Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- SONY LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ikaros13 #22361 üzenetére
Mindaddig meg leszel elégedve, míg nem akarsz majd rootolni és custom ROM-okat használni. ( Persze lehet, hogy csak az L9-et, meg az L5II-t nehéz kinyitni, vagy lehetetlen...de nem hinném, hogy az L7II más lenne. )
Meg aztán folyton jönnek újabb és újabb metódusok, módszerek. Az L9 bootloader feltörés utánn már egész jól kezelhető. De az L5II-t fél év után sikerült rootolni, de még főzött ROM sincs rá, mert annak a BL-ét mégg nem bontottákk ki. Vagy én nem találtam meg...
-
ikaros13
aktív tag
válasz
ikaros13 #22354 üzenetére
Nos, én is elköszönök Tőletek, meg ettől a topictól!
Ahogy azt sejtettem, nem volt már ilyen telefon a T-Pontban (Alle), javítani meg ugye nem lehet.
Fölajánlottak egy ACE 3-at, egy Desire 300-at, meg egy Optimus L7 II-t. Utóbbi mellett döntöttem.
Majd elválik, hogy jól tettem-e.Köszönöm, főleg Bagyusznak, hogy a H1N1-el, és a CM1x.x variánsokkal egy remekül használható telefont kaptam! Első droidom volt... szegény csúnya véget ért.
Meg persze a többieknek is, akik segítettek a hülye kérdéseim megválaszolásával!
Minden jót!
Üdv,
Ikaros -
helixP
nagyúr
válasz
ikaros13 #22105 üzenetére
Szerintem a samsung emelte fel a samsungot igazán, és a samsung az androidot. Ez egy olyan szimbiózis, amit 'csak úgy' nem rúgna fel egyikük sem. A samsung külön appjai pont arra jók, hogy kicsit zsarolgasson a google-n.
(Egyébként ezek az alkalmazások, amiket először letiltok Samsung telefonokon, a google-dolgoai kivétel nélkül jobbak) -
bach66
tag
válasz
ikaros13 #21303 üzenetére
Sziasztok!
Nekem még GB (2.3.6) van a telómon.
Azon gondolkodom, hogy felrakom a CM 10.1 -et.
Ha backup-olom a rendszert CWM-mel, s utána hivatalosan (FOTA, OTU) frissítem ICS-re, majd utána felrakom a CM 10.1 -et, akkor adott esetben vissza tudok még térni a GB rendszerhez?Jelenleg a CM 10.1 a legjobb ICS - változat? VAgy melyiket ajánljátok?
Nekem fontos lenne, hogy lehetőleg jó legyen (maradjon) a kamera!Köszönöm!
-
helixP
nagyúr
válasz
ikaros13 #20516 üzenetére
Ha csak nem XP-d van. Akkor esélytelenMegoldottam
Egyfolytában a COM & LPT portnak akarta látni a gépem a telefont, pláne amikor betallóztam neki a driver pack-ból a file-t. Fogtam, elfelejttettem vele az összes eddigi driver-próbálkozást és egy sima általános USB-mass store-drivert adtam meg neki.
Siker. Ez de nehéz volt. -
b.peti93
csendes tag
-
b.peti93
csendes tag
válasz
ikaros13 #20501 üzenetére
Helló!
Alcatel gyári progiját próbáltam, alkalmazást nem ment, meg igazából miután megcsináltam a hálózatot, elindítottam a mentést, kiirta h nem tudta menteni és ennyi. Most már nem is tud kapcsolódni a telóhoz. Ennyit az Alcáról... A progit köszönöm amit ajánlottál. Kipróbálom. App datát én sem szeretném visszatenni, csak másolja be az apk-t a systembe, ne kelljen egyesével felrakni.
Közben találtam egy Holo Backup nevű xda progit, megpróbálom ezzel is. -
Tocika
aktív tag
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ikaros13 #19303 üzenetére
Köszönöm, én ezeket a Clean firmwareket szeretem ami kiirtja a sok hülyeséget a gyári cuccból. Köszi az összefoglalót is nagyon jó!!
A Nokia C5-03-nál egyik srác kiirtotta a felesleges dolgokat a gyári firmwareből és kb 50-60%-kal gyorsabb lett a teló főleg a képenyrő fordítás, de más is és mellette 20-30%-kal jobb lett az akku üzemidő, plusz néhány idegesítő dolog megszűnt, és a rendszer teljesen stabil maradt.
Mondjuk ott fordítva volt, az eredeti telepített firmware volt az instabil, de az újabb gyári verziókkal nagyon sokat gyorsult, jobb lett az üzemidő, teljesen stabil lett, de még azon is sokat lehetett optimalizálni.
-
persil
nagyúr
válasz
ikaros13 #17830 üzenetére
A gyári spb shell-t.
Az adw egy iszonyat fapados gagyi ehhez képest(szigorúan látványról beszélek), az meg nálam nem szempont, hogy agyonra kusztomizálhassam.Itt is cserélhetőek a dokk ikonok, csak teljesen kivenni nem lehet őket. Tehát üres hely sosem lesz, de helyettük bármi más betehető.
Amúgy leginkább azért szeretem a gyári/gyárihoz közeli launcher-eket(nem csak ezen a telón, hanem úgy amúgy is), mert általában a gyári widget-ek iszonyat jók, viszont a legtöbb paly-ről töltött launcher-rel nem mennek. Ha meg widget-eket is play-ről szedem össze, akkor megint ott vagyok, hogy 25 dolgot letöltöttem ahhoz, hogy legyen egy nekem megfelelő főképernyőm, ami gyárival alapból meg van
-
persil
nagyúr
válasz
ikaros13 #17828 üzenetére
Nincs "baj" vele, hanem alapból a dokkon(ahonnan nem lehet ikont törölni, csak mást berakni helyette) fehér színű mind.
De mivel kicseréltem, ezért az ikon rendes normális színű változatát rakta vissza.(ez a kékes)Nem zavar, meg ilyesmi, csak fura, hogy a többi fehér. Csak gondoltam hátha vissza lehet tenni a fehéret.
-
helixP
nagyúr
válasz
ikaros13 #14712 üzenetére
Ez a kemény, nem a kád széle
Pedig mindig szerettem a CM-Romokat. Azért meghallgatnám a másik felet is a storyról...
qamu74:Minimáli kereséssel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- SONY LCD és LED TV-k
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- God of War sorozat
- Steam topic
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest