Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
válasz
#06658560 #136 üzenetére
Nem helyettesíti, a modern start menüről lehet indítani a modern alkalmazásokat, ettől függetlenül a desktop ugyanúgy itt van mint a 7 esetében. A Windows 8-as keresőben pedig ki lehet választani, hogy hogyan keressen és melyeket jelenítse meg, ezenkívül pedig a modern alkalmazásokon belül is keres, nem csak a fájljaiban.
-
xxSanchez
őstag
válasz
#06658560 #56 üzenetére
A modern felületen az alkalmazások megnyitása nélkül tudhatunk meg fontosabb információkat is, időjárást, e-mail-eket, árfolyamot, új bejegyzéseket mondjuk egy általunk kedvelt oldalon, pl: betateam, devportal. Ezenkívül pedig egyszerre kereshetünk több helyen is, jóval gyorsabban mintha külön-külön kéne keresgélnünk. A modern alkalmazások oldalra tűzhetőek, a Skype-ot pedig így használni meglehetősen kényelmes, én szeretem.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Plazmacucci #82 üzenetére
A widgetek tiltásának azt mondták az az oka, hogy nagyon sebezhető.
-
xxSanchez
őstag
Miért gondolják azt az emberek, vagy akár itt a témában lévő pár ember is, hogy a "modern UI" egy rossz felület lenne? Az összes dolgot amit a régi start menün el lehetett érni azt most a charm barról, vagy pedig a modern felületről lehet indítani. Ezenkívül pedig a csempék nem csak egy képként állnak a kezdőképernyőn, minden fontosabb információt meg tudnak jeleníteni a megnyitásuk nélkül is, E-mail-eket, névnapokat, időjárást, árfolyamot vagy akár más dolgokat is, csak meg kell keresni a megfelelő alkalmazást az áruházban. Kényelmi szempontból pedig szintén nem rossz, keresni is könnyen lehet, csak el kell kezdeni gépelni a keresett dolog nevét és már meg is találja 1 másodpercen belül.
-
xxSanchez
őstag
Remélem, hogy nem fog visszakerülni a rendes start menü, már nagyon megszoktam a csempéket és szeretem is őket, egyáltalán nem szeretnék újra régi start menüt használni. 8.1-ben a start gombot se nagyon értettem, hogy mi az értelme, ugyanoda kattint az ember most is, mint ahol 8-ba kellett, csak most ott van egy "kép" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest