Hirdetés
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi0424
senior tag
valaki tudna dobni egy recovery-t gb alá?
ami behozza a backup and resore menüpontot.FONTOS LENNE :/
semmi, megtaláltam. -
Gregman
tag
Tud valaki olyan fényképezőgép appot amiben kikapcsolható az exponálás hangja?
-
haris
őstag
Pedig én a legnagyobb megelégedéssel használom a készülékem. Telenoros gyári GB +Holo launcher.
Folyamatosan bekapcsolt Wifi, GPS és Adatforgalom, folyamatos Gmail szinkronizálással, minimum képernyő fényerővel általában 3 nap üzemidő. Ebben van némi telefonálás, kicsi fényképezés, kicsi Opera böngészés.
Te ugye ICS-t használsz? -
s7708r
csendes tag
válasz
karl_fischer #16285 üzenetére
Szia. A T betűsnél.kernel:3.0.8-perfect jenkins@slave-66#1
-
s7708r
csendes tag
Üdv.Frissítettem végül a telefonomat,mostmár én is ics-es vagyok.Szerintem nagyon jó rendszer,gyors,és stabil(lekopogom).Kamera nekem nem vészes,persze nem egy csoda,de egész jó.Két dolog nem tetszik,bár nem rosszak,de fura.Én nézegettem videókat ics-es telefonokról,és azokon más volt a feloldó képernyő,bár ez nem zavaró,de csörgéskor a képernyő az szerintem nem egy jó dolog hogy felhúzol egy kis sávot,majd ráböksz a zöld,illetve a piros kagylóra,nekem ez nem tetszik.Sokkal jobban tetszik a kis kör elhúzós ablak a többi videón.De kompromisszumok kellenek,és valóban ezen kívül nem fedeztem fel más olyan dolgot ami nem tetszett volna.Eddig ez a leggyorsabb telefonom.Szuper az ice cream sandwich,aki döntés előtt áll,annak mondom: megéri frissíteni!
-
Comic
aktív tag
Bocs a sok egymás utáni posztért, de rendszeresen lejár a szerk. idő!
2. boot után kib 6x dobált be valami hibát, amit a extra hiányos angol tudásom miatt csak a nagy vörös "Warning" felirat miatt gondoltam, hogy leírok...
Nem tudom, hogy mi a gondja, de főként a root állapot amit még ki tudtam bogarászni google fordító nélkül. -
-
Comic
aktív tag
válasz
Mentolka #16272 üzenetére
Bocsi, hülyeséget mondtam a CM alappal, de ebből a szemszögből teljesen mindegy.
A H1N1 verzákon kívül szerintem egyik sem "mindennapi használatra alkalmas"...Teszt kiegészítés! NFS MV gyakorlatilag egy kb 10 perces használat után olyan fc-t dobott, hogy utána se az újraindítás se semmi nem tette újra alkalmassá a későbbi elindításra! :S
-
Comic
aktív tag
válasz
Mentolka #16266 üzenetére
Egy-két dolog a kérdéses MIUI-val kapcsolatban! Olyan 10-20 perc nyomkodás és "specifikus" próbák alapján:
1.: Nincs benne magyar nyelv. (Azok kedvéért, akik nem ismerik a MIUI-t, ez természetes, sosem olt)
2.: WiFi atom gyenge vétele. 1 méterre a rouertől, minden féle leárnyékoló tényező nélkül 1, aza egy !!! csíkot mutat vételi erősségnek!
3.: Bluetooth headset távvezérlés megy, de a zene és a minden más hang a telefonon szól.
4.: HDMI is tesztelve. Se kép, se hang...
5.: Vezetékes headset működik, minden gond nélkül.
6.: Zene lejátszás hibátlan! (Gondolok itt az ICS-ben tapasztalt lag-ra)
7.: e-mail küldés-fogadás és fiók kezelés OK!
8.: Google Play működik.
9.: Fényképező FC-vel leáll.
10.: Néha a galéria is FC-t dob.
11.: Telefonálás OK, VoiP telefonálásnál alapból minden van, de a másik oldal téged nem hall, ha headset-et használsz. (Vezetékesel)
12.: Képernyő zár alap órajelen elég nyögve nyelős, de 1,4GHz-en már nincs vele gondja.
13.: A led néha véletlenszerűen bár milyen menüben, vagy programban csinálsz valamit, bekapcsolgat.
14.: A főképernyő görgetése eléggé ramaty... :S
15.: Lehet, hogy én nem vagyok kitartó a keresést illetően, de működő online flash playert nem találtam hozzá. (Youtube-ot lehet nézni a play-ből letölthető app-al, de pl videa már felejtős)
Egyenlőre ennyi...nem valószínű, hogy az éppen kint lévő verzát tovább nyúzom, mert nekem a bluetooth és a flash már épp elég hiányosság, nem beszélve a wifiről és a magyar nyelv hiányáról.
-
ToBeY
nagyúr
Nem lakik valaki óbudán,aki tudna segíteni rootolásban?Egyedül nem merek belevágni,mert még nem csináltam ilyet.
-
Bossyy
tag
Sziasztok!
Simán lehetne ez a telefon a vízálló kategóriában is, mert az enyén kb. fél percet töltött egy teli fürdőkád alján, de a szó szoros értelmében megúszta a kalandot.
Kikapcsolás, aksi ki, majd szárítás és másnap már vissza is mertem kapcsolni. Hibátlanul működis azóta is.
Strapabíró készülék! -
Mentolka
senior tag
válasz
#03372544 #16265 üzenetére
Mindkét topic a "kedvencek" közé van rakva, így látom, hogy mennyi új hsz. született az utolsó olvasás óta - mindkettőt figyelemmel kísérem.
Nah, mind1. Látom, ez csak engem zavar...
Akkor, még egyszer felteszem a kérdést: van értékelhető tapasztalata valakinek (qamu, ha jól látom, ezt használod) a Wolfy's MIUI ROMmal?
Esetleg, az RRwR ROMot próbálta már valaki? -
Mentolka
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a Wolfy-féle MIUI ROM hogyan muzsikál? Stabil? Mindennapi használatra jó? Semmi extra, csak telefonálok.
Ja, és a faxért nem lehet legalább a magyar fejlesztésekről pár szót ideírni, ha már ez a legnagyobb magyar fóruma a témának? Olvasgatom az xda topicokat, de csak jól esne, pár hazai szó az újdonságokról.
-
georgy22x
csendes tag
Sziasztok!
Egyszer már írtam ezzel kapcsolatban ,de sajnos nem találtam megoldást. Rootoltam a telóm még mikor megvettem. Azóta minden ment szépen. Mostanában akartam egy kicsit mókolni rajta ,mire kiírta hogy nincs rootolva a telefon.
WTF... Próbáltam unrootolni...sikertelen... Újra rootolni ...sikertelen. Mit tudok ilyenkor tenni?Segítségeteket előre is köszi.
G.
-
tothb71
csendes tag
válasz
batai15 #16254 üzenetére
Ugyanez a problémám nekem is. Wifi hatósugarából eltávolodva ,amennyiben bekapcsolom az adat kapcsolatot a netezéshez ,nem akar a 2G/ 3G - re rákapcsolódni. Csak a ki/bekapcsolás segít.
Másik : a telepített gmail programból állandóan kilép( a program leállt üzenettel),de sokszor ezt csinálja az opera minivel is.
Mitől lehetnek ezek? -
ToBeY
nagyúr
Nagyon szép meg jó ez a holo locker,csak miután bekapcsoltam a telefont nem megy el standby-ba
-
batai15
félisten
mostanában meg van hülyülve a drága. ha wifitől eltávolodok nem akar mobil netre csatlakozni ,csak a recsi mód segít , vagy a resi.
-
szimat007
csendes tag
válasz
#35202114 #16249 üzenetére
amugy ha felrakom töltőre nem csak a bootanimhez jut, hanem elindul a komplett op rendszer, meg minden, és a beállítások szerint az akksi 1%on van...és utána meghal..töltődik, feléled, ha a töltőn hagyom, csak azt hallom, hogy időközönként rezeg...és igen, 1%ról nem lehet belépni recoverybe...
-
törölt tag
Módosúlt a mélyvíz első hsz. mostmár benne van a telenoros és a független ICS backup is
-
törölt tag
válasz
#84490496 #16243 üzenetére
Ráadásul a mélyvíz első hszében se 5perc munkám van,és kicsit idegesítő számomra is az hogy nem veszi a fáratságot és szán rá 5percet hogy átolvassa. Ha én nem voltam lusta és napokat/hónapokat rááldozok/tam hogy minél több infó megtalálható legyen egy helyen akkor az lenne a minimum hogy legalább 1szer megnézze
hogy mi a fene is van oda írva... -
törölt tag
válasz
wwenigma #16240 üzenetére
PAC-ra ha jól tudom, akkor a cm recovery kell, azt meg ha nem flesselte fel,akkor nem jön be,cserébe behülyül a teló tőle
Egyébként meg a töltés hamarabb indul szerintem,mint a rendszer,ezért töltőre rakva elindul a rendszer és a töltés is,tehát valszeg nem fog leállni boot közben..nem mellékesen javaslom az erősebb(nem alca) töltőt ilyen esetben.
Qamu74: csodálkozol? Napi szinten legalább 30szor kapja ugyanazokat a kérdéseket, ráadásul úgy,hogy visszaolvasni/keresni lusta bármelyik is.. Ha jól tudom,akkor le van írva(plusz józan paraszti ész) HA VALAMIT NEM TUDSZ,AKKOR NE CSINÁLD,MERT ELB**OD..alap tétel bármilyen ezköznél..(lásd samu kernel...
)..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Depression #16220 üzenetére
Elméletileg a gépre csak az OTU kell, az rakja a drivereket is.
-
törölt tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
soos92 #16232 üzenetére
De b@szki. Ennyire sik nem lehetsz. Persze hogy megy az SD mert ICS BOOTLOADERED van annak a romnak meg az kell. 2.3 H1N1 alatt is megy az SD ha azt a rohadt szoveget hajlando lenne BARKI elolvasni amiben EGYERTELMUEN leirtam, hogy ha mar egyszer frissitettel ICS-re hivatalosan, AKKOR NE A GB LOADERT VALASZD TE BAROM... ezt igy fogom odairni legkozelebb, hatha feltunik barkinek.
-
soos92
csendes tag
Öröm és boldogság van
köszönöm nektek az uj infók keretében ráhúztam ezt https://docs.google.com/file/d/0B0TnzJBPbQ3MVnktWVBBVlc2VFk/edit
Ez egy gyári ics (tmobile)
És működik megy az SD !!!!!!!!
Még hajnalba tesztelgetem (meló közbe) nehogy csak optokai csalódás legyen mert 1 hete is igy volt azthittem és közbe mégse
Még 1x kössz mindent -
bookninja
tag
válasz
soos92 #16221 üzenetére
teljesen mindegy "mire huzod ra". ha egyszer mar frissitetted a telodat 4.0-ra hivatalos modszerrel (otu vagy fota), akkor onnantol ics bootloadered van, tokmindegy milyen romot raksz fel, ics bootloadert kell valasztanod a telepitesnel. nem mellesleg az alapoknak nem art utanaolvasni, mielott elkezded mokolni a telefonodat.
-
Depression
veterán
válasz
wwenigma #16204 üzenetére
FOTA, (ami elvileg ugye a firmware frissítés progi a telefonon? ) nem talál frissebbet.
Számítógépem jelenleg nincs. Ha gép közelébe kerülök, miket kell arra telepíteni?
Reggel próbálkoztam root-tal, de nem találta a telefont.
Ez egy Telenor OTS, dobozból kivett ICS-es változat.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
soos92
csendes tag
válasz
wwenigma #16214 üzenetére
Most se megy az sd kártya
Frissíteni meg nem tudok mert írásvédett tehát nem tudja letölteni
a ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 azt irja hogy nincs a szerveren új frissítés :S
Már a f... ki van ezzel a telefonnal :S
Ha vhogy össze jönne hogy menjen az sd it megfogadom hogy többet az életbe nem basztatom -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szimat007 #16200 üzenetére
Recovery indit es felraksz egy normalisat?
soos92: azt te csak hiszed. Hidd el nekunk hogy a bootloadert nem tudod felulirni es az ICS marad, igy pedig ez a hiba lesz... pillanatnyilag ahogy irtak, csak a H1N1 GB van visszaallasra lehetoseg, ami még nem 100as.
Depression: az még a régi, bugos, a dec15 frissitesben mar normalisan mukodik. Nezd meg kapsz e FOTA-n vagy OTU mit rak fel.
-
soos92
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #16202 üzenetére
A gyári vissza állítás után a 2.3.6 van rajta 100% de nem tudom hogy
de nem ez a lényeg az sd nem működik a telóba
Erre nincs vmi ötleted? Akármi szóba jöhet.
Am a Hard Reset nem működik mert úgy is írás védet marad a kártya, próbáltam a gyári beállításokat az sd törlésével így is írás védett -
soos92
csendes tag
Hali mindenkinek!
S.O.S!
Nagy gondba vagyok remélem tudtok segíteni
Van nekem egy Alcatel ot995-öm és az sd-t írásvédettnek látja :S
Az úgy történt hogy kijött a hivatalos frissítés a telóra a 4.0.4 és én le frissítettem,
és volt rajta egy program amit a frissítés tett rá az app2sd és ez mindig folyamatosan leállt meg hibát jelzet ezért fogtam és nyomtam egy gyári visszaállítást (2.3.6) és ez után már az sd irás védett lett
Amúgy csak a telefon érzékeli írásvédettnek és nem tudok így semmit se kezdeni a telóval de a számítógép és a clockworkmod (CWM) azok normálisan tudják kezelni szóval az androiddal lehet vmi vagy nemtom :S
Ezért fordulok hozzátok nagy bizalommal hátha van itt egy szakértő ember akinek nagyon hálás lennék.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest