Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
fordfairlane #94 üzenetére
A dual GUI jó. Működik párhuzamosan a kettő, tehát technikai akadálya nincs, hogy legyen két, teljesen eltérő szemléletű kezelőfelület. A hagyományos, érintetlen régi desktop, meg a Metro, és mindenki maga dönti el, melyiket használja. Hiába a 8.1-ben megjelent checkbox, amivel már indításkor eltüntetheted a Metro-t, ha a felhasználók döntő többsége nem tudja magától beállítani. az emberek jelentős hányada még soha nem nézte meg a tálca jobb gombos menüjében a tulajdonságokat. Első használatbavételkor kéne egy nagy checkbox, hogy melyiket akarod. Megvalósítható. Én be tudom állítani, meg az alap Win8-ban sem láttam bekapcsolás után a Metro-t, de szerintem ez 100 felhasználóból 10-re igaz.
-
Dilikutya
félisten
válasz
DeltaPower #19 üzenetére
Minden új operációs rendszer új drivereket hozott, és némelyek nem kaptak már újat. Nem azt mondom, hogy jó ez így, én is telepítettem munkahelyi gépeken a Win7-re vistás GMA900 drivert, de ez nem a Win8.1 "újítása". Sőt, ez nem is a Microsoft hibája. Aki azon van fennakadva, hogy eddig Win8 volt, most 8.1 van, nézze csak meg a verziószámokat.
Windows Vista: 6.0
Windows 7: 6.1
Windows 8: 6.2
Windows 8.1: 6.3
Mondhatni majdnem új rendszerként tekint rá maga a Microsoft is.
Én tettem Win8.1-et 4 éves gépre, és tökéletesen ment. De lehet, hogy régebbi, még Vista matrica van rajta.A Start menü amúgy nekem nem hiányzik. A Start gombnak örülök, megnyugtató, hogy ott van, a jobb gombbal előhívható menüben pedig ott van minden, amit eddig is használtam a Start menüből. A programok listáját sose használtam, vagy asztalról, vagy Total Commanderből indítok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest