Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Nem mondom, hogy a mostani felület tökéletes, de az irány tetszik. Persze, nincs olyan felület ami mindre jó, de közelíteni lehet egymáshoz őket. Számomra a távvezérelhetőség miatt lenne jó. A közös futtatókörnyezet pedig az appok miatt. Nem vagyok se designer, se fejlesztő így nem tudok konkrét példát mondani, de én ilyesmi átjárhatóságra gondoltam. Nem arra, hogy van a win8-on egy külön metro rész és egy külön asztali rész elszeparálva.
Nem jó irány szerintem, ha megöljük az egyiket és visszatérünk egy olyan irányra, amitől szabadultunk volna. Van elég pénze az MS-nek, hogy felvegyen pár designert és kitaláljanak valami működőt.
Igazából nem is értem, hogy min lepődtem meg ismét. Ugyanez a fejetlenség van a WP-nél is app fronton. A saját alkalmazásainkat hamarabb adjuk ki a konkurencia platformjára, mint a sajátunkra... WHAT? -
fordfairlane
veterán
Már a 5-6 col alatti felületeket is másképp kell használni, mint a 8-10 collos tableteket. A Windows Phone felülete nem ugyanolyan, mint a Windows RT-é, pedig mindkettő érintésvezérelt képernyőre lett kitalálva. Szóval nem igazán értem én sem, hogy ugyanezek az emberek miért gondolták azt, hogy kvázi ugyanaz a felület remekül működni fog tableten és billentyűzet+egeres gépeken egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.