Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr.FantastiK #186 üzenetére
A vista is csak azért bukott mert nem olyan gépeken használták amin elfutott volna rendesen. Persze a driver hiánya is bejátszott de leginkább a hardver hiány volt többségben a bukásnál.
-
Mondom nekem a vga-val volt baj, hogy kékhalálozott. Hiába dobtam fel hozzá a támogatott drivert. És nem a vga volt baj, hanem a 8.1, mert 8 alatt nem volt ilyen. A sebessége nem volt rossz, bár én altatom a gépet, ha nem kell. Amúgy meg az appok bezárása is egy vicc, hogy 2 mp-ig kell alul tartani és akkor lövöd le. Ha cask lehúzod akkor a memóriába eszi magát cask.
-
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Nekem már nem "mai" gépem van, kb. 3-4 éves és a 8 simán ment rajta. Update 8.1-re mert kijött és játék alatt elhasalt a rendszer. Bármit indítottam... Aztán kiderült, hogy azért, mert a kártyám nem támogatott.. Hát k... be legyen támogatva. A 8-con nem volt ilyen gondom, simán jól ment. Azért meg nem veszek egy új gépet, hogy a 8.1 ne fo&&a össze magát...
A skydrive integráció tetszett. Volt benne 1-2 jó dolog, de a 8 nekem szimpibb. Főleg azok után, hogy mennyi panasz van a topikjában a rendszerrel kapcsolatban... -
Amilyen f*s lett a 8.1, remélem a 8.2 is követi majd a sorban... Pedig igen, használtam a 8.1-et és ez a véleményem. A 8 sokkal jobban tetszik mint .1-es verziója...
Remélem a 9 a windows 7-re fog hajazni, nem a 8-ra....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest