Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dilikutya #98 üzenetére
Anno a Win95-nél a legnagyobb változás nem csak a start menü és az asztal koncepció volt. Kettős UI volt abban is, hiszen ott volt a parancssor is, de az új grafikus interfész egyértelműen dominálta a rendszert, és a parancssor háttérbe volt szorítva. A Metroval valami hasonlóval próbálkozott a Microsoft, de nem jött be neki.
-
Dilikutya
félisten
válasz
fordfairlane #94 üzenetére
A dual GUI jó. Működik párhuzamosan a kettő, tehát technikai akadálya nincs, hogy legyen két, teljesen eltérő szemléletű kezelőfelület. A hagyományos, érintetlen régi desktop, meg a Metro, és mindenki maga dönti el, melyiket használja. Hiába a 8.1-ben megjelent checkbox, amivel már indításkor eltüntetheted a Metro-t, ha a felhasználók döntő többsége nem tudja magától beállítani. az emberek jelentős hányada még soha nem nézte meg a tálca jobb gombos menüjében a tulajdonságokat. Első használatbavételkor kéne egy nagy checkbox, hogy melyiket akarod. Megvalósítható. Én be tudom állítani, meg az alap Win8-ban sem láttam bekapcsolás után a Metro-t, de szerintem ez 100 felhasználóból 10-re igaz.
-
cskamacska
addikt
válasz
fordfairlane #96 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
fordfairlane #94 üzenetére
a mondanivalomat a teljes bekezdes tartalmazza, nem egy kiragadott mondat.
-
fordfairlane
veterán
amugy ez az "igy kellett volna kijonnie, miert nem ezzel kezdtek", meg a hasonlo tartalmu kommentek eleg nevetsegesek.
De miért? Ha a start menü visszakerül, a desktop nagyrészt visszaalakul, ha tényleg ez lesz, akkor az maximálisan igazolja ezt a véleményt. Kezdetektől fogva figyeltem, és kritizáltam ezt a dualdesktop koncepciót, a legelső publikus bétától kezdve. Nem a kidolgozást, nem a sebességet, magát a koncepciót. Ha visszavonulót fújnak, az tökéletesen igazolja ezt.
-
virkir
veterán
amugy ez az "igy kellett volna kijonnie, miert nem ezzel kezdtek", meg a hasonlo tartalmu kommentek eleg nevetsegesek.
Akkor nevessünk együtt a MS-on, akik már azt se tudják melyik az előre a sok hátraarc után.
És nem, nem hüjjeség.
Már a nyócnál meg lett mondva, hogy semmi baj nem lenne a wc fallal ha nem erőből akarnák lenyomni desktop vonalon hanem egy választható ficsőrként integrálnák mazohistáknak. -
xxSanchez
őstag
válasz
#06658560 #56 üzenetére
A modern felületen az alkalmazások megnyitása nélkül tudhatunk meg fontosabb információkat is, időjárást, e-mail-eket, árfolyamot, új bejegyzéseket mondjuk egy általunk kedvelt oldalon, pl: betateam, devportal. Ezenkívül pedig egyszerre kereshetünk több helyen is, jóval gyorsabban mintha külön-külön kéne keresgélnünk. A modern alkalmazások oldalra tűzhetőek, a Skype-ot pedig így használni meglehetősen kényelmes, én szeretem.
-
dabadab
titán
"amugy ez az "igy kellett volna kijonnie, miert nem ezzel kezdtek", meg a hasonlo tartalmu kommentek eleg nevetsegesek."
Igazából nem. Az van, hogy a MS most lelkesen undozza azokat a hülyeségeit, amikről már az első pillanatban is jól látszott, hogy hülyeség, csak azt gondolták, hogy izomból le tudják nyomni a userek torkán. (És ebben mostánaban elég nagy gyakorlatuk lehet, mert az X1-nél is kénytelenek voltak ugyanezt csinálni.)
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #82 üzenetére
hogy a metros alkalmazasokat hasznald.
-
-
Воланд
titán
ha az a celod, hogy kinyird a desktop-ot, akkor nyilvan nem az az elsodleges, hogy azzal foglalkozol, hogy megold, hogy fussanak a metros appok a dekstop-on.
amugy ez az "igy kellett volna kijonnie, miert nem ezzel kezdtek", meg a hasonlo tartalmu kommentek eleg nevetsegesek. ennyi erovel peldaul a win7-tel kapcsoaltban lehetne azt mondani, hogy az xp miert nem igy jott ki. nyilvan igy mukodik a szoftverfejlesztes......
-
xxSanchez
őstag
válasz
Plazmacucci #82 üzenetére
A widgetek tiltásának azt mondták az az oka, hogy nagyon sebezhető.
-
-
válasz
Plazmacucci #69 üzenetére
Miért nem lehet csempét kirakni az asztalra?
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dilikutya #62 üzenetére
Mert ha nem erőltetik rá az emberre akkor a többség meg sem próbál átszokni (ami teljesen érthető, főleg ismerve a csempés felület kontra pc kérdést), így nem illenének bele az MS oprendszeres jövőképébe.
Viszont mivel a nyers erő nem jött be ezen a téren, az eladási számok sem jók és emiatt fej is hullott, még a végén lesz valami használható rendszer, csak pár frissítést meg kell még élni...
-
válasz
fordfairlane #71 üzenetére
Ugyanezt írtam, egy szóval. Integrálták.
-
fordfairlane
veterán
válasz
lionhearted #70 üzenetére
A minialkalmazások szerepét a Metro aktív csempéi vették át, csak épp átkerültek egy külön felületre, és ott egybeolvadtak a start menü "passzív" indítóikonjaival.
-
válasz
Plazmacucci #69 üzenetére
Mivel, amit itt felhoztak, hogy mennyire jó a metróban, azt mind tudta már. Tehát semmi szükség rá, beintegrálták.
De ugye, ezt nehezebb elmagyarázni, hogy ezek a "forradalmi" dolgok (email, időjárás, névnapok, RSS) már rég léteztek minialkalmazások körében...több más oprendszeren is... -
-
törölt tag
Egyébként, akkor már a minialkalmazásokat is visszahozhatnák
-
DeltaPower
addikt
Pont erről beszélek. Az egy dolog, hogy az intel nem hajlandó drivert csinálni lassan már a 2 éves hardverre se (konzumer vonalról beszélünk), de a Microsoft is derekasan szívatja őket és a többi gyártót is, hogy 1 évvel a win8 kiadása után kihoztak egy olyan "frissítést", amire lehet újraírni a drivereket. Így a hardver és az oprendszer gyártói nyugodtan mutogathatnak egymásra, a support költségeit át lehet irányítani k+f-re ahogy az mostanában divatos.
-
< CyberBob >
őstag
Már éppen ideje volt, hogy az MS is észrevegye. Nem kell asztali gépre telefonos rendszer. A retro ui-t meg dolgozzák át teljesen vagy dobják ki.
-
fordfairlane
veterán
Nem mondom, hogy a mostani felület tökéletes, de az irány tetszik.
Sokaknak viszont nem tetszik. Az asztali bill + egeres használatot nem lehet hozzáidomítani az érintőképernyős felületekhez. Mikor Jobsék kitalálták az iPhone felületét, nem az OS X-et miniatürizálták, hanem új interfészt terveztek, és fordítva sem megy ez másképp. Lehet őket közelíteni, de egyformára csinálni nem. Van egyáltalán értelme ennek az erőszakos uniformizálásnak, hogy mindenáron azonos felületet akarunk eltérő felhasználású eszközökre?
-
törölt tag
"A közös futtatókörnyezet pedig az appok miatt"
mivel közös kéne legyen és milyen futtatókörnyezet?
"Nem jó irány szerintem, ha megöljük az egyiket és visszatérünk egy olyan irányra, amitől szabadultunk volna."
ki akart szabadulni a hagyományos desktoptól annyira laptopon és desktop vonalon?
-
Éppen tegnap volt szerencsém egy rövid teszt erejéig egy Server 2012-höz, gúgliznom kellett ahhoz, hogy restartoljam a szervert, mert oda is sikerült a WP felületet applikálni - erre mást nem tudok mondani, csak azt, hogy bravó! Asztali gépen 1366x768-ban vízszintesen görgetnem kellett Win8 Metro-t, mert nem fért ki a sok vacak ekkora felbontásra. Ez egy vicc és valószínűleg az elfogadottsága is nagyon alacsony, azért térnek vissza a régi elemekhez.
-
golya87
őstag
Nem mondom, hogy a mostani felület tökéletes, de az irány tetszik. Persze, nincs olyan felület ami mindre jó, de közelíteni lehet egymáshoz őket. Számomra a távvezérelhetőség miatt lenne jó. A közös futtatókörnyezet pedig az appok miatt. Nem vagyok se designer, se fejlesztő így nem tudok konkrét példát mondani, de én ilyesmi átjárhatóságra gondoltam. Nem arra, hogy van a win8-on egy külön metro rész és egy külön asztali rész elszeparálva.
Nem jó irány szerintem, ha megöljük az egyiket és visszatérünk egy olyan irányra, amitől szabadultunk volna. Van elég pénze az MS-nek, hogy felvegyen pár designert és kitaláljanak valami működőt.
Igazából nem is értem, hogy min lepődtem meg ismét. Ugyanez a fejetlenség van a WP-nél is app fronton. A saját alkalmazásainkat hamarabb adjuk ki a konkurencia platformjára, mint a sajátunkra... WHAT? -
Mondom nekem a vga-val volt baj, hogy kékhalálozott. Hiába dobtam fel hozzá a támogatott drivert. És nem a vga volt baj, hanem a 8.1, mert 8 alatt nem volt ilyen. A sebessége nem volt rossz, bár én altatom a gépet, ha nem kell. Amúgy meg az appok bezárása is egy vicc, hogy 2 mp-ig kell alul tartani és akkor lövöd le. Ha cask lehúzod akkor a memóriába eszi magát cask.
-
virkir
veterán
válasz
#41133696 #55 üzenetére
Az egy dolog, hogy neked szerencséd van éppen de nagyon sok alig 3-4 éves gép tulaja meg bacchatja.
Azért pl a 7-nél nem volt ennyire markáns driver megvonás.
Azoknak a fanoknak akik folyamatosan szajkózták, hogy nemleszstartmenűjusztselesztartmenű meg csak annyi üzennék, hogy... höhö...Narxis
Azt azért el kell ismerni, hogy forradalmi változás.
Csak nem mindegy, hogy a barikád melyik oldaláról értékeled -
törölt tag
válasz
DeltaPower #19 üzenetére
Hát pl Catalystből most is a 13.9-es verzió van fent a 6850-es VGA-mhoz. AMD Chipset driverből sincs újabb. Aztán működik a 8.1 vele. Sőt az AverMedia AVer3D CaptureHD (H727) tévékártyához, az X-FI XtremeMusic (több mint 7 éves kártya!), a Logitech cuccok stb mind remekül mennek 8.1-gyel is, úgy hogy csak a G15 billentyűzethez van frisebb driverem, de az is ment a régivel.
-
Dilikutya
félisten
válasz
DeltaPower #19 üzenetére
Minden új operációs rendszer új drivereket hozott, és némelyek nem kaptak már újat. Nem azt mondom, hogy jó ez így, én is telepítettem munkahelyi gépeken a Win7-re vistás GMA900 drivert, de ez nem a Win8.1 "újítása". Sőt, ez nem is a Microsoft hibája. Aki azon van fennakadva, hogy eddig Win8 volt, most 8.1 van, nézze csak meg a verziószámokat.
Windows Vista: 6.0
Windows 7: 6.1
Windows 8: 6.2
Windows 8.1: 6.3
Mondhatni majdnem új rendszerként tekint rá maga a Microsoft is.
Én tettem Win8.1-et 4 éves gépre, és tökéletesen ment. De lehet, hogy régebbi, még Vista matrica van rajta.A Start menü amúgy nekem nem hiányzik. A Start gombnak örülök, megnyugtató, hogy ott van, a jobb gombbal előhívható menüben pedig ott van minden, amit eddig is használtam a Start menüből. A programok listáját sose használtam, vagy asztalról, vagy Total Commanderből indítok mindent.
-
Malibutomi
nagyúr
Húzzanak bele lassan újrakellene raknom a rendszer, akkor váltok 7-ről ha ez így lesz...
-
xmaas
őstag
Azert eleg nagy kbaszas a nepel hogy miutan rank eroszakoljak a buzi csempes feluletuket muszaj megtanulni eligazodni benne most meg majd visszaadjak a rendes start menut ... nem kicsit gerinctelenseg reszukrol .
Mar az elejetol ezt az egesz csempes szart opciokent kellet volna megadni ha erintokepernyos rendszert hasznalsz akkor arra aktivalthasd mert ott igenis van ertelme es mukodik jol de hagyomanyos asztali gepnel ahol egerrel/billentyuzettel dolgozik az ember egy kupac szar magyaran megmondva zero ertelme az egesz feluletnek ha ugyis minden telepitet programod az asztalon fut akkor meg minek varialni a csili--vili csempes akarmin valtogatni osszevissza a nezetet mint a veszett csak plusz ablak valtogatas a semmiert na meg fut is a hatterbe csak azert mert milyen jo nekunk van csempenk ,amugy 8.1 es rendszert hasznalok csak hogy ne mondhassa senki hogy windows utalo vagyok -
fordfairlane
veterán
Már a 5-6 col alatti felületeket is másképp kell használni, mint a 8-10 collos tableteket. A Windows Phone felülete nem ugyanolyan, mint a Windows RT-é, pedig mindkettő érintésvezérelt képernyőre lett kitalálva. Szóval nem igazán értem én sem, hogy ugyanezek az emberek miért gondolták azt, hogy kvázi ugyanaz a felület remekül működni fog tableten és billentyűzet+egeres gépeken egyaránt.
-
Ezt a homogenitást sem az Apple, sem a Canonical nem merte meglépni, de majd ők a faszagyerekek, majd ők megmutatják! Ugyan semmi alapja nincs, mert egy desktopot, egy szervert, egy notebookot teljesen máshogy használsz, mint egy tabletet, vagy tapitelefont, de ők azért belevágnak...
-
Zotya84
őstag
válasz
xxSanchez #39 üzenetére
megy a Tv-programod, és amikor csak egy nyamvadt startmenüre van szükséged megy vissza metróra, ami viszont abszolút overlay-jel rendelkezik és kitakarja az összes futó alkalmazást, még a "mindig látható" opcióval rendelkezőket is. Én kérek elénézést MS-től, mert míg a startmenüben keresek egy programot, akkor is tudok másfele is figyelni...
mod: Bici írta le még jól a #44-ben (bár mióta a bizgentyűk kikapcsolhatóak, az nem zavar)
#48 Oliverda: Teljes mértékben egyetértek!
-
Oliverda
titán
"Lesz egy tabletes és érintőképernyős felhasználásra szánt, Modern felületes verzió; egy, a hagyományos egeres és billentyűzetes munkát kiszolgáló, az Asztalt előtérbe helyező kiadás"
Már eleve így kellett volna kiadni a 8-at. Ilyen kaliberű változásokat nem lehet egyről a kettőre letolni az emberek torkán, plusz a modern felület egyszerűen alkalmatlan bizonyos célokra, ahogyan például a klasszikus sem jó tabletekhez.
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #28 üzenetére
No, azért nem így van. Új gépet lassan Win7-tel sem kapsz, csak Win8-cal, így meg kell szokniuk. Vagy kivárnak.
(#32) xxSanchez
Meg tudnak jeleníteni. Addig az 1-2 másodpercig, amíg egy akármilyen programot nem indítasz. De az alapidegbaj, az az, hogy a két felület közötti ugrálás még magának a rendszernek sem egyértelmű. Egy metroból indított asztali cucc bezárása után az asztalon marad, fordítva szintén. Miért is? -
fordfairlane
veterán
válasz
cskamacska #41 üzenetére
Nem tudom, csak elképzeltem, hogy mi lehetett a vezérgondolat. Részben az lehetett, hogy majd mindenkinek milyen jó lesz a metró. Részben meg az említett oprendszer-migráció lassulása. Persze kérdés, hogy vajon nem gondoltak azokra, akik új notebookot, asztali gépet akarnának venni, de óckodnak a win8-tól (like me?).
-
DRB
senior tag
Ezzel kellett volna kezdeni! Ennyi...
-
válasz
xxSanchez #32 üzenetére
Én pl. nem gondolom rossz felületnek, csak korlátozottan használhatónak.
Átlag emberek igényeinek biztos megfelel, sőt lehet, hogy jobban, mint a régi asztal.
De amikor munka közben kell valami és a start menü helyett bevillan a csempe az elég zavaró.
Megtalálok rajta mindent, de valahogy idegesítő, hogy folyton képernyőt vált.
Ezen kívül sok programban pont ott vannak a kis gombok, scrollbar-ok, ahol a jobb oldali bizgentyűk előjönnek desktop módban. Ez pl. szörnyű élmény munka közben. -
törölt tag
azon gondolkodom, micsoda mázlija van a microsoftnak, hogy nincs konkurense asztali fronton
egy normális versenyhelyzetben már rég beleálltak volna a földbe... -
törölt tag
"Microsoft lehetne az első nagy oprendszer gyártó, aki homogénné teszi a mobil, tablet és asztali piacok oprendszerét. Erre egy ismét racionális döntéssel vissza a tagoltsághoz..."
és az ms az embereket is homogénné teszi? a mobil tablet és asztali piac beviteli és felhasználási szokásait is homogénné teszi? én akkor már csak egy sört kérek meg az ms új kocsiját a csőrösvontató csajozóskabrió kombi családi egyterű városi offroad 8x8 személyében, ami le tud szállni vízre...
az osx úgy néz ki mint az ios? vajonmiért..."Adják ki a Win7et Win9 néven és meg van oldva minden, nem kell a haladás, nem kell az újítás!"
jah akkora újítás mint a konzolportoknál? press start?
érződik is az irányításon az ilyen esetekben hogy ok, használható, de messze nem olyan mint lehetne.
"Sőt, hozzuk vissza a zixpét..."
komoly dilemma lenne, főleg ha driver gondokkal küzködsz
legyen minden homogén. az új win szerver igenis nézzen ki úgy mint a wp8 shiftnégy
-
cskamacska
addikt
válasz
fordfairlane #28 üzenetére
Azt hogy? Windows 7-et nem lecserélte a boltok polcain mindenhol a Windows 8?
Egyébként meg szarjanak sünt, brute force módon beleerőltetni a nép arcába döglődő mobil üzletágukat tán mégsem volt olyan kifizetődő.
-
Tomcat
őstag
Ez mind szép és jól is hangzik, de ezek szerint nem csak nekem van némi hiányérzetem arra vonatkozóan hogy 3 év kemény munkája szükséges ahhoz hogy újra kiadjnak egy W7-re nagyban hasonlító és végre asztali számítógépeken is használható GUI-t W8 alapokon.
-
törölt tag
Csak ennyi hozzáfűznivalóm van:
Leginkább az "ez a jövő, egyétek" MS döntésnek és az itteni lelkes "utolsó vérig" propagátoraiknak. Meg persze annak, hogy mégse. -
-
xxSanchez
őstag
Miért gondolják azt az emberek, vagy akár itt a témában lévő pár ember is, hogy a "modern UI" egy rossz felület lenne? Az összes dolgot amit a régi start menün el lehetett érni azt most a charm barról, vagy pedig a modern felületről lehet indítani. Ezenkívül pedig a csempék nem csak egy képként állnak a kezdőképernyőn, minden fontosabb információt meg tudnak jeleníteni a megnyitásuk nélkül is, E-mail-eket, névnapokat, időjárást, árfolyamot vagy akár más dolgokat is, csak meg kell keresni a megfelelő alkalmazást az áruházban. Kényelmi szempontból pedig szintén nem rossz, keresni is könnyen lehet, csak el kell kezdeni gépelni a keresett dolog nevét és már meg is találja 1 másodpercen belül.
-
Glenda
addikt
válasz
fordfairlane #27 üzenetére
Jönni fog, csak még nem ismert mit hoz.
-
ddaydome
senior tag
Azért a reakcióidő az kicsit nagy mostanában!
Ha visszakerül a startmenü akkor felteszem és kipróbálom, addig meg bőven megfelel a win 7.
-
Vadmeggy
aktív tag
Vajon a Microsoftnál mit hittek?
8.0: Srácok nem kell a start menü, majd megszokjátok ezt az új felületet!
8.1: Tessék örüljetek itt egy start gomb, de start menüről szó sem lehet.
8.2: Na jó, legyen igazatok parasztok!Rájöttek 2 év alatt, hogy a felhasználók arcon szarása hosszú távon nem kifizetődő?
-
satz18
őstag
Én eddig azt olvastam, hogy a köv firssítéssel jön a start menü, a 8.2-vel és az 2014 elején jön.
-
hemaka
nagyúr
Semeddig nem tartott volna bent hagyni alapból a start menüt és választhatna az ember, hogy melyiket kívánja használni... ennyi, pont.
-
litvitcsak.a
tag
3 hónapja használom a notimat és az érintőképernyő nyomogatása fárasztó és macerás na meg rém randa a sok ujlenyomat a monitoron. Hamar fel is adtam a használatát, de a tapipaddal sem egyszerü az élet win8 mellet...
Nem lenne rossz a Win8 de mindennapi használatban a metro ui nem az igazi. Ezt már hamarabb is beláthatták volna vagy Balmer bácsi nem engedett a 21ből és ha a fene, fenét eszik akkor is tapicskolni és simogatni fogja a kijelzőt a világ egyik fele, amig a másik anyázik a nem igazán kiforrot egeres adaptáción?
(tavasszal lesz ujra macbook-om addig meg kibirom). -
válasz
DeltaPower #19 üzenetére
Az még hagyján, de hány gyártó mondja azt, hogy nem kapsz drivert, vedd meg az új cuccot - lásd még: intel.
-
fordfairlane
veterán
Lesz egy tabletes és érintőképernyős felhasználásra szánt, Modern felületes verzió; egy, a hagyományos egeres és billentyűzetes munkát kiszolgáló, az Asztalt előtérbe helyező kiadás; és egy vállalati változat, ami támogatni fogja a céges környezetben szükséges rendszermenedzsment eszközöket, szintén a hagyományos desktop felület használatát helyezi előtérbe, és lehet, hogy csak mennyiségi licenceléssel lesz megvásárolható.
Végre megjött az eszük. Marhaság volt a touch-first felületet erőltetni minden gépfajtára. Persze, meg lehet szokni, persze, a csempéket meg a gesztusokat is lehet egérrel használni, csak épp nem kényelmes, sokszor határozottan zavaró.
-
Frigo
őstag
Úgy nézz ki a Ballmer vs Start Menü meccsben az utóbbi bizonyult erősebbnek.
-
DeltaPower
addikt
Ha ehhez is új driverek kellenek majd, mint a 8.0-8.1 váltás során, akkor tuti eldobom az agyam.
-
buherton
őstag
Te sem gondolod komolyan, hogy egy mobil eszközre optimalizált felület hatékony lesz az asztali PC, illetve a notebookon. Oké legyen alapértelmezetten ugyanaz a felület, de legyen egy bool ahol azt mondod, hogy te most a normál asztalit akarod használni. Pont emiatt hagytam ott az MS-t, és élek vígan a Linuxomon, mert ott nem vagyok kitéve egyes emberek elmebajainak.
-
DopeBob
addikt
OMG, micsoda újítások... nem tétlenkednek a fiúk
-
-
Foley szerint a Threshold megjelenésekor három nagy változatra válik szét a Windows 8: Lesz egy tabletes és érintőképernyős felhasználásra szánt, Modern felületes verzió; egy, a hagyományos egeres és billentyűzetes munkát kiszolgáló, az Asztalt előtérbe helyező kiadás; és egy vállalati változat
Jééé, úgy látszik mégsem akkora baromság az, amit a felhasználók egy része a Windows 8-as agymenés bétája óta hangoztat. Mik vannak, nem jött be a "brute force"?
Plazmacucci:
Egyértelmű, a vállalati.
(Vér Istvánnak mi más kéne)
-
golya87
őstag
Ez így abszolút beleillik a One Microsoft maszlagba...
Adják ki a Win7et Win9 néven és meg van oldva minden, nem kell a haladás, nem kell az újítás!
Sőt, hozzuk vissza a zixpét...Microsoft lehetne az első nagy oprendszer gyártó, aki homogénné teszi a mobil, tablet és asztali piacok oprendszerét. Erre egy ismét racionális döntéssel vissza a tagoltsághoz...
-
gézu
őstag
Teljesen igazuk van, nem szar ez, hogy elkapkodjuk.
Amúgy meg, minél jobban görcsölnek, annál inkább vista reloaded érzése van az embernek a win8 kapcsán. Tényleg a startmenű lehet a fordulópont?
-
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Nekem már nem "mai" gépem van, kb. 3-4 éves és a 8 simán ment rajta. Update 8.1-re mert kijött és játék alatt elhasalt a rendszer. Bármit indítottam... Aztán kiderült, hogy azért, mert a kártyám nem támogatott.. Hát k... be legyen támogatva. A 8-con nem volt ilyen gondom, simán jól ment. Azért meg nem veszek egy új gépet, hogy a 8.1 ne fo&&a össze magát...
A skydrive integráció tetszett. Volt benne 1-2 jó dolog, de a 8 nekem szimpibb. Főleg azok után, hogy mennyi panasz van a topikjában a rendszerrel kapcsolatban... -
infectedmann
őstag
Szerintem már alapból így kellett volna kijönnie a Windows 8-nak. Epic fail ha erre csak most jöttek rá.
-
xxSanchez
őstag
Remélem, hogy nem fog visszakerülni a rendes start menü, már nagyon megszoktam a csempéket és szeretem is őket, egyáltalán nem szeretnék újra régi start menüt használni. 8.1-ben a start gombot se nagyon értettem, hogy mi az értelme, ugyanoda kattint az ember most is, mint ahol 8-ba kellett, csak most ott van egy "kép" is.
-
-
Amilyen f*s lett a 8.1, remélem a 8.2 is követi majd a sorban... Pedig igen, használtam a 8.1-et és ez a véleményem. A 8 sokkal jobban tetszik mint .1-es verziója...
Remélem a 9 a windows 7-re fog hajazni, nem a 8-ra.... -
Kakumix
senior tag
3 év alatt sikerül visszatenni a start menüt? Szorgalmasan dolgoznak a fiúk! Remélem sikerül úgy megoldani az asztali verziót, hogy a csempéket teljesen száműzzék és így azokkal sikerülne kibabrálniuk, akik (már) szeretik a csempéket.
-
törölt tag
Erre 2015-ig kell várnunk, vagy csak elírás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest