- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
fordfairlane #96 üzenetére
a mondanivalom lenyege az, hogy egy ilyen osszetett sw eseten nincs ertelme azzal.dobalozni, hogy igy, meg ugy kellett volna megjelennie.
-
WinPho
senior tag
válasz
fordfairlane #99 üzenetére
Szerintem nem ezt akarták. Ha ilyesmit akartak volna akkor hamarabb kellett volna, nem akkor, mire már az asztal beleégett az emberek retinájába. Meg gondolj bele, hogy akarhatták, hogy csak modern felület legyen?
-
Dilikutya
félisten
válasz
fordfairlane #94 üzenetére
A dual GUI jó. Működik párhuzamosan a kettő, tehát technikai akadálya nincs, hogy legyen két, teljesen eltérő szemléletű kezelőfelület. A hagyományos, érintetlen régi desktop, meg a Metro, és mindenki maga dönti el, melyiket használja. Hiába a 8.1-ben megjelent checkbox, amivel már indításkor eltüntetheted a Metro-t, ha a felhasználók döntő többsége nem tudja magától beállítani. az emberek jelentős hányada még soha nem nézte meg a tálca jobb gombos menüjében a tulajdonságokat. Első használatbavételkor kéne egy nagy checkbox, hogy melyiket akarod. Megvalósítható. Én be tudom állítani, meg az alap Win8-ban sem láttam bekapcsolás után a Metro-t, de szerintem ez 100 felhasználóból 10-re igaz.
-
cskamacska
addikt
válasz
fordfairlane #96 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
fordfairlane #94 üzenetére
a mondanivalomat a teljes bekezdes tartalmazza, nem egy kiragadott mondat.
-
válasz
fordfairlane #71 üzenetére
Ugyanezt írtam, egy szóval. Integrálták.
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #28 üzenetére
No, azért nem így van. Új gépet lassan Win7-tel sem kapsz, csak Win8-cal, így meg kell szokniuk. Vagy kivárnak.
(#32) xxSanchez
Meg tudnak jeleníteni. Addig az 1-2 másodpercig, amíg egy akármilyen programot nem indítasz. De az alapidegbaj, az az, hogy a két felület közötti ugrálás még magának a rendszernek sem egyértelmű. Egy metroból indított asztali cucc bezárása után az asztalon marad, fordítva szintén. Miért is? -
cskamacska
addikt
válasz
fordfairlane #28 üzenetére
Azt hogy? Windows 7-et nem lecserélte a boltok polcain mindenhol a Windows 8?
Egyébként meg szarjanak sünt, brute force módon beleerőltetni a nép arcába döglődő mobil üzletágukat tán mégsem volt olyan kifizetődő.
-
Glenda
addikt
válasz
fordfairlane #27 üzenetére
Jönni fog, csak még nem ismert mit hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hardcore café
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest