Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #186 üzenetére
A vista is csak azért bukott mert nem olyan gépeken használták amin elfutott volna rendesen. Persze a driver hiánya is bejátszott de leginkább a hardver hiány volt többségben a bukásnál.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Mondom nekem a vga-val volt baj, hogy kékhalálozott. Hiába dobtam fel hozzá a támogatott drivert. És nem a vga volt baj, hanem a 8.1, mert 8 alatt nem volt ilyen. A sebessége nem volt rossz, bár én altatom a gépet, ha nem kell. Amúgy meg az appok bezárása is egy vicc, hogy 2 mp-ig kell alul tartani és akkor lövöd le. Ha cask lehúzod akkor a memóriába eszi magát cask.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Nekem már nem "mai" gépem van, kb. 3-4 éves és a 8 simán ment rajta. Update 8.1-re mert kijött és játék alatt elhasalt a rendszer. Bármit indítottam... Aztán kiderült, hogy azért, mert a kártyám nem támogatott.. Hát k... be legyen támogatva. A 8-con nem volt ilyen gondom, simán jól ment. Azért meg nem veszek egy új gépet, hogy a 8.1 ne fo&&a össze magát...
A skydrive integráció tetszett. Volt benne 1-2 jó dolog, de a 8 nekem szimpibb. Főleg azok után, hogy mennyi panasz van a topikjában a rendszerrel kapcsolatban... -
Sub-ZeRo
nagyúr
Amilyen f*s lett a 8.1, remélem a 8.2 is követi majd a sorban... Pedig igen, használtam a 8.1-et és ez a véleményem. A 8 sokkal jobban tetszik mint .1-es verziója...
Remélem a 9 a windows 7-re fog hajazni, nem a 8-ra....
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest