Hirdetés
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én most fűzöm asszonyt hogy szülinapra jólenne ha meglepne másik telefonnal
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17896 üzenetére
meg nem tudom, de engem kifejezettten idegesit hog, eddig mindig bő 2 évvel le voltam maradva a hardvert illetően. játszanék is de ugye ,az alcának nem fekszik ez sem már. ez a hw pont arra elég hogy kellemensen futtassa az icst. bár mostanába sürven meg akasztom. a kijelző is már kicsit, igyis sokat félre ütök, pedig smart keyboardot használok. ha nexusra nem lesz olcsobb,akkor 80 kba veszek egy 4x hdt.
-
roti86
őstag
Ha már így szóba került úgy néz ki én most fogok belépni a klubba más meg már az eladásról gondolkodik?
-
batai15
félisten
enyém dominós, számla is van.sőt tervezem az eladását is XD
-
Atos23
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #17883 üzenetére
En venni szeretnek.
Van egy ceges telefonom, az WP7. Nagyon szeretem, de kell egy sajat telefon is, gondoltam bargyu dolog lenne ha az is ugyanolyan rendszerrel lenne mint a masik. Ki kell proszalni az androidot is.
Erre tokeletes megoldas az OT-995, arban nagyon ott van.
-
rakoczee
tag
Alcatel ot 995 H1n1 v5.3b
Van 5.3 B nevű rom???? Hol?
-
Atos23
senior tag
Vajon a hibak fenyeben realisan nagyjabol mennyit er most egy ilyen keszulek karcmentesen?
-
rakoczee
tag
hELLÓ!
Hogyan lehet a telefonon egyszerűen lecserélni a GB Loadert ICS Loaderre, az OTU program nélkül? (mert az OTU nálam sosem frissít, hibával leáll)
Szeretném feltenni az új Jelly Bean romotokat!
Köszi! -
skitzoo
senior tag
Track ID van esetleg?
AMi működik is?
-
-
mjani1172
addikt
válasz
amphenol #17872 üzenetére
"Ez pedig tény , itt van a kezemben ... a valósággal pedig ugye nem lehet vitatkozni"
Úgy láttam, hogy mostanában vetted a készüléket,én meg lassan egy éve.Kicsivel ezért talán több tapasztalatom van,egyébként nem vitatkozom senkivel.Én akkor mondom valamire, hogy jó, ha hosszú ideig (ilyen esetben legalább 1 hónap) működik,stabilan.Ha kb 2 óráig az még nem stabil.
-
-
amphenol
csendes tag
válasz
mjani1172 #17871 üzenetére
Lehet , hogy függ , lehet , hogy nem , de :
3 betüssel mindig jó , most mióta telepítettem az előbb írt widgetet azóta minden prg.-vel
működik ....Ez pedig tény , itt van a kezemben ... a valósággal pedig ugye nem lehet vitatkozni ...
Azért kértem , hogy akinek ilyen problémája van próbálja ki ... okosabbak leszünk ...
Más : az Alcatelék válaszoltak , kérték az IMEI-met ... meglássuk , de ha így megy ahogy
most van akkor királyság ... -
amphenol
csendes tag
válasz
Nagya21 #17863 üzenetére
Na GPS probléma ....
Lehet , hogy van gyógyszer ...
Azon gondolkodtam , hogy "ébren" kell tartani a GPS-t .. elkezdtem sorban widgetekkel
próbálkozni ...Na : Az ami ébren is tartja és mellette minden alkalmazással meg is osztja eddig egyet találtam :
GPS Signal Widget Lakshman
Kérem akinek hasonló problémája van telepítse , és jelezze segített-e !
Remélem nem kiabáltam el a dolgot , de nálam kb 1 órája müxik , nyúzom ahogy bírom ...
-
baxi320
tag
Sziasztok csütörtöktől vagyok 995 tulajdonosa a készülék telenoros 4.04 .A telefon eddig nagyon tetszik nekem a kamera is megfelel ,viszont 1hibát talaltam a kijelző melleti keret nekem is mozog a közepén kb 1 tized mm úgy hogy különösen nem izgat. Bledrõl váltottam hát ez a telefon klasszisokkal jobb.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van e valami wifi beállítás vagy testreszabhatóság mert a telefon (ICS szovtver, T-mobile) nagyon gyengén veszi a jelet. Ott ahol más telefonokon 3-4es jelerősség van ezen nagyritkán 2es a maximum, valamikor egyes de inkább 0ás.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Ed3r_X_ #17865 üzenetére
NA ez az érdekes, hogy az előző készülékkel mentek ezek a progik gond nélkül, azt értem hogy van hátránya az ingyenes játékoknak, de akkor ezek meg semmire nem jók ha nem mennek...
Korábbi készüléket 2012 aug óta most sikerült "kicseréltetnem", és most küzdelem van az ilyen programokkal...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ANDROID??? #17864 üzenetére
Sajnos ez az ára az ingyenességnek. Mondjuk én mindig kinyomott wifi mellett játszottam, és mentek úgy is, egyedül a Star Wars-al volt bajom. Prince of Persiát is kipróbáltam, de csak pár percig, nem haltam meg, net nélkül se semmi.
-
ANDROID???
addikt
-
Nagya21
addikt
válasz
amphenol #17862 üzenetére
HAli!!
Nekem szoft frissítés előtt sokszor nem volt jel, be se jött etc etc......
Szoft frissítés óta van GPS jel, de 5km-enként eldobja 4-600m-re, majd megint van jel.
3betüs fut rajta, gps fix-et is felraktam az sem segít.
Ha jutsz vmire, akkor vónyíts légyszives.
Üdv Nagya -
hz0917
tag
Sziasztok!
Nekem t-mobilos a telefon, de ugyan úgy eldobálta a gps jelet. A GPS Fix egyszeri futtatása óta
az általam használt három navi hibátlanul működik. Megér egy próbát.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlab.gpsfix&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkbGFiLmdwc2ZpeCJd
-
eldrah
aktív tag
-
amphenol
csendes tag
válasz
helixP #17856 üzenetére
De függ ... igo tényleg megy rajt ( ma hajnal óta küzdök ) ....
Adatforgalom : be van kapcsolva , de a fiam galaxyja anélkül is jó .
Gps-nek az adatforgalom állítólag csak hideginduláskor ( ha már rég nem volt gps bekapcsolva )
segít .... azt meg amúgy is tudom , hogy ha már 4 müholdat lát akkor minden
flanc nélkül menni kell ... munkámhoz , hobbimhoz használok GPS-t
amikor még az android ki sem volt találva ...meg még a netes adatátvitel is csak
gyerekcipőben totyogott ... ismétlem magam : pont ezért vettem ilyen telefont a GPS
+ androidos GPS prg-k miatt .... megszívtam ....Írtam Alcatel ügyfélszolgálatnak ..tudnak-e segíteni ..
-
eldrah
aktív tag
válasz
helixP #17856 üzenetére
sajnos nálam is elofordult ez a probléma...nekem is az emlitett navival pár pillanat alatt talált jelet és el sem ejtette..mig a gyári keresett..keresett..megtalálta és ki is kapcsolt...a net nekem 3g- megy szknte állandoan,ugyhogy nem.az volt a probléma...másik rom,a hini5.3 megoldotta...érdekes helyzet és bizony idegesito is tud lenni...azota szépen muzsikál a gps is..gyors és jo is...bár érdemes akkor már az 5.4 et feltenni..abban van gps fix is...nekem is csak lustaságbol maradt ez a rom(probáltam a másikat is,de nem volt kedvem a játékokat ujra elkezdeni
a data mentéseket hiába akartam nen engedte visszaállitani
)
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok fel tetem a ICS+V1.2_ICSloader romot de sajnos nincs benne audiofxs azt hogy lehet bele tenni?DSP manager van benne de hiába állitom be hogy rockon szoljon nem változik semmi.Erre tud valaki meg oldást?
-
nagyfejü
őstag
hali!
Ha vissza akrom tenni/backup/ a független ics-t akkor is kell a backup előt a wipe cache törlés?
üdv -
amphenol
csendes tag
válasz
egykori #17822 üzenetére
Igen én febr. elején vettem a Telenornál ....minden szuper , de a GPS amint poziciót talál rögtön utána kikapcsol ..... akármit töltöttem le a marketből ugyanúgy viselkedik ....
Utána olvastam ...facebookos oldalon valaki írta , hogy "tudnak róla" .... állítólag igo müxik ...
Néha ha a telónak olyan kedve van elindul , pár órát jó , azán a következő alkalommal kakukk ...
2 hete próbálgatom , gyári visszaállítás , de jövő héten érdeklődök Telenornál ....
Attól félek , hogy úgy járok mint más : hülyének néznek , álljak szabad ég alá meg ilyesmi .... -
cenius1
csendes tag
Sziasztok fel tetem a ICS+V1.2_ICSloader romot de sajnos nincs benne audiofxs azt hogy lehet bele tenni?DSP manager van benne de hiába állitom be hogy rockon szoljon nem változik semmi.Erre tud valaki meg oldást?
-
vigyed
tag
Hali!
Kötötte valaki már össze HDMI kábellel TV-re a telót. HDMI kijelzőnél pipa be, összeköt és nincs jel.
Valami ötlet?Köszi
-
bach66
tag
A szenzor-használattal kapcsolatos akksimerüléshez (#17823) nincs senkinek ötlete???
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ANDROID??? #17838 üzenetére
Nekem a Star Wars volt így, befagyott, amint a pause gombra mentem, állítólag a reklámok miatt. Nézd meg nettel is, hátha. Bár a többi játék megy? Mert akkor nem a telefonnal lesz a hiba.
-
baaka
tag
Sziasztok!a telefon kijelzőjének tetetjén elcsúszik egy kicsit a kép egy kis sávban.Az lenne a kérdésem,hogy ez hardveres vagy szoftveres hiba lenne? Holo launcherel egy 5 perc után szinte teljesen eltűnik,ezért reménykedem abba,hogy csak valami szoftveres probléma
,de minden egyes kepernyo feloldas utan kb 5 perc kell a holo launchernek is hogy minimalizalja az elcsùszást.
Viszont h1n1(5.3) és gyári romon is ugyan ez a jelenség megfigyelhető.ITT a videó a hibáról.(a telefon oldalra van forditva es a bal oldali resz ahol elcsuszik a kep az a kijelzo teteje,sry a minosegert
) -
ANDROID???
addikt
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ANDROID??? #17835 üzenetére
Nekem befagy a Star Wars, nem lehet hogy a reklámok miatt? Állítólag a Star Wars azért fagy ki a pause gombnál. Letöröl, újratesz nem oldotta meg?
-
bendi007
tag
Üdv!
Tudja vki hogyan lehet átnevezni a képet,hogy ne a számok legyenek a nevei(dátum stb) -
bakterka
tag
Sziasztok!Ha már launcher én ezt használom:360 Launcher.Nagy része ami kell magyar.
-
persil
nagyúr
válasz
wwenigma #17832 üzenetére
Én elhiszem, hogy vannak nagyon királyak, de egyszerűen nincs rá igényem.
Azért köszi az ajánlást, megnéztem, valóban minőséginek tűnik, de nem használom ki az ilyen launcherek adottságait.
Amit a gyári spb nyújt, az bőven elég. Van 5 szép és igényes főképernyőm, ahol minden fontos info megtalálható, ráadásul baromi jól néz ki.Mondjuk a 3500 forint pöttyet borsos
-
persil
nagyúr
válasz
ikaros13 #17830 üzenetére
A gyári spb shell-t.
Az adw egy iszonyat fapados gagyi ehhez képest(szigorúan látványról beszélek), az meg nálam nem szempont, hogy agyonra kusztomizálhassam.Itt is cserélhetőek a dokk ikonok, csak teljesen kivenni nem lehet őket. Tehát üres hely sosem lesz, de helyettük bármi más betehető.
Amúgy leginkább azért szeretem a gyári/gyárihoz közeli launcher-eket(nem csak ezen a telón, hanem úgy amúgy is), mert általában a gyári widget-ek iszonyat jók, viszont a legtöbb paly-ről töltött launcher-rel nem mennek. Ha meg widget-eket is play-ről szedem össze, akkor megint ott vagyok, hogy 25 dolgot letöltöttem ahhoz, hogy legyen egy nekem megfelelő főképernyőm, ami gyárival alapból meg van
-
persil
nagyúr
válasz
ikaros13 #17828 üzenetére
Nincs "baj" vele, hanem alapból a dokkon(ahonnan nem lehet ikont törölni, csak mást berakni helyette) fehér színű mind.
De mivel kicseréltem, ezért az ikon rendes normális színű változatát rakta vissza.(ez a kékes)Nem zavar, meg ilyesmi, csak fura, hogy a többi fehér. Csak gondoltam hátha vissza lehet tenni a fehéret.
-
persil
nagyúr
válasz
loosht #17826 üzenetére
Hun?
Szrk.: Közben kapcsoltam, de az nem lesz jó, mert akkor megint újra ki kell pakolnom mindent a képernyőkre.
Azért köszi szépenKözben eszembe jutott még egy kérdés!
Nem lehet valahogy beállítani a gyári böngészőben, hogy a címsor mindig látható legyen? Zavaró, hogy nincs ott, a lefele swipe-ot meg nem mindig értelmezi normálisan. Van, hogy megjelenés után rögtön eltűnik, kicsit hülyén működik. -
persil
nagyúr
Lecseréltem a dokkon a böngészőt a chrome-ra, aztán most visszaraktam a gyári böngészőt, de nem az alap "fehér" ikont tette be, hanem a színeset. Nem zavar, csak fura a többi fehér mellett. Nem lehet valahogy visszacsinálni?
Reset nélkül lenne az igazi ugye, mert nem szeretnék minden mást újra beállítgatni egy ikon miatt. -
bach66
tag
Tudnátok segíteni?
Volt olyan, amikor egy egész nap alatt a telóm csak 10%-ot fogyasztott az aksiból (Persze alig használtam)
Most viszont egy ideje azt tapasztalom, hogy semmi használat mellett (de tényleg semmi, még telefonálás sem), álltában megy le az akksi 4 óra alatt 10 %-ot! GSam Battery Monitor azt mutatja, hogy egyszer a Gentle Alarm fogyasztja az akksit, másszor valamelyik játék (pl. Doodle Jump) , vagy az Elixir2, de úgy, hogy a szenzorhasználatot írja. Pl. a fény-szenzort használják órákig. Vagy egyszer az Elixir2 a G-szenzort használta a GSam szerint.
Ha lefagyasztom pl. a Gentle Alarm-ot (de nem indítom újra a telót), akkor is tapasztaltam, hogy továbbra is használja a fény-szenzort (legalábbis a GSam szerint). Ez hogy lehet?
Ebben az a fura, hogy mindezek az appok akkor is megvoltak ill. használtam őket, amikor két nap alatt fogyott 25%-ot a telóm!Mi lehet most a gond? A legtöbb progit, amit nem használok, lefagyasztottam.
A töltés is érdekes. Éjjeli hét órás töltés után reggel 90%-ot mutat, aztán egyszer csak felugrik 100-ra. ???
-
egykori
őstag
Akik a telenorost vették már ICS-sel, azok is tapasztaltak GPS problémát? Én eddig csak egyszer használtam egy vidéki útra, de nem vettem észre problémát.
-
eldrah
aktív tag
nekem lassan fél éve van meg a kutyu,de már akkor ics-vel kaptam
telenoros,és a hibákra kitérve,nem sok semmi baja van...talán ez a bevilágitás ami láthato de az sem vészes,engem pl. nem zavar...
-
vigyed
tag
válasz
ANDROID??? #17817 üzenetére
Szombaton vettem Veszprémben a Telenornál és ICS van rajt.
-
ViCk980
tag
válasz
ANDROID??? #17817 üzenetére
Lehet hogy készletfüggő.. Aki a környékünkön mostanában vett az már ICS-el kapta meg...
Legalább is Telenornál...
-
törölt tag
válasz
FalconKnight #17814 üzenetére
Nfc a 995S-ben van/lesz, telenor S=ot995 ,kamera nem áll a helyzet magaslatán.Képek vannak linkelve elég sok hozzászólásban,meg tudod nézni..
Hibák random vannak,ki kell fogni a hibamenteseket (Bevilágítás a kijelzőn,hangszórógondok,sim contact felismerés,leváló m.a. keret oldalt,lötyögős bekapcsoló gomb...) -
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok!
Ez a telefon teljesen megegyezik az alcatel one touch s-el ugye? Van valami hibája amiről tudni kell? Az akkumlátor hogy bírja? Lehet, hogy leváltom a Samsung galaxy W-et egy ilyenre.. Kamera milyen? Úgy hallotam hogy ICS alatt rosszabb lett? Melyik verzióban van NFC? -
psg5
veterán
Az Alcatel One Touch 995 teljesen megegyezik a Telenor One Touch S-el?
-
helixP
nagyúr
válasz
ORCA58 #17803 üzenetére
Egyszer kell beállítani rendesen a Gmail-ben lévő kontaktokat, és örökre megoldódnak a problémáid a klasszikus "hova mentette a telefon a névjegyeimet SIM, vagy Tel. memória"? " Mi van, ha meghal a telefonom / simkártyám, mi lesz a névjegyeimmel?"
Nekem van munkahelyi és magán fiókom, mert a telefonomat munkára is használom, így ha munkában vagyok látszani engedem a munkás névjegyeket (vagy csak azt), ha meg otthon, akkor fordítva. Imádom.
A felhő szolgáltatásokat lehet utálni, de ez a jövő:
Régi androidos telefonom meghalt, kaptam csere droidot kaptam. Beloggoltam a fiókomba, mire felszálltam a buszra, már le volt szinknronizálva a névjegyeim, az eseményeim, a leveleim. -
ORCA58
addikt
válasz
vigyed #17798 üzenetére
Az nekem nem szimpatikus!
Egyébként ugyan úgy, ahogy az alap androidos névjegyekben is be lehet állítani, melyik fiókhoz tartozó névjegylistát akarod látni. Mindet, vagy csak egyet-kettőt. A menü tovább gomb után az első sor!
Nem egészen értem miért jó hogy az Androidos teló több fiókot szerint tud névjegyeket kezelni, ha ez csak gondot okoz! Nálam legalábbis ez történt.
Kíváncsiságból kipróbáltam a Google szinkronizálást (bár gyűlölöm a felhő szolgáltatásokat), után lett az egy fókból 3. "Telefon fiók" "Google fiók" és "Phone fiók" is. Ezek pedig jól megzavarták a névjegy listámat, akkor is, ha csak egy listát akartam látni. Volt olyan név amit vezetéknév szerint, volt olyan amit keresztnév szerint tett a listába (stb.), bármit is csináltam. Nagy nehezen kiirtottam a nekem feleslegeseket, most csak egy van, rendesen is működik. A Google pedig üres!
A mentésemet az SD kártyára teszem, plusz a Pc-n a MyPhoneExplorer-el szinkronizálom.Én biztos soha többet nem szinkronizálok a google-val. A naptári bejegyzéseim felét is simán eltüntette!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Ha valaki ráér, rakna fel pár képet, mely a 995-vel készült? Bentit, kintit?
-
makaay2
tag
Sziasztok!
Lehet /sőt biztos/ hülye a kérdés, de valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet bekapcsolni a telefonon a hangtisztaság szűrést? THX!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest