Hirdetés
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikaros13
aktív tag
Üdvlövöldözök mindenkit!
Tegnap feltettem az 5.8a jelű H1N1-et, mivel már rég volt ilyen a telón, gondoltam megnézem magamnak.
(Utoljára az 5.3-t használtam, azóta meg a CM10 verziókat; illetve... ott is megálltam/visszatértem a feb. 27-i kiadásra).
Szóval feltettem... és ahogy mondani szokás WOW!!!
Egy érdekességet figyeltem csak meg: amikor kikapcsolom a kijelzőt, úgy csinál mint a régi TV-k, CTR monitorok. Ez egy normális fícsöt, vagy nálam van valami bibi? -
MurdR
veterán
-
Davee.
tag
TeleMax munkalapon olyan kiadott alkatrészek vannak amik tuti, hogy nem lettek cserélve, köztük a keret.
szép...
-
batai15
félisten
válasz
tuningtomi #18792 üzenetére
jo lenne. kb már csak ennyi tőke kellene a hoxhoz.
-
batai15
félisten
válasz
tuningtomi #18790 üzenetére
azé ennyire nem . olyan 30at jo lenne kapni érte.
de ink 32 lenne jo. -
batai15
félisten
mennyi az alca reális eladási ára, 6 hónaposan, garral, nillkin tokkal ? minden tartozék,4gb sdvel ?
-
Ricsi200
tag
válasz
->Raizen<- #18785 üzenetére
A play szerint nem kompatibilis az eszközömmel... Aműgy sem akarnám elfüstöltetni szegényt
-
frizso
senior tag
Véletlen nem tudja valaki, hogy melyik időjárás alkalmazás van fent az alap 2.3.6. Androidon? Frissítettem a telót és eltűnt a jó kis időjárás pogi
-
Ricsi200
tag
válasz
->Raizen<- #18782 üzenetére
1 gb-os ram igénnyel ? Szerintem ics-n semigazán
-
->Raizen<-
veterán
Na kinek hogy fut az új 3dmark a telón?
Gyanítom ez GB alatt nem fog elindulni.,
[link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #18777 üzenetére
Hasznos ha olyan helyre mész ahol nincs 220, mindennapi használatra alkalmatlan.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #18775 üzenetére
De ez ilyen power bank tehat nem hatlapos akksi, ezzel semmire nem mesz.
Ja mielott talalnatok ebayen 2-3000mAh-s akkukat, szolok hogy fizikailag nem fér el ekkora méretben 1600-nal több.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
->Raizen<- #18773 üzenetére
Nem nagyon láttam még, max külső Power Bank.
-
->Raizen<-
veterán
Üdv szakik nagyobb kapacitású akksit lehetne ebbe a telóba szerválni valahonnan?
-
Tomcsi1987
csendes tag
Üdv mindenkinek
Ismét problémám van a telómmal...
GPS érdekes dolgokat művel, ha csak gps műholdak használatára megyek tölt özön ideig néha fél óra múlva meg is jeleníti hol vagyok...
Ha mellé kapcsolok wifi hálózat használatát akkro összevisza mutat térképen ilyen 600-800 méteres eltolódásokkal. Wifi hálózattal abszolút nem kapok pontos helyzetet...
Gyári gingerbird rom... Gyári visszaállítást is próbáltam.
Valaki tud megoldást? -
kurion
senior tag
Miért vna hogy rengeteg alkalmazás H1N1 rom alatt váratlanul leáll?
-
helixP
nagyúr
válasz
ORCA58 #18761 üzenetére
Egyetértek. Lassan a negyedik évem az android világában és a csengőhang-állításról már nagyon hamar lemondtam.
Amíg meg nem volt Alca, az előző alapdroidomnak tudtam be. Az meg tényleg kiakasztó, hogy a személyes, kívülről származó mp3-csengőhang-problémát már a Motorola L6-om tudta kb 2006-ban (midiben meg már a SE T610-em).
Egyébként egyre kevéssé bántanak ezek a dolgok. Döbbenet, hogy átlagosan 2 naponta hívnak a telefonon, a többi kommunikáció cset, e-mail stb.eldrah: jártam így (nem ezzel a telefonnal) 16 GB-ssal, fotózok, fotózok, hopp nem olvassa a kártyát. Aztán addig formázgattam itt-ott (kártyaolvasó, mp3-lejátszó, másik telefon stb.) a kártyát, mire egyszer csak bevette a telefon.
-
eldrah
aktív tag
óóóó nézegettem olvastam már elég sokat,a mostani hsz-ekrol jutott eszembe ujra nekem is..Eddig sajnos sikeres otlet senkitol nem szuletett...Ezek varázsos és csuda dolgok a technika világában,már hozzájuk szoktam...ami még ma jo,holnapra bármikor bemondhatja minden kulonosebb és láthato ok nélkul az unalmast
lsd..este leteszem a telot toltore,reggel hanyatdroid fogad
-
eldrah
aktív tag
probáltam már tobbféleképp,tobb gépen..az egyik maga a telefon..azt irta utána ures sd,és nem.engedi csatlakoztatni..aztán gépen ntfs,fat,ext, probáltam sdformatterrel,meg mindenféle ajánlott szutyokkal,ugyhogy már azon se csodálkoznék,ha gogbol se akarná az igazat...de még mindig ugy vagyok vele,hogy okos enged,ugyhogy elobb utobb csak megjavul
-
tpeti78
senior tag
Nézegettem ezt a Next launchert, amit bagyusz is ajánlott a mélyvízben. Valakinek van tapasztalata vele?
Nem ram zabáló nagyon?
-
eldrah
aktív tag
Kártya gondom volt nekem is...egyik naprol másikra gondolt egyet és irásvédetté tette a kártyát..igaz nem 32 gigás és nem is class10-es de attol még bosszanto,mert mostanra használhatatlan..formázás után uresnek jelzi,gépen,kártyaolvasoval használhato,teloban c'ant mount sd card uzenet fogad:/ megoldás azota sincs nálam..esetleg otlet?
-
ORCA58
addikt
válasz
wwenigma #18731 üzenetére
Nekem Samu 32 gigás class 10-es kártya van benne már 3/4 éve de soha semmi gond nem volt vele.
Ami a csengőhang kezelést illeti semmi köze a SD kártyához. Persze ha azon van akkor csak rosszabb a helyzet. Ebben egy nagy sza.... az android. Hiába másolod a rendszer mappába a telefonszámot, akkor is azt fogja lejátszani, amihez éppen kedve van. Hiába próbálok csoportokhoz, más más csengőhangot adni, lehetetlen vállalkozás. van hogy jó, van hogy nem. 10 évvel ezelőtt ezt szinte minden gagyi telefon is halál biztosan tudta kezelni.
Azt is megcsinálta már, hogy keresett egy számot a SD kártyán és azt kezdte csengőhangnak használni. A könyvtár neve az album neve volt, semmi köze a csengőhang mappákhoz.
Az általános iskolában is megbukna az a diák a ezt nem tudná leprogramozni, bár lehet androidban ez lehetetlen. -
enzahobi
aktív tag
válasz
batai15 #18754 üzenetére
Nekem is egy sony-m van (MDR-EX50LP) és bennemarad, nem úgy mint a bladembe (megtartotta a telót is) eddig egyszer sem csúszott ki. 6k ért vettem sony boltban van rá gari meg minden. Viszont ha teheted potméteres fülest.vegyél, mert azzal ki lehet küszöbölni a sitergést.
-
helixP
nagyúr
válasz
batai15 #18751 üzenetére
Komolyan mondom, kezdek örülni, hogy milyen Alcát fogtam ki... Nincs GPS-bajom, nincs melegedésem és a fülessel sincs bajom. Mente ebbe már Sennheiser, Genius, Philips, AKG és semmi gondja nem volt. Más kérdés, hogy érdemesnek meg nem érdemes prémium fülessel használni, mert a sistergés az megmarad...
MurdR: Milyen Sonyt? Gondolom fülest, mert Pl. a Sony Headsetemet nem ette meg...
-
batai15
félisten
hmm meg halt a gyári fülesem. és mivel ez a fos telefon csak a gyári fülessel passzentos a jó fajta füleseim nem tudom hasznáni. kösz kedves jrd szakadj meg.remélem minnél hamarabb meg tudom venni a másikat.
szétszedni a gar miatt nem akarom .. -
MurdR
veterán
sorry, mégegyszer elküldte.. kezd unalmas lenni amit a dolphin csinál...
-
MurdR
veterán
kínában sem találtam dupla akkut... Pedig anno a Defyhez lehetett kapni
-
enzahobi
aktív tag
válasz
bagyusz #18744 üzenetére
Arra tudsz valami trükköt, hogy egy program a ramban maradjon? Gondolok itt a dsp-re mert ujjabban youtubeozás közben is leáll, elég idegesítő. Arra gondoltam hogy a statbart sem lövi ki a rendszer és nem is mindig látható, az hogy marad a ramban?
Bocsi ha hülyeséget írtam. -
enzahobi
aktív tag
válasz
Ricsi200 #18739 üzenetére
Kipróbáltam, pro-t nem találta így csak a free verzióról tudok nyilatkozni, lényegében jb stílusú statbarra cseréli a gyárit, attól függően hol húzod le. Jól néz ki, de 30 mb ramot basznál, a notifi ation toggle jobb.
Am nem értem az alca ramkezelését, ott a bladem 412 user-rammal ami ugye csak 30 mg több mint az alcáé és mégis 250 mb free ramom marad, u. a. a programok vannak telepítve (verzió stb minden ua) Az is feltűnt, hogy a blade kevesbb ramot használ ugyan az a program futtatásához mint az alca. Ekkora különbség lenne ics és cm7 között? vagy arm7 és arm6 között? -
thiclyoon
aktív tag
Ez engem is érdekelne, vagy akár csak sima hátlap...a szilikontokom egyik napról a másikra rettenetes égett gumi-szerű szagú lett, azóta nem is használom
+ ma reggel elindítottam a Temple Run 2-t, mentem egy "futást", és ekkor észrevettem, hogy a hátlap is az említett szag-gonddal küzd...
Gondolom a melegedés az oka, de hogy a gyári hátlap emiatt szórakozzon..nincs húzva a proci, még root-olva sincsmeg a romoknál [asszem]1.95-ig lehet húzni a procit, és ha akkor nincs ilyen, akkor miért lehet?
Volt már valakinek ilyen?(vagy valaki tudja hol lehet [fém] hátlapot venni?)
-
MurdR
veterán
Ti láttatok ehhez a telefonhoz dupla akksis hátlapot vagy megoldást? csipáznám ha el menne 24 órát a telefon...
-
enzahobi
aktív tag
Ezt valaki próbálta már: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anttek.quicksettings (bocsi a linkért, mobilról vagyok)
-
thiclyoon
aktív tag
erre a kérdésemre tud valaki valamilyen megoldást?
kérdés
(az elsőre, az átlátszó állapotsorról/értesítési sávról szóló kérdésre) -
Pawa :D
csendes tag
Helló mindenkinek egy nagyon alap kérdést tennék fel hogyan lehet képernyő fényképet csinálni vagy lehet 1általán ?
-
313313
addikt
válasz
313313 #18729 üzenetére
Előbb telóról voltam, kikerestem a hozzászólást
-
R.P.
aktív tag
Nalam valami nagyon kulonos dolog tortent a hetvegen: egy 32GB-os C10-es Patriot MicroSD-t hasznalok, es egyik este amikor megprobaltam elinditani egy jatekot, FC-t dobott. Aztan miutan masik programnal is csinalta ezt, kezdett gyanus lenni a dolog: nyitottam egy fajlkezelot, es nem latta az SD kartyat.
Es itt jon a lenyeg: amikor ujrainditottan a telot, mar latta az SD-t, csak teljesen ures volt. Gondolom gondolt egyet es ujraformazodott... Egy egesz napig szoptam vele, amig adatmento programokkal sikerult visszallitani a fotoimat meg a zeneket, kb. 70%-os eredmennyel.
Valaki tapasztalt mar ilyet? 32GB adat elvesztese nem vicc kategoria.
-
alex89
senior tag
üdv!
Látom több embernek is gondja akad a gps-el. A minap jutottam, hozzá egy ilyen ketyeréhez (gyári független, rajta gyári ICS) és szomorúan tapasztaltam, hogy helytől és navigációs szoftvertől függetlenül nem talál jelet
Van még rajta garancia, kérdésem az volna, hogy tudnak-e vele valamit kezdeni vagy törődjek bele, hogy ez ilyen? (csak, mert azt hallottam, hogy egy szimpla szoftverfrissítéssel lerendezik a dolgot... ami általában nem megoldás a problémára.) -
ToBeY
nagyúr
Előbb hívtak és nem csörgött nálam a telefon,csak ilyen pittyegő hangot adott ki.Ilyen hiba volt másnál is?Stock telenor ICS van rajta.
-
XDModesty
aktív tag
bocsi már nem enged szerkeszteni. megoldottam
-
XDModesty
aktív tag
Őőőőő lenne egy kis bajom...
Próbálom feltelepíteni a h1n1 romot (eddig az 5.2 volt rajta) és próbáltam a hangerő le+kikapcs gombbal követni az utasításokat de csak simán bekapcsolt a teló. Utána megpróbáltam a hangerő fel+kikapcsot, ekkor egy fekvő android jel jön be kinyitott hassal és vörös felkiáltójellel. Sima bekapcsolásra is mostmár ez jön be. Ez mitől van?
szerk: hard resettel sikerült elindítanom a telót, a kérdés viszont továbbra is fennáll, hogy kell feltenni akkor helyesen a romot? Nem a hangerő le+kikapcs gombbal kell csinálni?
-
roti86
őstag
-
XDModesty
aktív tag
Valaki be tudná nekem linkelni a legújabb h1n1 romot? bagyus blogján csak xda-ra mutató linket találok, xda-n meg 5.2est látom legfrissebbnek...
Előre is köszönöm.
-
MurdR
veterán
Én lehúztam töltőről, felnéztem minivel facebookra, és 1óra alatt 9%
-
bladegery
senior tag
Nem szoktam ilyen akkustatokkal dicsérni romot, de ilyet még nem láttam:
Tegnap este nyomogattam kb. 20 percet, aztán pedig streamet néztem éjféltől fél négyig és most még 32 százalékon van az aku. ics+ v1.3 alatt történt. -
thiclyoon
aktív tag
azt valahogy (valamilyen launcherrel) meg lehet oldani, hogy a fenti értesítési sáv átlátszó legyen?
kb ilyenre gondoltam:
KÉP
valamint root-hoz nincs egyszerűbb út?pl superoneclick szerű program? -
sdavic01
tag
másnál is sárgás a led fényének széle ??
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
zombinyul #18699 üzenetére
kipróbáltam a sajátomon:
feltelepítettem ezt:
Holo Launcher HD
a kezdőképernyőre mentem(ezt a holo-s launchert használva), ott volt egy olyan ikon, hogy "Holo Locker"
rámentem, playt megnyitotta, letöltöttem a lockert
kezdőképernyő, locker elindítása, kilépés, zárolás(az első zárolásnál nem működött, de utána igen), ez nekem működött
eltávolítottam a Holo Launcher HD-t, és így is működik
biztos van rá egyszerűbb megoldás, de ez nekem működött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest