Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Nem mondom, hogy a mostani felület tökéletes, de az irány tetszik. Persze, nincs olyan felület ami mindre jó, de közelíteni lehet egymáshoz őket. Számomra a távvezérelhetőség miatt lenne jó. A közös futtatókörnyezet pedig az appok miatt. Nem vagyok se designer, se fejlesztő így nem tudok konkrét példát mondani, de én ilyesmi átjárhatóságra gondoltam. Nem arra, hogy van a win8-on egy külön metro rész és egy külön asztali rész elszeparálva.
Nem jó irány szerintem, ha megöljük az egyiket és visszatérünk egy olyan irányra, amitől szabadultunk volna. Van elég pénze az MS-nek, hogy felvegyen pár designert és kitaláljanak valami működőt.
Igazából nem is értem, hogy min lepődtem meg ismét. Ugyanez a fejetlenség van a WP-nél is app fronton. A saját alkalmazásainkat hamarabb adjuk ki a konkurencia platformjára, mint a sajátunkra... WHAT? -
fordfairlane
veterán
Már a 5-6 col alatti felületeket is másképp kell használni, mint a 8-10 collos tableteket. A Windows Phone felülete nem ugyanolyan, mint a Windows RT-é, pedig mindkettő érintésvezérelt képernyőre lett kitalálva. Szóval nem igazán értem én sem, hogy ugyanezek az emberek miért gondolták azt, hogy kvázi ugyanaz a felület remekül működni fog tableten és billentyűzet+egeres gépeken egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged