
válasz
FirstAndroid #17039 üzenetére
Lehet fent persze több is csak egy időben nem tudod használni a kettőt. Ics-en is fel lehet rakni, pont tegnap linkelték ha jól emlékszem. Általánosságban szerintem pozitívum a frissítés, de ha nem jön be még mindig válthatsz custom romra.
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok!
Ha felrakom a Holo Launcher-t, akkor még tudom használni a gyári beépített android-os és 3D-s launcher-t?
Vagyis ezek mellé települ fel? Szóval lesz a beállításokban egy harmadik indító lehetőség, amit választhatok és bármikor lecserélhetem-törölhetem ezt a Holo Launcher-t? Igazából csak az ICS kinézetére lennék kíváncsi, mert nekem sokakkal ellentétben tetszik a 3D-s indító - nyugodtan kövezzetek meg - és ahogy olvasom arról le kéne mondnanom. Az ICS-re ismerőstől hallottam, hogy vannak vele bajok és már bánja, hogy lecserélte a gyárit. Wifi meg 3G problémája van főleg neki személy szerint vele. Előre is köszi a válaszokat. -
-
clouse
csendes tag
Üdv!
Most készülök ilyen telefont beszerezni, amit kinéztem magamnak egy használt, 1 hónapos elvileg csak kipróbálva lett. Akik mostanában vettek ilyen telefont azoknál is előfordulnak a következő problémák: random újraindulások, recsegő burkolat, kijelző alatti minimális bevilágítás? A teló t-mobilos.
-
Comic
aktív tag
-
-
aya
addikt
4.0.4 telenor rendszerem van és nem megy a root, mindent próbáltam
Újraindul a telefon bejön a telenor felírat és megáll se boot, se recovery
Aki találkozott hasonlóval írjon hogy mi a megoldás. -
helixP
nagyúr
Ha megvetted akkor nem warez, szóba hozhatod
Szerintem próbáld meg az android alkalmazások topicot is, meg ha megvetted, írhatsz a sygic-nak is magának -
Comic
aktív tag
Valaki írjon már rám privátban aki Sygic-et használ! Megvettem playről és egyszerűen sz*rik rám. Hogy mi is a hibajelenség? Hát...konkrétan semmit sem csinál, csak foglalja a helyet a letöltött térkép, de a menü konkrétan ráfagy a kijelzőre. Home gombbal lehet kilépni is csak! :S Tudom, hogy tilos a warez, de ebben az estben tojok rá. Megvettem, nem megy, szal nem érdekel, innentől kezdve, csak működjön!
-
bookninja
tag
válasz
Depression #17024 üzenetére
-
Depression
veterán
nap végen gps-szel, részegen elvitt a szállodába. thx, alcatel
-
törölt tag
válasz
wwenigma #17022 üzenetére
Csodálkoztam volna, ha kaptál volna választ
Azon "röhögök" (kissé kínomban), hogy a samsung galaxy 3 topik még mindig él és virul,pedig a telefon már tavaly sem volt sehol sem tudásban,sem semmilyen szinten, a friss telefonoknak meg (bár nem akkora gyártó,mint a samsung) alig van forumuk..(kivétel htc,zte sony és "természetesen" samsung).
-
törölt tag
válasz
wwenigma #17016 üzenetére
Én innen indulok ki, kicsit gyorsabb,mint a kereső az xda-n :
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35497617&postcount=144
Imi: tud valamit,(lásd az "alap" cm10-et), de kussol..(már bocsánat) és ez zavar..
wwenigma: felsorolja a tweakednél,hogy a kernel egy az egyben "lopott".. (legalább megköszöni...)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#84490496 #17015 üzenetére
Hat, szerintem csinaljak, mer ugye Benetnath foglalkozik vele XDA-rol. Csak azt nem ertem en sem, hogy miert nem mondja meg akkor iuss hogy sorry srácok...
Tweaked ICS. Hát, abban par dolog (nem tom mi) a H1N1-bol van. :] Igazabol nagyon kene egy forumresz XDA-n mert igy szet van szorva minden, nincs egy helyen semmi sem ha keresel valamit. Gyk. alairasokbol lehet eljutni egyik-masik topikba csak...
-
törölt tag
WWENIGMA: nem tudom,hogy ez ide,vagy mélyvízbe való-e, de : miért csak Iuss-ék fejleszthetik a cm10-et? Ehhez nem értek,de megérteni nem tudom,hogy valaki belekezd valamibe,igérget fűt-fát, aztán lelép, de "stikában" benéz az általa otthagyott helyre..Miért nem irja ki,hogy csinálja,aki akarja/tudja?
Bocsi,hogy erről Téged kérdezlek, de hátha tudod a választ...Benetnath: ha jól olvasom a rom történeteket,akkor szinte csak a PAC rommal foglalkozik,ráadásul még mindíg a tavaly decemberi cm10 az alapja...A heggesztgetéseket is más csinálja egy-egy problémához..
(A pac rom eléggé leszerepelt nálam,nem nagyon követem már a többit sem..most ami "érdekes" az a tweaked ics utód..a többit már teszteltem,szerintem használhatatlanok) -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#84490496 #17010 üzenetére
Nem jtagolnak szerintem... elotte azert vissza kene allitani gyarira....
aztan megprobalni frissiteni vele es megnezni mi tortenik... mondjuk pont mielott raernel bevinni...
Amugy meg cserelik, a hibasat visszakuldik a gyarba ott ujraflashelik es kesz. Ok sem buknak, max kibukik hogy valami mas sem koser vele.
Nem szeretem az ilyet de nagyon ritkan ilyen eszkozokhoz kell nyulni.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #17008 üzenetére
Csak hangosan gondolkozom: ha a one touch upgrade "véletlenül" letörli az amss-t, akkor az nem garis csere "véletlenül"? Azt hiszem,hogy azt alaplapcserével oldják meg a szervízek...bár ez lehet,hogy csak egy hülye gondolatmenet részemről...
Tudom,hogy nem jtagolnak, lévén alig találtam én is nirmálisan működő jtag progit hozzá, pedig a cégnél bármilyen progit megkaphatok,ha kérem a munkámhoz
-
imi0424
senior tag
Ahogy telik az idő erre én is rájövök.
Anno amikor még nem vettem meg, abban a tudatban éltem hogy a hardver jó, a szoftveres gondokat meg majd megoldja a custom rom...(tévedtem)
nem kell nekemesni, jó a H1N1, csak az vele a gond hogy a GYÁRI rendszerre épül ami meg nem jó!!
Ami meg kissé ilyen stand alone lenne mint pl: a cyanogenmod ,AOKP, etc... abbol meg csak mégrosszabbak vannak ...Szoval:
-rosz a rendszer ,
-hibás a hardver (folyamatos ujraindulás lenne ha nem nyultam volna bele, és ezért el sem tudom adni ..
-nem javítják meg a szervízbe
-karcolódik nagyon a telefon házaaz egyetlen jó a headset (lehet csak azt fizettem meg és úgy adtak hozzá bonuszba egy f*stalicska 'okostlefont'
(ennél még az ot-990 is jobb volt, pedig azt töltés közben irányítani sem lehetett...)
Bocsánat hogy ezt igy kimondtam, de ennyire még nem csalódtam ebben a márkában. -
Comic
aktív tag
válasz
batai15 #16985 üzenetére
Hát, hogy minek az elfogultság kérdése.
Én eszméletlenül megszerettem a Timescape-et, de sajna az Alcán egyik portolás sem megy.
Kifejezetten szeretem az xperiák launcherét, de sajnos az alcán ezek sem szuperálnak valami jól.
Világ életemben SE walkman, majd xperia telóim voltak, így már csak a megszokás is azt mondatja velem, hogy Walkman lejátszó. De evvel ugyan az a gáz, mint az előző kettővel.Nem titok, hogy komoly "erőfeszítés" volt számomra elrugaszkodni a Sony-tól, de pontosan azért döntöttem az ot-995 mellett, mert a kamerát és a kijelző típusát leszámítva ugyan arról a hardverről beszélünk! A kijelzőt láttam a boltban, végig nyomkodtam és ez nem volt gondom, a kamerát meg avval a tudattal használtam és használom, hogy ez egy telefon. Ha komolyan akarok képeket csinálni, akkor használom a kiszuperált víz alatti sport fényképezőmet!
Viszont mivel nem ez az első andrós telóm, gondoltam, hogy mivel azonos hw, így nem lesz gond ráhúzni az xperia pizsamát (Eleget használtam már androidot, hogy tudjam, hogy csak megfelelő X-Y.apk kérdése). Hát tévedtem. Megszerettem a telót, de valszeg, csak a kijelző mérete miatt, mert melóban jó filmezni és netezni, de számomra itt vége is az előnyöknek. Egyesek meg fognak hazudtolni, de a vivaz-om is gyorsabb és stabilabb volt mint ez. És ezt annak fényében mondhatom, hogy nem kell emlék hegyeket előbányásznom, mert a fiam használja mai napig a vivaz-t. Az xperia minimhez meg végképp nem hasonlítható. Szóval nem is értem, hogy mit vártam. A korábbi megállapításaimat, minthogy ár/érték-ben a legjobb, annyival módosítanám, hogy ár/papír szerinti adatok-ban a legjobb, de közel sem éri meg az árát, mert egy 4 éves telefon is gatyára veri teljesítménybe, pedig abban alig ketyek 720MHz CPU és 128Mb RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest